Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
ασε...9 στις 10 που ηταν πανω απο 30 δε θα τις χάλαγε καθόλου...μη σου πω και απο το 1ο-2ο γαμήσιΑυτό σόρρυ αλλά θα ειθελα να το δω
ασε...9 στις 10 που ηταν πανω απο 30 δε θα τις χάλαγε καθόλου...μη σου πω και απο το 1ο-2ο γαμήσιΑυτό σόρρυ αλλά θα ειθελα να το δω
Κλασσική περίπτωση γυναίκα που ξυπνά το ένστικτο της μητρότητας.τι εννοει εδω ρε παιδια αυτη?
Εκεί βάζεις να παίζει το ΜΟΝΟ ΔΑΚΡΥΑ απο Νότηαπο τη στιγμη που μενει εγκυος μια γυναικα ξεκινανε οι μπελάδες...ποσο μάλλον γκαστρωσεις ναυάγιο..
Μόνο μέσω κοινής παρέας γαμάς, τύπε, μόνο μέσω κύκλου. Δεν πιστεύω επειδή άλλαξες νικ να άλλαξες και θεωρία...Στις πόλεις όμως περνάνε καλά μο ο όσοι έχουνε μουνι να γαμανε..
Δεν είναι τόσο απλό τύπε μου. Πρέπει να υπάρξουν 5-6 συμπτώσεις για να μείνει έγκυος.Αν σε πληροφορήσω ότι τα Προστατικά υγρά πολλές φορές έχουν σπέρμα μαζί τους, μάλλον θα σε σοκάρω
Στις πόλεις όμως περνάνε καλά μο ο όσοι έχουνε μουνι να γαμανε.. Άμα δενε χεις γκόμενά, τι να Κάνεις στη πόλη,να βλέπεις τους μαλακες να γαμανε? Στο χωριό που είσαι μπορείς να κάνεις πολλά πράματα, Ν πας για ψάρεμα, για περπάτημα στη φυση, για κυνήγι, για ποδήλατο, να πάρεις το αμάξι να πας μια μακρινή βολτα.ΑΘηνα είναι αλαλ μόνο αμ έχεις κονε και γαμας γκόμενές, αλλιώς σε πιάνει κατάθλιψη..
Κατά μία έννοια ίσως καλά κάνουν οι Γερμανοί. Αν κρίνεις από τους ρυθμούς γεννήσεων ο γάμος σαν αποκλειστικός θεσμός για την δημιουργία οικογένειας και εννοώ να κάνεις και παιδιά έχει αποτύχει στην Ελλάδα. Πιο πολλά προβλήματα δημιουργεί ειδικά σε εμάς τους άντρες παρά λύνει.Πάντως στο εξωτερικό, ξέρω γυναίκες που έχουν κάνει πράγματα που ελληνίδα δε θα τολμούσε να κάνει.
Όταν η άλλη ξέρει ότι από τη στιγμή που μείνει έγκυος και μέχρι να ενηλικιωθεί το παιδί της έχει ένα πολύ δυνατό κράτος πρόνοιας στο πλευρό της, μπορεί απλά να επιδιώξει να μείνει έγκυος με κάθε τρόπο.
Έχω ξαναγράψει ότι ξέρω Γερμανίδα που στα 33 της είχε σταμπάρει έναν πορτιέρη,ψηλό,γυμνασμένο,κ.λ.π.
του την έπεσε,τον έφαγε μερικές φορές ακάποτα,έμεινε έγκυος και δεν ενημέρωσε ποτέ τον τύπο περί αυτού.
Το παιδί δηλώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες "αγνώστου πατρός".
Άλλη που ζήτησε από παιδικό της φίλο(ο οποίος είχε οικογένεια με δύο παιδιά) να την αφήσει έγκυο.
Εδώ παίζoυν και άλλα πιο "προχωρημένα πράγματα", που η ελληνική κοινωνία δε θα τα άντεχε
και ίσως καλά θα έκανε...
Σκεφτείτε ότι έχω πάει σε κάτι που έμοιαζε 99% με γλέντι γάμου, η νύφη με νυφικό,
σόγια και φίλοι παρόντες,τα παιδάκια παρανυφάκια,
αλλά η αλήθεια είναι ότι η φάση ήταν "γλέντι έκδοσης διαζυγίου"
Γέλια,χοροί,μασαμπούκες,αναμνηστικές φωτό
Καταλαβαίνω πως το θέτεις,αλλά θεωρώ το όλο θέμα πολύπλευρο.Κατά μία έννοια ίσως καλά κάνουν οι Γερμανοί. Αν κρίνεις από τους ρυθμούς γεννήσεων ο γάμος σαν αποκλειστικός θεσμός για την δημιουργία οικογένειας και εννοώ να κάνεις και παιδιά έχει αποτύχει στην Ελλάδα. Πιο πολλά προβλήματα δημιουργεί ειδικά σε εμάς τους άντρες παρά λύνει.
Πολλές γυναίκες πριν κλείσει ο βιολογικός τους κύκλος παντρεύονται με τον πρώτο εύκαιρο και αφού μεγαλώσουν λίγο τα παιδιά αρχίζουν τα προβλήματα. Όλοι μας αλλά κυρίως οι γυναίκες έχουμε γίνει πολύ ατομιστές και οι γυναίκες επιπλέον μόνο απαιτούν χωρίς καμία διάθεση να μοιράζονται.
Για αυτό καλύτερα έτσι, άσε το κράτος να αναλαμβάνει τις ανασφάλειες της κάθε μίας μαζί με τους φορολογούμενος. Τουλάχιστον αυξάνεται και ο ντόπιος πλυθησμός. Βέβαια εσύ που τα ζεις έχεις καλύτερη αντίληψη αν αυτό το σύστημα δουλεύει αλλά εγώ έτσι το βλέπω.
δεν ειπα να ειναι το αλλο ακρο εξυπνακια. ενα ΄΄γεια σας τι κανετε΄΄ να ελεγε, φτανει. να ειναι ανθρωποςAν μιλαγε και ηταν διαχυτικη, θα λεγατε "με τι πουτανα εμπλεξε ο φιλος μας, οποιον και να δει τού κάνει χαρούλες". Τωρα που ειναι σιωπηλη για να μην δινει δικαιωματα και να ειναι σοβαρη, την λετε ξινή και σιχαμα.
Δεν σας πιανει κανενας πουθενα. Τραγικοι
Αυτό στην Γερμανία το έχω ζήσει πολλές φορές.Πάντως στο εξωτερικό, ξέρω γυναίκες που έχουν κάνει πράγματα που ελληνίδα δε θα τολμούσε να κάνει.
Όταν η άλλη ξέρει ότι από τη στιγμή που μείνει έγκυος και μέχρι να ενηλικιωθεί το παιδί της έχει ένα πολύ δυνατό κράτος πρόνοιας στο πλευρό της, μπορεί απλά να επιδιώξει να μείνει έγκυος με κάθε τρόπο.
Έχω ξαναγράψει ότι ξέρω Γερμανίδα που στα 33 της είχε σταμπάρει έναν πορτιέρη,ψηλό,γυμνασμένο,κ.λ.π.
του την έπεσε,τον έφαγε μερικές φορές ακάποτα,έμεινε έγκυος και δεν ενημέρωσε ποτέ τον τύπο περί αυτού.
Άλλη που ζήτησε από παιδικό της φίλο(ο οποίος είχε οικογένεια με δύο παιδιά) να την αφήσει έγκυο.
Εδώ παίζoυν και άλλα πιο "προχωρημένα πράγματα", που η ελληνική κοινωνία δε θα τα άντεχε
Σκεφτείτε ότι έχω πάει σε κάτι που έμοιαζε 99% με γλέντι γάμου, η νύφη με νυφικό,
μαυτον μια χαρα ειναι. ωραιο παιδι ειναι, μπορει και να γνωριζονταν απο παλια, δε ξερω... οταν τους πετυχαινω καπου η στο μαγαζι η στο σουπερμαρκετ, και ειναι αυτοι οι δυο μαζι και γω μονος, μονο αυτος με χερεταει, αυτη ουτε καν, σαν να μην υπαρχω.και πως τη βρηκε την ωραια γκομενα αυτος βρε τυπε??γιατι αμ δεν εχει φραγκα δεν ξερω αλλο τροπο..ισως να ηταν φιλοι απο παλια..ααλλο τροπο δεν βλεπω εγω να την εριξε αφου λες οτι αυτη δε μιλαει και καθολου..
Καλά αφού οι γερμανίδες είναι τόσο προχώ, δεν τις ενδιαφέρει τα παιδιά τους να μεγαλώσουν με το πατέρα τους κι έχουν κι έναν σκασμό λεφτά (ή και λεφτά να μην έχουν, έχουν το ίδιο το κράτος να τους βαστά τα μπόσικα), γιατί δεν το ρίχνουν μαζικά στις εξωσωματικές (με επιλογή ανάμεσα σε υποψήφιους δότες και τα σχετικά);Πάντως στο εξωτερικό, ξέρω γυναίκες που έχουν κάνει πράγματα που ελληνίδα δε θα τολμούσε να κάνει.
Ρε Κalogero παίζει τώρα στην ΕΡΤ-2 μια ταινία που ο πρωταγωνιστής λέγεται έτσι....Μόνο μέσω κοινής παρέας γαμάς, τύπε, μόνο μέσω κύκλου. Δεν πιστεύω επειδή άλλαξες νικ να άλλαξες και θεωρία...
Oι Γερμανίδες που μετράνε είναι συνήθως καπαρωμένες πριν τα 30, οι περιπτώσεις που αναφέρω είναι εξαιρέσεις με πάσης φύσεως ελαττώματα.Καλά αφού οι γερμανίδες είναι τόσο προχώ, δεν τις ενδιαφέρει τα παιδιά τους να μεγαλώσουν με το πατέρα τους κι έχουν κι έναν σκασμό λεφτά (ή και λεφτά να μην έχουν, έχουν το ίδιο το κράτος να τους βαστά τα μπόσικα), γιατί δεν το ρίχνουν μαζικά στις εξωσωματικές (με επιλογή ανάμεσα σε υποψήφιους δότες και τα σχετικά);
Μου κάνει δλδ εντύπωση πως καταδέχονται να υποπίπτουν σε τέτοια ξεφτιλίκια, ενώ δηλώνουν ανεξάρτητες, δυναμικές και λοιπά φεμινιστικά αρχιδιλίκια
Ρε Κalogero παίζει τώρα στην ΕΡΤ-2 μια ταινία που ο πρωταγωνιστής λέγεται έτσι....
"Ιστορίες του Μπρονξ " τώρα!
Καλά τους γάμησαν ,έδειξαν ασέβεια....Ταινιάρα,η σκηνή με τους μηχανόβιους στο μπαρ που τους σπάνε στο ξύλο οι μαφιόζοι όλα τα λεφτά
γαμησα περυσι στη καραντινα μια μολδαβεζα με παρομοια ιστορια. 5 χρονων το παιδι. ο πατερας γαλλος που δεν το εμαθε ποτε.Έχω ξαναγράψει ότι ξέρω Γερμανίδα που στα 33 της είχε σταμπάρει έναν πορτιέρη,ψηλό,γυμνασμένο,κ.λ.π.
Καλά τους γάμησαν ,έδειξαν ασέβεια....