Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
Καλά δε τα λέω ρε τυπε?
Καλά δε τα λέω ρε τυπε?
Παιδια εγω οτι και να λετε συμφωνω μαζι σας.. δεν περνω θεση.. Αυτη την στιγμη που παρακολουθω τα νηματα ειμαι απλα καπως ετσιΚαλά δε τα λέω ρε τυπε?
Ώστε μοιράζεις τόσο πόνο στις γαλλιδούλες εε;Μια χαρά μου κάθονται, απλώς ασχολούμαι με μία αυτή τη στιγμή, γιατί έχουμε κι άλλες δουλειές εκτός από τις γκόμενες. Η άλλη είναι η πρώην που βρισκόμαστε πότε πότε και την τρίτη τη γνώρισα πρόσφατα και θα έρθει κι αυτηνής η σειρά.
Γριές τις βλέπεις εσύ που είσαι 31, για μένα μια χαρά είναι. Άσε που άμα τις έβλεπες δεν θα σε πείραζε η ηλικία, έτσι που έχεις ρέψει από τη μαλακία.
Καλά είναι δυνατόν να μην βρίσκεις γκόμενα σε ολόκληρη Αθήνα και να θες να πας σε επαρχιακή πόλη, επειδή νομίζεις ότι είναι ευκολότερο να κάνεις κύκλο; Μα, να γαμάει ο γέρος κι εσύ, νέος άνθρωπος, να σκέφτεσαι να μετακομίσεις μπας και δεις λίγη χαρά;
Τι ξεφτίλες είναι αυτές ρε συ Προπέλα ή trelojimakoss ή Elvis91 ?
Γιατί δεν ασχολείσαι με την κατάντια σου καλύτερα που παριστάνεις και τον έξυπνο. Τριαντάρης που συχνάζει σε μπουρδέλα, είναι απλά αποτυχημένος. Deal with it.Ώστε μοιράζεις τόσο πόνο στις γαλλιδούλες εε;
Θύμισε μου, όταν τύχει και επιστρέψεις ποτέ Ελλάδα ,να σου έχω έτοιμη τη κατάλληλη περιβολή...
Μακράν τιμιώτερο από τη μοιρασιά της περιουσίας σου στις διάφορες σιτεμένες προικογύπες με τις οποίες συναναστρέφεσαι, μόνο και μόνο για να σε παραμυθιάζουν λέγοντας σου πόσο πολύ γουστάρουν τη ζαρωμένη ούτσα σου...Γιατί δεν ασχολείσαι με την κατάντια σου καλύτερα που παριστάνεις και τον έξυπνο. Τριαντάρης που συχνάζει σε μπουρδέλα, είναι απλά αποτυχημένος. Deal with it.
Τόσο είσαι ρε; Για καμιά 10άρια χρόνια παραπάνω είχα διαβάσει κάπου, αλλά μάλλον θα ήμουν ζαλισμένος από τις κάβλες εκείνη την χρονική στιγμή. Μετά θα πήγα σε κάποιο μπουρδέλο για να μην τον παίξω και ρέψω.Μακράν τιμιώτερο από τη μοιρασιά της περιουσίας σου στις διάφορες σιτεμένες προικογύπες με τις οποίες συναναστρέφεσαι, μόνο και μόνο για να σε παραμυθιάζουν λέγοντας σου πόσο πολύ γουστάρουν τη ζαρωμένη ούτσα σου...
Σώπα ρε, έκανες τώρα την αποτυχία σου αρετή;Μακράν τιμιώτερο από τη μοιρασιά της περιουσίας σου στις διάφορες σιτεμένες προικογύπες με τις οποίες συναναστρέφεσαι, μόνο και μόνο για να σε παραμυθιάζουν λέγοντας σου πόσο πολύ γουστάρουν τη ζαρωμένη ούτσα σου...
Μόνος σου είχες πει ότι πήρες ένα άπλυτο αναρχοκομμούνι και εκτός του ότι την έμπασες στα μεσιτικά, της έγραψες κι όλα σου τα υπάρχοντα.Σώπα ρε, έκανες τώρα την αποτυχία σου αρετή;
Και ξέρεις και πώς διαχειρίζομαι τα οικονομικά μου lol. Μεγάλη φαντασία έχεις...
Δε λες καλύτερα, ότι σε πείραξε, όταν διάβασες «τρεις γυναίκες». Λες και είναι τίποτα το παράξενο... διαδοχικές γνωριμίες είναι. Αλλά για όποιον δεν έχει ούτε μία φαίνονται πολλές.
Δεν είναι η πρώτη φορά που παραλλάσεις τα γραπτά συνομιλητή σου για να το πας εκεί που θες. Το «άπλυτο αναρχοκομμούνι» το έβγαλες από την κεφάλα σου. Κομμουνίστρια ήταν η κοπέλα, αξιοπρεπής, που έλαβε αυτήν την ανατροφή λόγω κομμουνιστών γονέων.Μόνος σου είχες πει ότι πήρες ένα άπλυτο αναρχοκομμούνι και εκτός του ότι την έμπασες στα μεσιτικά, της έγραψες κι όλα σου τα υπάρχοντα.
Αλλά και πέραν τούτου. Πόσο ξεφτίλας και επαίσχυντος μπορεί να είναι κανείς, ώστε να μετρά την επιτυχία και τις δυνατότητες ενός άντρα με βάση τη πέραση στις γκόμενες;; πραγματικά απορώ δλδ...
Να κρέμεται όλη σου η αυτοεκτίμηση από το πόσο σε κάνει κέφι το κάθε ψωνισμένο τσόλι... Απλά ΤΡΑΓΙΚΟΣ!!!
Είδα ένα γαλλικό βίντεο κλιπ δημοφιλούς τελευταία άσματος ( το "Bad boy" ) το οποίο διαδραματιζόταν σε ένα σχολείο γεμάτο κυρίως με μαύρους και αραβικούς πληθυσμούς...εύκολα πουλάει πρόλογο κανεις με Γαλλίδες ...το θέμα είναι ΠΟΣΟ Γαλλίδες είναι αυτές οι Γαλλίδες;Καλά Γαλλία δεν είναι κάτι το δύσκολο να βρεις 3 γυναίκες και μάλιστα 50αρες..βρίσκεις εκεί 2 αφρικανες και μια αλγερινή και λες να έχω 3 γκόμενές. Το θέμα είναι να γαμας και τίποτα καλο
Δεν είναι η πρώτη φορά που παραλλάσεις τα γραπτά συνομιλητή σου για να το πας εκεί που θες. Το «άπλυτο αναρχοκομμούνι» το έβγαλες από την κεφάλα σου. Κομμουνίστρια ήταν η κοπέλα, αξιοπρεπής, που έλαβε αυτήν την ανατροφή λόγω κομμουνιστών γονέων.
Και το «όλα μου τα υπάρχοντα» κι αυτό γέννημα της φαντασίας σου, ενώ λέω απλώς ότι την έβαλα στη διαθήκη μου. Ένα μέρος από την περιουσία μου δεν μπορούν να το διεκδικήσουν οι δικοί μου γιατί είναι περίπλοκη κατάσταση, και το αφήνω στην πρώην γκόμενά μου που ήταν μαζί μου 8 χρόνια, διότι αλλιώς πάει στο γαλλικό κράτος.
Προσθέτεις πράγματα κατά το δοκούν. Την άλλη φορά μαζί με τη γιόγκα μού πρόσθεσες και τις πιλάτες.
Ο έτερος παραμυθάς αρρωστάκιας είναι οφθαλμοφανές ότι εστάλη για banάκι από τα φίδια του στις κριτικές, διότι όπως είναι λογικό οι αναφορές θα έπεσαν βροχή. Θέλω να καταλήξω στο ότι έκανα μια λογικότατη υπόθεση. Τώρα βέβαια σαν επιτήδειος ξερόλας που είσαι θα έχεις άποψη και για το πως δουλεύει η αξιολόγηση των κριτικών αλλά μέχρι και οι πέτρες ξέρουν πόσο μυρωδιάς είσαι ως προς τις υπηρεσίες και τα κόστη των κορασίδων, συνεπώς μόνον γέλιο έχει να προσφέρει ο όποιος αντίλογος σου. (Χώρια που με το που έφτιαξε το κλωνοακκάουντ, το πρώτο που έκανε ήταν να προκαλέσει εμένα και το Βλαδίμηρο, λες και είχαμε την οποιαδήποτε ανάμιξη στο ban του. Άλλος μπουμπούνας)Ο αρρωστάκης είχε πει ότι έγραψε αρνητικές κριτικές, εσύ του λες ότι έγραψε παραμύθια. Έβγαλες και τα πμ του Jimakos900 στον αέρα, που από μόνο του είναι απαράδεκτο, αλλά επιπλέον είχε φάει μπαν και δεν μπορούσε να απαντήσει.
Ό, τι γουστάρεις κι ό,τι φαντάζεσαι γράφεις
Για το ποιος φαντάζεται πραματάκια δεν χωρά καμμιά συζήτηση. Χωρίς να έχω πει καμμία σχετική κουβέντα, έβγαλες στο τάκα τάκα συμπερασματάκι straight από τη ροδέλα σου για το αν έχω εγώ γκόμενα ή όχι και μάλιστα με βάση αυτό με χαρακτήρισες κιόλας ως αποτυχημένο. Λες κι αν δεν είχα θα ίσχυε η μπούρδα που εφηύρες. Δεν μπορεί δηλαδή με βάση τη τρύπια λογική σου ένας άνθρωπος να τύχει να ξεμείνει χωρίς γκόμενα, θα σπεύσεις να του κολλήσεις το ταμπελάκι με το «L» στο μέτωπο.Δεν μετράω την επιτυχία του άντρα με βάση το πόσες γκόμενες έχει. Κάποιος με είχε ρωτήσει κι απάντησα. Τουναντίον το να μην έχεις μια γκόμενα στα 30 είναι όντως αποτυχία.
Αυτός που θα πρέπει να ντρέπεται είσαι εσύ.
Εσύ το έχεις πάρει χαμπάρι πόσο τραγική περίπτωση είσαι; Να στο θυμίσω: έβγαινες από μπουρδέλο και πέφτεις πάνω σε γκόμενα που τη συνόδευε κάποιος. Η δε γκόμενα δυσανασχέτησε μόλις σε είδε.Γαματος ο παππους!
Αν και πολυ πιθανον να μην το εχει παρει χαμπαρι..
Χαχαχα....μια που την ρώτησα μου είπε δανειζόμαστε του γκομενουρε παιδια αληθεια γιατι τα κοριτσια της ηλικιας μου (18) λενε στα αρχιδια μου αφου δεν εχουν? το λενε και μεγαλυτερες αυτο η μονο οι δικες μας? δεν βγαζει νοημα...
χαχαχ ναι πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το λενεΛοιπόν σήμερα βράδι που θα πάτε ...εσείς που δεν βρίσκεται γκόμενες και είστε από 20-35...θα πάτε να δείτε τι παίζει η θα δείτε Γιουροβίζιον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχαχα....μια που την ρώτησα μου είπε δανειζόμαστε του γκομενου
Tώρα που δυστυχώς σας ευνουχίζουν από μικρά, περισσεύουν μπόλικα για να φορέσουν κι εκείνες. Ε τι σε παραξενεύει; τόσα κομμένα αρχίδια να πεταχτούν;ρε παιδια αληθεια γιατι τα κοριτσια της ηλικιας μου (18) λενε στα αρχιδια μου αφου δεν εχουν? το λενε και μεγαλυτερες αυτο η μονο οι δικες μας? δεν βγαζει νοημα...
λες κατα βαθος να θελουν κι αυτες?Tώρα που δυστυχώς σας ευνουχίζουν από μικρά, περισσεύουν μπόλικα για να φορέσουν κι εκείνες. Ε τι σε παραξενεύει; τόσα κομμένα αρχίδια να πεταχτούν;
Kλαπαρχιδιές υπέργηρου σαλού που αρέσκεται να παίζει με τις λεξούλες στις 2.30 το χάραμα αντί με καμμιά κλειτορίδα (αν και τρανός πηδηχτής καταπώς ισχυρίζεται). Με δυό λέξεις: δεν ειν’ Γιάννης, ειν’ Γιαννάκης.
Ο έτερος παραμυθάς αρρωστάκιας είναι οφθαλμοφανές ότι εστάλη για banάκι από τα φίδια του στις κριτικές, διότι όπως είναι λογικό οι αναφορές θα έπεσαν βροχή. Θέλω να καταλήξω στο ότι έκανα μια λογικότατη υπόθεση. Τώρα βέβαια σαν επιτήδειος ξερόλας που είσαι θα έχεις άποψη και για το πως δουλεύει η αξιολόγηση των κριτικών αλλά μέχρι και οι πέτρες ξέρουν πόσο μυρωδιάς είσαι ως προς τις υπηρεσίες και τα κόστη των κορασίδων, συνεπώς μόνον γέλιο έχει να προσφέρει ο όποιος αντίλογος σου. (Χώρια που με το που έφτιαξε το κλωνοακκάουντ, το πρώτο που έκανε ήταν να προκαλέσει εμένα και το Βλαδίμηρο, λες και είχαμε την οποιαδήποτε ανάμιξη στο ban του. Άλλος μπουμπούνας)
Τα pm αναρτήθηκαν ως αδιάψευστη μαρτυρία της βρωμογλωσσάρας και του χαρακτήρα που είχε ο πολυαγαπημένος σου Τζiμάκος. Αλλά και να μην ήταν μπαναρισμένος, τι ελαφρυντικό θα είχε για το κωλογαμίδι που μου έσουρε χωρίς καν να του έχω δώσει ούτε μια απάντηση στα pm; τι ακριβώς θα μου απαντούσε; τις ίδιες ασυναρτησίες θα επαναλάμβανε και το ξέρουν άπαντες.
Για το ποιος φαντάζεται πραματάκια δεν χωρά καμμιά συζήτηση. Χωρίς να έχω πει καμμία σχετική κουβέντα, έβγαλες στο τάκα τάκα συμπερασματάκι straight από τη ροδέλα σου για το αν έχω εγώ γκόμενα ή όχι και μάλιστα με βάση αυτό με χαρακτήρισες κιόλας ως αποτυχημένο. Λες κι αν δεν είχα θα ίσχυε η μπούρδα που εφηύρες. Δεν μπορεί δηλαδή με βάση τη τρύπια λογική σου ένας άνθρωπος να τύχει να ξεμείνει χωρίς γκόμενα, θα σπεύσεις να του κολλήσεις το ταμπελάκι με το «L» στο μέτωπο.
Είσαι ένας καταγέλαστος ανθρωπίσκος, ένας κλόουν σε ρόλο Νταν Μπιλζέριαν και μάλιστα παίζεις όλο αυτό το σκετσάκι μια ανάσα πριν τον εγκλεισμό σου στο γηροκομείο (τούτο πράγματι το φαντάζομαι αλλά αν υπήρχε ως στοιχηματική επιλογή σίγουρα θα έπαιρνε απόδοση κάτω από 1.2). Είσαι για γέλια!!
Και τυφλός θα έβλεπε τι μίσανδρο σκυλάκι, τι γυναικοπροσκυνητής έχεις καταντήσει, αλλά παρά το χάλι σου, ενέπνεες μια αξιοπιστία ως προς κατανόηση των γραφομένων. Ξαναδιάβασε λοιπόν μπας και δεις αν γράφω κάτι σχετικό.Άσε τον γέρο και κοίτα τη μιζέρια σου. Μια βόλτα να κάνει κανείς στο προφίλ σου καταλαβαίνει ότι είσαι συστηματικός πουτανόβιος. Στα 30, στο top της ηλικίας ενός άντρα. Αντί να ξεσκίζεις γκομενάκια, ξέρεις όλες τις πουτάνες κι όλα τα σπιτάκια απέξω. Τραβάς μεγάλα ζόρια κι έπαθες τρίγκερ μόλις είδες ότι ο γέρος μίλησε για τρεις γυναίκες. Κι επιτέθηκες αμέσως. Αν ήσουν άνετος, τι λόγο θα είχες να το κάνεις;
Κακομοίρη, μια χαρά ο γέρος έζησε τη ζωή του και καλά περνάει ακόμα. Το τι φαντάζεσαι εσύ δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Τουναντίον η δική σου πραγματικότητα μάλλον είναι προδιαγεγραμμένη. Δεν πρόκειται να βρεις γκόμενα με τα μυαλά που κουβαλάς. Θα σε σχολάσει με το καλημέρα.
Πιάσε στασίδι στο νήμα «Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα». Μόνιμο. Για να μη χάνεις καμμία πληροφορία.