Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Όπως και πολλές δεν ξέραν τί είναι πούτσα.
Εντάξει...είχαν μια ιδέα...άμα την έπαιζαν πάνω κάτω θα έχυνε ....εγώ δάχτυλο... δάχτυλο...και τίποτε....στην τύχη το κατάλαβα .....

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.805
Πόντοι
3.656
Θυμάμαι τρίτη λυκείου όλες παρθένες ήταν,με εξαίρεση 3-4

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Σεβασμιωτατε, γιατί δεν είναι εύκολο πιστεύεις το να κάνεις κάτι σύντομο? 18 είμαι ακόμα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.805
Πόντοι
3.656
Που ξέρεις ότι ἦτο παρθένες σάντ;;;

Εντάξει,ξέραμε ποιες πηδιόντουσαν και ποιες όχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και πολλές λες ....μετά την πεναημερη..
5-6 δεν ήταν ποια παρθένες

Μπα,στη δικια μας 5ημερη δεν είχε τέτοια

• Like
Αντιδράσεις: Begood

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Να μας πει ο μικρός τώρα τι γίνεται με της κάτω τον 18 ...ξέρουν από σεξ ?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.805
Πόντοι
3.656
Να μας πει ο μικρός τώρα τι γίνεται με της κάτω τον 18 ...ξέρουν από σεξ ?

Σίγουρα πηδιούνται περισσότερες από 15-20 χρόνια πριν

Ακόμα και στα ενιαία λύκεια που τότε ήταν παρθεναγωγεία

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Πτυχίο στα ακίνητα. Έχει έναν βασικό κύκλο 3ετών σπουδών (licence) κι αν θες πας και για παραπάνω πχ master κλπ. Ναι, μεσίτης δούλεψα τρία χρόνια. Σαν δουλειά ο μεσίτης έχει πολύ τρέξιμο, γιατί είσαι συνέχεια στο ψάξιμο ακινήτων, επειδή η περιοχή έχει μεγάλη ζήτηση. Δουλεύεις με ποσοστά κι έχει πολύ ανταγωνισμό. Αν έχεις οικογενειακά βάρη και πουλάς ένα ακίνητο το δίμηνο μπορεί και να βγαίνεις, αλλά πεθαίνεις από το άγχος περιμένοντας το χρήμα. Μπορείς όμως να φτιαχτείς και μέσα σε δυό χρονάκια. Θέμα ικανοτήτων, διασυνδέσεων κλπ.

Προσωπικά δεν είχα τρέξιμο. Ούτε πριν με τις γκαρσονιέρες (δεν βρίσκεις και κάθε μέρα), ούτε ως μεσίτης (γιατί δούλευα το μίνιμουμ, απλά για να πτυχιοποιήσω την προυπηρεσία), ούτε μετά που έγινα σύμβουλος ακινήτων (consulting και σεμινάρια).

Εντωμεταξύ με carte-visite στα ακίνητα, τα γκομενάκια πέφτουν σαν τα τσιμπογιαννάκια. :grin:
Α κατάλαβα, εσύ δηλαδή έπιασες και καλό πόστο και ανέβηκες στην ιεραρχία σιγά σιγά, είχα κι εγώ ένα φίλο που δούλεψε σα μεσίτης για 1 χρόνο χωρίς πτυχίο, μπράβο ρε φίλε πάντως που έφτιαξες τη ζωή σου, και ευχαριστώ και εσένα και τους άλλους για τις συμβουλές!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αυτές είναι οι σοφές συμβουλές;;;:2funny: Ένα μάτσο κλισεδιές με σος μπαρούφας:2funny:
Τουλάχιστον υιοθετώντας το δικό μου modus και το χρόνο του δεν θα χάνει και τ ’ αρχίδια του δεν θα σπάσουν.
(Y.Γ.: Βλέπεις εντωμεταξύ ότι το παίδι πάσχει από τις γνωστές αυταπάτες που έχουν τα παιδιά της ηλικίας του και συ αντί να τον προσγειώσεις του λες μαλακίες τύπου κοσμοπόλιταν. Σαν τρολλιές ακούγονται οι «συμβουλές» σου)
Δεν σου αρέσουν οι συμβουλές μου, ε; Βγάλτην με μπουρδέλα και videogames λοιπόν στο υπόλοιπο της ζωής σου, κλεισμένος στο παιδικό σου δωμάτιο.
Και κοίταζε την ζωή των άλλων από μακριά. Στασίδι στο νήμα «Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα» έπιασες;

• Like
Αντιδράσεις: Begood

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Δεν ήξερα ότι υπάρχουν τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ άντρες... Μέχρι ένα σημείο ναι αλλά αυτό παρα πηγε. Μπαίνει μια κοπελιτσα στο ταξί 26 χρονών μου λέει. Την βλέπω να φυσάει και να ξεφυσάει... Της λέω όλα οκ..?? Μου λέει αν γίνεται να με αφήσετε σε ένα ΑΤΜ να βγάλω λεφτά γιατι μόλις είδα ότι δεν έχω. Σταματάω, την αφήνω σε μια τράπεζα και μου ξανά μπαίνει μεσα..Μου λέει ασε έχω μπλέξει με τον άντρα μου. Δεν δουλευει και μου βάζει συνέχεια χέρι στη τσάντα και μου βουτάει λεφτάεγώ να δουλευω 12 ώρες τη μέρα.. Ο άντρας μου 47 χρονών και γω 26 με ένα παιδί. Κάθε μέρα της βουτάει λεφτά και περα απο αυτο, του ακουμπάει και ένα 20ρικο για χαρτζιλίκι. Αυτά είναι.. Να με κάτι τσογλαναραιους που μπλεκουν.. Την λυπήθηκα μου λέει έχω ένα 50ρικο και δεν ξέρω που να το κρυψω
Όταν την πεφτουμε οι σαρανταριδες με δουλειές αυτοκίνητα κλπ σε εικοσοτριανταρες τους βρωμαμε Μετά βρίσκουν. Ανέργους 50 ριδες και την τρώνε .... Μυστήριο....

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Σεβασμιωτατε, γιατί δεν είναι εύκολο πιστεύεις το να κάνεις κάτι σύντομο? 18 είμαι ακόμα
Διότι η ελληνίδα είναι μια πολύ σπάνια και ελαττωματική ράτσα γυναίκας, εξ ου και ο χαρακτηρισμός της στο εδώ νήμα ως "ελλεηνίδα" (μια τρισάθλια και σιχαμερή ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΣΤΙΚΑ ύπαρξη). Σε συνδυασμό δὲ με το ΜΗ αριθμήσιμο πλήθος φουκαράδων που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τις παρακαλάνε και να τις κάνουν να νοιώθουν πριγκίπισες (ακόμα κι αν είναι σαλεμένες σαβούρες) σε κάθε ευκαιρία, τα πραματάκια όπως καταλαβαίνεις χάνουν το νόημα που θα είχαν «υπό κανονικές συνθήκες».

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Όταν την πεφτουμε οι σαρανταριδες με δουλειές αυτοκίνητα κλπ σε εικοσοτριανταρες τους βρωμαμε Μετά βρίσκουν. Ανέργους 50 ριδες και την τρώνε .... Μυστήριο....
Έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο για σεξ :2funny:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Διότι η ελληνίδα είναι μια πολύ σπάνια και ελαττωματική ράτσα γυναίκας, εξ ου και ο χαρακτηρισμός της στο εδώ νήμα ως "ελλεηνίδα" (μια τρισάθλια και σιχαμερή ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΣΤΙΚΑ ύπαρξη). Σε συνδυασμό δὲ με το ΜΗ αριθμήσιμο πλήθος φουκαράδων που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τις παρακαλάνε και να τις κάνουν να νοιώθουν πριγκίπισες (ακόμα κι αν είναι σαλεμένες σαβούρες) σε κάθε ευκαιρία, τα πραματάκια όπως καταλαβαίνεις χάνουν το νόημα που θα είχαν «υπό κανονικές συνθήκες».
Σιγά μη κάθομαι να παρακαλάω εγώ δεν είμαι τέτοιος, δε μου κάθεται η μία, πάω σε άλλη, πλέον υπάρχουν τόσες πολλές. Γι'αυτό δεν είναι δύσκολο, από αυτήν την άποψη εννοω εύκολο. Επίσης αναφέρομαι σε κάτι πολύ σύντομο οπότε δεν νομίζω να υπάρχουν και πολλά προβλήματα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Α κατάλαβα, εσύ δηλαδή έπιασες και καλό πόστο και ανέβηκες στην ιεραρχία σιγά σιγά, είχα κι εγώ ένα φίλο που δούλεψε σα μεσίτης για 1 χρόνο χωρίς πτυχίο, μπράβο ρε φίλε πάντως που έφτιαξες τη ζωή σου, και ευχαριστώ και εσένα και τους άλλους για τις συμβουλές!
Δεν υπάρχει καριέρα στην πορεία μου, δεν ανέβηκα κάποια κλίμακα. Οι δραστηριότητες ήταν ανεξάρτητες, κάποιες στον ίδιο τομέα, κάποιες ξέφευγαν. Σαν σύμβουλος έχω δουλέψει και εκτός ακινήτων.

Τέλος πάντων, το ρεζουμέ είναι ότι μου εξασφάλισαν ένα αρκετά ευνοικό πλαίσιο ζωής. Πράγμα που μπορείς κι εσύ να πετύχεις μέσω της μελλοντικής σου δουλειάς ως προγραμματιστής κι ίσως πιο άνετα από μένα.

Τα τελευταία χρόνια που μαθαίνω κώδικα, πιστεύω ότι αυτή τη δουλειά θα έπρεπε να είχα κάνει από την αρχή.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Σιγά μη κάθομαι να παρακαλάω εγώ δεν είμαι τέτοιος, δε μου κάθεται η μία, πάω σε άλλη, πλέον υπάρχουν τόσες πολλές. Γι'αυτό δεν είναι δύσκολο, από αυτήν την άποψη εννοω εύκολο. Επίσης αναφέρομαι σε κάτι πολύ σύντομο οπότε δεν νομίζω να υπάρχουν και πολλά προβλήματα
Καλά το θέτεις. Με το σύστημα «πούτσα και δρόμο» κανείς δεν βγήκε χαμένος. Μην ξεχάσεις να το τηρήσεις κιόλας όμως:wink:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δηλαδή στον ίδιο λαό οι γυναίκες έχουν βγει σκάρτες, ενώ οι άντρες σωστοί, ε; Πόσα άκυρα έχεις φάει, ρε τύπε, για να σκέφτεσαι έτσι;

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Δηλαδή στον ίδιο λαό οι γυναίκες έχουν βγει σκάρτες, ενώ οι άντρες σωστοί, ε; Πόσα άκυρα έχεις φάει, ρε τύπε, για να σκέφτεσαι έτσι;
Εσυ ρε γαμιά τι κάνεις σε αυτή τη σελίδα αφού δεν χρειάζεσαι τα μπουρδέλα εξελίσεσαι σε Βλαδίμηρο 2

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom