Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
26Αν μου πεις οτι η συγκεκριμενη ηταν πανω απο 15,θα πηδηχτω απο το παραθυρο.
26Αν μου πεις οτι η συγκεκριμενη ηταν πανω απο 15,θα πηδηχτω απο το παραθυρο.
Με τις ελληνιδες χρειαζεσαι απολα..με τις ελληνιδες ειδικα
Πήγαινε τότε σε κανα lifo και κοσμοπολιταν να βρίζετε τους άντρες,τί κάνεις εδώ;
Βγάλε τον άπλυτο από το προφίλ σου έχει κολλήσει τη μισή Νέα Υόρκη Ειτζ. Πάνε οι εποχές που δούλευε για τον Μιχάλη στη Γουόλ Στρίτ.
αδερφε με εχει ακυρωσει και μενα γκομενα γιατι η φωτογραφια που της εστειλα ημουν 80 κιλλα και οταν με ειδε απο κοντα ημουν 120Με έχει ακυρώσει γκομενα επειδή πηγα ξυρισμένος και δεν έμοιαζα σε μια από τις 5 φωτό που είχα βάλει. Μου λέει εγώ με αυτή περιμενα να σε δω που είσαι αξυριστος
Ε καλα άλλο να πας διπλάσιος και άλλο να πας ξυρισμένοςαδερφε με εχει ακυρωσει και μενα γκομενα γιατι η φωτογραφια που της εστειλα ημουν 80 κιλλα και οταν με ειδε απο κοντα ημουν 120
Αφου λείπει ο Τζιμάκος εμείς τι να πουμε πλεον?
Αν ήξερα πόσο ζωον ήταν θα πήγαινα στο ραντεβού με τον αφρό ξυρίσματος. Ελα παρε δώρο από μένα
Τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους κωμικούς όλων των εποχών.Στην προσωπική του ζωή όμως τα έκανε σκατάΜια μέρα του άπλυτου,όλη η ζωή σας
Για το αν ξενερωσε επειδή πηγα ξυρισμένος?Τα πιστεύεις αυτά που λες; Ειλικρινά μεταξύ μας. Ή να ρωτήσω αλλιώς. Πιστεύεις ότι υπάρχει άτομο εδώ μέσα που πιστεύει αυτά που πιστεύεις που λες;
Για το αν ξενερωσε επειδή πηγα ξυρισμένος?
Επίσης είναι ίσως ο πιο ακριβοπληρωμένος...να ανακηρυχθεί επίτιμο μελος !Είναι δικός μας άνθρωπος.Τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους κωμικούς όλων των εποχών.Στην προσωπική του ζωή όμως τα έκανε σκατά
Εσυ πιστευεις πως ότι έχω γράψει εδώ είναι παπατζες δηλαδή?Για τις παπάντζες που λες σε καθημερινή βάση. Ρωτάω καθαρά από περιέργεια, δεν έχω πρόθεση να σε σταματήσω. Ειλικρινά. Απλά, βγες λίγο και μπες ως επισκέπτης, διάβασε λίγο τι γράφεις και πες μου αν στέκουν.
Εσυ πιστευεις πως ότι έχω γράψει εδώ είναι παπατζες δηλαδή?