Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.594
Πόντοι
8.346
Μπηκε ενας πιτσιρικας προχτες στο ταξι,να ηταν 20..με μια γκομενουλα.γυρω στα 20 και αυτη..μου λεει "παμε κυψελη να αφησουμε το κοριτσι και εμεις συνεχιζουμε για αλλου" αυτη ηταν ρωσιδα που σπουδαζε εδω ελλαδα.Αφου τους αφηνω,γυρναει και μ λεει στο αυτι."κυριε μπορειτε να περιμενετε κανα 5λεπτο να τη φιλησω λιγο παραπανω?" ναι ρε του λεω κανε τη δουλεια σου:2funny: (επεσε σε ταριφα για να το πει)...αφου την αφηνει και φυγαμε,αρχιζε να μου λεει την ιστορια με τη γκομενα "αφηστε εχουμε παθει με τις ελληνιδες δεν τις αντεχω συνεχεια χυλοπιτες τρωμε...αυτη ειναι ρωσιδα και κανω ζωαρα"...ααρε νιατα ..του ειπα και εγω οσες συμβουλες προλαβα να του πω και μετα εφυγε....πριν φυγει μ λεει "περιεργο..δε μοιαζεις με ταριφας εισαι πολυ κουλ τυπος":grin:
Που να ηξερε ο τυπος.. κατσε μην ειναι εδω και εχεις π.μ σε λιγο :grin:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
giphy (1).gif

Xμμμ και τρελός και Τζιμάκος...;;;
Λες? Μαλλον δε χορτασε παμε για round 3
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Που να ηξερε ο τυπος.. κατσε μην ειναι εδω και εχεις π.μ σε λιγο :grin:
Ολοι οι μουνακηδες εδώ μαζευτηκαν

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ωραία πράγματα , 1] Νέοι άνθρωποι παίρνουν ταξί , 2] Ρωσίδα φοιτήτρια ??? αυτό και αν είναι ωραίο , και πολύ σπάνιο έχω την εντύπωση , 3] ωραία φάση η όλη περίπτωση .
Έτσι είναι αυτη η δουλειά. Τη μια θα έχεις μια καλή φάση όλα καλά όλα ωραία μετά από 5 λεπτά θα μπει μια ξινισμένη πουρογρια να σου τα κάνει τσουρέκια.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
εσενα σε ενοχλιε να σε σχολιαζουνε αλλα να σχολιαζεις ειναι ενταξει.και οτι τον χλευαζες μαλλον το ζηλεευες το φιλο σου γιατι αυτος εχει γκομενα και γαμαει ενω εσυ μονο πιτες..
Τρελάρα είπα ότι μ’ ενοχλεί να με σχολιάζουν πίσω απ’ τη πλάτη μου. Τι να ζηλέψω, είναι τελείως χάλιας στο θέμα `γκόμενα` και μεγάλος ψεύτης κιόλας (δεν περνά μέρα που να μην του το λέω / άσε που η γκόμενα που είχε ήταν πατσαβούρα). Αντίστοιχος χάλιας με έναν άλλο Τζιμάκο που γυρόφερνε πριν λίγο καιρό, του οποίου μάλλον είσαι κλώνος:grin:.Τι είναι οι πίτες;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.829
Πόντοι
3.656

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι αυτό που εσύ θεωρείς θάψιμο μπορεί να είναι για τον άλλον κανονικότητα. Πχ είπε στην Ελένη ότι έκανα γιόγκα. Που έκανα γιατί με κράταγε σε φόρμα. Σήμερα γιόγκα κάνει κι η κουτσή Μαρία, αλλά στα τέλη των 80ς αυτά θεωρούνταν περίεργα πράγματα.

Τώρα πώς είσαι σίγουρος ότι ο φίλος σου ήθελε να σε θάψει; Άμα είσαι συνέχεια με μία γκόμενα συζητάς κιόλας. Αν πχ είπε «Ο Bλαδίμηρος βρίσκει γκόμενες από το Tinder και το Badoo, οι περισσότερες πάνε εκεί τώρα και ψάχνονται» θα το θεωρούσες θάψιμο;

Οι άντρες μιλάμε συνήθως πιο άνετα από τις γυναίκες. Μπορεί να πέταξε αυτός κάτι χωρίς να το σκεφτεί και η άλλη το κατέγραψε και το πέρασε από τα γυναικεία φίλτρα της για να βγάλει συμπεράσματα. Για να είμαι ειλικρινής, το έχω συναντήσει πολλές φορές αυτό, να διυλίζει η άλλη τον κώνωπα για να καταλήξει κάπου και με εκνευρίζει αφάνταστα.
:2funny::2funny:Τι άλλη progressivίλα έμπροσθεν της εποχής σου έκανες ρε γέρο;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
:2funny::2funny:Τι άλλη progressivίλα έμπροσθεν της εποχής σου έκανες ρε γέρο;
Χάθα Γιόγκα έκανα, κάτι σαν σωματικές ασκήσεις είναι με συνδυασμό σωστής αναπνοής. Πολύ καλό, ξεπιάνεται όλο το σώμα και γεμίζεις ενέργεια. Τώρα η πρώτη γκόμενα με είχε δει αρκετές φορές να το κάνω και το συνήθισε, αλλά η άλλη που δεν ήξερε τι είναι φανταζόταν βουντού και μαγείες.

Edit Χάθα γιόγκα - Βικιπαίδεια

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Χάθα Γιόγκα έκανα, κάτι σαν σωματικές ασκήσεις είναι με συνδυασμό σωστής αναπνοής. Πολύ καλό, ξεπιάνεται όλο το σώμα και γεμίζεις ενέργεια. Τώρα η πρώτη γκόμενα με είχε δει αρκετές φορές να το κάνω και το συνήθισε, αλλά η άλλη που δεν ήξερε τι είναι φανταζόταν βουντού και μαγείες.

ηθελα παλια να κανω γιογκα,καθως περνουσα στο γυμναστηριο απο τα βαρη για να παω στα αποδυτηρια ειχε μια αιθουσα που εκαναν γιογκα..φυσικα ηταν τιγκα στις γκομενες.βεβαια εγω ειδικα θα ημουν σα τη μυγα μεσα στο γαλα και θα με περνανε χαμπαρι αμεσως τη ρολο θα βαραγα εκει μεσα:grin:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Ο τζιμακος ήταν πολύ πιο καλός από πολλούς εδώ μέσα εσύ μόνο από κύκλους προσπαθείς να γαμησεις αλλά σε φνυνουνε ακόμα και οι φίλες σας από την παρέα, ο φίλος σου τουλάχιστον κάτι γαμαει κουτσά στραβά για αυτό και τον ζηλευεις
Εγώ από κύκλους;;;;

jjj.gif

Τόσες άστοχες μαντεψιές μαζεμένες ούτε η Τατιάνα δεν θα έκανε!
Όσους κλώνους και να φτιάξεις δόλιε ο εισαγγελέας θα σε ξετρυπώνει!!!!

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746

Ρε σύνελθε τι γιόγκες λες και πιλάτες. Μόνο σίδερο, για να γίνεις Ηρακλής.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
ηθελα παλια να κανω γιογκα,καθως περνουσα στο γυμναστηριο απο τα βαρη για να παω στα αποδυτηρια ειχε μια αιθουσα που εκαναν γιογκα..φυσικα ηταν τιγκα στις γκομενες.βεβαια εγω ειδικα θα ημουν σα τη μυγα μεσα στο γαλα και θα με περνανε χαμπαρι αμεσως τη ρολο θα βαραγα εκει μεσα:grin:
Ναι, μαζεύονται πολλές γκόμενες, αλλά προσοχή γιατί πολλά προγράμματα ανακατεύουν γιόγκα με ασκήσεις αποτοξίνωσης. Εκεί αρχίζεις με ελαφρό ρυθμό και στο τέλος μπορεί να δυσκολέψει πολύ. Μην μπερδευτείς και γραφτείς σε κάνα τέτοιο πρόγραμμα, ψάξτο καλά πρώτα.

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Για μια ακόμα φορά ο sadman επαληθεύεται...Ελληνίδες πατσαβουριτσες στη Μύκονο την πρωτομαγιά αγαμητες σε γυναικεία αγέλη ξοδεύουν ότι μάζεψαν από το μισθό των 600-700€ και τα χαρτζηλικια μπαμπά και παππού

Τύπε να σου παραθέσω την άποψη μετά από VAR:

η μαυρούλα θα φροντίσει να τις κάνει όλες κονέ με κανένα δικό της που θα έχει κάνα πύθωνα για μαρκούτσι……αυτό για να βοηθήσει στην παραπάνω κουβέντα για πάσες κτλ και το κόμπλεξ που άλλοι βγάζουν να μεσολαβήσουν/με φωτεινές εξαιρέσεις σαν τον τύπο cool που είναι σπαθί

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.869
Πόντοι
1.056

Γενικα σε αυτα εδω ειμαστε πολυ πισω, οπως και σε αλλα..

Εγω κανω διαλογισμο (οχι γιογκα) και βοηθαει παρα πολυ..

(και πιστευω οτι αυτα ειναι επι προσωπικου, και οχι να μαζευονται ολοι σε μια αιθουσα κτλπ. Αυτα ειναι για κατι χαζες <<ψωνια>> που το παιζουν ιστορια και τους παιρνουν τα λεφτα)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ναι, μαζεύονται πολλές γκόμενες, αλλά προσοχή γιατί πολλά προγράμματα ανακατεύουν γιόγκα με ασκήσεις αποτοξίνωσης. Εκεί αρχίζεις με ελαφρό ρυθμό και στο τέλος μπορεί να δυσκολέψει πολύ. Μην μπερδευτείς και γραφτείς σε κάνα τέτοιο πρόγραμμα, ψάξτο καλά πρώτα.
Εγώ για κωλους θα παω και ας μου βάλουν ότι θέλουν

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• IMG_20220503_123902.jpg
    IMG_20220503_123902.jpg
    158,8 KB · Εμφανίσεις: 30

Stories