Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
σαν να φτιάχνω τωρα εγω δευτερο νικ..και να αρχίζω να βριζω ολους οσους δε γουσταρω εδω μεσα. (χωρις να εχω δειξει τετοιες προθέσεις με το παλιο,και μαλιστα να το παιζω και φιλικος)

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
μα και alpha male να ειναι δεν ειναι πολυ λογικο να θελει να την κυνηγησει αν εκανε παιδι μαζι του?
Εννοούσε τύπο που γαμάει πολλές και όχι κανέναν που του κάθεται μία το χρόνο και μπορεί να φάει κανά τρελό κόλλημα.
Επειδή μία περίοδο πήγαινα στο συγκεκριμένο μαγαζί, ο τύπος Παρασκευή-Σάββατο φόρτωνε τουλάχιστον 2 γκόμενες κάθε βράδυ.
Τις γαμούσε στις τουαλέτες,σε ένα πατάρι.
Και αυτήν μόνο στο μαγαζί την είχε γαμήσει.

Θα την κυνηγούσε αν το μάθαινε,αλλά πιο πιθανό για καμιά έκτρωση.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.857
Πόντοι
12.756
σαν να φτιάχνω τωρα εγω δευτερο νικ..και να αρχίζω να βριζω ολους οσους δε γουσταρω εδω μεσα. (χωρις να εχω δειξει τετοιες προθέσεις με το παλιο,και μαλιστα να το παιζω και φιλικος)
πλεον τσεκουρωνονται γρηγορα τετοιοι κλωνοι

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.381
Πόντοι
456
Καλα αυτά τα καμένα χαρτια δεν τα κατάλαβα ποτέ μου. Τι φάση ρε φίλε;; Πιο τίμιο είναι να πεις στον αλλον ΔΕ ΣΕ ΠΑΩ παρα να κανει κλώνους και πουστιές.

Υ.Γ. Συνήθως κάτι τελειωμένοι δε σε πάνε γιατι ειναι αγάμητα όντα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
εγω παρακολουθουσα πολλα χρονια το σαι και αποφασισα το 18 να γραφτω παιδια
εγω ποτε δεν ειχα μπει στη διαδικασια να ανοιξω ουτε ενα νημα να δω τι λενε...συνηθως εμπενα μονο για να δω στα στουντιο το προγραμμα,μεχρι που μπηκα λιγο στο νημα με τις ελλεηνιδες να δω τι λενε ετσι απο περιεργεια....και λογω εμπειριας ειπα να γραφτω να πω και γω καμια μαλακια

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.857
Πόντοι
12.756
εγω ποτε δεν ειχα μπει στη διαδικασια να ανοιξω ουτε ενα νημα να δω τι λενε...συνηθως εμπενα μονο για να δω στα στουντιο το προγραμμα,μεχρι που μπηκα λιγο στο νημα με τις ελλεηνιδες να δω τι λενε ετσι απο περιεργεια....και λογω εμπειριας ειπα να γραφτω να πω και γω καμια μαλακια
ειναι ωραια φαση το σαι ρε συ...εχει νηματα για γελιο,για σοβαρα ενταξει για πληρωμενο ερωτα ειναι στανταρ αυτα δεν τα συζηταω καν

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Καλα αυτά τα καμένα χαρτια δεν τα κατάλαβα ποτέ μου. Τι φάση ρε φίλε;; Πιο τίμιο είναι να πεις στον αλλον ΔΕ ΣΕ ΠΑΩ παρα να κανει κλώνους και πουστιές.

Υ.Γ. Συνήθως κάτι τελειωμένοι δε σε πάνε γιατι ειναι αγάμητα όντα
τιμιο γενικως δεν ειναι για κανεναν ...(αν θες να μιλησουμε με τη γλωσσα της απολυτης αληθειας) να γραφεται καποιος με νικ και να λεει οτι λεει.Αυτο παει και για μενα δεν βγάζω την ουρα μου απεξω...ποσο μαλλον ομως οταν εχεις 2 νικ και με το δευτερο να μπαινεις για να βριζεις ολους οσους δε γουστάρεις. (εκει δεν θα εφτανα ποτε),,.....εγω να σου πω την αληθεια δεν θα ειχα προβλημα να πω και το κανονικο μου ονομα,και ποιος ειμαι κτλ...και να μιλαω με ολους αντρικια. αλλωστε ουτε παντρεμενος ειμαι,ουτε τιποτα.Ελα ομως που αποτι βλεπω εχει πολλους ψυχάκηες και ανωμαλους (ειδικα ανωμαλους) οποτε το ρισκο θα ειναι τεράστιο

• Like
Αντιδράσεις: Begood
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
μα και alpha male να ειναι δεν ειναι πολυ λογικο να θελει να την κυνηγησει αν εκανε παιδι μαζι του?
Αν το γεννούσε και το μάθαινε μετά,πιθανόν.
Αλλιώς πιστευω θα την πίεζε για έκτρωση.

Από την άλλη ένας άλλος, έχει 3 παιδιά με διαφορετικές γυναίκες και δεν έχει επαφή με κανένα παιδί του.

'Οπως και να έχει,τέτοια κασκαντεριλίκια έχουν ρίσκο.

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.563
Πόντοι
736
Ελεύθερο στοματικό μου άρεσε πρώτη φορά έκανα δεν ένιωσα καμία διαφορά οπότε δεν το ξαναρισκαρω να κολλήσω . Στην συνέχεια ανέβηκε από πάνω αλλα καθόλου συμμετοχή δεν μίλαγε καθόλου . Τις πατούσες δεν μου άφησες να τις γλείψω λες και θα γίνει κατι. Κώλο έδωσε αλλά πάλι τίποτα απλά καθόταν πες κάτι πως θα χύσω
τι ήθελες ρε
φίλε
να σου απαγγείλει κάνα ποίημα του Σεφέρη;;;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
εγω βαλκανιε δε πολυ πιστευω τις ιστοριες των γυναικων αν δεν δω και την αλλη πλευρα..ποτε δε θα μαθουμε τι ισχυει πραγματικα

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.381
Πόντοι
456
τιμιο γενικως δεν ειναι για κανεναν ...(αν θες να μιλησουμε με τη γλωσσα της απολυτης αληθειας) να γραφεται καποιος με νικ και να λεει οτι λεει.Αυτο παει και για μενα δεν βγάζω την ουρα μου απεξω...ποσο μαλλον ομως οταν εχεις 2 νικ και με το δευτερο να μπαινεις για να βριζεις ολους οσους δε γουστάρεις. (εκει δεν θα εφτανα ποτε),,.....εγω να σου πω την αληθεια δεν θα ειχα προβλημα να πω και το κανονικο μου ονομα,και ποιος ειμαι κτλ...και να μιλαω με ολους αντρικια. αλλωστε ουτε παντρεμενος ειμαι,ουτε τιποτα.Ελα ομως που αποτι βλεπω εχει πολλους ψυχάκηες και ανωμαλους (ειδικα ανωμαλους) οποτε το ρισκο θα ειναι τεράστιο
Καταλαβαίνω τι λες. Εγώ εννοούσα να σου πει ξεκάθαρα δεν σε πάω για τον ενα η τον αλλο λόγο. Φυσικά κρύβεται πίσω απο μια ανωνυμία και το παίζει μάγκας. Αυτό για εμένα είναι κατάντια. Αυτό τους βοηθά να βγάζουν μαυρίλα!
Ούτε εγω θα είχα πρόβλημα να πω το κανονικό μου όνομα αλλα η εμπειρία μου λέει ότι οι άρρωστοι ψυχικά είναι πρισσότεροι απο τον καθένα οπότε better to be safe than sorry.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Καταλαβαίνω τι λες. Εγώ εννοούσα να σου πει ξεκάθαρα δεν σε πάω για τον ενα η τον αλλο λόγο. Φυσικά κρύβεται πίσω απο μια ανωνυμία και το παίζει μάγκας. Αυτό για εμένα είναι κατάντια. Αυτό τους βοηθά να βγάζουν μαυρίλα!
Ούτε εγω θα είχα πρόβλημα να πω το κανονικό μου όνομα αλλα η εμπειρία μου λέει ότι οι άρρωστοι ψυχικά είναι πρισσότεροι απο τον καθένα οπότε better to be safe than sorry.
υπάρχουν 2 τυποι ατομων εδω μεσα....αυτοι που μιλανε νορμαλ,και αυτοι που μπαινουν για να βρισουν (αυτο αφορα κυριως αλλα νηματα που σπανια εχω νταραβέρια)...εγω θεωρω οτι αυτοι που μιλανε νορμαλ,ειτε εμπεναν με το ονομα τους ειτε με νικ,τα ιδια θα λεγανε..δεν μπορω να πω το ιδιο και για αυτους που μπαινουν μονο για μπινελικι.

• Like
Αντιδράσεις: Begood

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.381
Πόντοι
456
υπάρχουν 2 τυποι ατομων εδω μεσα....αυτοι που μιλανε νορμαλ,και αυτοι που μπαινουν για να βρισουν (αυτο αφορα κυριως αλλα νηματα που σπανια εχω νταραβέρια)...εγω θεωρω οτι αυτοι που μιλανε νορμαλ,ειτε εμπεναν με το ονομα τους ειτε με νικ,τα ιδια θα λεγανε..δεν μπορω να πω το ιδιο και για αυτους που μπαινουν μονο για μπινελικι.
Συμφωνώ απόλυτα! Αυτό κατάλαβα και εγω εδω μέσα. Βλέπεις τύπους που μπορείς να μιλήσεις για αρκετά θέματα σαν άνθρωπος και απο την άλλη βλέπεις κάποιους λογαριασμούς μόνο την μάνα δεν σου βρίζουν με το παραμικρό. Δυστυχώς είναι αρκετοί. Μακριά απο εμάς.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
επειδη θα ηταν (αν ηταν) alpha male θα την πιεζε για εκτρωση?
Το έχει κάνει σε άλλη, της την πλήρωσε κιόλας 800€ αφού την απείλησε ότι δεν έχει άλλη επιλογή. Τυχερός που ούτε αυτη ήθελε παιδί,ούτε πήγε σε καμία αστυνομία.
Δε θέλω να γράψω περισσότερα,
αλλά κάποια πράγματα τα έχω διαβάσει με τα μάτια μου.

Γενικά όμως,ούτε εγώ πιστεύω τι μαλακια λέει η καθεμία χωρίς να γνωρίζω την άλλη πλευρά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom