Έχει έναν αέρα η Γλυφάδα διαφορετικό.
Τώρα που είπες ταρίφας... θυμάμαι έναν ταρίφα. Στα μαλώματα εγώ τότε με αυτήν, σπάμε και παίρνω μόνος μου ταξί για το ξενοδοχείο της γιατί εμένα εκεί και είχα τα πράγματα μου μέσα στο δωμάτιο της. Με παίρνει κούρσα ένας ταρίφας. Καταρχήν να δηλώσω σεβασμό στα ταξί γιατί αφήνουν πάντα να καπνίσεις. Του λέω το και το, μου λέει άνοιξε φίλε μου κάπνισε, να κάνω και γω ένα. Μου είχε πει ένα στόρι για μια βίζιτα. Την βρίσκει σε ένα ποταδικο, την παίρνει κούρσα πίσω, πρέπει να την έριξε έναν κιόλας, φτάνουν, του λέει κάτι για την τιμή. Δε θυμάμαι το στόρι ακριβώς γιατί γαμοσταύριζα την άλλη στο κινητό αλλά μου είπε το εξής: μόλις του είπε για τιμή κτλ, αυτός της είπε μα εσυ μου ξηγηθηκες αλλιώς, ότι δεν είσαι ταναπού κτλ. Σε μια φάση βγήκε αυτή έξω, κάτι να πετάξει. Ο τύπος πήρε την τσάντα, πήρε ένα χιλιάρικο που είχε μέσα, τα άλλα τα πέταξε έξω και εξαφανίστηκε. Μου το έλεγε στο ταξί, είχε καλό στόρι, η τυπισα πήγε να του παίξει πουστια αλλά δε θυμάμαι τώρα.
Βλαντ, αν ήσουν εσυ αυτός ο ταρίφας, σε φιλώ. Αληθινή ιστορία, μέρα μεσημέρι, κούρσα από Περιστέρι νομιζω ήμουν προς Συγγρου.