Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Κι εγώ νόμιζα περιμένεις να φύγεις απ'το χωριό και να πας καμια Αθήνα.

Άρα τί περιμένεις ν'αλλάξει δηλαδή;
δεν χρειαζεται να παω σε αλλη πολη για να αλλαξει κατι, αλλα θα κανω επιτελους τη ζωη που θελω (ενταξει προφανως θα υπαρχουν καποια ορια) αλλα δε θα ειναι οπως το σχολειο πλεον αυτο εννοω, θα ειναι αλλη φαση, με ο'τι συνεπαγεται αυτο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Κι εγώ νόμιζα περιμένεις να φύγεις απ'το χωριό και να πας καμια Αθήνα.

Άρα τί περιμένεις ν'αλλάξει δηλαδή;
εσυ ελα στην αθηνα να κανεις παπαδες....και απο σαντ μαν να γίνεις σουπερ μαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:confused::confused::confused:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Πτυχίο σε τι πράγμα? Βασικά ποια ήταν η δουλειά σου, μεσίτης? Όλα αυτά τα χρόνια ήσουν στο τρέξιμο η είχες και ελεύθερο χρόνο?
Πτυχίο στα ακίνητα. Έχει έναν βασικό κύκλο 3ετών σπουδών (licence) κι αν θες πας και για παραπάνω πχ master κλπ. Ναι, μεσίτης δούλεψα τρία χρόνια. Σαν δουλειά ο μεσίτης έχει πολύ τρέξιμο, γιατί είσαι συνέχεια στο ψάξιμο ακινήτων, επειδή η περιοχή έχει μεγάλη ζήτηση. Δουλεύεις με ποσοστά κι έχει πολύ ανταγωνισμό. Αν έχεις οικογενειακά βάρη και πουλάς ένα ακίνητο το δίμηνο μπορεί και να βγαίνεις, αλλά πεθαίνεις από το άγχος περιμένοντας το χρήμα. Μπορείς όμως να φτιαχτείς και μέσα σε δυό χρονάκια. Θέμα ικανοτήτων, διασυνδέσεων κλπ.

Προσωπικά δεν είχα τρέξιμο. Ούτε πριν με τις γκαρσονιέρες (δεν βρίσκεις και κάθε μέρα), ούτε ως μεσίτης (γιατί δούλευα το μίνιμουμ, απλά για να πτυχιοποιήσω την προυπηρεσία), ούτε μετά που έγινα σύμβουλος ακινήτων (consulting και σεμινάρια).

Εντωμεταξύ με carte-visite στα ακίνητα, τα γκομενάκια πέφτουν σαν τα τσιμπογιαννάκια. :grin:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Ναι ρε θλίφτη έλα στην Αθήνα να δεις ομορφιές που σε περιμένουν. Κοίτα τι δώρο/έλπληξη έκαναν τα μπαγάσικα τα μουνέτα σ’ έναν γνωστό μου που μετακόμισε πρόσφατα, για τα γενέθλια του.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Πτυχίο στα ακίνητα. Έχει έναν βασικό κύκλο 3ετών σπουδών (licence) κι αν θες πας και για παραπάνω πχ master κλπ. Ναι, μεσίτης δούλεψα τρία χρόνια. Σαν δουλειά ο μεσίτης έχει πολύ τρέξιμο, γιατί είσαι συνέχεια στο ψάξιμο ακινήτων, επειδή η περιοχή έχει μεγάλη ζήτηση. Δουλεύεις με ποσοστά κι έχει πολύ ανταγωνισμό. Αν έχεις οικογενειακά βάρη και πουλάς ένα ακίνητο το δίμηνο μπορεί και να βγαίνεις, αλλά πεθαίνεις από το άγχος περιμένοντας το χρήμα. Μπορείς όμως να φτιαχτείς και μέσα σε δυό χρονάκια. Θέμα ικανοτήτων, διασυνδέσεων κλπ.

Προσωπικά δεν είχα τρέξιμο. Ούτε πριν με τις γκαρσονιέρες (δεν βρίσκεις και κάθε μέρα), ούτε ως μεσίτης (γιατί δούλευα το μίνιμουμ, απλά για να πτυχιοποιήσω την προυπηρεσία), ούτε μετά που έγινα σύμβουλος ακινήτων (consulting και σεμινάρια).

Εντωμεταξύ με carte-visite στα ακίνητα, τα γκομενάκια πέφτουν σαν τα τσιμπογιαννάκια. :grin:
ξερω ενα μεσίτη εδω ...(ειναι γαμπρος της αδερφης ενος φιλου) ελληνο-αυστραλος.Αυτος ασχολειται μονο με ακίνητα προς βουλα-γλυφαδα, και μονο με ξενους επενδυτες (κατάρ,ντουμπαι) ξερεις τι φράγκα βγάζει ο τύπος? μπορει και μια 200χιλ το χρονο.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86

Εντάξει εσύ είσαι σίγουρο ότι θα δουλέψεις μια ζωή με το μυαλό που έχεις οπότε τσάμπα τα αναφερεις

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
η ελληνιδα θα σε συμπαρασυρει κατω στην κόλαση της σχεσης και του πρηξίματος αρχιδιών...εχε υπόψη σου οτι και εγω στην ηλικια σου το θεωρουσα φυσιολογικο.Σιγα σιγα αρχιζα να αποκτάω εναν δικο μου τρόπο σκεψης και οπτικης της κατάστασης (βεβαια δε θα σου πω οτι γενικα ειναι λάθος οι σχεσεις)
εγω θα ηθελα να κανω συντομες φασεις χωρις πολλες δεσμευσεις, στα μπουρδελα ελπιζω να μη χρειαστει να παω, δε νομιζω να ειναι και δυσκολο ουτως η αλλως να κάνεις μια φάση ακόμα και για κάποιες βδομάδες αξίζει, και νιώθεις ότι ικανοποίηση γιατί εσύ το κατάφερες με μια που σου αρέσει, το άλλο είναι απλά πληρωμένος έρωτας. Τι συγκρίνουμε τώρα...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τη καλλίτερη ηλικία έχεις για σφρύριγμα έναρξης καταδρομών στα πηδηχτήρια.:wink:
Το πρωί πανεπιστήμιο, το μεσημέρι μελέτη το απόγευμα δέλο/εναλλάξ με άθληση και το βράδυ κάνα online game! Και είσαι ΑΡΧΩΝ!
Απευθύνεσαι σε 18χρονο και του λες αυτές τις μαλακίες. Καλά το έχεις κάψει τελείως, καμμία γιατρειά. 30 χρονών άνθρωπος.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
εγω θα ηθελα να κανω συντομες φασεις χωρις πολλες δεσμευσεις, στα μπουρδελα ελπιζω να μη χρειαστει να παω, δε νομιζω να ειναι και δυσκολο ουτως η αλλως να κάνεις μια φάση ακόμα και για κάποιες βδομάδες αξίζει, και νιώθεις ότι ικανοποίηση γιατί εσύ το κατάφερες με μια που σου αρέσει, το άλλο είναι απλά πληρωμένος έρωτας. Τι συγκρίνουμε τώρα...
Πήδα γκομενάκια, αρχίζοντας από συμφοιτήτριες, γλέντα, ταξίδεψε, κάνε λεφτά, ζήσε τη ζωή σου. Μην ακούς τις συμβουλές τελειωμένων μπουρδελιάρηδων σαν τον Παπαρώτατο, που θέλουν να πάρουν με το μέρος τους κι άλλους εδώ μέσα για να μην αισθάνονται παρακατιανοί. Ο πληρωμένος ναι, αλλά υπό προυποθέσεις κι όταν δεν γίνεται αλλιώς.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
αυτο ειναι αληθεια αλλωστε το εχω πει και γω τοσες φορες..τι γίνεται στη περιπτωση που εισαι με κάποια αλλα θες και τα μπουρδελάκια?
Αυτό μόνο εμείς οι παντρεμένοι μπορούμε να το απαντήσουμε...:grin::grin::grin::grin:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Πήδα γκομενάκια, αρχίζοντας από συμφοιτήτριες, γλέντα, ταξίδεψε, κάνε λεφτά, ζήσε τη ζωή σου. Μην ακούς τις συμβουλές τελειωμένων μπουρδελιάρηδων σαν τον Παπαρώτατο, που θέλουν να πάρουν με το μέρος τους κι άλλους εδώ μέσα για να μην αισθάνονται παρακατιανοί. Ο πληρωμένος ναι, αλλά υπό προυποθέσεις κι όταν δεν γίνεται αλλιώς.
Αυτές είναι οι σοφές συμβουλές;;;:2funny: Ένα μάτσο κλισεδιές με σος μπαρούφας:2funny:
Τουλάχιστον υιοθετώντας το δικό μου modus και το χρόνο του δεν θα χάνει και τ ’ αρχίδια του δεν θα σπάσουν.
(Y.Γ.: Βλέπεις εντωμεταξύ ότι το παίδι πάσχει από τις γνωστές αυταπάτες που έχουν τα παιδιά της ηλικίας του και συ αντί να τον προσγειώσεις του λες μαλακίες τύπου κοσμοπόλιταν. Σαν τρολλιές ακούγονται οι «συμβουλές» σου)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Μονο????πωπωπω....εγώ φίλε στην ηλικία σου δεν ειξερα τι ήταν η κλειτορίδα....άλλες εποχές .... βάζαμε δάχτυλο και περιμέναμε να χύσει η άλλη ...χαχαχα
χαχαχα τώρα απ'τα 12 μέσα στα πράγματα, που δε θα έπρεπε αλλά δυστυχώς έτσι είναι

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Αυτές είναι οι σοφές συμβουλές;;;:2funny: Ένα μάτσο κλισεδιές με σος μπαρούφας:2funny:
Τουλάχιστον υιοθετώντας το δικό μου modus και το χρόνο του δεν θα χάνει και τ ’ αρχίδια του δεν θα σπάσουν.
(Y.Γ.: Βλέπεις εντωμεταξύ ότι το παίδι πάσχει από τις γνωστές αυταπάτες που έχουν τα παιδιά της ηλικίας του και συ αντί να τον προσγειώσεις του λες μαλακίες τύπου κοσμοπόλιταν. Σαν τρολλιές ακούγονται οι «συμβουλές» σου)
Ποιες αυταπάτες δηλαδή?

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
οχι εδω στη γειτονια ηταν την εβλεπα συχνα και της επιασα κουβέντα στο δρόμο
Άσε φίλε είναι τρελά κορίτσια.

Και να ξέρεις κάτι εσυ που ξέρεις απο καμάκι, η Ολλανδή όταν έρθει διακοπές θα καραγαμηθεί γιατι θελει να περάσει καλά!

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
καλα εγω δεν ειμαι για ολλανδέζες ...με 1,76 :cheesy: (χώνομαι ομως)
Μια χαρά είσαι! Πάνω απο 1,72-3 χώνεσαι άνετα. Το θέμα είναι το παιχνίδι που θα παιχτεί και το πως θα της μιλήσεις :rockon:

Μην ξεχνάς εσύ έχεις τα μάτια τους! :woldman:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Ποιες αυταπάτες δηλαδή?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom