Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.274
Πόντοι
206
Πλάκα πλάκα στα τζάμπο είχα πάει προχθές είδα δύο καλά Μουνακια ένα ξανθό ένα μελαχρινό, φόραγαν και λεπτές μπλουζιτσες και έβλεπες το μαύρο σουτιενακι από μέσα., εκεί 30αρες,μια χαρα Μουνακια και να δουλεύουν τζάμπο για 3 βρο την ώρα.. Τι διάβολο λεω γιατί δε βρίσκουνε κανένα χορηγό τα γκομενακια να κάνουνε ζωαρσ, τους αρέσει να ταλεπωρουντε και να δουλεύουν σαν χαζες.. Είχε βέβαια στα τζάμπο εκτός από τα 2 Μουνακια, και 5 χοντρές και έναν πουστρακο που δουλεύε εκει
Σε πολλές επιχειρήσεις/εταιρείες που πάω λόγο δουλειάς βλέπω πολλά νέα κορίτσια (και πολυ εμφανίσημα), που κάνουν δουλειές γραφείου για το βασικό μισθό. Και γενικά είναι πολλές τέτοιες (προφανώς). Για εμένα αυτό είναι πολύ καλύτερο από το να κάθονται όλη μέρα χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα ή να παίρνουν μόνο χρήματα από γονείς/γκόμενους.
Επίσης μη νομίζετε ότι είναι τόσο εύκολο να βρει κάποια γκόμενο να της τα πληρώνει όλα και να κάνει τη μεγάλη ζωή. Εκτός αν κάθε μήνα/δίμηνο αλλάζει χορηγούς και έχει πάρει αυτό το δρόμο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.905
Πόντοι
9.297
Οι ελλενιδες όλες παίρνουνε λεφτά από μπαμπά, αντίθετα άμα πάμε εμείς να ζητάμε λεφτά θα μας πούνε είσαι άντρας και να πας να δουλέψεις.. Σκέψου ότι οι γυναίκες πολλές παίρνουνε δανεικά και αγύριστα από το γκομενο, δώρα ρούχα να δεις τι ωραία ζωή που κάνουν οι γυναίκες.. Για το α ντρα αντίθετα όλα είναι αγώνας..
Ο άντρας ο str8 πληρώνει για τα πάντα ...πληρώνονται γυναίκες και gay.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Οι ελλενιδες όλες παίρνουνε λεφτά από μπαμπά, αντίθετα άμα πάμε εμείς να ζητάμε λεφτά θα μας πούνε είσαι άντρας και να πας να δουλέψεις.. Σκέψου ότι οι γυναίκες πολλές παίρνουνε δανεικά και αγύριστα από το γκομενο, δώρα ρούχα να δεις τι ωραία ζωή που κάνουν οι γυναίκες.. Για το α ντρα αντίθετα όλα είναι αγώνας..
ρε τι μου θυμίζει αυτό το φρούτο :coffee:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
ρε τι μου θυμίζει αυτό το φρούτο :coffee:

Εγω λεω οτι ειναι εκεινος ο αλβανος που επρηζε αρχιδια για τις ελλεινιδες.Δεν θυμαμαι πως τον λεγανε τον μπουστη,θα ψαξω μετα γιατι σε 10 λεπτα ξεκιναει το μαθημα των Γερμανικων.

Ωπα,τον θυμηθηκα.Elvis91

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936
Εγω λεω οτι ειναι εκεινος ο αλβανος που επρηζε αρχιδια για τις ελλεινιδες.Δεν θυμαμαι πως τον λεγανε τον μπουστη,θα ψαξω μετα
Ωπα,τον θυμηθηκα.Elvis91
Τωρα φαινεται να ψαχνει τροπους για να μεγαλωσει το ανυπαρκτο πουλακι του.. :cheesy:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Εγω λεω οτι ειναι εκεινος ο αλβανος που επρηζε αρχιδια για τις ελλεινιδες.Δεν θυμαμαι πως τον λεγανε τον μπουστη,θα ψαξω μετα γιατι σε 10 λεπτα ξεκιναει το μαθημα των Γερμανικων.

Ωπα,τον θυμηθηκα.Elvis91
κι αυτό αλλού παραπέμπει...

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Τωρα φαινεται να ψαχνει τροπους για να μεγαλωσει το ανυπαρκτο πουλακι του.. :cheesy:

Ρε τον καημενο

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Πλάκα πλάκα στα τζάμπο είχα πάει προχθές είδα δύο καλά Μουνακια ένα ξανθό ένα μελαχρινό, φόραγαν και λεπτές μπλουζιτσες και έβλεπες το μαύρο σουτιενακι από μέσα., εκεί 30αρες,μια χαρα Μουνακια και να δουλεύουν τζάμπο για 3 βρο την ώρα.. Τι διάβολο λεω γιατί δε βρίσκουνε κανένα χορηγό τα γκομενακια να κάνουνε ζωαρσ, τους αρέσει να ταλεπωρουντε και να δουλεύουν σαν χαζες.. Είχε βέβαια στα τζάμπο εκτός από τα 2 Μουνακια, και 5 χοντρές και έναν πουστρακο που δουλεύε εκει
Nτάξει, πόσες διπλοτριπλοβάρδιες να βαρέσουν και οι δύστυχοι οι σπόνσορες, 30 μέρες έχει ο μήνας...

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Για πες ραντγκαρ ποιον σου θυμίζω να μάθουμε και εμείς..
Ξέρεις πως θα μάθεις αν είναι πράγματι κλώνος του κλαρινογαμπρού Ράγκναρ; ρώτα τον αν κάνει ριζική αποτρίχωση, σολάριουμ και φυσικά... ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ!!:2funny:
Σε περίπτωση καταφατικής απαντήσεως τότε μπορείς να είσαι βέβαιος.:2funny: Αλλά μην κάνεις την ερώτηση δημοσίως, είναι κάπως άκομψη και προσωπική. Μην γινόμαστε αδιάκριτοι:wink:
Αμφιβάλλω ωστόσο

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Δεν υπαρχει καμια συγκριση με εξωτερικο. Δειτε εδω χθεσινο ποστ απο απλη γκομενα σε γκρουπ στο fb. Μονο αν συναναστραφεις με γυναικες μεγαλωμενες απο μικρες σε δυτικες χωρες, μπορεις να καταλαβεις τι θα πει γυναικεια "απελευθερωση"

1649144821933.png
Ψαχνει για χορηγο στο ταξιδι της φιλε μη μασας

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.706
Πόντοι
1.446
Μου λέει μια Ελλε-ι-νηδα - κοντοπουτανο - ψώναρα

Πήγα Λονδίνο και έφαγα ... fish and chips

Τι ΦΙς Εντ Τσιπς μωρή της λέω...

Μπακαλιάρος με πατάτες ήτανε... ;)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Τυπε Χρήστο Σαββίδη αυτό είναι το μοναδικό μου προφίλ δεν είμαστε όλοι σαν εσένα και τον άλλον τον ιππότη της φαπας να έχουμε 5 6 προφίλ..
Δεν μιλάω για κλώνους, αλλά για διαδοχικά προφίλ. Κι αυτό είναι τουλάχιστον το τρίτο στη σειρά που χρησιμοποιείς. Πριν από το Elvis91 δεν έχω κοιτάξει. Συνήθως δεν ασχολούμαι με τα προφίλ των άλλων, αλλά με το προφίλ σου ως trelojimakoss ήσουν κάπως επιθετικός μαζί μου και για αυτό σε βγάζω στη φόρα. Και στα τρία προφίλ σου, σε ποστς σου που έχουν γραφτεί υπό κάποιο καθεστώς χαλάρωσης υπάρχουν οι ίδιες γραφολογικές συνήθειες (λάθη δυσλεξίας, στίξη, τονισμοί) που δεν αφήνουν καμμιά αμφιβολία. Πχ σε μία συγκεκριμμένη λέξη, βάζεις συστηματικά δυο τόνους (και στα τρία προφίλ).

ΥΓ Δεν έχω καμμιά σχέση με το Σαββίδη, ό,τι κι αν νομίζεις.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
3 μουνακια φορτωσε ο τυπος σε tesla τυποι , το βραδυ τις κανονισε θεσσαλονικη :knockinb::knockinb::knockinb: :confused: :confused: :confused:

Ο γκομενοβοσκός ποζεράς την είδε απλά οικολόγος, τα φρέσκα μουνόζουμα θα τα πιει άλλος τύπε :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δεν μιλάω για κλώνους, αλλά για διαδοχικά προφίλ. Κι αυτό είναι τουλάχιστον το τρίτο στη σειρά που χρησιμοποιείς. Πριν από το Elvis91 δεν έχω κοιτάξει. Συνήθως δεν ασχολούμαι με τα προφίλ των άλλων, αλλά με το προφίλ σου ως trelojimakoss ήσουν κάπως επιθετικός μαζί μου και για αυτό σε βγάζω στη φόρα. Και στα τρία προφίλ σου, σε ποστς σου που έχουν γραφτεί υπό κάποιο καθεστώς χαλάρωσης υπάρχουν οι ίδιες γραφολογικές συνήθειες (λάθη δυσλεξίας, στίξη, τονισμοί) που δεν αφήνουν καμμιά αμφιβολία. Πχ σε μία συγκεκριμμένη λέξη, βάζεις συστηματικά δυο τόνους (και στα τρία προφίλ).

ΥΓ Δεν έχω καμμιά σχέση με το Σαββίδη, ό,τι κι αν νομίζεις.
εγω τον elvis μεχρι τωρα δεν τον εχω ξανα δει....καθε ενας "πειραγμένος" αν προσεξεις εχει και ενα δακτυλικο αποτυπωμα.Ο τζιμάκος πχ εχει το δικο του,αμεσως θα φανει.Ο ελβις μιλουσε στη δικη του γλωσσα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
αυτος με το τανκς παραπάνω δεν μπορω να καταλαβω ποιος ειναι (οχι οτι με νοιαζει κιολας) ομως ξερει τον σαντ μαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom