Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
εμενα τι με ανακατευεις?φερθηκα για πολυ καιρο στον κλοουν πολυ καλυτερα απ οτι του αξιζει αλλα ετσι πουστηκα που φερθηκε ξεπερασε τα ορια
εμενα τι με ανακατευεις?φερθηκα για πολυ καιρο στον κλοουν πολυ καλυτερα απ οτι του αξιζει αλλα ετσι πουστηκα που φερθηκε ξεπερασε τα ορια
με κανεναν δεν εχω κομμα εδω μεσαεπειδη ειστε κομμα και ελπιζω να εκανα λαθος για σενα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και σταματαω εδω το σπαμ γιατι θα δωσω ευκολο λογο-στοχο για μπαν. οχι οτι χρειαζονται βεβαια.
Άρατην γλωσσα σου βαλτην εκει που ξερεις γιατι εγω την εχω χεσμενη. οπως και να μιλας στα φρυδια μου ξεκαθαρα γιατι εχω καταλαβει τι εισαι και μονο λυπη νιωθω για σενα. αλλα καποιος η καποιοι το πατησαν και δεν ειχα κοντρα με κανεναν εκτος απο σενα. για την ακριβεια μονο σου την ειχες γιατι εγω αδιαφορουσα εκτος απο μια φορα που ξεφυγες. αρα ποιος να θεωρησω οτι το πατησε???
διατηρω μονο μια επιφυλαξη γιατι εγραψα εκεινες τις μερες και αρνητικες κριτικες που μπορει να ενοχλησαν μεγαλα κεφαλια του καταστηματος.
και στα φρυδια μου τι πιστευεις και τι οχι. εγω ξερω οτι εγραψα μονο αληθειες μπας και ανοιξει κανενας τα ματια του να δει και τον αληθινο κοσμο. για την ακριβεια προλαβα να γραψω μονο 1/10 απ αυτα που εχω ζησει
Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει, σωστά;
Παράδοξος συλλογισμός. Είναι σα να λες ότι οι γκόμενες ελέγχουν το παιχνίδι.Όχι.Κάποιοι είναι μόνοι τους χωρίς να το θέλουν,άλλοι ρίχνουν τις απαιτήσεις τους στο πάτωμα για να μην είναι
Παράδοξος συλλογισμός. Είναι σα να λες ότι οι γκόμενες ελέγχουν το παιχνίδι.
Δεν το έχω παρατηρήσει αυτό, μετά τα 30 μου. Πριν τα 30 με έσερνε το μουνί, αβέρτα. Αλλά δεν είχα παράπονο, ήμουνα αλήτης-καλό παιδί.
Π
Κάτσε, πολλές υποθέσεις κάνεις. Μετά τα 30 ανέβασα τον πήχη, μην μπερδεύεσαι. Έμαθα από τα λάθη μου.Ε ποιος το ελέγχει;Αν δεν θέλουν αυτές,δε γίνεται τίποτα
Μετά τα 30,πολλοί ακόμα και με πεσμένες απαιτήσεις δε βρίσκουν τίποτα γιατί οι ελεύθερες είναι πλέον ελάχιστες
αν δεν προχωραει η μπαλα ομως ρε τυπε με καμια γκομενα τοτε κατι κανεις και εσυ λαθοςΕ ποιος το ελέγχει;Αν δεν θέλουν αυτές,δε γίνεται τίποτα
Μετά τα 30,πολλοί ακόμα και με πεσμένες απαιτήσεις δε βρίσκουν τίποτα γιατί οι ελεύθερες είναι πλέον ελάχιστες
οσο μαλακισμενες και να ειναι η ελληνιδες δε γινεται να μη σταυρωνεις και καμια....για κατσε ναουμε
ε αντε ελα.Αν δεν μένεις σε μεγάλη πόλη,δε σταυρώνεις
Κλίκα συμμορία...όπως λέει και ο τρελός στο σορβαιβορ αλλά εσύ μάλλον δεν το βλέπειςμε κανεναν δεν εχω κομμα εδω μεσα
μπαΚλίκα συμμορία...όπως λέει και ο τρελός στο σορβαιβορ αλλά εσύ μάλλον δεν το βλέπεις
Το βλέπεις προλαβαίνεις?
δε βλεπω τηλεοραση. ..αντε καμια ταινιαΤο βλέπεις προλαβαίνεις?
με σενα ειχα κανει κουβεντα καποτε για την ηχογραφηση σε γκομενα?Άρα
1) Έγραφες παραμύθια ΚΑΙ στις κριτικές και
2) Είσαι τελικά ο αρρωστάκιας παρά τις υποκριτικές σου προσπάθειες να πείσεις ότι «δεν τον ξέρεις το τύπο».
Ρε μλκ ούτε για κομπάρσος δεν κάνεις όχι ηθοποιός που θες...
Κάτι είχες πει ότι θα ηχογραφούσες κάποια από αυτές που θα γαμούσες οσονούπω, βέβαια ούτε κτλβα ακριβώς, ούτε και θυμάμαι λεπτομέρειες...με σενα ειχα κανει κουβεντα καποτε για την ηχογραφηση σε γκομενα?
το ειχα κανει.Κάτι είχες πει ότι θα ηχογραφούσες κάποια από αυτές που θα γαμούσες οσονούπω, βέβαια ούτε κτλβα ακριβώς, ούτε και θυμάμαι λεπτομέρειες...
Στείλε το ηχητικό σε κάναν σάντμαν ή σε κάποιον από τα καινούργια φυντάνια...το ειχα κανει.