Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.882
Πόντοι
9.297
παντως παιδια ο'τι και να λεμε οι Ελληνιδες γινονται οι καλυτερες μητερες, τουλαχιστον αυτη η εντυπωση μου εχει δωθει εμενα απ'την οικογενεια μου
Ισχύει για την προηγούμενη γενιά...τώρα θα βρεις πολλές συνομιλικες σου να κρατάνε σπίτι ;
Μια μη εμφανίσιμη είναι καλή για σπίτι με την έννοια ότι εσύ θα ξενοπηδας έστω στα μπουρδέλα .

• Like
Αντιδράσεις: cool11
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
παντως παιδια ο'τι και να λεμε οι Ελληνιδες γινονται οι καλυτερες μητερες, τουλαχιστον αυτη η εντυπωση μου εχει δωθει εμενα απ'την οικογενεια μου
Συνέχισε να έχεις αυτή την άποψη στη ζωή σου και θα πας μπροστά. Μάλλον οι χειρότερες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι πιο τοξική οικογένεια στο κόσμο είναι η ελληνική και όλα ξεκινάνε από τις μητέρες.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
μια χαρά οι χωρισμένες με ένα παιδί,είναι μονίμως απασχολήμενες μ΄αυτό και είσαι χωρίς δεσμεύσεις και σούπα μούπα.απ΄την άλλη αν βρείτε καμμιά ελεύθερη που εκπληρεί 5 βασικά πράματα κρατήστε την και προχωρήστε, γιατί υπάρχει πολλή σκατίλα έξω και σπανίζουν οι αξιόλογες

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Συνέχισε να έχεις αυτή την άποψη στη ζωή σου και θα πας μπροστά. Μάλλον οι χειρότερες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι πιο τοξική οικογένεια στο κόσμο είναι η ελληνική και όλα ξεκινάνε από τις μητέρες.
μα γιατι το λες αυτο? δεν λεω καμια φορα οταν γινονται υπερπροστατευτικες ειναι πολυ εκνευριστικο αλλα ενταξει μανα ειναι, παντα θελει το καλυτερο για το παιδι της, ουτως η αλλως ποιος ειναι παντα διπλα μας στα δυσκολα? η μανα και ο πατερας κατα κυριο λογο ειναι αυτοι που θα ειναι διπλα σου μεχρι το τελος
, και αυτο ειναι που μετραει στο τελος της μερας, που αλλου θα βρεις τετοια ζεστασια και τετοια φροντιδα?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.825
Πόντοι
3.656

Τύπε μην συγκρίνεις τις γυναίκες με τη μάνα σου,θα απογοητευτείς

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Σας αφήνω έχω δουλειά

Συνημμένα

• IMG_20220515_192809.jpg
    IMG_20220515_192809.jpg
    2,2 MB · Εμφανίσεις: 39

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ισχύει για την προηγούμενη γενιά...τώρα θα βρεις πολλές συνομιλικες σου να κρατάνε σπίτι ;
Μια μη εμφανίσιμη είναι καλή για σπίτι με την έννοια ότι εσύ θα ξενοπηδας έστω στα μπουρδέλα .
οι περισσοτερες μητερες ειναι 40+, λογικο να εχουν "χασει" την ομορφια τους εκτος και αν βαφονται συνεχως οποτε εκει αλλαζει το πραγμα, αλλα αυτο φυσικα δεν ειναι σωστο, απο τη στιγμη που κανεις οικογενεια δεν πας να πηδηχτεις με τον οποιον να'ναι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.882
Πόντοι
9.297
οι περισσοτερες μητερες ειναι 40+, λογικο να εχουν "χασει" την ομορφια τους εκτος και αν βαφονται συνεχως οποτε εκει αλλαζει το πραγμα, αλλα αυτο φυσικα δεν ειναι σωστο, απο τη στιγμη που κανεις οικογενεια δεν πας να πηδηχτεις με τον οποιον να'ναι
Λάθος κάνεις...αν αποσυρθεί από τα 30 της η άλλη επειδή έχει γίνει σαν μπογος μετά τις εγκυμοσύνες ΔΕΝ θα αποσυρθείς και εσύ.Καλο το αίσθημα αλλα μην είμαστε ΤΕΛΕΙΩΣ μαλακες...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.825
Πόντοι
3.656
ρε φιλε σιγουρα δε θα συγκρινω τα 18χρονα με τη μανα μου. Αλλα γενικα η Ελληνιδα μανα ειναι μια θρυλικη φιγουρα, με τα καλα της και τα κακα της

Ήταν

Τώρα απλά είναι βοηθός της δικη΄ς της μάνας

• Like
Αντιδράσεις: Begood

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Λάθος κάνεις...αν αποσυρθεί από τα 30 της η άλλη επειδή έχει γίνει σαν μπογος μετά τις εγκυμοσύνες ΔΕΝ θα αποσυρθείς και εσύ.Καλο το αίσθημα αλλα μην είμαστε ΤΕΛΕΙΩΣ μαλακες...
υποτιθεται πως εισαι δεσμευμενος, γαμο εκανες, ειτε εισαι αντρας ειτε εισαι γυναικα, εχετε δωσει μια υποσχεση εναν ορκο, εγω προσωπικα αν εβλεπα οτι δεν θα μπορουσα ετσι θα ελεγα απ'την αρχη παμε για γαμο να κανουμε κανα δυο παιδια και μετα απο 5-6 χρονια βλεπουμε αν θα συνεχισουμε να ειμαστε μαζι

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.825
Πόντοι
3.656
εγω προσωπικα αν εβλεπα οτι δεν θα μπορουσα ετσι θα ελεγα απ'την αρχη παμε για γαμο να κανουμε κανα δυο παιδια και μετα απο 5-6 χρονια βλεπουμε αν θα συνεχισουμε να ειμαστε μαζι

Λόγω ηλικίας σε δικαιολογώ όταν πετάς κάτι τέτοια

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Λόγω ηλικίας σε δικαιολογώ όταν πετάς κάτι τέτοια
εμ τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα. Παντως αυτος ο Σαμπ Ζιρο ειναι ο πιο γαματος χαρακτηρας του Μορταλ Κομπατ, δεν ξερω αν εισαι gamer παντως εγω που το επαιζα ηταν ο αγαπημενος μου

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.825
Πόντοι
3.656
εμ τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα. Παντως αυτος ο Σαμπ Ζιρο ειναι ο πιο γαματος χαρακτηρας του Μορταλ Κομπατ, δεν ξερω αν εισαι gamer παντως εγω που το επαιζα ηταν ο αγαπημενος μου

qqq.gif

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.882
Πόντοι
9.297
υποτιθεται πως εισαι δεσμευμενος, γαμο εκανες, ειτε εισαι αντρας ειτε εισαι γυναικα, εχετε δωσει μια υποσχεση εναν ορκο, εγω προσωπικα αν εβλεπα οτι δεν θα μπορουσα ετσι θα ελεγα απ'την αρχη παμε για γαμο να κανουμε κανα δυο παιδια και μετα απο 5-6 χρονια βλεπουμε αν θα συνεχισουμε να ειμαστε μαζι
Ναι αλλά αυτή δεσμεύεται στην μητρότητα..ούτε που σκέφτεται ότι έχεις αίμα κάτω από την ζώνη σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom