Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
Αν μιλαμε για μια που εχει παιδια εκει οκ.ειναι καπως πιο ευκολο αλλωστε και οι ιδιες δεν μπορουν πολλα πολλα λογω των παιδιων
ποιος σας ειπε οτι ειμαι μονο ταξιτζηςTαξιτζης-Ρομπερτ Ντε Νίρο;Πολύ μπροστά από την εποχή της η ταινία αυτή...
το ξερω....παντα πηγαινα ακομα και γκόμενα να ειχα,παντα ηθελα και το διαφορετικοΠαράλληλα ρε μαν..
Γυναίκα με ένα παιδί που να μην μένετε στο ίδιο σπίτι είναι μια χαρά. Αν έχει μεγάλα παιδιά φευγάτα από το σπίτι ακόμα καλύτερα, αλλά θα είναι κι αυτή κάπως μεγάλη. Αν είναι μικρότερη χωρίς παιδί, δεν θα κάνετε εξήγηση από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας, δεν γίνονται αυτά. Κάποια στιγμή θα σε στριμώξει, αλλά μέχρι τότε θα έχεις μία ζωή χαρισάμενη. Όταν σου πει «θα ήθελα να μιλήσουμε για μας» θα της πεις «μια χαρά περνάμε, η μόνη μου σκοτούρα είναι πώς να βρω ένα καλό παιδί να σε αποκαταστήσω». Και πας για την επόμενη.Αν μιλαμε για μια που εχει παιδια εκει οκ.ειναι καπως πιο ευκολο αλλωστε και οι ιδιες δεν μπορουν πολλα πολλα λογω των παιδιων
αν μιλαμε για μια που να εχει μεγαλα παιδια θα ειναι σκατογρια ρε συ καλογερε,,τι να την κανω αυτη? εγω λεω για γκόμενες χωρις παιδια αλλα και αυτες που ειναι κατω των 40 λιγο δυσκολο να εχουν μεγαλα παιδιαΓυναίκα με ένα παιδί που να μην μένετε στο ίδιο σπίτι είναι μια χαρά. Αν έχει μεγάλα παιδιά φευγάτα από το σπίτι ακόμα καλύτερα, αλλά θα είναι κι αυτή κάπως μεγάλη. Αν είναι μικρότερη χωρίς παιδί, δεν θα κάνετε εξήγηση από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας, δεν γίνονται αυτά. Κάποια στιγμή θα σε στριμώξει, αλλά μέχρι τότε θα έχεις μία ζωή χαρισάμενη. Όταν σου πει «θα ήθελα να μιλήσουμε για μας» θα της πεις «μια χαρά περνάμε, η μόνη μου σκοτούρα είναι πώς να βρω ένα καλό παιδί να σε αποκαταστήσω». Και πας για την επόμενη.
Είναι επιλογή για μεγαλύτερες ηλικίες, όχι ακόμα για σένα. Αλλά σκατόγρια όχι. Αν παντρεύτηκε γύρω στα είκοσι, βάλε και 18 μέχρι τα παιδιά να έχουν περάσει σε κάποιες σχολές, μια χαρά είναι για έναν 50άρη και πάνω.αν μιλαμε για μια που να εχει μεγαλα παιδια θα ειναι σκατογρια ρε συ καλογερε,,τι να την κανω αυτη? εγω λεω για γκόμενες χωρις παιδια αλλα και αυτες που ειναι κατω των 40 λιγο δυσκολο να εχουν μεγαλα παιδια
Αν είναι να βρω την ελευθερία μου και την ησυχία μου στα 50 με τις γυναίκες, καήκαμεΕίναι επιλογή για μεγαλύτερες ηλικίες, όχι ακόμα για σένα. Αλλά σκατόγρια όχι. Αν παντρεύτηκε γύρω στα είκοσι, βάλε και 18 μέχρι τα παιδιά να έχουν περάσει σε κάποιες σχολές, μια χαρά είναι για έναν 50άρη και πάνω.
Ε εντάξει, πρέπει να βρεις κάποιο άλλο σενάριο που να ταιριάζει στην περίπτωσή σου.Αν είναι να βρω την ελευθερία μου και την ησυχία μου στα 50 με τις γυναίκες, καήκαμε
Mαγκια σου αν έχεις και άλλη πηγή εισοδήματος αλλά αν παρακουραζεσαι δεν ξέρω αν αξίζει το αποτέλεσμα.ποιος σας ειπε οτι ειμαι μονο ταξιτζης
Η αλήθεια είναι ότι τα μπουρδελακια θα με κρατήσουν "ζεστό" Ακόμα και στη περιπτωση να έχω ξεμείνει από γκομενα.. Αλλά και παλι η δικη μου περίπτωση είναι λίγο περιεργη. Γκομενα αν θέλω βρίσκω. Και σήμερα μάλιστα. Ο τυπος με την "κοπέλα" του δεν είμαι. Ποτε δεν ημουν. Και όσες με παρουσιαζαν σαν "αγόρι τους"σε παρεες μέσα μου έβραζα από νευρα.Ε εντάξει, πρέπει να βρεις κάποιο άλλο σενάριο που να ταιριάζει στην περίπτωσή σου.
Οι γυναίκες είναι πολλές και δεν χρειάζεται παραπάνω από μία για να περνάει κάποιος καλά. Όταν μία περιπέτεια κάνει τον κύκλο της πας για άλλη και ούτω καθεξής.
Προσοχή όμως, αν με τη μέθοδό σου δεν βρίσκεις, τότε την τροποποιείς. Είναι ανόητο να πιστεύει κανείς ότι εφαρμόζοντας συνέχεια την ίδια αποτυχημένη τεχνική τα αποτελέσματα θα αλλάξουν. Οι περισσότεροι εδώ μέσα όμως αυτό κάνουν. Τρώνε αβέρτα άκυρα κι αντί να αναρρωτιούνται τι φταίει, προτιμούν να τα ρίχνουν όλα στις γυναίκες. Σαφώς και οι γυναίκες φταίνε σε πολλά, αλλά και οι άντρες το ίδιο. Το ερώτημα είναι: θες να γαμάς γκόμενες ή να κερδίζεις σε αντιπαραθέσεις και μετά να κλείνεις το τσατ και να τρέχεις στα μπουρδέλα; Ε οι περισσότεροι εδώ κάνουν το δεύτερο και για την ψυχολογική τους επιβίωση το ωραιοποιούν με διάφορες φιλοσοφίες της δεκάρας.
Γυναίκα με ένα παιδί που να μην μένετε στο ίδιο σπίτι είναι μια χαρά. Αν έχει μεγάλα παιδιά φευγάτα από το σπίτι ακόμα καλύτερα, αλλά θα είναι κι αυτή κάπως μεγάλη. Αν είναι μικρότερη χωρίς παιδί, δεν θα κάνετε εξήγηση από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας, δεν γίνονται αυτά. Κάποια στιγμή θα σε στριμώξει, αλλά μέχρι τότε θα έχεις μία ζωή χαρισάμενη. Όταν σου πει «θα ήθελα να μιλήσουμε για μας» θα της πεις «μια χαρά περνάμε, η μόνη μου σκοτούρα είναι πώς να βρω ένα καλό παιδί να σε αποκαταστήσω». Και πας για την επόμενη.
Η αλήθεια είναι ότι τα μπουρδελακια θα με κρατήσουν "ζεστό" Ακόμα και στη περιπτωση να έχω ξεμείνει από γκομενα.. Αλλά και παλι η δικη μου περίπτωση είναι λίγο περιεργη. Γκομενα αν θέλω βρίσκω. Και σήμερα μάλιστα. Ο τυπος με την "κοπέλα" του δεν είμαι. Ποτε δεν ημουν. Και όσες με παρουσιαζαν σαν "αγόρι τους"σε παρεες μέσα μου έβραζα από νευρα.
Το τελευταίο καιρό έχω λογο που παρακουραζομαι και το έχω αναλάβει εξολοκλήρου χωρίς οδηγούς. Αλλά όχι για πολυ ακόμα.Mαγκια σου αν έχεις και άλλη πηγή εισοδήματος αλλά αν παρακουραζεσαι δεν ξέρω αν αξίζει το αποτέλεσμα.
Δεν μαρεσει αυτός ο ρόλοςΤο εχω πει σε 2 γκομενες και σε 2 πουτανες μεχρι τωρα,η φατσα τους οταν το ακουνε αξια ανεκτιμητη.Μου κανει πεσιμο στουντιοκοριτσο πριν κανενα μηνα,τι ομορφος που εισαι,τι ωραια ματια,τι καλο παιδι.Εισαι παντρεμενος μου λεει?Οχι της κανω,εσυ?Οχι οχι,ουτε εγω.Αγορι εχεις?Οχι τιποτα,μονη μου ειμαι.Θελεις να βρεις?την ρωταω.Ε πως δεν θελω,θελω.Ομορφη εισαι,αμα ψαχτεις λιγο θα βρεις,ειμαι σιγουρος,δεν σε φοβαμαι.Με κοιταγε οπως κοιταει η αγελαδα το τρενο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατι τοσο πολυ και συ ρε τυπε?Αν ειναι διαχειρισημη η κοπελα και δεν πρηζει μπαλες με τα τηλεφωνα καθε 10 λεπτα και τον ελεγχο οταν βγαινεις αν υπαρχει στην παρεα εστω και θυληκο κουνουπι,δεν υπαρχει προβλημα.Τι ειναι αυτο που σε ενοχλει τοσο πολυ να εισαι το αγορι καποιας?
Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν την αίσθηση του"ανήκειν" με κανέναν τρόπο ιδίως οι Δίδυμοι.Το εχω πει σε 2 γκομενες και σε 2 πουτανες μεχρι τωρα,η φατσα τους οταν το ακουνε αξια ανεκτιμητη.Μου κανει πεσιμο στουντιοκοριτσο πριν κανενα μηνα,τι ομορφος που εισαι,τι ωραια ματια,τι καλο παιδι.Εισαι παντρεμενος μου λεει?Οχι της κανω,εσυ?Οχι οχι,ουτε εγω.Αγορι εχεις?Οχι τιποτα,μονη μου ειμαι.Θελεις να βρεις?την ρωταω.Ε πως δεν θελω,θελω.Ομορφη εισαι,αμα ψαχτεις λιγο θα βρεις,ειμαι σιγουρος,δεν σε φοβαμαι.Με κοιταγε οπως κοιταει η αγελαδα το τρενο.
Γιατι τοσο πολυ και συ ρε τυπε?Αν ειναι διαχειρισημη η κοπελα και δεν πρηζει μπαλες με τα τηλεφωνα καθε 10 λεπτα και τον ελεγχο οταν βγαινεις αν υπαρχει στην παρεα εστω και θυληκο κουνουπι,δεν υπαρχει προβλημα.Τι ειναι αυτο που σε ενοχλει τοσο πολυ να εισαι το αγορι καποιας?
Εγώ είχα κάνει strike σε μια φοιτήτρια κάποτε στη πολυκατοικια μου στο ασανσέρ.Της λέω να βγουμε.. Μου λέει "εχω αγόρι" Της λέω θες άλλο ένα??Το εχω πει σε 2 γκομενες και σε 2 πουτανες μεχρι τωρα,η φατσα τους οταν το ακουνε αξια ανεκτιμητη.Μου κανει πεσιμο στουντιοκοριτσο πριν κανενα μηνα,τι ομορφος που εισαι,τι ωραια ματια,τι καλο παιδι.Εισαι παντρεμενος μου λεει?Οχι της κανω,εσυ?Οχι οχι,ουτε εγω.Αγορι εχεις?Οχι τιποτα,μονη μου ειμαι.Θελεις να βρεις?την ρωταω.Ε πως δεν θελω,θελω.Ομορφη εισαι,αμα ψαχτεις λιγο θα βρεις,ειμαι σιγουρος,δεν σε φοβαμαι.Με κοιταγε οπως κοιταει η αγελαδα το τρενο.
Δεν μας έδωσες απάντηση ρε παικτη,στο καλύτερο το έκοψες....Εγώ είχα κάνει strike σε μια φοιτήτρια κάποτε στη πολυκατοικια μου στο ασανσέρ.Της λέω να βγουμε.. Μου λέει "εχω αγόρι" Της λέω θες άλλο ένα??
Τίποτα γέλασε και εφυγε. Μετά δε ξερω την έχασα.Τη ξανά πέτυχα μερικές φορές ακόμα αλλά μετά την έχασα δε ξερω τι έγινε ίσως μετακόμισεΔεν μας έδωσες απάντηση ρε παικτη,στο καλύτερο το έκοψες....
Εγώ είχα κάνει strike σε μια φοιτήτρια κάποτε στη πολυκατοικια μου στο ασανσέρ.Της λέω να βγουμε.. Μου λέει "εχω αγόρι" Της λέω θες άλλο ένα??
Την εντυπωσιασες πάντως!Αυτο το εχω πει και εγω σε μια.Κλαμπακι,καθοταν διπλα μου και εκανε πως χορευει,ολο το βραδυ μονη της ξερω γω.Καλο μουνακι,οχι του γουστου μου αλλα την εκοψα οτι ηταν καυσαεριο και λεω κατσε να γελασουμε.Καλησπερα,Κωνσταντινος της κανω,εχω αγορι μου λεει.Δεν με πειραζει της λεω,επρεπε να ησουν εκει να δεις το βλεμμα της.Πρεπει να σκεφτηκε,δεν πτοουνται με τιποτα?Μετα απο λιγα δευτερολεπτα δεν κρατηθηκα και αρχισα να γελαω με σπαστικο γελιο,σηκωθηκε αυτοματα και εφυγε.