Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ναι αλλά αυτή δεσμεύεται στην μητρότητα..ούτε που σκέφτεται ότι έχεις αίμα κάτω από την ζώνη σου
ε ενταξει αυτο δε σημανει οτι θα σταματας να νοιαζεσαι για την πρωην γυναικα σου προφανως, και τους φερνεις χρηματα εννοειται και βοηθας και τα παιδια σου σε ο'τι χρειαστουν, ουτως η αλλως ακομα παιδια σου ειναι, ασχετα που χωρισατε.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.861
Πόντοι
1.056
παντως παιδια ο'τι και να λεμε οι Ελληνιδες γινονται οι καλυτερες μητερες, τουλαχιστον αυτη η εντυπωση μου εχει δωθει εμενα απ'την οικογενεια μου

Μην συγκρινεις τις <<τοτε>> γυναικες και τις <<τωρα>>..

Οι <<τωρα>> ουτε αυγο δεν ξερουν να φτιαχνουν, πως περιμενεις να ειναι ικανες να μεγαλωσουν οικογενεια;

Μονο για instagram ειναι..

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Μην συγκρινεις τις <<τοτε>> γυναικες και τις <<τωρα>>..

Οι <<τωρα>> ουτε αυγο δεν ξερουν να φτιαχνουν, πως περιμενεις να ειναι ικανες να μεγαλωσουν οικογενεια;

Μονο για instagram ειναι..
για μια φαση ομως η μια συντομη σχεση μια χαρα ειναι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.881
Πόντοι
9.297
για μια φαση ομως η μια συντομη σχεση μια χαρα ειναι
Μετά όμως θα θέλουν παντρεματα και μπερδέματα και θα παντρευτείς μαζί και την μάνα της γιατί η ίδια ουτε αυγό δεν θα ξέρει να βράσει όπως είπε έτερος συναγωνιστής νωρίτερα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.881
Πόντοι
9.297
ε ενταξει αυτο δε σημανει οτι θα σταματας να νοιαζεσαι για την πρωην γυναικα σου προφανως, και τους φερνεις χρηματα εννοειται και βοηθας και τα παιδια σου σε ο'τι χρειαστουν, ουτως η αλλως ακομα παιδια σου ειναι, ασχετα που χωρισατε.
Νοιάζομαι αλλά δεν κάνω σεξ με μπόγους ούτε αποσυρομαι εγώ επειδή αποσύρθηκε αυτη....

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ανάλογα τι θα πει η τσέπη...μπορώ να την διατηρώ συμβατικά.
Ξέρεις κάτι ?Τι γάμοι και βλακείες ρε φίλε? μακάρι να φτάσω 50 χρόνων να είμαι σα τον Χίου Χέφνερ με 20χρονα λαγουδάκια γύρω γύρω χαχαχ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.881
Πόντοι
9.297
Ξέρεις κάτι ?Τι γάμοι και βλακείες ρε φίλε? μακάρι να φτάσω 50 χρόνων να είμαι σα τον Χίου Χέφνερ με 20χρονα λαγουδάκια γύρω γύρω χαχαχ
Αν μπορείς να τα πληρώνεις ,μαγκιά σου μικρέ.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Η αλήθεια είναι ότι τα μπουρδελακια θα με κρατήσουν "ζεστό" Ακόμα και στη περιπτωση να έχω ξεμείνει από γκομενα.. Αλλά και παλι η δικη μου περίπτωση είναι λίγο περιεργη. Γκομενα αν θέλω βρίσκω. Και σήμερα μάλιστα. Ο τυπος με την "κοπέλα" του δεν είμαι. Ποτε δεν ημουν. Και όσες με παρουσιαζαν σαν "αγόρι τους"σε παρεες μέσα μου έβραζα από νευρα.
Δείχνεις σαν να είσαι σε φάση που πρέπει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σου. Κάτι τέτοιο το πέρασα από τα 30 ως 33 αλλά η λύση μου ήταν ριζοσπαστική. Η μετανάστευση δεν ταιριάζει σε όλους για να την προτείνω. Εύχομαι να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να μπουν τα πράγματα σε μία σειρά.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
μια χαρά οι χωρισμένες με ένα παιδί,είναι μονίμως απασχολήμενες μ΄αυτό και είσαι χωρίς δεσμεύσεις και σούπα μούπα.απ΄την άλλη αν βρείτε καμμιά ελεύθερη που εκπληρεί 5 βασικά πράματα κρατήστε την και προχωρήστε, γιατί υπάρχει πολλή σκατίλα έξω και σπανίζουν οι αξιόλογες
Αυτο το "μόνιμα απασχολημένες" Είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Και από σεξουαλικής πλευρας δηλαδή θα γαμάς μια δυο φορες τη βδομάδα., αλλά και να σε έχουν όλη μέρα στο ακουστικό ακριβώς επειδή δεν μπορουν να σε δουν.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δείχνεις σαν να είσαι σε φάση που πρέπει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σου. Κάτι τέτοιο το πέρασα από τα 30 ως 33 αλλά η λύση μου ήταν ριζοσπαστική. Η μετανάστευση δεν ταιριάζει σε όλους για να την προτείνω. Εύχομαι να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να μπουν τα πράγματα σε μία σειρά.
Αν λες για επαγγελματικές αλλαγές ναι.. Είμαι στη φάση να κανω στροφή. Προσωπικές όχι. Δεν έχουν αλλάξει η απόψεις μου, και ότι αλλαγες γίνουν θα γίνουν αφου (ξανά) τακτοποιήσω τα επαγγελματικά μου.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αν λες για επαγγελματικές αλλαγές ναι.. Είμαι στη φάση να κανω στροφή. Προσωπικές όχι. Δεν έχουν αλλάξει η απόψεις μου, και ότι αλλαγες γίνουν θα γίνουν αφου (ξανά) τακτοποιήσω τα επαγγελματικά μου.
Και οι επαγγελματικές και οι προσωπικές επιλογές είναι ένα πρόβλημα στην Ελλάδα. Δεν είναι χώρα ούτε για να προκόψεις επαγγελματικά, αλλά ούτε και για να ευτυχήσεις προσωπικά, αν οι επιλογές σου δεν ταιριάζουν με τις κοινωνικές αντιλήψεις.

Πέραν μιας ηλικίας βιάζονται όλοι να υποταχτούν στις κοινωνικές επιταγές, αλλιώς θεωρούνται προβληματικοί. Οι φίλοι χάνονται γιατί τρέχουν να αποκατασταθούν,, ενώ ο περίγυρος σε σφυροκοπάει κάθε μέρα γιατί δεν κάνεις εκείνο και το άλλο, όπως όλος ο κόσμος. Κάποια στιγμή όλο αυτό γίνεται ασφυκτικό. Μόνος σου το είπες άλλωστε ότι δεν μπορείς να προτείνεις ελεύθερη σχέση σε ελληνίδα. Ποια θα πάρει το ρίσκο να ζήσει τη ζωή της όπως θέλει, όταν θα την κριτικάρουν συνέχεια.

Τα έζησα αυτά και ένιωσα να πνίγομαι. Βέβαια δεν ήταν ο μόνος λόγος που έφυγα. Δεν έβλεπα γενικώς μέλλον κλπ τα έχω ξαναπεί. Όταν ήρθα στη Γαλλία και είδα μαγαζιά να διοργανώνουν βραδιές εργένηδων που έσφυζαν από άντρες και γυναίκες, μου έκανε τεράστια εντύπωση κι ανάσανα πραγματικά.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Τα έζησα αυτά και ένιωσα να πνίγομαι. Βέβαια δεν ήταν ο μόνος λόγος που έφυγα. Δεν έβλεπα γενικώς μέλλον κλπ τα έχω ξαναπεί. Όταν ήρθα στη Γαλλία και είδα μαγαζιά να διοργανώνουν βραδιές εργένηδων που έσφυζαν από άντρες και γυναίκες, μου έκανε τεράστια εντύπωση κι ανάσανα πραγματικά.
οποιος ειναι γάτος βρισκει την ακρη σε ολα οπου και να ειναι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι ενμοειε

ελα ντε ολες οι ελλεινιδες με ντανταδες φιλιπινεζες τα μεγαλωνουν τα παιδια,ασε που πολλες ελλεινιδες εχουν καθαριστριες γεωργιανες και ερχοντε και τους καθαριζουν το σπιτι καθε εβδομαδα,αφου οι ελληνιδες ουτε να σκουπισουνε δεν ξερουνε..μαλλον οι πιο ακαταλληλες για μανες ειναι οι ελλεινιδες
ετσι ειναι οπως τα λες τύπε ελβις

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Απλώς έχουν μετακινηθεί τα όρια από τα 30 στα 40 λόγω κρίσης. Πέρνα τα 40, μείνε ανύπαντρος και τα ξαναλέμε.

μπα 3 στους 5 καλους φίλους (κολλητους δηλ) ακουνε για γάμο και βγάζουν φλογες
Και οι δικοί μου φίλοι έβγαζαν φλόγες, αλλά τελικά παντρεύτηκαν και αρκετοί έχουν χωρίσει ή έχουν παράλληλους βίους. Ξέρεις ε, οι γυναίκες το ένα και οι γυναίκες το άλλο και τελικά μια μέρα κάποια τους φάνηκε καλή περίπτωση και είπαν το ναι.

Και να σου πω και για εδώ: όλοι αυτοί που είναι κατά των γυναικών λόγω των άκυρων που έχουν φάει, άμα τους κάτσει καμμιά και βολευτούν, θα εξαφανιστούν από εδώ μέσα.

• Like
Αντιδράσεις: Begood

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
οποιος ειναι γάτος βρισκει την ακρη σε ολα οπου και να ειναι.
Τι νόημα έχει να βρεις την άκρη, αν αισθάνεσαι ότι η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική. Δηλαδή σαν να είσαι σε ένα δωμάτιο με καπνό και να πιάσεις παράθυρο για να αναπνέεις καλύτερα; Προτιμώ να βγω από το δωμάτιο, πολύ απλά.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εντωμεταξύ δεν είμαι κατά αυτών που τους αρέσει ο γάμος και η οικογενειακή ζωή. Μιλάω για όσους θέλουμε να ζήσουμε με όσο γίνεται λιγότερες δεσμεύσεις, επειδή έχουμε διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Είναι ένα θέμα όπως και να το κάνεις, διότι κάποια στιγμή θα αναρρωτηθείς αν θέλεις να αφήσεις απογόνους και η κατάσταση γίνεται περίπλοκη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom