Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
φευγουν αυτες σε μεγαλουπολειςΓυναίκες ελεύθερες που να κατοικούν μόνιμα και να είναι κάτω των 30 ετών,δεν έχει.
φευγουν αυτες σε μεγαλουπολειςΓυναίκες ελεύθερες που να κατοικούν μόνιμα και να είναι κάτω των 30 ετών,δεν έχει.
Ισχύει αυτό γι την πόλη των 10.000 περίπου....με την προ'υ'ποθεση όμως ότι είσαι από εκεί και δεν έχεις φύγει ποτέ ώστε να έχεις κύκλο.Αν έρθεις εκεί ως π.χ.συμβασιουχος καθηγητής ξένος μέσα σε ξένους και ιδίως αν δεν έρθει καμμία άλλη κοπέλα ξένη μέσα σε ξένους και αυτή ,τότε δύσκολα τα πράγματα .Α έτσι όπως τα λες. Στα μικρά μέρη γαμας και δέρνεις με μια νορμάλ εμφάνιση.. Δε μιλάμε για τίποτα κατσικοχωρι με 100 άτομα.. Το ιδανικό είναι μια πόλη 10χιλιαδων..απλα καταστρέφεις τον ανταγωνισμό.. Αθήνα είσαι απλά άλλος ένας στα εκατομμύρια των ψωλων που έχουν να διαλέξουν οι γκόμενές, πολλοί οι λεφτάδες Αθήνα πολλοί οι socializers με κονε,Αθήνα είναι πολύ πιο δύσκολο..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελλάδα ειδικά, είναι αλήθεια αυτό κλίκα θες η λεφτά..
Η Ελλαδα επρεπε να εχει καμια δεκαρια πολεις των 500-700.000 πληθυσμο
Ετσι οπως τα εκαναν ειναι για τον πουτσο η κατασταση.
Η τερατουπολη με ολα τα στραβα η επαρχια να βαρας μυγες με τα παππουδια Δευτερα καταχειμωνο με ψιλοβροχο
Αναφερομαι σε ατομα-μονους που ψαχνουν εντατικα το ετερον ημισυ. Φυσικα και θεωρω παντα κορυφαια την επαρχια σε ποιοτητα ζωης γενικα (παιδια, ζευγάρια, παντρεμενοι, συνταξιουχοι, κλπ). Αλλα για αναζητηση συντροφου υστερει συντριπτικα σε σχεση με τις μεγαλες πολεις, οπως συμβαινει και σε ολον τον κοσμο αλλωστεE μα ρε φιλε εχει μαζευτει η μιση Ελλαδα στην Αθηνα,ολη η σαρα και η μαρα.Βλεπεις μια πολη μια σταλια (σε σχεση πχ με την Βαρσοβια ή την Βουδαπεστη) και εχει 5 μυρια κοσμο και βλεπεις αλλες ευρωπαικες και μη πολεις με το 1/5 του πληθυσμου και 10πλασια εκταση.Τι καλα να ειναι?
Γιατι μυγες με τα παππουδια ρε συ?Εσυ τρελαινοσουν για την επαρχια.
Αναφερομαι σε ατομα-μονους που ψαχνουν εντατικα το ετερον ημισυ. Φυσικα και θεωρω παντα κορυφαια την επαρχια σε ποιοτητα ζωης γενικα (παιδια, ζευγάρια, παντρεμενοι, συνταξιουχοι, κλπ). Αλλα για αναζητηση συντροφου υστερει συντριπτικα σε σχεση με τις μεγαλες πολεις, οπως συμβαινει και σε ολον τον κοσμο αλλωστε
Ένας εσύ και ένας ο μακαρίτης ο Γκουσγκούνης....τι δυναμη εχει το μουνι εεε............. ημουν αρρωστος τεζα στο κρεβατι. πολυ βαρια κατασταση. κρυωμα, γριπη, αλλα στο φουλ. ντεπονια και βιταμινες τερμα. το να σηκωθω για τουαλετα η να πιω νερο ηταν γολγοθας. και εκει που ειμαι ξαπλα και το μυαλο μου εχει γινει πουρες απο τις σκεψεις, και εξω στο χωριο ησυχια, ξαφνικα ακουω τη φωνη μιας 24χρονης που μενει αθηνα αλλα οι γονεις μενουν εδω. ειχε ερθει στο χωριο να δει τους δικους της και εκεινη τη στιγμη πηγαινε στο σπιτι του θειου της με τα ποδια και σταματησε να συζητησει για λιγο με τη γειτονισα. η 24χρονη τουμπανο κορμαρα κωλαρα μπουταρες υπεροχο αψεγαδιαστο δερμα. πως βρηκα δυναμη να σηκωθω απτο κρεβατι μου λετε? και βγηκα και εξω με τη σακουλα σκουπιδιων για να τη πεταξω ταχα μου... λες και αναστηθηκα
Θα κολλήσεις τίποτα εκεί ,δεν πα να φοράς εφτά καποτες ...Καλα άμα έχεις λεφτά και στην Αφρική να πας πάλι θα γαμας και θα δέρνεις..
ειχα γνωρισει μια γκόμενα σε ενα γαμο στη λαρισα και μου μιλουσε για την αθηνα λες και ηταν ελβετια
Εγω αντιθετως φιλε, σκοπος μου ειναι οταν και αμα κανω οικογενεια να φυγω για επαρχια..
Η αθηνα ειναι οτι χειροτερο για να μεγαλωσει μια οικογενεια!
Εαν τα καταφερω ισως φυγω και πιο νωρις, θα μενω επαρχια και θα κατεβαινω αθηνα για 2-3 μερες την εβδομα και θα τα γαμαω ολα! Μετα θα γυριζω επαρχια για να μαζευω δυναμεις!
Eν τω μεταξύ, από προσωπική εμπειρία, πολλές από αυτές θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής στην επαρχία.φευγουν αυτες σε μεγαλουπολεις
Το εχω ζήσει και αυτο. Γκόμενα απο επαρχία είχε περάσει σε πολύ καλή σχολή στην Αθήνα. Όταν πήγα να την επισκεφτώ για κάποιες μέρες είδα άλλο πράμα. Μιλούσε για την Αθήνα ωσάν να ήταν στο κέντρο του σύμπαντος. Αυτό που θέλω να πω ειναι ότι γι αυτές να πας Αθήνα είναι όνειρο. Όλα είναι θέμα ψυχολογίας.ειχα γνωρισει μια γκόμενα σε ενα γαμο στη λαρισα και μου μιλουσε για την αθηνα λες και ηταν ελβετια
θελουν ανωνυμια για να κανουν τις μαλακιες τους πιο ανετα.Στην επαρχια ολα μαθαινονταιEν τω μεταξύ, από προσωπική εμπειρία, πολλές από αυτές θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής στην επαρχία.
Γιατί αν τα καλύτερά σου χρόνια τα περνάς σαν πωλήτρια στα Jumbo ή τα MediaMarkt,
δηλαδή ΜΗΔΕΝ προοπτική και έχεις συγκάτοικο απλά για να μπορεί να βγαίνει το νοίκι
και να λες ότι μένεις Αθήνα,είσαι άξια της μοίρας σου..
κρταταω το ρεζουμεΥ.Γ Ναι έπαιξε τρελό ξέσκισμα
Ισχύει, άσε που άλλα λένε στο χωριό και άλλα κάνουν στην πόλη.θελουν ανωνυμια για να κανουν τις μαλακιες τους πιο ανετα.Στην επαρχια ολα μαθαινονται
κοιτα εγω στο online καμακι (κυριως εκει) δεν εχω πει ποτε την πραγματικη μου δουλεια. (ισως και ηλικια μερικες φορες) αλλα προκειμενου απλα να γαμησω,φέρνω το παραμμυθι λιγο στα νερα τους.Αφου γαμησω μερικες φορες,λεω οτι ειμαι και οξυγονοκολλητης δεν τους νοιαζειΙσχύει, άσε που άλλα λένε στο χωριό και άλλα κάνουν στην πόλη.
Και δεν εννοώ ότι πρέπει να δίνεις λογαριασμό σε κάποιον,
αλλά άμα είναι να λες ψέμματα για το που μένεις,τι δουλειά κάνεις,κ.λ.π.
τον εαυτό σου ταλαιπωρείς πρωτίστως.
Eν τω μεταξύ, από προσωπική εμπειρία, πολλές από αυτές θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής στην επαρχία.
Γιατί αν τα καλύτερά σου χρόνια τα περνάς σαν πωλήτρια στα Jumbo ή τα MediaMarkt,
δηλαδή ΜΗΔΕΝ προοπτική και έχεις συγκάτοικο απλά για να μπορεί να βγαίνει το νοίκι
και να λες ότι μένεις Αθήνα,είσαι άξια της μοίρας σου..