Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Θα το πω μην με παρεξηγήσεις....για ταρίφας πολύ καλές γνώσεις αγγλικών και στα γραπτά:grin::grin::grin::grin:
μπα οχι και τοσο..ομως πολλοι ταριφες ειδικα αυτοι που ασχολουνται με τουρισμο,ξερουν πολυ καλυτερα αγγλικα απο μενα

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
μπα οχι και τοσο..ομως πολλοι ταριφες ειδικα αυτοι που ασχολουνται με τουρισμο,ξερουν πολυ καλυτερα αγγλικα απο μενα
Ναι το ξέρω δούλευα 4 χρόνια στο 5αστερο..χοτελ στο κωλονακι...και είμαι γνώστης αυτού που λες

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
θα δοκιμασω και το ουμπερ-ταξι..ενας φιλος μου ειπε οτι παιζει πολυ αλλοδαπο μουνι μεσα (το ουμπερ ταξι ειναι η ουμπερ,μονο που λειτουργει σαν εφαρμογη μεσα αποκλειστικα για ταριφες.) σαν το taxibeat

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
θα δοκιμασω και το ουμπερ-ταξι..ενας φιλος μου ειπε οτι παιζει πολυ αλλοδαπο μουνι μεσα (το ουμπερ ταξι ειναι η ουμπερ,μονο που λειτουργει σαν εφαρμογη μεσα αποκλειστικα για ταριφες.) σαν το taxibeat
Έχει ξεκινήσει η σεζόν....βλέπω πολλές κορμάρες πάνω σου κάτω σου...και το λέω σοβαρά....έτσι πρέπει

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
Αν και εγώ δεν ξέρω γιατί γουστάρω τις Ελληνίδες...τις καργιολες που μας κάνουν τα αρχιδια τούμπανο....

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Έχει ξεκινήσει η σεζόν....βλέπω πολλές κορμάρες πάνω σου κάτω σου...και το λέω σοβαρά....έτσι πρέπει
οτι προλαβω πλεον..παλια κατεβαινα και μοναστηρακι επιανα τη κουβεντα σε τουριστριες τωρα τα εχω ψιλοσταματησει.Και ακροπολη πανε πολλες μονες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν και εγώ δεν ξέρω γιατί γουστάρω τις Ελληνίδες...τις καργιολες που μας κάνουν τα αρχιδια τούμπανο....
σα γυναικες μαρεσουν,δεν τις αντεχω ομως.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
Οκ ποιες είναι για σένα τουρίστριες οι πιο εύκολες? Διαθέσιμες όπως θες πέστο.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
οι ελληνιδες εχουν ενα αυταρχικο στυλ,δυσκολα υποτασονται,και γενικως εχουν πολλα κομπλεξ.Ειναι πολυ δυσκολο ενας αντρας να τις κουμανταρει και για αυτο βλεπεις οι περισσότεροι που ειναι μαζι τους,ειναι λουληδες.Ομως και οι ιδιες πλεον μονο με αυτους κανουν χωριο.θεωρω πως alpha male και ελληνιδα δε πανε μαζι.

Οκ ποιες είναι για σένα τουρίστριες οι πιο εύκολες? Διαθέσιμες όπως θες πέστο.
οτι ναναι τυπε εκτος ελληνιδας

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
οι ελληνιδες εχουν ενα αυταρχικο στυλ,δυσκολα υποτασονται,και γενικως εχουν πολλα κομπλεξ.Ειναι πολυ δυσκολο ενας αντρας να τις κουμανταρει και για αυτο βλεπεις οι περισσότεροι που ειναι μαζι τους,ειναι λουληδες.Ομως και οι ιδιες πλεον μονο με αυτους κανουν χωριο.θεωρω πως alpha male και ελληνιδα δε πανε μαζι.

Εμείς που έχουμε Ελληνίδα ... ήρωες!!!!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μπηκε ενας πιτσιρικας προχτες στο ταξι,να ηταν 20..με μια γκομενουλα.γυρω στα 20 και αυτη..μου λεει "παμε κυψελη να αφησουμε το κοριτσι και εμεις συνεχιζουμε για αλλου" αυτη ηταν ρωσιδα που σπουδαζε εδω ελλαδα.Αφου τους αφηνω,γυρναει και μ λεει στο αυτι."κυριε μπορειτε να περιμενετε κανα 5λεπτο να τη φιλησω λιγο παραπανω?" ναι ρε του λεω κανε τη δουλεια σου:2funny: (επεσε σε ταριφα για να το πει)...αφου την αφηνει και φυγαμε,αρχιζε να μου λεει την ιστορια με τη γκομενα "αφηστε εχουμε παθει με τις ελληνιδες δεν τις αντεχω συνεχεια χυλοπιτες τρωμε...αυτη ειναι ρωσιδα και κανω ζωαρα"...ααρε νιατα ..του ειπα και εγω οσες συμβουλες προλαβα να του πω και μετα εφυγε....πριν φυγει μ λεει "περιεργο..δε μοιαζεις με ταριφας εισαι πολυ κουλ τυπος":grin:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
Εχτές βγήκα ....που να πάω που να πάω μένω και κοντά ςντα να πάω Γλυφάδα για κανά ποτό....είδα μικρες Ελληνίδες με τουπε και κάτι ψιλοχοντρες που το έπεσαν γκόμενες... χαχαχα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εχτές βγήκα ....που να πάω που να πάω μένω και κοντά ςντα να πάω Γλυφάδα για κανά ποτό....είδα μικρες Ελληνίδες με τουπε και κάτι ψιλοχοντρες που το έπεσαν γκόμενες... χαχαχα
ε γλυφαδα τι περιμενεις να δεις.

dimit29

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Like
180
Πόντοι
0
Για μια ακόμα φορά ο sadman επαληθεύεται...Ελληνίδες πατσαβουριτσες στη Μύκονο την πρωτομαγιά αγαμητες σε γυναικεία αγέλη ξοδεύουν ότι μάζεψαν από το μισθό των 600-700€ και τα χαρτζηλικια μπαμπά και παππού

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Έχει έναν αέρα η Γλυφάδα διαφορετικό.

Τώρα που είπες ταρίφας... θυμάμαι έναν ταρίφα. Στα μαλώματα εγώ τότε με αυτήν, σπάμε και παίρνω μόνος μου ταξί για το ξενοδοχείο της γιατί εμένα εκεί και είχα τα πράγματα μου μέσα στο δωμάτιο της. Με παίρνει κούρσα ένας ταρίφας. Καταρχήν να δηλώσω σεβασμό στα ταξί γιατί αφήνουν πάντα να καπνίσεις. Του λέω το και το, μου λέει άνοιξε φίλε μου κάπνισε, να κάνω και γω ένα. Μου είχε πει ένα στόρι για μια βίζιτα. Την βρίσκει σε ένα ποταδικο, την παίρνει κούρσα πίσω, πρέπει να την έριξε έναν κιόλας, φτάνουν, του λέει κάτι για την τιμή. Δε θυμάμαι το στόρι ακριβώς γιατί γαμοσταύριζα την άλλη στο κινητό αλλά μου είπε το εξής: μόλις του είπε για τιμή κτλ, αυτός της είπε μα εσυ μου ξηγηθηκες αλλιώς, ότι δεν είσαι ταναπού κτλ. Σε μια φάση βγήκε αυτή έξω, κάτι να πετάξει. Ο τύπος πήρε την τσάντα, πήρε ένα χιλιάρικο που είχε μέσα, τα άλλα τα πέταξε έξω και εξαφανίστηκε. Μου το έλεγε στο ταξί, είχε καλό στόρι, η τυπισα πήγε να του παίξει πουστια αλλά δε θυμάμαι τώρα.

Βλαντ, αν ήσουν εσυ αυτός ο ταρίφας, σε φιλώ. Αληθινή ιστορία, μέρα μεσημέρι, κούρσα από Περιστέρι νομιζω ήμουν προς Συγγρου.
οχι...δεν ημουν εγω

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.827
Πόντοι
3.656

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.827
Πόντοι
3.656
Μπηκε ενας πιτσιρικας προχτες στο ταξι,να ηταν 20..με μια γκομενουλα.γυρω στα 20 και αυτη..μου λεει "παμε κυψελη να αφησουμε το κοριτσι και εμεις συνεχιζουμε για αλλου" αυτη ηταν ρωσιδα που σπουδαζε εδω ελλαδα.Αφου τους αφηνω,γυρναει και μ λεει στο αυτι."κυριε μπορειτε να περιμενετε κανα 5λεπτο να τη φιλησω λιγο παραπανω?" ναι ρε του λεω κανε τη δουλεια σου:2funny: (επεσε σε ταριφα για να το πει)...αφου την αφηνει και φυγαμε,αρχιζε να μου λεει την ιστορια με τη γκομενα "αφηστε εχουμε παθει με τις ελληνιδες δεν τις αντεχω συνεχεια χυλοπιτες τρωμε...αυτη ειναι ρωσιδα και κανω ζωαρα"...ααρε νιατα ..του ειπα και εγω οσες συμβουλες προλαβα να του πω και μετα εφυγε....πριν φυγει μ λεει "περιεργο..δε μοιαζεις με ταριφας εισαι πολυ κουλ τυπος":grin:

Τί συμβουλές του έδωσες,πώς να βρει γκόμενα στο τίντερ;

Μια χαρά είναι ο πιτσιρίκος με γκομενάκι στα 20,δε θέλει συμβουλές.Εσύ στα 20 είχες γκόμενα ρωσίδα;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297

Σε αντίθεση με αυτό που νομίζουν πολλοί ένας άνδρας μόνος του είναι alpha male ...οι gay πάντα βρίσκουν κάτι γιατί δεν χρειάζεται να πληρώσουν ακριβώς όπως οι γυναίκες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Αγάμητος male είναι
Από το να ασχολείται με μπαζολες επενδύει σε επαγγελματική βοήθεια...αξιοπρεπεια πάνω από όλα λόγω ελλείψεως ανασφάλειας τύπου" ας μην είμαι μόνος και ας έχω μπαζο δίπλα μου".Να μου λείπει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom