Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Στείλε το ηχητικό σε κάναν σάντμαν ή σε κάποιον από τα καινούργια φυντάνια...
ειχα πει σε καποιον οτι μια γκομενα που ειχα γνωρισει καποτε ηθελε να με βγαλει με τις φιλες της.Εγω βεβαια σκοπευα να τη στειλω αλλα αυτη επεμενε.Αντε λεω να παω. ειχα καταλαβει ομως οτι αυτη ηθελε να με παει εκει για καυλαντα-κουτσομπολιο..αφου εκατσα κανα μισαωρο μαζι τους,φευγω για τουαλετα και βαζω ηχογραφηση:2funny:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
ειχα πει σε καποιον οτι μια γκομενα που ειχα γνωρισει καποτε ηθελε να με βγαλει με τις φιλες της.Εγω βεβαια σκοπευα να τη στειλω αλλα αυτη επεμενε.Αντε λεω να παω. ειχα καταλαβει ομως οτι αυτη ηθελε να με παει εκει για καυλαντα-κουτσομπολιο..αφου εκατσα κανα μισαωρο μαζι τους,φευγω για τουαλετα και βαζω ηχογραφηση:2funny:
Έβγαλες κάνα λαβράκι ή συγκρατήθηκαν όσο έλειπες;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.885
Πόντοι
9.297
Μη μου τη μπαίνεις τυπε... Μη μου τη μπαίνεις γιατί αν θέλω έχω τρομερή φαντασία... Μεγαλυτερη και από τα σκίτσα σου. Και αν αρχίσω δε με σταματάει τίποτα
Mην χαλιεσαι τόσο....οι κοιλιακοί τουλάχιστον είναι αξιοπρεπείς....!

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.869
Πόντοι
1.056
ηθελε να με βγαλει με τις φιλες της.Εγω βεβαια σκοπευα να τη στειλω αλλα αυτη επεμενε.Αντε λεω να παω. ειχα καταλαβει ομως οτι αυτη ηθελε να με παει εκει για καυλαντα-κουτσομπολιο..

Βρε μπας και ηθελαν παρτουζα;

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
3 μουνακια φορτωσε ο τυπος σε tesla τυποι , το βραδυ τις κανονισε θεσσαλονικη :knockinb::knockinb::knockinb: :confused: :confused: :confused:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
3 μουνακια φορτωσε ο τυπος σε tesla τυποι , το βραδυ τις κανονισε θεσσαλονικη :knockinb::knockinb::knockinb: :confused: :confused: :confused:

Γυναικωτος μου φαινεται ο τυπος,κατι τετοιους τους βλεπουν σαν φιλεναδες οι γκομενες και τους πλησιαζουν.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.831
Πόντοι
3.656
Βλέπω εδώ που μένω κάτι κοντές,κάτι χαμηλοκώλες,κάτι χοντρομπούτες,κάτι μπάζα 25-30 χρονών,όλες με καρότσια και μωρά.Γυναίκα για να μείνει χωρίς άντρα/παιδί στην Ελλάδα,ειδικά επαρχία,πρέπει να'ναι ή καμια της εκκλησίας ή παραμορφωμένη ή δεν ξέρω κι εγώ τι.Οποιαδήποτε άλλη,βρίσκει

Cocteau88

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
41
Πόντοι
0
Οι ελλενιδες είναι απλά ελλενιδες, το λέει και η λέξη.. Αν και τώρα τελευταία παρατηρώ πολλά βλέμματα.. Ισως φτεει ότι έχουμε Μάιο και ψάχνουν νέο χορηγό γαμια κάθε ανοιξη.. Ποιος ξέρει.. Πάντως μου κάνει εντύπωση το πως κοιτάνε.. Πιθανόν να τις γαμανε και να τις παρατάνε..
Ισχύει, σε αυτές τις περιπτώσεις τι κάνεις ? Μιλάς και ότι γίνει η το αφήνεις λόγω κακής παρελθοντικης εμπειρίας ?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.831
Πόντοι
3.656
Μάλλον μετανάστριες από Αλβανία Βουλγαρία πρώην ΕΣΣΔ γεωργια είναι όλες αυτές.. Και εγώ βλέπω πολλές αλβανιδουλες 25χρονες όλες με καρότσια και παιδάκια.. Ωραίο θέαμα, Πο την άλλη βλέπεις κάτι ναυάγια 40αρες ελλεινιολες όλες με κάτι σκυλιά που τα φωνάζουμε παιδιά μου και να μπεμπεκιζουνε λες και είναι 16χρονων κοριτσάκια..

Όχι μωρέ,ελληνίδες είναι.Μερικές τις θυμάμαι απο μικρές,μπάζα ήταν,μπάζα έμειναν

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.511
Πόντοι
216
Οι ελλενιδες είναι απλά ελλενιδες, το λέει και η λέξη.. Αν και τώρα τελευταία παρατηρώ πολλά βλέμματα.. Ισως φτεει ότι έχουμε Μάιο και ψάχνουν νέο χορηγό γαμια κάθε ανοιξη.. Ποιος ξέρει.. Πάντως μου κάνει εντύπωση το πως κοιτάνε.. Πιθανόν να τις γαμανε και να τις παρατάνε..

Ας εκαναν καλυτερες επιλογες οι ελλεεινιδες!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.885
Πόντοι
9.297
Βλέπω εδώ που μένω κάτι κοντές,κάτι χαμηλοκώλες,κάτι χοντρομπούτες,κάτι μπάζα 25-30 χρονών,όλες με καρότσια και μωρά.Γυναίκα για να μείνει χωρίς άντρα/παιδί στην Ελλάδα,ειδικά επαρχία,πρέπει να'ναι ή καμια της εκκλησίας ή παραμορφωμένη ή δεν ξέρω κι εγώ τι.Οποιαδήποτε άλλη,βρίσκει
Η πλάκα είναι ότι οι πιο πολλές από αυτές δεν είχαν και πολλή διάφορα πριν από τα παιδιά...οι ίδιες νομίζουν ότι επειδή βρήκαν έναν κακομοίρη που δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο έχουν ιδιαίτερη αξία.Ας το νομίζουν οσο είναι μακρυά μας...

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.039
Πόντοι
1.056
ενα απτα σιχαμερα στις γυναικες, ειναι οταν ειναι μαμουχαλες μουντρουχες με τη μυτη ψηλα. ενας απο δω τη περιοχη, βρηκε γκομενα απο μια διπλανη πολη, και τη φερνει εδω και βγαινουνε στα μαγαζια. οταν περνανε απο διπλα μας, αυτος χερεταει, αυτη ξυνισμενη δε μιλαει καθολου. και ειναι ωραιο μουνι οχι μπουρουχα. ουστ σιχαμα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.885
Πόντοι
9.297
ενα απτα σιχαμερα στις γυναικες, ειναι οταν ειναι μαμουχαλες μουντρουχες με τη μυτη ψηλα. ενας απο δω τη περιοχη, βρηκε γκομενα απο μια διπλανη πολη, και τη φερνει εδω και βγαινουνε στα μαγαζια. οταν περνανε απο διπλα μας, αυτος χερεταει, αυτη ξυνισμενη δε μιλαει καθολου. και ειναι ωραιο μουνι οχι μπουρουχα. ουστ σιχαμα
Γραψτην εκεί που την αξίζει και να ευχαριστείς τον Θεό που δεν την τρως εσύ στην μάπα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.885
Πόντοι
9.297
Το μονο για τον οποιο τον ζηλευω ειναι οτι γαμουσε την Μπρι Ολσεν, κατα τα αλλα ειναι αξιοθρηνητος
Αφού κατάφερε ΚΑΙ την Μπρι είναι λιγότερο ναυάγιο ...είναι πάντα δικός μας άνθρωπος όμως.Απλως ξέφυγε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom