Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (5 μέλη και 42 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.730
Πόντοι
3.656
Η πλάκα είναι ότι οι πιο πολλές από αυτές δεν είχαν και πολλή διάφορα πριν από τα παιδιά...οι ίδιες νομίζουν ότι επειδή βρήκαν έναν κακομοίρη που δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο έχουν ιδιαίτερη αξία.Ας το νομίζουν οσο είναι μακρυά μας...

Και που τα λέμε...

Δυστυχώς και οι άντρες,ειδικά στην επαρχία,είναι όλοι απελπισμένοι για γάμο και παιδιά όσο πιο νέοι γίνεται.Ε όταν όλοι είναι απελπισμένοι,και όλα τα μπάζα θα βρουν άντρα προφανώς

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ενα απτα σιχαμερα στις γυναικες, ειναι οταν ειναι μαμουχαλες μουντρουχες με τη μυτη ψηλα. ενας απο δω τη περιοχη, βρηκε γκομενα απο μια διπλανη πολη, και τη φερνει εδω και βγαινουνε στα μαγαζια. οταν περνανε απο διπλα μας, αυτος χερεταει, αυτη ξυνισμενη δε μιλαει καθολου. και ειναι ωραιο μουνι οχι μπουρουχα. ουστ σιχαμα
Aν μιλαγε και ηταν διαχυτικη, θα λεγατε "με τι πουτανα εμπλεξε ο φιλος μας, οποιον και να δει τού κάνει χαρούλες". Τωρα που ειναι σιωπηλη για να μην δινει δικαιωματα και να ειναι σοβαρη, την λετε ξινή και σιχαμα.
Δεν σας πιανει κανενας πουθενα. Τραγικοι

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Οι ελλενιδες είναι απλά ελλενιδες, το λέει και η λέξη.. Αν και τώρα τελευταία παρατηρώ πολλά βλέμματα.. Ισως φτεει ότι έχουμε Μάιο και ψάχνουν νέο χορηγό γαμια κάθε ανοιξη.. Ποιος ξέρει.. Πάντως μου κάνει εντύπωση το πως κοιτάνε.. Πιθανόν να τις γαμανε και να τις παρατάνε..
Για μένα θα λες

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.730
Πόντοι
3.656
καλα και στις πολεις ετσι ειναι,μη νομιζεις οτι εχει διαφορα..λογικο ειναι,αφου η αναλογια στην ελλαδα ειναι ενα μουνι για δεκα ψωλες..σκεψου οτι οι γυναικες ειναι ενα εκατομμυριο πιο λιγες απο τους αντρες,βγαλε κατι μπαζα χοντρες και δες τι απομενει,,κανα κισο εκατομμυρια καλα μουνια για 5 εκατομμυρια ψωλες..οποιος προλαβε και ειναι τυχερος,φραγκατος,με κονε,κατι θα βρει..ολοι οι αλλοι το πουλο..

Στις πόλεις όμως υπάρχει και η επιλογή των μπουρδέλων.

Επίσης,στις πόλεις βρίσκεις πράγματα να κάνεις (ειδικά στην Αθήνα),ακόμα και χωρίς γκόμενα.Στην επαρχία αν δεν έχεις γκόμενα,είσαι μόνο σπιτι-δουλειά,δεν έχεις τί να κάνεις

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Στις πόλεις όμως υπάρχει και η επιλογή των μπουρδέλων.

Επίσης,στις πόλεις βρίσκεις πράγματα να κάνεις (ειδικά στην Αθήνα),ακόμα και χωρίς γκόμενα.Στην επαρχία αν δεν έχεις γκόμενα,είσαι μόνο σπιτι-δουλειά,δεν έχεις τί να κάνεις
εχω ενα σπιτι εδω απεναντι...θα στο νοικιαζα με 300 ευρω το μηνα αλλα το θελω για να γαμαω γκομενες επειδη δε θελω να ξεροουν που μενω

papas32

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
Όχι μωρέ,ελληνίδες είναι.Μερικές τις θυμάμαι απο μικρές,μπάζα ήταν,μπάζα έμειναν
Ασε τα λόγια και βουτα ένα μπαζακι. Αν δε μπαζωσεις δε χτίζεις.
Και οι πόλεις είναι χειρότερα. Η καλύτερη περίπτωση είναι οι μικρές επαρχιακές πόλεις, αρκεί να έχεις μια δουλειά, να είσαι κάποιος. Στις μεγάλες πόλεις οι γυναίκες χάνουν τη μπάλα από τις πολλές επιλογές και ψωνίζονται από μόνες τους. Για αυτό στην επαρχία δε βλέπεις τόσες πολλές 40φευγατες μόνες και χωρίς οικογένεια.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
καλα δε του λεω ρε @Σεβασμιώτατος ??λεει οτι αν ερθει αθηνα θα γαμαει...του δινω φτηνο νοικι αλλα αν δεν τον δω με γκόμενα,θα τον ξεφραγκιασω
Ξέρεις τι κάνεις εσύ κουφάλα.:2funny: Του πετάς μεν το τυράκι για μειωμένο νοίκι, αλλά καταβάθως ξέρεις καλά ότι αποκλείεται να βρει ακόμα και σε μεγαλούπολη, οπότε το 200άρι τό’ χεις σίγουρο...:2funny:
Βέβαια εγώ στη θέση του θα ερχόμουν και θα το νοίκιαζα. Θα έψηνα τη πρώτη πατσαβούρα που θά’ βρισκα μπροστά μου (χωρίς να τη γαμάω) κι ας σου κοβόταν ακόμα και η όρεξη για φαί απ’ την ασχήμια της. Θα έπαιζα κόντρα λαμογιά!

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Ξέρεις τι κάνεις εσύ κουφάλα.:2funny: Του πετάς μεν το τυράκι για μειωμένο νοίκι, αλλά καταβάθως ξέρεις καλά ότι αποκλείεται να βρει ακόμα και σε μεγαλούπολη, οπότε το 200άρι τό’ χεις σίγουρο...:2funny:
Βέβαια εγώ στη θέση του θα ερχόμουν και θα το νοίκιαζα. Θα έψηνα τη πρώτη πατσαβούρα που θά’ βρισκα μπροστά μου (χωρίς να τη γαμάω) κι ας σου κοβόταν ακόμα και η όρεξη για φαί απ’ την ασχήμια της. Θα έπαιζα κόντρα λαμογιά!
μια οποιαδήποτε πατσαβουρα βρισκει και εκει απο τι εχει δηλώσει.Εγω μιλαω για νορμαλ γκομενα.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
μια οποιαδήποτε πατσαβουρα βρισκει και εκει απο τι εχει δηλώσει.Εγω μιλαω για νορμαλ γκομενα.
Ας είναι. Ένα ταληράκι (εμφανισιακά) σου κάνει για να εφαρμόσεις τη μείωση στο νοίκι, που είναι και το ζητούμενο εν προκειμένῳ;;:2funny:
Διότι το υπόλοιπο κόνσεπτ μου ακούγεται χάσιμο χρόνου. (το να κατέβει δηλαδή ίσα για να του αποδείξεις ότι οι θεωρίες του είναι ως επί το πλείστον ΤΡΥΠΙΕΣ)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Ας είναι. Ένα ταληράκι (εμφανισιακά) σου κάνει για να εφαρμόσεις τη μείωση στο νοίκι, που είναι και το ζητούμενο εν προκειμένῳ;;:2funny:
Διότι το υπόλοιπο κόνσεπτ μου ακούγεται χάσιμο χρόνου. (το να κατέβει δηλαδή ίσα για να του αποδείξεις ότι οι θεωρίες του είναι ως επί το πλείστον ΤΡΥΠΙΕΣ)
εγω θα βγω κερδισμενος ουτως η αλλως...αν ομως δν τον δω με νορμαλ γκομενα (5 και πανω) θα του ανεβάσω το νοικι στα 500.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
θα του δωσω μια ευκαιρια να αποδειξει τις θεωριες του (μας τα εχει κανει που μας τα εχει κανει τσουρέκια τοσα χρονια με τα ιδια και τα ιδια εδω) ..επισης με αυτη τη κινηση θα του αποδειξω οτι εχω εγω δικιο....(οτι δε παιζει ρολο ο τοπος)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
τι εννοει εδω ρε παιδια αυτη?
1652102455192.png

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011