Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Δεν υπάρχει καριέρα στην πορεία μου, δεν ανέβηκα κάποια κλίμακα. Οι δραστηριότητες ήταν ανεξάρτητες, κάποιες στον ίδιο τομέα, κάποιες ξέφευγαν. Σαν σύμβουλος έχω δουλέψει και εκτός ακινήτων.

Τέλος πάντων, το ρεζουμέ είναι ότι μου εξασφάλισαν ένα αρκετά ευνοικό πλαίσιο ζωής. Πράγμα που μπορείς κι εσύ να πετύχεις μέσω της μελλοντικής σου δουλειάς ως προγραμματιστής κι ίσως πιο άνετα από μένα.

Τα τελευταία χρόνια που μαθαίνω κώδικα, πιστεύω ότι αυτή τη δουλειά θα έπρεπε να είχα κάνει από την αρχή.
Α εσυ έχεις ασχοληθεί με πάρα πολλά, ωραίος μπράβο, ναι η αλήθεια είναι ότι ο προγραμματιστής είναι απ'τις καλύτερες δουλειές αυτή τη στιγμή, και τώρα με το remote είναι ακόμα καλύτερα που δουλεύεις σπίτι με την ησυχία σου

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Α εσυ έχεις ασχοληθεί με πάρα πολλά, ωραίος μπράβο, ναι η αλήθεια είναι ότι ο προγραμματιστής είναι απ'τις καλύτερες δουλειές αυτή τη στιγμή, και τώρα με το remote είναι ακόμα καλύτερα που δουλεύεις σπίτι με την ησυχία σου
Με τον κορονοιό έκανα οριστική στροφή προς το ιντερνέτ. Τώρα τελειώνω ένα site και στα διαλείμματα γράφω εδώ καμμιά παπαριά (επειδή ρώτησε κάποιος τι κάνω εδώ). Μόλις τελειώσει θα εξαφανιστώ. Ζέστανε κι ο καιρός, θα γίνουν εξορμήσεις.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Με τον κορονοιό έκανα οριστική στροφή προς το ιντερνέτ. Τώρα τελειώνω ένα site και στα διαλείμματα γράφω εδώ καμμιά παπαριά (επειδή ρώτησε κάποιος τι κάνω εδώ). Μόλις τελειώσει θα εξαφανιστώ. Ζέστανε κι ο καιρός, θα γίνουν εξορμήσεις.
Η αλήθεια είναι ότι είναι κάπως βαρετό να τσακώνεσαι με τους γιους σου

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Η αλήθεια είναι ότι είναι κάπως βαρετό να τσακώνεσαι με τους γιους σου
Μαλακία είναι, αλλά με βοηθάει να ξεδίνω. Ώρες ώρες ζοχαδιάζομαι με διάφορα τεχνικά προβλήματα όπως τώρα με ένα σύστημα που λέγεται caching που το τεστάρω εδώ και τρεις μέρες και δεν βγάζω άκρη.
Μην νομίζεις ότι τα γράφω όλα αυτά για να βάλω ανθρώπους στον ίσιο δρόμο. Είχα μια σκασίλα τώρα για το τι κάνει ο καθένας στη ζωή του.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ορίστε... Ευγενικοτατος νεαρός... Δε ντρέπεσαι @tony1 να λες τον καλόγερο, σκατογερο?? Εμένα να με λες γαμικουλα στο επιτρέπω :confused:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ορίστε... Ευγενικοτατος νεαρός... Δε ντρέπεσαι @tony1 να λες τον καλόγερο, σκατογερο?? Εμένα να με λες γαμικουλα στο επιτρέπω :confused:
Εντάξει γιατί να μην είμαι ευγενικός ούτως η άλλως ? Αφού μια χαρά τύποι είστε όλοι εδώ μέσα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Το κάνατε αμερικαν μπαρ εδώ μέσα.
Προσωπικά δεν είχα σκοπό να το κλιμακώσω, αλλά κάπου έπαθε τρίγκερ ένας από αυτούς με τις τρεις γυναίκες μου (εδώ γελάμε), πέσανε κι οι άλλοι και μου ήρθε βούτυρο στο ψωμί. :grin:
Με τον καημένο τον Προπέλα όντως το παρατράβηξα (αν και ισχύουν αυτά που γράφω), γιατί είναι γενικά ήσυχος.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δε ντρέπεσαι @tony1 να λες τον καλόγερο, σκατογερο??
Ο tony ο τραβελογάμης όλο την πατάει, αλλά κάνει τον έξυπνο. :grin:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Προσωπικά δεν είχα σκοπό να το κλιμακώσω, αλλά κάπου έπαθε τρίγκερ ένας από αυτούς με τις τρεις γυναίκες μου (εδώ γελάμε), πέσανε κι οι άλλοι και μου ήρθε βούτυρο στο ψωμί. :grin:
Με τον καημένο τον Προπέλα όντως το παρατράβηξα (αν και ισχύουν αυτά που γράφω), γιατί είναι γενικά ήσυχος.
Είδες που τα λες και μόνος σου;;;:2funny:
Μετὰ λες για triggers και λοιπές μαλακίες...:2funny:
(Εντωμεταξύ κοροιδεύεις για στασίδια στο νήμα της ημερήσιας και μόνο σήμερα παίζει να έχεις μπει να παρακολουθήσεις τι γράφει ο ένας κι ο άλλος 3-4 φορές. Σε λίγο μην δούμε και καμμιά ενημέρωση με υπογραφή Kalgero(u):2funny:)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Είδες που τα λες και μόνος σου;;;:2funny:
Μετὰ λες για triggers και λοιπές μαλακίες...:2funny:
(Εντωμεταξύ κοροιδεύεις για στασίδια στο νήμα της ημερήσιας και μόνο σήμερα παίζει να έχεις μπει να παρακολουθήσεις τι γράφει ο ένας κι ο άλλος 3-4 φορές. Σε λίγο μην δούμε και καμμιά ενημέρωση με υπογραφή Kalgero(u):2funny:)
Είναι να μη γελάμε που έπαθες trigger μόλις διάβασες για τρεις γυναίκες και σαλτάρισες;
Πώς στην ευχή το φαντάστηκες και σε βάρεσε κατακούτελα και μου την έπεσες; Ότι έχω τρεις γυναίκες ταυτόχρονα; :2funny:

Είναι τρεις διαδοχικές σχέσεις και η τελευταία δεν ξέρω ακόμη πώς θα εξελιχθεί. Ομαλά πράγματα δηλαδή. Μπορείς να ηρεμήσεις και να κοιμάσαι ήσυχος,

Τελευταία τροποποίηση:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Είναι να μη γελάμε που έπαθες trigger μόλις διάβασες για τρεις γυναίκες και σαλτάρισες;
Πώς στην ευχή το φαντάστηκες και σε βάρεσε κατακούτελα και μου την έπεσες; Ότι έχω τρεις γυναίκες ταυτόχρονα; :2funny:

Είναι τρεις διαδοχικές σχέσεις και η τελευταία δεν ξέρω ακόμη πώς θα εξελιχθεί. Ομαλά πράγματα δηλαδή. Μπορείς να ηρεμήσεις και να κοιμάσαι ήσυχος,
Καλά που μ’ ενημέρωσες γιατί θα χρειαζόμουν 3 αλοιφές απ’ την αρχιδοφαγούρα...
Την επόμενη πάντως φορά αντί για 3, γράψε 13, την ίδια εξάλλου αληθοφάνεια θα έχει για τη περίπτωση σου:2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Καλά που μ’ ενημέρωσες γιατί θα χρειαζόμουν 3 αλοιφές απ’ την αρχιδοφαγούρα...
Την επόμενη πάντως φορά αντί για 3, γράψε 13, την ίδια εξάλλου αληθοφάνεια θα έχει για τη περίπτωση σου:2funny:
Χαίρομαι που το ξεπέρασες τόσο γρήγορα. Μπορείς λοιπόν να επιστρέψεις στην «Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα» και στο εξής καλόν είναι να αποφεύγεις έντονες συγκινήσεις. Γκόμενες της προκοπής δεν πρόκειται να σου κάτσουν. Για «κάποιον ανεξήγητο λόγο ελκύεις επίμονες σαβούρες» και σαλτάρεις με το παραμικρό.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
αμα ημουνα εγω στη γαλλια θα τις γαμαγα καθε μερα τις γαλλιδουλες τυπε καλογερα,κατι γαλλιδουλες που βλεπω τα καλοκαιρια εδω οι τυπισες ειναι και γαμω τα μουνακια και ειναι και τοσο ευκολος στοχος που νομιζεις οτι θα πεσουνε σαν κοτοπουλακια,εχουν και το σινηθειο να φορανε τα μπλουζακια χωρις σουτιεν να φαινετε η ρογα,φεμινισμος και ετισ..εσυ πως τη παλευεις γαλλια και δε γαμας?
Από πού έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν γαμάω; Όταν ήρθα Γαλλία ήμουνα 33 κι όλες αυτές που λες τις πέρναγα στη σούβλα κάθε μέρα. Αλλά πάνε αυτοί οι καιροί. Τις προάλλες έκλεισα τα 60. Λες να είναι το ίδιο; Και πάλι ευχαριστημένος είμαι που βρίσκω ακόμα και μάλιστα καλές για την ηλικία μου.

• Like
Αντιδράσεις: Begood
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δηλαδή στον ίδιο λαό οι γυναίκες έχουν βγει σκάρτες, ενώ οι άντρες σωστοί, ε; Πόσα άκυρα έχεις φάει, ρε τύπε, για να σκέφτεσαι έτσι;
ολοι στο ιδιο καζάνι βράζουμε τύπε καλογερε...οι ελληνίδες εχουν ενα ψευτο-εγωισμο ακομα και το πιο ορκ νιωθει οτι αυτη ειναι και καμια αλλη,και οι αντρες μια ψευτομαγκια γαμάουα

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Από πού έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν γαμάω; Όταν ήρθα Γαλλία ήμουνα 33 κι όλες αυτές που λες τις πέρναγα στη σούβλα κάθε μέρα. Αλλά πάνε αυτοί οι καιροί. Τις προάλλες έκλεισα τα 60. Λες να είναι το ίδιο; Και πάλι ευχαριστημένος είμαι που βρίσκω ακόμα και μάλιστα καλές για την ηλικία μου.
Οι καλύτερες Γαλλιδούλες είναι Τα Μιλφάκια 40+

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
ολοι στο ιδιο καζάνι βράζουμε τύπε καλογερε...οι ελληνίδες εχουν ενα ψευτο-εγωισμο ακομα και το πιο ορκ νιωθει οτι αυτη ειναι και καμια αλλη,και οι αντρες μια ψευτομαγκια γαμάουα
Τις προάλλες η άλλη προσπαθούσε να μου πει ότι μια γκόμενα που δεν προσεχει τον εαυτό της, εχει πολλά κιλά ενώ είναι τέρμα μεσα στον φεμινισμό και την σαπίλα είναι σεξυ :jerking: (στο μεταξύ περίμενε τον πρίγκιπα πανω στο άσπρο άλογο)
Της είπα να πάει στην φρουτιέρα και να φάει το μήλο που ήταν χαλασμένο. Μου είπε πας καλά; γιατί να μην πάρω το δίπλα πυ είναι καλύτερο;;
Της λεω, ενταξει ελπίζω να έπιασες το νόημα, άν όχι καλή σου τύχη. Και έφυγα σαν αστραπή.
Ξυπνάτε ρε :woldman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom