Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Εννοείς ακάποτα και στο παρά 1 να πυροβολήσω στον αέρα;

Αν εννοείς αυτό, ξέρω πολλούς της άνωθεν μεθοδολογίας που μετά από λίγους μήνες άλλαζαν πάνες:confused:
Εννοείται με καπότα!!! Αλλά και ακάποτα, αποκλείεται να είναι πολλοί αυτοί που ξέρεις, οι οποίοι να τη πάτησαν έτσι. Σίγουρα κάνασδυό, αλλά πολλοί δεν το πιστεύω. Μια τέτοια περίπτωση έχει φτάσει στ’ αυτιά μου, από το κύκλο μου, να γκαστρωθεί η αλλη από τα πρώιμα γάλατα.
Άσε που το καλλίτερο απ’ όλα είναι να βγάζεις λάστιχο και να της τα ταίζεις. win win:wink:

Τελευταία τροποποίηση:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Σαν φοιτητής από 2017-20 σε μια ώρα έβρισκα δύο εμφανίσιμες συνεργασιμες στο δεκαρικοτώρα σαν εργαζόμενος το 2022 περπάτησα τέσσερις ολόκληρες ώρες από Μεταξουργείο Φώκαιας φυλής για να με φολιασει μια Ράνια στη διπλάσια τιμή
Η Ράνια γενικά ξηγιέται σπαθί, εγώ πάντα περνάω σούπερ, ακόμα κι όταν την έχουν ξεκωλιάσει σε διπλοβάρδια. Κάποια άλλη μλκια παίχτηκε που δεν λες. Το είδα που το έγραψες και στην ενημέρωση αλλά είπα να μην σπαμάρω.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εννοείται με καπότα!!! Αλλά και ακάποτα, αποκλείεται να είναι πολλοί αυτοί που ξέρεις, οι οποίοι να τη πάτησαν έτσι. Σίγουρα κάνασδυό, αλλά πολλοί δεν το πιστεύω. Μια τέτοια περίπτωση έχει φτάσει στ’ αυτιά μου, από το κύκλο μου, να γκαστρωθεί η αλλη από τα πρώιμα γάλατα.
Άσε που το καλλίτερο απ’ όλα είναι να βγάζεις λάστιχο και να της τα ταίζεις. win win:wink:
πιο πολυ φοβαμαι να γαμησω με καποτα και να χυσω μεσα,παρα ακαποτα

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Η Ράνια γενικά ξηγιέται σπαθί, εγώ πάντα περνάω σούπερ, ακόμα κι όταν την έχουν ξεκωλιάσει σε διπλοβάρδια. Κάποια άλλη μλκια παίχτηκε που δεν λες. Το είδα που το έγραψες και στην ενημέρωση αλλά είπα να μην σπαμάρω.
Ελεύθερο στοματικό μου άρεσε πρώτη φορά έκανα δεν ένιωσα καμία διαφορά οπότε δεν το ξαναρισκαρω να κολλήσω . Στην συνέχεια ανέβηκε από πάνω αλλα καθόλου συμμετοχή δεν μίλαγε καθόλου . Τις πατούσες δεν μου άφησες να τις γλείψω λες και θα γίνει κατι. Κώλο έδωσε αλλά πάλι τίποτα απλά καθόταν πες κάτι πως θα χύσω

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Ελεύθερο στοματικό μου άρεσε πρώτη φορά έκανα δεν ένιωσα καμία διαφορά οπότε δεν το ξαναρισκαρω να κολλήσω . Στην συνέχεια ανέβηκε από πάνω αλλα καθόλου συμμετοχή δεν μίλαγε καθόλου . Τις πατούσες δεν μου άφησες να τις γλείψω λες και θα γίνει κατι. Κώλο έδωσε αλλά πάλι τίποτα απλά καθόταν πες κάτι πως θα χύσω
Και ακόμη ένας όταν βγήκα έξω απογοητευμένος μου είπε αν πήρες την Ράνια τσάμπα εικοσαρικο εδωσες

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Αν σε άφηνε δλδ θα της έγλειφες τις πατούσες;;;;;;Καλά υπέθεσα εξαρχής ότ’ είσαι τρελός...:2funny::2funny:
Εντωμεταξύ το ότι δεν μιλά καθόλου μόνον ως προσόν λογίζεται. ΑΝ κι έχει τύχει να μου πιάσει τη πάρλα, ωστόσο της την έκοψα εμμέσως

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Αν σε άφηνε δλδ θα της έγλειφες τις πατούσες;;;;;;Καλά υπέθεσα εξαρχής ότ’ είσαι τρελός...:2funny::2funny:
Εντωμεταξύ το ότι δεν μιλά καθόλου μόνον ως προσόν λογίζεται. ΑΝ κι έχει τύχει να μου πιάσει τη πάρλα, ωστόσο της την έκοψα εμμέσως
Γιατί μόνο σε εμένα αρέσει η ποδολαγνεία

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Γιατί μόνο σε εμένα αρέσει η ποδολαγνεία
Να σου θυμίσω ότι είσαι σε τσαρδί του 20άρικου, όχι σε ξενοδοχείο με cg κι ότι πριν από σένα έχει κάνει αλλά πόσα δωμάτια χωρίς πιθανότατα να έχει προλάβει ούτε να πλυθεί;;

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Να σου θυμίσω ότι είσαι σε τσαρδί του 20άρικου, όχι σε ξενοδοχείο με cg κι ότι πριν από σένα έχει κάνει αλλά πόσα δωμάτια χωρίς πιθανότατα να έχει προλάβει ούτε να πλυθεί;;
Καθαρά ήταν πάντα ελέγχω αλλά γιατί τοσο ψυχρή και οι κριτικές δεν ήταν κακές εκει την πάτησα . 17 φορές έχω πάει απο τις πιο ψυχρές

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Του κολλήσει στο μυαλό ότι άμα έρθει στην Αθήνα θα βρει γκόμενά.. Λες και εδώ οι γκόμενές είναι με τα πόδια ανοιχτα ολή τη μέρα και Περιμένουνε το σαντμαν..ας έρθει Αθήνα, μπορει να έχει τύχη και να γαμαει εδώ αν και νομίζω στη βόρεια Ελλάδα που μένει, είναι πολύ πιο εύκολο να ρίξεις γκόμενές από ότι στην Αθήνα..
τ αρχδια μου θα παρει...απλα μετα θα λεει αλλες δικαιολογιες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.752
Πόντοι
3.656
Καλά ρε μάστορα, σόρρυ κιόλας, πόσο δύσκολο είναι να βγάλεις το όπλο από μέσα τους στο παρά 1 και να πυροβολήσεις στον αέρα;;
Αν σε πληροφορήσω ότι τα Προστατικά υγρά πολλές φορές έχουν σπέρμα μαζί τους, μάλλον θα σε σοκάρω

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
Καλά τα λέτε όλοι για κλειτορίδα κτλ.... νομίζετε ότι η γενιά μου όταν ξεκίναγε το ειξερε αυτό ποια κλειτορίδα...δάχτυλο βάζαμε μέσα και νομίζαμε ότι κάναμε κατι
Δικος μου εισαι εσυ :hi:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.527
Πόντοι
11.956
Εδώ οι άλλη παρθένα κάνει πρώτη φορά σεξ και μένει έγκυος.....και αυτό είναι αλήθεια όλες οι ελληνικές παλιές ταινίες το δείχνουν αυτό με την πρώτη έγκυος

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
υστερα εγω αν χυσω στη κοιλια της,φροντιζω να μη στάξει ουτε μια σταγόνα προς το μουνι της και παντα επιτόπου σκουπιζω με χαρτι (μην τυχον και κανει καμια μαλακια καμια και βαλει δαχτυλο με σπερμα στο μουνι μεσα)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.527
Πόντοι
11.956
υστερα εγω αν χυσω στη κοιλια της,φροντιζω να μη στάξει ουτε μια σταγόνα προς το μουνι της και παντα επιτόπου σκουπιζω με χαρτι (μην τυχον και κανει καμια μαλακια καμια και βαλει δαχτυλο με σπερμα στο μουνι μεσα)
Αυτό σόρρυ αλλά θα ειθελα να το δω :grin::grin::grin::grin::grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom