Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
ολες ετσι ειναι εκει μεσαΠοσο τραγικη ρε φιλε..
Ακου τι ειπε..
Για τα τρενα κατευθειαν..
ολες ετσι ειναι εκει μεσαΠοσο τραγικη ρε φιλε..
Ακου τι ειπε..
Για τα τρενα κατευθειαν..
Οχι φιλε μου, εσυ της κανεις χαρη που ασχολεισαι μαζι της..οταν μια γκομενα εχει 500 μηνυματα,10 ραντεβου τη βδομαδα,4-5 γαμησια τη βδομαδα απο διαφορετικους πως περιμενεις να μιλαει? σαν να σου κανει χαρη.
το περνουν το μαθημα τους στο τελος ολες αυτες για αυτη τη νοοτροπια.Κανεις δε μενει με απληρωτο λογαριασμοΟχι φιλε μου, εσυ της κανεις χαρη που ασχολεισαι μαζι της..
(αυτη μπορει να εχει οποιον θελει, αλλα οχι εσενα)
με βρισκει σύμφωνο η τοποθετηση σουΟχι φιλε μου, εσυ της κανεις χαρη που ασχολεισαι μαζι της..
(αυτη μπορει να εχει οποιον θελει, αλλα οχι εσενα)
Χρονια πολλα στο φορουμ! Αδερφε, αν την εχεις φαει τη γκομενα και δε σε νοιαζει, θα εδινες με dm το facebook της 30αρας σε εναν συναγωνιστη Γλυφαδιωτη?Τυπε,ειτε το πιστευεις ειτε οχι,μεσα στην καραντινα εψησα φαση με μια απο Νεα Σμυρνη και μια απο Γλυφαδα. Η πρωτη ελευθερη και καλοστεκουμενη ανω των 40,η δευτερη φρεσκοπαντρεμενη ανω των 30 και μου εκανε εντυπωση οτι ηταν η πιο προσιτη-καβλιαρα μονο που δε με παρακαλουσε. Δεν πιστευα στα ματια μου, μεχρι που μου εδωσε κινητο. Μου εγραψε επι λεξη... "Στο χερι σου να περασουμε καλα και να κατεβαινεις συνεχεια χιχιχι"... της γραφω "μηπως και στο ποδι μου?"και μου εστελνε φιλακια
Το ψησιμο εγινε απο ψευτοπροφιλ στο fb μετα το λοκνταουν του Οκτωβριου..ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΛΛΙΩΣ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΩΡΑ Και δωσ'του likes,δωσ'του καρδουλες και σχολια σε ειδησεις σελιδων τυπου lifo και athens voiceη συζητηση συνεχιζοταν inbox και αφου τις καθηλωνε το ολο μυστηριο ,εν τελει φανερωνομουν με φωτο. Τζαμπα μαλακιζομουν με το Τιντερ,ψευτοπροφιλ και αγιος ο θεος.
Το ερωτημα που με βασανιζει ειναι ενα...μια εβδομαδα Αθηνα ποσο θα μου εβγαινε οικονομικα? Ξενοδοχειο να εκλεινα προς νοτια καλυτερα? Αυτη απο Γλυφαδα ακομα μου προκαλει δυσπιστια,προβλεπω να γινεται η στραβη και να ψαχνω τροπο διαφυγης. H αλλη ειναι πιο νορμαλ και μενει και μονη O χωρισμενος πορνοθειος μου εχει διαμερισμα στο Π.Φαληρο ,αλλα το νοικιαζει γιατι και αυτος λογω επαγγελματος γυρισε ξανα στη γεννετειρα Θεσσαλονικη. Θα κατεβω διαφορετικο 3μερο για εκαστη απ 'οτι φαινεται.
Δε με παιρνει διαφορετικα...Οποιαδηποτε πληροφορια θα γινει αποδεκτη με ευγνωμοσυνη
Επειδη σπουδασα σε πολη που οι πιο πολλες ησαν Αθηναιες και νοτιες,μπορω να πω πως ειναι πολυ πιο ανοιχτες και προσιτες γκομενουλες.
Οι Θεσσαλονικιες οριακα πιο ομορφες,αλλα κατα πολυ περισσοτερο κομπλεξικες. Νοιαζονται πολυ για το φαινεσθαι και τι θα πουν οι αλλοι. Χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι ...ατρωτες, Sad για σενα το γραφω
Αυτες που κατα πλειοψηφια ησαν φινετσατες και μουνοπριγκηπισσες(οπουδηποτε και με οποιαδηποτε αφορμη αν τυχαινε να γνωρισω) ησαν οι Κερκυραιες. Δε ξερω τι φαση με αυτες. Επηρεασμενες απο την ιταλικη κουλτουρα και παραδοση του νησιου. Ετη φωτος μποστα για τα ελληνικα δεδομενα.
Απλά ελπίζουν ότι είναι αληθινό χαχαχα...το ίδιο δεν κάνουμε και εμείς με τα κασκαντέρ που κάνουμε με διάφορες ελπίζουμε να είναι αληθινές οι φωτογραφίες και αυτά που λέει.....Ειναι πολυ χαζες ρε φιλε, την πατανε πολυ ευκολα βλεπωντας ενα προφιλ νομιζωντας οτι βρηκαν ενα κελεπουρι.., εχουν φτασει σε σημειο να κρινουν εναν ανθρωπο απο το προφιλ του στα σοσιαλ μεντια, την στιγμη που ο καθενας μας θα μπορουσε να γινει οτι θελει (μεσα απο αυτα) στην στιγμη!
Τραγελαφικες καταστασεις..
Με έχει ακυρώσει γκομενα επειδή πηγα ξυρισμένος και δεν έμοιαζα σε μια από τις 5 φωτό που είχα βάλει. Μου λέει εγώ με αυτή περιμενα να σε δω που είσαι αξυριστοςΕιναι πολυ χαζες ρε φιλε, την πατανε πολυ ευκολα βλεπωντας ενα προφιλ νομιζωντας οτι βρηκαν ενα κελεπουρι.., εχουν φτασει σε σημειο να κρινουν εναν ανθρωπο απο το προφιλ του στα σοσιαλ μεντια, την στιγμη που ο καθενας μας θα μπορουσε να γινει οτι θελει (μεσα απο αυτα) στην στιγμη!
Τραγελαφικες καταστασεις..
Ολη τους η ζωη ειναι πισω απο ενα λογαριασμό και βάσει αυτου κρίνουν τους παντες. Η προσγείωση όμως είναι απότομη όταν τα χρόνια περάσουνΜε έχει ακυρώσει γκομενα επειδή πηγα ξυρισμένος και δεν έμοιαζα σε μια από τις 5 φωτό που είχα βάλει. Μου λέει εγώ με αυτή περιμενα να σε δω που είσαι αξυριστος
Και δεν περίμενε το επόμενο ραντεβού σε 3-4 μέρες να πας όπως στις φωτογραφίες....τόσο χαζή....η μάλλον είχε κάνει φαντασίωση για την συγκεκριμένη μέρα γλυφομούνι να τρίβεται το γενακι κλητοριδα να χύσει πολύ ....σε είδε ξυρισμένο και την χαλασεΜε έχει ακυρώσει γκομενα επειδή πηγα ξυρισμένος και δεν έμοιαζα σε μια από τις 5 φωτό που είχα βάλει. Μου λέει εγώ με αυτή περιμενα να σε δω που είσαι αξυριστος
ωρες ωρες σκέφτομαι...με τοση μαλακια που υπαρχει στις γυναικες πως τις αντεχουν και τις παντρευονται.Εμενα μια μαλακια να μου πει καποια,θα καταλαβω τον γενικο ογκο ηλιθιότητας που υπάρχει μεσα στο κεφάλι της οπως φυσικα ισχυει και η ιδια περιπτωση αν σου πει κατι σωστο στο ποσο εξυπνη ειναι καποια και το πως βλεπει γενικα το κοσμο.Και δεν περίμενε το επόμενο ραντεβού σε 3-4 μέρες να πας όπως στις φωτογραφίες....τόσο χαζή....η μάλλον είχε κάνει φαντασίωση για την συγκεκριμένη μέρα γλυφομούνι να τρίβεται το γενακι κλητοριδα να χύσει πολύ ....σε είδε ξυρισμένο και την χαλασε
Ναι ρε φιλε, γενικα ειναι ψυχοφθορες, με αποτελεσμα οσο και ωραιο μουνι να ειναι η αλλη να σε αποθει ακομα και αυτη..ωρες ωρες σκέφτομαι...με τοση μαλακια που υπαρχει στις γυναικες πως τις αντεχουν και τις παντρευονται.
Ενταξει εγω δινω λιγο χωρο μακροπροθεσμα δεν την ακυρωνω με μια μαλακια που θα πει..Εμενα μια μαλακια να μου πει καποια,θα καταλαβω τον γενικο ογκο ηλιθιότητας που υπάρχει μεσα στο κεφάλι της οπως φυσικα ισχυει και η ιδια περιπτωση αν σου πει κατι σωστο στο ποσο εξυπνη ειναι καποια και το πως βλεπει γενικα το κοσμο.
αναλογα την μαλακια που θα πει.Θα σου πω ενα παράδειγμα να μου πεις τη γνωμη σου..χώνεται φιλος σε τυπισσα και του λεει "κανε τατουαζ,παρε μηχανη και ξανα ελα" ..ειπε πολλα? οχι...τι πιστευεις οτι γενικα εχει μεσα στο κεφαλι της ?Ενταξει εγω δινω λιγο χωρο μακροπροθεσμα δεν την ακυρωνω με μια μαλακια που θα πει..
Κοιτα, για τον δικο της κοσμο, ενας τυπος με τατου και με μηχανη θεωρειται σεξυ..αναλογα την μαλακια που θα πει.Θα σου πω ενα παράδειγμα να μου πεις τη γνωμη σου..χώνεται φιλος σε τυπισσα και του λεει "κανε τατουαζ,παρε μηχανη και ξανα ελα" ..ειπε πολλα? οχι...τι πιστευεις οτι γενικα εχει μεσα στο κεφαλι της ?
οποτε φαντασου τι ψυχραιμια εχω δειξει με διάφορα ζωα που θα βγω εξω για ενα καφε-ποτο και τις παω κατευθειαν για κοκο...ππου δε φημιζομαι για την υπομονη μου και την ψυχραιμια μου.Κοιτα, για τον δικο της κοσμο, ενας τυπος με τατου και με μηχανη θεωρειται σεξυ..
Για τον δικο μου κοσμο θεωρειται κλανομαγκας η μαλακακος χαχα
Γενικα δεν θα μου αρεσε αν μου το ελεγε και δεν θα σχηματιζα ωραια εικονα, και θα καταλαβαινα αμεσως οτι ειναι λιγο μαλακισμενο..
Αλλα θα πρεπει να καταλαβουμε οτι δεν υπαρχει σωστο και λαθος. Ο καθενας σχηματιζει τον δικο του κοσμο..
Επομενως συγκεκριμενα απο εμενα θα ετρωγε κατευθειαν ακυρο.
Ετσι σε θελω μυσταρα μου!οποτε φαντασου τι ψυχραιμια εχω δειξει με διάφορα ζωα που θα βγω εξω για ενα καφε-ποτο και τις παω κατευθειαν για κοκο...
Η ψυχραιμια ειναι καλο πραγμα φιλε σε ολους τους τομεις..νομιζω απο τη δουλεια απεκτησα αυτη την ψυχραιμια
με τις ελληνιδες ειδικαΕτσι σε θελω μυσταρα μου!
Η ψυχραιμια ειναι καλο πραγμα φιλε σε ολους τους τομεις..
Ακομα και γαμησι σου προσφερει!
αναλογα την μαλακια που θα πει.Θα σου πω ενα παράδειγμα να μου πεις τη γνωμη σου..χώνεται φιλος σε τυπισσα και του λεει "κανε τατουαζ,παρε μηχανη και ξανα ελα" ..ειπε πολλα? οχι...τι πιστευεις οτι γενικα εχει μεσα στο κεφαλι της ?