Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Που το ξέρεις?Εγώ το ξέρω ότι γραφεις παπάντζες, το θέμα είναι αν το ξέρεις εσυ.
Που το ξέρεις?Εγώ το ξέρω ότι γραφεις παπάντζες, το θέμα είναι αν το ξέρεις εσυ.
Που το ξέρεις?
Α καλά... Οκ κατάλαβαΕίναι οφθαλμοφανές. Δεν θα σε σταματήσω αλλά καλό είναι να πολεμήσεις αυτή την αστείρευτη πηγή παπαντζας για επιβεβαίωση σε ένα σάιτ ηλιθίων και ημιμαθών, αντιθέτως καλό είναι να αγαπήσεις την σεμνότητα. Είναι απελευθερωτική. Τώρα θα μου πεις «μαλακα τζορμακα εσυ μας έλεγες για κατουρα κλπ», ναι, εγώ είμαι ακόμα στα χαμένα από χωρισμό. Έρχομαι λίγο, φεύγω.
Να το κοιτάξεις αυτό, είναι ψέμα παθολογικό. Καλό είναι να είσαι ήρεμη δύναμη, κάτω από τα ραντάρ. Άκου με, κάτι ξέρω.
Α καλά... Οκ κατάλαβα
Ακομα περιμένω το παραδειγμα. Εγώ σε προκαλω να το αναλυσουμε.Χαίρομαι.
Γράφτον καλύτερα στα αρχίδια σου. Ήρθε να κάνει το χωροφύλακα στο τι θα πρέπει να λέμε ο τύπος.Ακομα περιμένω το παραδειγμα. Εγώ σε προκαλω να το αναλυσουμε.
Ε ναι αυτός δικαιολογείται επειδή «είναι στα χαμένα από χωρισμό», αλλά εμείς θα πρέπει να είμαστε υποδειγματικοί. Το να είσαι εσύ κουρασμένος από το ταξί και να θες να γράψεις καμμιά παπαριά για να ξεδώσεις ή εγώ που γράφω όλη μέρα κώδικα στην άλλη καρτέλα (γιατί έχω ένα site) και θέλω να γράψω κι εγώ τη μαλακία μου για τους vip για να ξεδώσω απαγορεύεται.Αφου ειδα οτι πίνει κατουρα και γαμαει τραβελια όλα τα αλλά είναι περιττα.
οτι εμπειριες εχω πει,δεν ειναι αποτελεσμα κουρασης απο το ταξι.Αλλο το ενα αλλο το αλλο...αυτα ειτε ειμαι κουρασμενος ειτε οχι,παλι τα ιδια θα ελεγα.Το θεμα βεβαια δεν ειναι τι εχω ζησει,το να βγω με μια γκομενα και να γαμησω αμεσως δεν το θεωρω και τιποτα το σπουδαιο,και δε καταλαβαινω γιατι σε μερικους φαινεται οτι λεω μπαρουφες αλλωστε εγω λεω και τον τροπο που το εκανα...Αυτο ειπα στον αλλον τον κατουρλη πιο πανω "πες μου τι σου φανηκε μπαρουφα,να στο αναλυσω με καθε λεπτομερεια"Ε ναι αυτός δικαιολογείται επειδή «είναι στα χαμένα από χωρισμό», αλλά εμείς θα πρέπει να είμαστε υποδειγματικοί. Το να είσαι εσύ κουρασμένος από το ταξί και να θες να γράψεις καμμιά παπαριά για να ξεδώσεις ή εγώ που γράφω όλη μέρα κώδικα στην άλλη καρτέλα (γιατί έχω ένα site) και θέλω να γράψω κι εγώ τη μαλακία μου για τους vip για να ξεδώσω απαγορεύεται.
Εγώ το πιστεύω....Για το αν ξενερωσε επειδή πηγα ξυρισμένος?
Γιατί δεν έχουν εμπειρίες... διαφορετικές....και η ζηλεύουν η επειδή δεν τα έχουν κάνει δεν τα πιστεύουνοτι εμπειριες εχω πει,δεν ειναι αποτελεσμα κουρασης απο το ταξι.Αλλο το ενα αλλο το αλλο...αυτα ειτε ειμαι κουρασμενος ειτε οχι,παλι τα ιδια θα ελεγα.Το θεμα βεβαια δεν ειναι τι εχω ζησει,το να βγω με μια γκομενα και να γαμησω αμεσως δεν το θεωρω και τιποτα το σπουδαιο,και δε καταλαβαινω γιατι σε μερικους φαινεται οτι λεω μπαρουφες αλλωστε εγω λεω και τον τροπο που το εκανα...Αυτο ειπα στον αλλον τον κατουρλη πιο πανω "πες μου τι σου φανηκε μπαρουφα,να στο αναλυσω με καθε λεπτομερεια"
Αλλο να στο λέω και άλλο να το ζεις ... Εκτός και αν ήταν δικαιολογία. Εκεί αλλάζει.Εγώ το πιστεύω....
Κοίτα επειδή είσαι μάχιμος στο κουρμπετι αυτή την εποχή εγώ σε πιστεύω ....ίσως ....ίσως λέω να έχουν γίνει διάφορα και σε μένα πριν κάποια χρόνια που δεν βγαινα συνεχώςΑλλο να στο λέω και άλλο να το ζεις ... Εκτός και αν ήταν δικαιολογία. Εκεί αλλάζει.
Που έβγαιναν συνεχώς!!!!τώρα παντρεμένος ποιο χαλαρά...αλλά γουστάρω όταν άλλοι μύστες κάνουν πολλά και διάφορα ....δεν ζηλεύω αλλά μου αρέσει .... υπάρχει συνέχεια στα καμάκια και στα αλάνια....Κοίτα επειδή είσαι μάχιμος στο κουρμπετι αυτή την εποχή εγώ σε πιστεύω ....ίσως ....ίσως λέω να έχουν γίνει διάφορα και σε μένα πριν κάποια χρόνια που δεν βγαινα συνεχώς
Θα το πω μην με παρεξηγήσεις....για ταρίφας πολύ καλές γνώσεις αγγλικών και στα γραπτά