Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.805
- Πόντοι
- 3.656
Μονο????πωπωπω....εγώ φίλε στην ηλικία σου δεν ειξερα τι ήταν η κλειτορίδα....άλλες εποχές ....
Όπως και πολλές δεν ξέραν τί είναι πούτσα.
Μονο????πωπωπω....εγώ φίλε στην ηλικία σου δεν ειξερα τι ήταν η κλειτορίδα....άλλες εποχές ....
Εντάξει...είχαν μια ιδέα...άμα την έπαιζαν πάνω κάτω θα έχυνε ....εγώ δάχτυλο... δάχτυλο...και τίποτε....στην τύχη το κατάλαβα .....Όπως και πολλές δεν ξέραν τί είναι πούτσα.
Που ξέρεις ότι ἦτο παρθένες σάντ;;;Θυμάμαι τρίτη λυκείου όλες παρθένες ήταν,με εξαίρεση 3-4
Και πολλές λες ....μετά την πεναημερη..Θυμάμαι τρίτη λυκείου όλες παρθένες ήταν,με εξαίρεση 3-4
Που ξέρεις ότι ἦτο παρθένες σάντ;;;
Και πολλές λες ....μετά την πεναημερη..
5-6 δεν ήταν ποια παρθένες
Να μας πει ο μικρός τώρα τι γίνεται με της κάτω τον 18 ...ξέρουν από σεξ ?
Α κατάλαβα, εσύ δηλαδή έπιασες και καλό πόστο και ανέβηκες στην ιεραρχία σιγά σιγά, είχα κι εγώ ένα φίλο που δούλεψε σα μεσίτης για 1 χρόνο χωρίς πτυχίο, μπράβο ρε φίλε πάντως που έφτιαξες τη ζωή σου, και ευχαριστώ και εσένα και τους άλλους για τις συμβουλές!Πτυχίο στα ακίνητα. Έχει έναν βασικό κύκλο 3ετών σπουδών (licence) κι αν θες πας και για παραπάνω πχ master κλπ. Ναι, μεσίτης δούλεψα τρία χρόνια. Σαν δουλειά ο μεσίτης έχει πολύ τρέξιμο, γιατί είσαι συνέχεια στο ψάξιμο ακινήτων, επειδή η περιοχή έχει μεγάλη ζήτηση. Δουλεύεις με ποσοστά κι έχει πολύ ανταγωνισμό. Αν έχεις οικογενειακά βάρη και πουλάς ένα ακίνητο το δίμηνο μπορεί και να βγαίνεις, αλλά πεθαίνεις από το άγχος περιμένοντας το χρήμα. Μπορείς όμως να φτιαχτείς και μέσα σε δυό χρονάκια. Θέμα ικανοτήτων, διασυνδέσεων κλπ.
Προσωπικά δεν είχα τρέξιμο. Ούτε πριν με τις γκαρσονιέρες (δεν βρίσκεις και κάθε μέρα), ούτε ως μεσίτης (γιατί δούλευα το μίνιμουμ, απλά για να πτυχιοποιήσω την προυπηρεσία), ούτε μετά που έγινα σύμβουλος ακινήτων (consulting και σεμινάρια).
Εντωμεταξύ με carte-visite στα ακίνητα, τα γκομενάκια πέφτουν σαν τα τσιμπογιαννάκια.
Δεν σου αρέσουν οι συμβουλές μου, ε; Βγάλτην με μπουρδέλα και videogames λοιπόν στο υπόλοιπο της ζωής σου, κλεισμένος στο παιδικό σου δωμάτιο.Αυτές είναι οι σοφές συμβουλές;;; Ένα μάτσο κλισεδιές με σος μπαρούφας
Τουλάχιστον υιοθετώντας το δικό μου modus και το χρόνο του δεν θα χάνει και τ ’ αρχίδια του δεν θα σπάσουν.
(Y.Γ.: Βλέπεις εντωμεταξύ ότι το παίδι πάσχει από τις γνωστές αυταπάτες που έχουν τα παιδιά της ηλικίας του και συ αντί να τον προσγειώσεις του λες μαλακίες τύπου κοσμοπόλιταν. Σαν τρολλιές ακούγονται οι «συμβουλές» σου)
Όταν την πεφτουμε οι σαρανταριδες με δουλειές αυτοκίνητα κλπ σε εικοσοτριανταρες τους βρωμαμε Μετά βρίσκουν. Ανέργους 50 ριδες και την τρώνε .... Μυστήριο....Δεν ήξερα ότι υπάρχουν τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ άντρες... Μέχρι ένα σημείο ναι αλλά αυτό παρα πηγε. Μπαίνει μια κοπελιτσα στο ταξί 26 χρονών μου λέει. Την βλέπω να φυσάει και να ξεφυσάει... Της λέω όλα οκ..?? Μου λέει αν γίνεται να με αφήσετε σε ένα ΑΤΜ να βγάλω λεφτά γιατι μόλις είδα ότι δεν έχω. Σταματάω, την αφήνω σε μια τράπεζα και μου ξανά μπαίνει μεσα..Μου λέει ασε έχω μπλέξει με τον άντρα μου. Δεν δουλευει και μου βάζει συνέχεια χέρι στη τσάντα και μου βουτάει λεφτάεγώ να δουλευω 12 ώρες τη μέρα.. Ο άντρας μου 47 χρονών και γω 26 με ένα παιδί. Κάθε μέρα της βουτάει λεφτά και περα απο αυτο, του ακουμπάει και ένα 20ρικο για χαρτζιλίκι. Αυτά είναι.. Να με κάτι τσογλαναραιους που μπλεκουν.. Την λυπήθηκα μου λέει έχω ένα 50ρικο και δεν ξέρω που να το κρυψω
Διότι η ελληνίδα είναι μια πολύ σπάνια και ελαττωματική ράτσα γυναίκας, εξ ου και ο χαρακτηρισμός της στο εδώ νήμα ως "ελλεηνίδα" (μια τρισάθλια και σιχαμερή ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΣΤΙΚΑ ύπαρξη). Σε συνδυασμό δὲ με το ΜΗ αριθμήσιμο πλήθος φουκαράδων που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τις παρακαλάνε και να τις κάνουν να νοιώθουν πριγκίπισες (ακόμα κι αν είναι σαλεμένες σαβούρες) σε κάθε ευκαιρία, τα πραματάκια όπως καταλαβαίνεις χάνουν το νόημα που θα είχαν «υπό κανονικές συνθήκες».Σεβασμιωτατε, γιατί δεν είναι εύκολο πιστεύεις το να κάνεις κάτι σύντομο? 18 είμαι ακόμα
Έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο για σεξΌταν την πεφτουμε οι σαρανταριδες με δουλειές αυτοκίνητα κλπ σε εικοσοτριανταρες τους βρωμαμε Μετά βρίσκουν. Ανέργους 50 ριδες και την τρώνε .... Μυστήριο....
Σιγά μη κάθομαι να παρακαλάω εγώ δεν είμαι τέτοιος, δε μου κάθεται η μία, πάω σε άλλη, πλέον υπάρχουν τόσες πολλές. Γι'αυτό δεν είναι δύσκολο, από αυτήν την άποψη εννοω εύκολο. Επίσης αναφέρομαι σε κάτι πολύ σύντομο οπότε δεν νομίζω να υπάρχουν και πολλά προβλήματαΔιότι η ελληνίδα είναι μια πολύ σπάνια και ελαττωματική ράτσα γυναίκας, εξ ου και ο χαρακτηρισμός της στο εδώ νήμα ως "ελλεηνίδα" (μια τρισάθλια και σιχαμερή ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΣΤΙΚΑ ύπαρξη). Σε συνδυασμό δὲ με το ΜΗ αριθμήσιμο πλήθος φουκαράδων που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τις παρακαλάνε και να τις κάνουν να νοιώθουν πριγκίπισες (ακόμα κι αν είναι σαλεμένες σαβούρες) σε κάθε ευκαιρία, τα πραματάκια όπως καταλαβαίνεις χάνουν το νόημα που θα είχαν «υπό κανονικές συνθήκες».
Δεν υπάρχει καριέρα στην πορεία μου, δεν ανέβηκα κάποια κλίμακα. Οι δραστηριότητες ήταν ανεξάρτητες, κάποιες στον ίδιο τομέα, κάποιες ξέφευγαν. Σαν σύμβουλος έχω δουλέψει και εκτός ακινήτων.Α κατάλαβα, εσύ δηλαδή έπιασες και καλό πόστο και ανέβηκες στην ιεραρχία σιγά σιγά, είχα κι εγώ ένα φίλο που δούλεψε σα μεσίτης για 1 χρόνο χωρίς πτυχίο, μπράβο ρε φίλε πάντως που έφτιαξες τη ζωή σου, και ευχαριστώ και εσένα και τους άλλους για τις συμβουλές!
Καλά το θέτεις. Με το σύστημα «πούτσα και δρόμο» κανείς δεν βγήκε χαμένος. Μην ξεχάσεις να το τηρήσεις κιόλας όμωςΣιγά μη κάθομαι να παρακαλάω εγώ δεν είμαι τέτοιος, δε μου κάθεται η μία, πάω σε άλλη, πλέον υπάρχουν τόσες πολλές. Γι'αυτό δεν είναι δύσκολο, από αυτήν την άποψη εννοω εύκολο. Επίσης αναφέρομαι σε κάτι πολύ σύντομο οπότε δεν νομίζω να υπάρχουν και πολλά προβλήματα
Εμ αυτό σε λέω, φασωμα πουτσα μερικές μαλακίες και πάμε στην επόμενηΚαλά το θέτεις. Με το σύστημα «πούτσα και δρόμο» κανείς δεν βγήκε χαμένος. Μην ξεχάσεις να το τηρήσεις κιόλας όμως
Δηλαδή στον ίδιο λαό οι γυναίκες έχουν βγει σκάρτες, ενώ οι άντρες σωστοί, ε; Πόσα άκυρα έχεις φάει, ρε τύπε, για να σκέφτεσαι έτσι;Διότι η ελληνίδα είναι μια πολύ σπάνια και ελαττωματική ράτσα γυναίκας, εξ ου και ο χαρακτηρισμός της στο εδώ νήμα ως "ελλεηνίδα" (μια τρισάθλια και σιχαμερή ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΣΤΙΚΑ ύπαρξη). Σε συνδυασμό δὲ με το ΜΗ αριθμήσιμο πλήθος φουκαράδων που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τις παρακαλάνε και να τις κάνουν να νοιώθουν πριγκίπισες (ακόμα κι αν είναι σαλεμένες σαβούρες) σε κάθε ευκαιρία, τα πραματάκια όπως καταλαβαίνεις χάνουν το νόημα που θα είχαν «υπό κανονικές συνθήκες».
Εσυ ρε γαμιά τι κάνεις σε αυτή τη σελίδα αφού δεν χρειάζεσαι τα μπουρδέλα εξελίσεσαι σε Βλαδίμηρο 2Δηλαδή στον ίδιο λαό οι γυναίκες έχουν βγει σκάρτες, ενώ οι άντρες σωστοί, ε; Πόσα άκυρα έχεις φάει, ρε τύπε, για να σκέφτεσαι έτσι;