Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.829
Πόντοι
3.656
Από το να ασχολείται με μπαζολες επενδύει σε επαγγελματική βοήθεια...αξιοπρεπεια πάνω από όλα λόγω ελλείψεως ανασφάλειας τύπου" ας μην είμαι μόνος και ας έχω μπαζο δίπλα μου".Να μου λείπει....

Εντάξει η επαγγελματική βοήθεια,αλλά alpha male και χωρίς γκόμενα συνέχεια,στο τέλος μπορεί να τον βγάλουν και fe male

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Τί συμβουλές του έδωσες,πώς να βρει γκόμενα στο τίντερ;

Μια χαρά είναι ο πιτσιρίκος με γκομενάκι στα 20,δε θέλει συμβουλές.Εσύ στα 20 είχες γκόμενα ρωσίδα;
Ρωσίδα όχι. Που τέτοια τυχη.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Για μια ακόμα φορά ο sadman επαληθεύεται...Ελληνίδες πατσαβουριτσες στη Μύκονο την πρωτομαγιά αγαμητες σε γυναικεία αγέλη ξοδεύουν ότι μάζεψαν από το μισθό των 600-700€ και τα χαρτζηλικια μπαμπά και παππού

Εκτός εκείνη την παρεα από χοντρές που νόμιζε ότι είναι σε κανένα γλέντι,οι υπόλοιπες μουναρες μου φάνηκαν.Ειδικα προς το τέλος εκείνο το μελαχροινό με το μαύρο μαγιό και τη μαύρη ρόμπα,τρελό καυλακι.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Να μπαίνει κατευθείαν στο ψητό και μακριά από Ελληνίδες. Αν και το δευτερο απο τι κατάλαβα το έμαθε μόνος του.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Για μια ακόμα φορά ο sadman επαληθεύεται...Ελληνίδες πατσαβουριτσες στη Μύκονο την πρωτομαγιά αγαμητες σε γυναικεία αγέλη ξοδεύουν ότι μάζεψαν από το μισθό των 600-700€ και τα χαρτζηλικια μπαμπά και παππού

ενας ειναι ο Δασκαλος παικταρα μου :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγώ μάλιστα ειμαι της γνώμης όχι απλα στο σεξ πρώτο ραντεβού αλλά και οσο πιο γρήγορα γίνεται. Ακόμα καλυτερα να τη φερεις σπίτι και ας μη γαμησεις. Γενικά να μην αφήνεις μια γυναίκα να σκέφτεται πολυ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εντάξει η επαγγελματική βοήθεια,αλλά alpha male και χωρίς γκόμενα συνέχεια,στο τέλος μπορεί να τον βγάλουν και fe male
Ποιος θα σε βγάλει ρε τυπε female? Ξέρει κανεις νομίζεις τη προσωπικη μου ζωή?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η πρέπει να έχω μία όλη μέρα να μου σπάει τα αρχιδια έτσι για να έχει να λέει η κοινωνία?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Σε έναν φίλο είπα κάποτε ότι γαμαω συνεχεια απο τιντερ μπάντου, και τέλος.... Το είπε στη γκομενα του ο μαλακας που είχε ένα κάρο φίλες και ποτε δε σταυρωσα γκομενα απο αυτή

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Εδώ είμαστε τριτοκοσμικοί,λόγω εγκεφάλου.Έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές με την δήθεν υποχρέωση προστασίας και ανωτερότητας του θηλυκού,επειδή γίνεται μάνα και άλλες μαλακίες τέτοιες.Βλέπτε η κοινωνία βλέπει ότι θέλει και ότι είνια της μοδός.Πάρτε παράδειγμα το τέρας της Πάτρας που επιδόθηκε σε τουλάχιστον μια παιδοκτονία (κατα τη γνώμη μου τα σκότωσε και τα 3,αλλά αδιάφορο για το θέμα μας).Λένε,λένε,λένε,λένε και την έχουν ως μεμονωμένο περιστατικό και παράλληλα έχουν και το σκουπίδι τον πιλότο ΔΑΠιτάκη που μετά απο παιδεραστία κατ'εξακολουθηση,με την ανοχή μιας ολόκληρης τοπικής κοινωνίας και της οικογένειας του θύματος,γιατί "ιέχ λιεπτά κι ίνι πιλότους"...Δεν θέλω να απογοητεύσω τους φεμινίζοντες beta κερατάδες πίρφορους καθυστερημένους αγαπούληδες,αλλά οι παιδοκτονίες απο τις "άγιες και απυρόβλητες μανάδες" είναι εκθετικά πολλαπλάσιες απο τις "γυναικοκτονιες", καθώς και οι φόνοι ανδρών -συντρόφων,συζύγων,γίων- είτε ως ηθική αυτουργία μέσω τρίτου (γαμιάς-σκλάβος),είτε με τρόπο έμμεσο (δηλητηρίαση ή χρήση ουσιών για να φανεί ως κάποιο ξαφνικό νόσημα-εμφραγμα,εγκεφαλικό- ή να φανεί ως ατύχημα),είτε και άμεσα χωρίς συνεργό.Με λίγα λόγια ο τρόπος που γαλουχείται η ελληνική κοινωνία για τον ρόλο της γυναίκας εν γένει,όχι μονο είναι άστοχος,αλλά και επικίνδυνος.Χανόμαστε,κύριοι....Μας κάνουν σκλάβους και μας στερούν δικαιώματα και όχι οι φεμινίστριες της πούτσας που είναι πληρωμένες και πρακτορες συμφερόντων,αλλά ακομα και το ίδιο το κράτος.Αν πάει ο Μουχάμπαντ στο δικαστήριο απο την Μπέτυ που την γκάστρωσε και έφυγε και του ζητάει λεφτά,το δικαστήριο θα της δώσει παπάρια.Αν στην θέση του ήταν ο Γιάννης, θα του ρουφαγαν το μεδούλι.Επίσης σε προηγμένες χώρες που δεν υπάρχουν άλλα κόμπλεξ, κάποια που θα πήγαινε με τον Μοχάμεντ δεν θα την ξαναδεχόταν κανένας λευκός,παρα μονο κανένα ναυάγιο.Αυτά που προωθούν στα βοθροκάναλα και στις νεοεποχίτικες σειρές ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.Όσοι ταξιδεύουν ή ζουν έξω ή έχουν κόσμο έξω θα το επιβεβαιώσουν αυτό.Εμείς εδώ αντίστοιχα βαράμε παλαμάκια....Ασχολούμαστε με βλακείες όταν χανόμαστε,κύριοι....Δεν κάνουμε τίποτε και διαλυόμαστε!!!
Αυτά είναι τα απόνερα του φεμιναζισμού.

Να αγιάσει το πληκτρολόγιο/κινητό σου!

Η μόνη λύση θα ήταν να υπάρξει μια σαρία σε χριστιανικό καλούπι ώστε τα μουνια να μην είναι ασύδοτα,δλδ μία ουτοπία.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.869
Πόντοι
1.056
οι ελληνιδες εχουν ενα αυταρχικο στυλ,δυσκολα υποτασονται,και γενικως εχουν πολλα κομπλεξ.Ειναι πολυ δυσκολο ενας αντρας να τις κουμανταρει και για αυτο βλεπεις οι περισσότεροι που ειναι μαζι τους,ειναι λουληδες.Ομως και οι ιδιες πλεον μονο με αυτους κανουν χωριο.θεωρω πως alpha male και ελληνιδα δε πανε μαζι.

Οντως οι περισσοτερες προτειμανε <<λουληδες>> οπως λες, γιατι τους κανουν οτι θελουν και τους εκμεταλλευονται!

Η ελληνιδα εχει πολυ κακο χαρακτηρα και εχει αμαυρωσει την φημη της, εξου και ο ορισμος Ελλεεινιδα..

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
η μονη λυση ειναι οι ινσελς να γινουν υποδειγματα σε μια βορειοκορεατικη πραγματικοτητα που θα ξημερωσει :rockon: :rockon:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.869
Πόντοι
1.056
Εδώ είμαστε τριτοκοσμικοί,λόγω εγκεφάλου.Έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές με την δήθεν υποχρέωση προστασίας και ανωτερότητας του θηλυκού,επειδή γίνεται μάνα και άλλες μαλακίες τέτοιες.Βλέπτε η κοινωνία βλέπει ότι θέλει και ότι είνια της μοδός.Με λίγα λόγια ο τρόπος που γαλουχείται η ελληνική κοινωνία για τον ρόλο της γυναίκας εν γένει,όχι μονο είναι άστοχος,αλλά και επικίνδυνος. οι φεμινίστριες της πούτσας που είναι πληρωμένες και πρακτορες συμφερόντων,αλλά ακομα και το ίδιο το κράτος.Αν πάει ο Μουχάμπαντ στο δικαστήριο απο την Μπέτυ που την γκάστρωσε και έφυγε και του ζητάει λεφτά,το δικαστήριο θα της δώσει παπάρια.Αν στην θέση του ήταν ο Γιάννης, θα του ρουφαγαν το μεδούλι.Επίσης σε προηγμένες χώρες που δεν υπάρχουν άλλα κόμπλεξ, κάποια που θα πήγαινε με τον Μοχάμεντ δεν θα την ξαναδεχόταν κανένας λευκός,παρα μονο κανένα ναυάγιο.Αυτά που προωθούν στα βοθροκάναλα και στις νεοεποχίτικες σειρές ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Στο μονο πραγμα που συμφωνω με τις αραβικες χωρες, ειναι η νοοτροπια τους με τις γυναικες..

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
οτι εμπειριες εχω πει,δεν ειναι αποτελεσμα κουρασης απο το ταξι.Αλλο το ενα αλλο το αλλο...αυτα ειτε ειμαι κουρασμενος ειτε οχι,παλι τα ιδια θα ελεγα.Το θεμα βεβαια δεν ειναι τι εχω ζησει,το να βγω με μια γκομενα και να γαμησω αμεσως δεν το θεωρω και τιποτα το σπουδαιο,και δε καταλαβαινω γιατι σε μερικους φαινεται οτι λεω μπαρουφες αλλωστε εγω λεω και τον τροπο που το εκανα...Αυτο ειπα στον αλλον τον κατουρλη πιο πανω "πες μου τι σου φανηκε μπαρουφα,να στο αναλυσω με καθε λεπτομερεια"
Εννοούσα ότι κάνουμε καφενειακή κουβέντα εδώ μέσα. Δεν λέω ότι αυτά που γράφεις είναι γεννήματα της κούρασης, αλλά ότι η κούραση σε κάνει να αναζητάς τρόπο να ξεδώσεις και τότε θα αρχίσεις να συζητάς (ισχύει για όλους μας). Κι εφόσον το site είναι για το sex θα συζητάς για γκόμενες και θα λες φάσεις με αυτές.

Όταν όμως ο άλλος έχει χοντρό ψυχολογικό με το θέμα, ό,τι λες είναι μαχαιριά. Εσύ δείχνεις στα μάτια του σαν άνετος και οι φυσιολογικές επιδόσεις σου του φαίνονται κατορθώματα, γιατί αυτόν τον έχει πάρει από κάτω και δεν του έχει μείνει ικμάδα ζωής. Δεν το αντέχει και στη λέει ή προσπαθεί να σε βάλει μέσα σε ορισμένα όρια, γιατί αν ξεφεύγεις πολύ προς τα πάνω, αυτός αισθάνεται ένα τίποτα. Πχ είχα πέρυσι ένα μαλάκα που επί 200 σελίδες προσπαθούσε να αποδείξει ότι δεν μένω στη Ριβιέρα, λες κι απαγορεύεται σε Έλληνες να μένουν εδώ. Άσε που μπορεί να είναι πάνω από 15 χιλιάδες.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Σε έναν φίλο είπα κάποτε ότι γαμαω συνεχεια απο τιντερ μπάντου, και τέλος.... Το είπε στη γκομενα του ο μαλακας που είχε ένα κάρο φίλες και ποτε δε σταυρωσα γκομενα απο αυτή
Kαλά είσαι, εμένα ο ηλίθιος κομπλέξας πήγε και της είπε --σαν άλλη κυρά Σούλα απ’ το κάτω περτούλι-- ότι κατεβαίνω στα πηδηχτήρια.
Και εννοείται η τελειωμένη χαζογκόμενα του δεν τήρησε ούτε τα προσχήματα, μου το κοπάνησε κανονικά και μάλιστα σε άσχετη κουβέντα, νομίζοντας ότι θα με έφερνε σε δύσκολη θέση το τσομπανοτάγαρο κι εκείνη...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
To θέμα είναι να μην πέφτεις από τα στάνταρ σου και να συνεχίζεις τον αγώνα κυνηγώντας την ποιότητα.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.869
Πόντοι
1.056
Kαλά είσαι, εμένα ο ηλίθιος κομπλέξας πήγε και της είπε --σαν άλλη κυρά Σούλα απ’ το κάτω περτούλι-- ότι κατεβαίνω στα πηδηχτήρια.
Και εννοείται η τελειωμένη χαζογκόμενα του δεν τήρησε ούτε τα προσχήματα, μου το κοπάνησε κανονικά και μάλιστα σε άσχετη κουβέντα, νομίζοντας ότι θα με έφερνε σε δύσκολη θέση το τσομπανοτάγαρο κι εκείνη...
Γινομαι καλυτερος πες της, εξελισω το γαμησι μου! χαχα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εννοούσα ότι κάνουμε καφενειακή κουβέντα εδώ μέσα. Δεν λέω ότι αυτά που γράφεις είναι γεννήματα της κούρασης, αλλά ότι η κούραση σε κάνει να αναζητάς τρόπο να ξεδώσεις και τότε θα αρχίσεις να συζητάς (ισχύει για όλους μας). Κι εφόσον το site είναι για το sex θα συζητάς για γκόμενες και θα λες φάσεις με αυτές.

Όταν όμως ο άλλος έχει χοντρό ψυχολογικό με το θέμα, ό,τι λες είναι μαχαιριά. Εσύ δείχνεις στα μάτια του σαν άνετος και οι φυσιολογικές επιδόσεις σου του φαίνονται κατορθώματα, γιατί αυτόν τον έχει πάρει από κάτω και δεν του έχει μείνει ικμάδα ζωής. Δεν το αντέχει και στη λέει ή προσπαθεί να σε βάλει μέσα σε ορισμένα όρια, γιατί αν ξεφεύγεις πολύ προς τα πάνω, αυτός αισθάνεται ένα τίποτα. Πχ είχα πέρυσι ένα μαλάκα που επί 200 σελίδες προσπαθούσε να αποδείξει ότι δεν μένω στη Ριβιέρα, λες κι απαγορεύεται σε Έλληνες να μένουν εδώ. Άσε που μπορεί να είναι πάνω από 15 χιλιάδες.
Λες και λέω ότι κάνω παρτουζες με 10 γκόμενες τη μερα

dimitris(2)

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Like
113
Πόντοι
1

τη μπάζα είναι αυτά ρε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom