Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Ακόμα και στη σχολή κουβαλάνε την νοοτροπία του χωριού,σου λέει μη γαμηθούμε με κανέναν και το μάθουν όλοι.Λες και αν το μάθουν έγινε τίποτα.

Εκτός αν είναι κανένας δημοφιλής κάγκουρας στη σχολή,που τότε φυσικά θα το λένε με καμάρι
Μπα,πολλές είναι πιο χαλαρές...αρκεί να μην είναι στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Εν τω μεταξύ κάπου πήρε το μάτι μου ότι στην Ελβετία υπάρχει ή ετοιμάζεται να γίνει (δεν θυμάμαι καλά) σχολή για εταίρες. Ίσως είναι ο μόνος τρόπος για να μπω στον αγοραίο.
Αν βρω εταίρα που να ξέρει οικονομικά ή ιστορία μάλλον θα ενδώσω.

Από ό,τι καταλαβαίνω θα πρόκειται για φοιτήτριες που μπαίνουν στην πορνεία λόγω οικονομικών αναγκών. Κι επειδή πολλοί ζαχαρομπαμπάδες εργάστηκαν να φτιαχτούν και έχουν βαρεθεί να συναναστρέφονται όρθια κρέατα και θέλουν να κάνουν και μια συζήτηση της προκοπής μάλλον υπάρχει ρεύμα προς αυτήν την κατεύθυνση.
Ε ναι αν η πουτάνα δεν ξέρει λίγη λογοτεχνία και λίγη ιστορία πως θα καταφέρεις να τη γαμήσεις;;

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Εγώ ακόμη ψάχνω κάποιον που να έχει πάει και να μας πει την εμπειρία του, κόστος και αποτέλεσμα. Εκτός και αν υπογράφουν κάποιο συμφωνητικό εχεμύθειας
Δεν γίνεται η μεταλαμπάδευση τέτοιας πολύτιμης γνώσης να δίδεται τζάμπα στη γκάθε φτωχάτζα. :2funny: :2funny:
Ρε μλκ παντελονάτα τώρα, πιστεύεις ότι κάποιος που πιάστηκε τοσο κώτσος και πέταξε έτσι τα λεφτά του, θα έβγαινε να το πει φόρα παρτίδα; φαντάζεσαι πόσα λίτρα κάτουρο θα έπινε ύστερα απ’ τους άλλους;;;;; :2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Πολύ απλά δεν τα καταφέρνω. Δύο φορές μόνο στο στρατό έχω πάει σε πουτάνα.
Και παρόλαυτά δεν θα είχες ιδιαίτερο ενδοιασμό να συνάψεις σχέση επί πληρωμή με σουγκαρομωρό (ή μ’ άλλα λόγια με ένα από τα ακριβότερα είδη πουτάνας), αρκεί να είναι ευρυμαθής και καλλιεργημένη... :2funny:
Και όταν τη βρεις και ξεκινήσεις να της τ’ ακουμπάς, ξέρεις μετά εσύ. Μπουρδέλα.κομ => νήμα ελλεηνίδων και κήρυγμα για το πόσο χρήσιμα είναι τα social skills, ειδικά στο να καμακώνεις εγγράμματα μουνέτα. :2funny:
Υ.Γ.: Ρε μα τη μπαναία!! ή είσαι το μεγαλύτερο τρολλ του σάη ή ποστάρεις από Σινούρειο :2funny:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Πολύ απλά δεν τα καταφέρνω. Δύο φορές μόνο στο στρατό έχω πάει σε πουτάνα.
εκει που σε τσιμπουκωνει,αρπαξε της το κεφαλι και ρωτα τη "ποτε εγινε η γαλλικη επανασταση??"

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
χ σε ολα....τσιμπουκωνε μεχρι να μαθεις!!κατω απο τη βαση!!
Βάστα! μπορεί ο ηγούμενος να καλυφθεί από την απάντηση της ή έστω να κατάφερε η τύπισσα να «τσεπώσει» το 1.25... :2funny:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δεν γίνεται η μεταλαμπάδευση τέτοιας πολύτιμης γνώσης να δίδεται τζάμπα στη γκάθε φτωχάτζα. :2funny: :2funny:
Ρε μλκ παντελονάτα τώρα, πιστεύεις ότι κάποιος που πιάστηκε τοσο κώτσος και πέταξε έτσι τα λεφτά του, θα έβγαινε να το πει φόρα παρτίδα; φαντάζεσαι πόσα λίτρα κάτουρο θα έπινε ύστερα απ’ τους άλλους;;;;; :2funny:
για αυτο λεω κατω απο 25 οκ. δε θα παρεξηγησω καποιον στο κατω κατω και γω (οπως και οι περισσοτεροι) τις πιο πολλες μαλακιες στη ζωη μας τις κανουμε εκει

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
για αυτο λεω κατω απο 25 οκ. δε θα παρεξηγησω καποιον στο κατω κατω και γω (οπως και οι περισσοτεροι) τις πιο πολλες μαλακιες στη ζωη μας τις κανουμε εκει
Πάψε, ούτε κάτω από 15!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Φυσικά. Εμένα με τρέλανε η ατάκα της, έχεις άλλη μια ευκαιρία να με εντυπωσιάσεις. Σιγά μωρη μποχλαδω που πιάσαμε κ το τζόκερ με την πάρτη σου
Και οι φίλες της, αντί να της πουν ...Καλά, αφού δεν τον γουστάρεις, γιατί τον παιδεύεις και δεν το κόβεις;.... θα της πουν, μπράβο, μάσα του όσα μπορείς. Αυτά για την αυτόνομη γυναίκα που δεν έχει τους άντρες ανάγκη

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Και οι φίλες της, αντί να της πουν ...Καλά, αφού δεν τον γουστάρεις, γιατί τον παιδεύεις και δεν το κόβεις;.... θα της πουν, μπράβο, μάσα του όσα μπορείς. Αυτά για την αυτόνομη γυναίκα που δεν έχει τους άντρες ανάγκη
εμενα προσωπικα να με παιδεψουν πλεον δεν μπορουν,γιατι καταλαβαινω με κλειστα ματια οτι καποια δε γουσταρει και συνηθως ασχολουμαι με γυναικες που ειναι in to me .Δηλ αυτη με το που μου ειπε "εχεις μια δευτερη ευκαιρια να με εντυπωσιασεις" καλα περαν το οτι τετοιες ατακες λενε τα ξοανα (λες και αν σε γουσταρει καποια,ενας απλος καφες δεν της αρκει) καταλαβα οτι αυτη μαλλον δε γουσταρε,και το πηγαινε αλλου.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Και παρόλαυτά δεν θα είχες ιδιαίτερο ενδοιασμό να συνάψεις σχέση επί πληρωμή με σουγκαρομωρό (ή μ’ άλλα λόγια με ένα από τα ακριβότερα είδη πουτάνας), αρκεί να είναι ευρυμαθής και καλλιεργημένη... :2funny:
Και όταν τη βρεις και ξεκινήσεις να της τ’ ακουμπάς, ξέρεις μετά εσύ. Μπουρδέλα.κομ => νήμα ελλεηνίδων και κήρυγμα για το πόσο χρήσιμα είναι τα social skills, ειδικά στο να καμακώνεις εγγράμματα μουνέτα. :2funny:
Υ.Γ.: Ρε μα τη μπαναία!! ή είσαι το μεγαλύτερο τρολλ του σάη ή ποστάρεις από Σινούρειο :2funny:

Οι αρχαίες εταίρες υπήρξαν, οι κουρτιζάνες στα παλάτια υπήρξαν κι αυτές. Και σήμερα υπάρχουν μορφωμένες γυναίκες που προσκολλώνται σε άτομα με στάτους και προφανώς κατά κάποιον τρόπο εκπορνεύονται, είτε για να προωθήσουν καριέρα είτε απλά για να περνάνε καλά. Επομένως μιλάμε για είδος που υπάρχει και δεν βγάζω τίποτα από το μυαλό μου.

Τώρα αν νομίζεις ότι μία αμόρφωτη που έχει απλώς ένα ωραίο σώμα είναι ίδια περίπτωση με μία μορφωμένη που εκπορνεύεται για το δικό της λόγο, κάνεις μεγάλο λάθος. Και είμαι σε θέση να το ξέρω, γιατί έχω κάνει και σπόνσοριγκ και μέντοριγκ. Το σπόνσοριγκ είναι καθαρά προσφορά σεξουαλικών υπηρεσιών, αν και ουδέποτε έδωσα λεφτά στο χέρι υπό το καθεστώς συμφωνίας. Το μέντοριγκ είναι η κάλυψη που χρησιμοποιούν οι μορφωμένες, δηλαδή ζητάνε καθοδήγηση και διασυνδέσεις σε θέματα καριέρας ή καθοδήγηση ζωής.

Τώρα από κει και πέρα και όταν περάσεις την ηλικία που μπορείς να γαμάς σαν γόης ή σαν γαμπρός, και χρειάζεται να χώσεις χρήμα ή παροχές, εξαρτάται από σένα ποιον τρόπο θα διαλέξεις για να παραμείνεις στο παιχνίδι. Κι επειδή δεν έχω πρόβλημα να λέω την αλήθεια,
άλλοι αποφασίζουν απλά να ρίχνουν χρήμα κι άλλοι, σαν κι εμένα, να ξεγελάμε τον εαυτό μας με σχέσεις παρωδίες. Διότι το μέντοριγκ τι άλλο είναι; Αντί απλώς να γαμάω, προτιμώ να έχω μία που να μπορούμε να ανταλλάξουμε και δύο κουβέντες σε θέματα που με ενδιαφέρουν και να την προωθήσω κι επαγγελματικά, αν μπορώ.

Τώρα για τις σχολές που θα βγάζουν εταίρες, πρόκειται προφανώς για πορνεία και θα κλείνεις μέσω site, αφού βλέπεις φάτσες και μόρφωση. Δεν είπα ότι δεν έχω ενδοιασμό, αλλά είναι μία λύση προς σκέψη, αν ξεμείνω λόγω ηλικίας. Ο ενδοιασμός με την πορνεία είναι για ψυχολογικούς λόγους. Αν μια ζωή έχεις επιτυχίες, και λόγω στάτους, αλλά και λόγω social skills (που φαίνεται να τα διακωμωδείς) κάπου αποκτάς υπερτροφικό εγώ και ζορίζεσαι να πληρώσεις, γιατί νομίζεις ότι τελείωσες πια και πέρασε η σειρά σου.

Όσοι δεν έχουν social skills καλύτερα να τα αναπτύξουν. Βοηθάνε πάντα, ιδίως αν δεν έχεις κάτι άλλο για να τα αντισταθμίσεις.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ολα ακομα και απο λιγο αν τα διαθετεις,ειναι καλο..ξερω τυπους πολυλογαδες που βγαινουν με γκομενες,τις πιανουν τοσο στο μπουρου μπουρου,που στο τελος ξεχνανε να μπουν στο ψητο.Για αυτο λεω πρεπει καθε ανθρωπος να "γυμνάζεται" σε ολα.Ολα θα χρειαστουν στη καταλληλη στιγμη.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
social skills...μου λεει ο αλλος εγω πρωτο ραντεβου καλου κακου δε χωνομαι ποτε για να γαμησω. :confused: το χει ομως το μπλα μπλα

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.867
Πόντοι
1.056
Αυτό που με νευριαζε πάντα τυπε είναι ότι σε τυπους με τη δική μου νοοτροπία, που Φαίρονται στις γυναίκες όπως τους αρμόζει, βεβαίως αυτό το λέω και με την καλή έννοια, και που δεν είμαι "κορόιδο" αλλά ξερω τι πρέπει να κάνω και πως ,τετοιους τυπους δεν τους γουστάρουν οι γυναίκες για να σου γνωρίσουν άλλες γυναίκες. Τους μισουν. Ακριβώς επειδή δεν είναι beta male. Όπως και οι beta male μισουν τους αλφα.

Η μεγαλυτερη δυναμη των Αλφα, ειναι οτι μπορει να ζουνε μονοι τους..
Οι ανθρωποι ειναι φτιαγμενοι να συζουν..

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.867
Πόντοι
1.056
ολα ακομα και απο λιγο αν τα διαθετεις,ειναι καλο..ξερω τυπους πολυλογαδες που βγαινουν με γκομενες,τις πιανουν τοσο στο μπουρου μπουρου,που στο τελος ξεχνανε να μπουν στο ψητο.Για αυτο λεω πρεπει καθε ανθρωπος να "γυμνάζεται" σε ολα.Ολα θα χρειαστουν στη καταλληλη στιγμη.

Το timing ειναι πολυ σημαντικο..σωστος..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom