Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306

Είναι οφθαλμοφανές. Δεν θα σε σταματήσω αλλά καλό είναι να πολεμήσεις αυτή την αστείρευτη πηγή παπαντζας για επιβεβαίωση σε ένα σάιτ ηλιθίων και ημιμαθών, αντιθέτως καλό είναι να αγαπήσεις την σεμνότητα. Είναι απελευθερωτική. Τώρα θα μου πεις «μαλακα τζορμακα εσυ μας έλεγες για κατουρα κλπ», ναι, εγώ είμαι ακόμα στα χαμένα από χωρισμό. Έρχομαι λίγο, φεύγω.

Να το κοιτάξεις αυτό, είναι ψέμα παθολογικό. Καλό είναι να είσαι ήρεμη δύναμη, κάτω από τα ραντάρ. Άκου με, κάτι ξέρω.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Είναι οφθαλμοφανές. Δεν θα σε σταματήσω αλλά καλό είναι να πολεμήσεις αυτή την αστείρευτη πηγή παπαντζας για επιβεβαίωση σε ένα σάιτ ηλιθίων και ημιμαθών, αντιθέτως καλό είναι να αγαπήσεις την σεμνότητα. Είναι απελευθερωτική. Τώρα θα μου πεις «μαλακα τζορμακα εσυ μας έλεγες για κατουρα κλπ», ναι, εγώ είμαι ακόμα στα χαμένα από χωρισμό. Έρχομαι λίγο, φεύγω.

Να το κοιτάξεις αυτό, είναι ψέμα παθολογικό. Καλό είναι να είσαι ήρεμη δύναμη, κάτω από τα ραντάρ. Άκου με, κάτι ξέρω.
Α καλά... Οκ κατάλαβα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Αφου ειδα οτι πίνει κατουρα και γαμαει τραβελια όλα τα αλλά είναι περιττα.
Ε ναι αυτός δικαιολογείται επειδή «είναι στα χαμένα από χωρισμό», αλλά εμείς θα πρέπει να είμαστε υποδειγματικοί. Το να είσαι εσύ κουρασμένος από το ταξί και να θες να γράψεις καμμιά παπαριά για να ξεδώσεις ή εγώ που γράφω όλη μέρα κώδικα στην άλλη καρτέλα (γιατί έχω ένα site) και θέλω να γράψω κι εγώ τη μαλακία μου για τους vip για να ξεδώσω απαγορεύεται.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ε ναι αυτός δικαιολογείται επειδή «είναι στα χαμένα από χωρισμό», αλλά εμείς θα πρέπει να είμαστε υποδειγματικοί. Το να είσαι εσύ κουρασμένος από το ταξί και να θες να γράψεις καμμιά παπαριά για να ξεδώσεις ή εγώ που γράφω όλη μέρα κώδικα στην άλλη καρτέλα (γιατί έχω ένα site) και θέλω να γράψω κι εγώ τη μαλακία μου για τους vip για να ξεδώσω απαγορεύεται.
οτι εμπειριες εχω πει,δεν ειναι αποτελεσμα κουρασης απο το ταξι.Αλλο το ενα αλλο το αλλο...αυτα ειτε ειμαι κουρασμενος ειτε οχι,παλι τα ιδια θα ελεγα.Το θεμα βεβαια δεν ειναι τι εχω ζησει,το να βγω με μια γκομενα και να γαμησω αμεσως δεν το θεωρω και τιποτα το σπουδαιο,και δε καταλαβαινω γιατι σε μερικους φαινεται οτι λεω μπαρουφες αλλωστε εγω λεω και τον τροπο που το εκανα...Αυτο ειπα στον αλλον τον κατουρλη πιο πανω "πες μου τι σου φανηκε μπαρουφα,να στο αναλυσω με καθε λεπτομερεια"

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
οτι εμπειριες εχω πει,δεν ειναι αποτελεσμα κουρασης απο το ταξι.Αλλο το ενα αλλο το αλλο...αυτα ειτε ειμαι κουρασμενος ειτε οχι,παλι τα ιδια θα ελεγα.Το θεμα βεβαια δεν ειναι τι εχω ζησει,το να βγω με μια γκομενα και να γαμησω αμεσως δεν το θεωρω και τιποτα το σπουδαιο,και δε καταλαβαινω γιατι σε μερικους φαινεται οτι λεω μπαρουφες αλλωστε εγω λεω και τον τροπο που το εκανα...Αυτο ειπα στον αλλον τον κατουρλη πιο πανω "πες μου τι σου φανηκε μπαρουφα,να στο αναλυσω με καθε λεπτομερεια"
Γιατί δεν έχουν εμπειρίες... διαφορετικές....και η ζηλεύουν η επειδή δεν τα έχουν κάνει δεν τα πιστεύουν

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
Αλλο να στο λέω και άλλο να το ζεις :confused: ... Εκτός και αν ήταν δικαιολογία. Εκεί αλλάζει.
Κοίτα επειδή είσαι μάχιμος στο κουρμπετι αυτή την εποχή εγώ σε πιστεύω ....ίσως ....ίσως λέω να έχουν γίνει διάφορα και σε μένα πριν κάποια χρόνια που δεν βγαινα συνεχώς

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
Κοίτα επειδή είσαι μάχιμος στο κουρμπετι αυτή την εποχή εγώ σε πιστεύω ....ίσως ....ίσως λέω να έχουν γίνει διάφορα και σε μένα πριν κάποια χρόνια που δεν βγαινα συνεχώς
Που έβγαιναν συνεχώς!!!!τώρα παντρεμένος ποιο χαλαρά...αλλά γουστάρω όταν άλλοι μύστες κάνουν πολλά και διάφορα ....δεν ζηλεύω αλλά μου αρέσει .... υπάρχει συνέχεια στα καμάκια και στα αλάνια....

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
Και για να συνεχίσω....εάν ο άλλος δεν θέλει να πιστέψει τις εμπειρίες μαρτυρίες κάποιου μύστη....δεν έχει ουσια να τον πείσουμε....εμείς ξέρουμε ποιος λέει αληθινά γεγονότα.....δεν βλέπει ο άλλος τι έχει ποσταρει ο άλλος τόσο καιρό

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
1651487107546.png
:knuppel:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
Και φυσικά το προφίλ του Έλληνα άντρα γύρω στα 40 έχει αλλάξει....και με πολύ καλές γνώσεις γενικού περιεχομένου και σίγουρα με μια ξένη γλώσσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom