Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Tι σημαίνει να έχει στεγνώσει κανείς τη ψυχή του;;Δεν θελω να σε σοκαρω, αλλά δεν εχουν στεγνωσει ολοι την ψυχη τους οπως εσυ
Tι σημαίνει να έχει στεγνώσει κανείς τη ψυχή του;;Δεν θελω να σε σοκαρω, αλλά δεν εχουν στεγνωσει ολοι την ψυχη τους οπως εσυ
Μπα,πολλές είναι πιο χαλαρές...αρκεί να μην είναι στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους.Ακόμα και στη σχολή κουβαλάνε την νοοτροπία του χωριού,σου λέει μη γαμηθούμε με κανέναν και το μάθουν όλοι.Λες και αν το μάθουν έγινε τίποτα.
Εκτός αν είναι κανένας δημοφιλής κάγκουρας στη σχολή,που τότε φυσικά θα το λένε με καμάρι
Ε ναι αν η πουτάνα δεν ξέρει λίγη λογοτεχνία και λίγη ιστορία πως θα καταφέρεις να τη γαμήσεις;;Εν τω μεταξύ κάπου πήρε το μάτι μου ότι στην Ελβετία υπάρχει ή ετοιμάζεται να γίνει (δεν θυμάμαι καλά) σχολή για εταίρες. Ίσως είναι ο μόνος τρόπος για να μπω στον αγοραίο.
Αν βρω εταίρα που να ξέρει οικονομικά ή ιστορία μάλλον θα ενδώσω.
Από ό,τι καταλαβαίνω θα πρόκειται για φοιτήτριες που μπαίνουν στην πορνεία λόγω οικονομικών αναγκών. Κι επειδή πολλοί ζαχαρομπαμπάδες εργάστηκαν να φτιαχτούν και έχουν βαρεθεί να συναναστρέφονται όρθια κρέατα και θέλουν να κάνουν και μια συζήτηση της προκοπής μάλλον υπάρχει ρεύμα προς αυτήν την κατεύθυνση.
Δεν γίνεται η μεταλαμπάδευση τέτοιας πολύτιμης γνώσης να δίδεται τζάμπα στη γκάθε φτωχάτζα.Εγώ ακόμη ψάχνω κάποιον που να έχει πάει και να μας πει την εμπειρία του, κόστος και αποτέλεσμα. Εκτός και αν υπογράφουν κάποιο συμφωνητικό εχεμύθειας
Πολύ απλά δεν τα καταφέρνω. Δύο φορές μόνο στο στρατό έχω πάει σε πουτάνα.Ε ναι αν η πουτάνα δεν ξέρει λίγη λογοτεχνία και λίγη ιστορία πως θα καταφέρεις να τη γαμήσεις;;
Αυτό είναι για ανώτερο επίπεδο...Ε ναι αν η πουτάνα δεν ξέρει λίγη λογοτεχνία και λίγη ιστορία πως θα καταφέρεις να τη γαμήσεις;;
Και παρόλαυτά δεν θα είχες ιδιαίτερο ενδοιασμό να συνάψεις σχέση επί πληρωμή με σουγκαρομωρό (ή μ’ άλλα λόγια με ένα από τα ακριβότερα είδη πουτάνας), αρκεί να είναι ευρυμαθής και καλλιεργημένη...Πολύ απλά δεν τα καταφέρνω. Δύο φορές μόνο στο στρατό έχω πάει σε πουτάνα.
εκει που σε τσιμπουκωνει,αρπαξε της το κεφαλι και ρωτα τη "ποτε εγινε η γαλλικη επανασταση??"Πολύ απλά δεν τα καταφέρνω. Δύο φορές μόνο στο στρατό έχω πάει σε πουτάνα.
εκει που σε τσιμπουκωνει,αρπαξε της το κεφαλι και ρωτα τη "ποτε εγινε η γαλλικη επανασταση??"
χ σε ολα....τσιμπουκωνε μεχρι να μαθεις!!κατω απο τη βαση!!
(Αναπτύξατε εκτενώς την απάντηση σας)---Μονάδες: 2.5/10
Βάστα! μπορεί ο ηγούμενος να καλυφθεί από την απάντηση της ή έστω να κατάφερε η τύπισσα να «τσεπώσει» το 1.25...χ σε ολα....τσιμπουκωνε μεχρι να μαθεις!!κατω απο τη βαση!!
για αυτο λεω κατω απο 25 οκ. δε θα παρεξηγησω καποιον στο κατω κατω και γω (οπως και οι περισσοτεροι) τις πιο πολλες μαλακιες στη ζωη μας τις κανουμε εκειΔεν γίνεται η μεταλαμπάδευση τέτοιας πολύτιμης γνώσης να δίδεται τζάμπα στη γκάθε φτωχάτζα.
Ρε μλκ παντελονάτα τώρα, πιστεύεις ότι κάποιος που πιάστηκε τοσο κώτσος και πέταξε έτσι τα λεφτά του, θα έβγαινε να το πει φόρα παρτίδα; φαντάζεσαι πόσα λίτρα κάτουρο θα έπινε ύστερα απ’ τους άλλους;;;;;
Πάψε, ούτε κάτω από 15!!για αυτο λεω κατω απο 25 οκ. δε θα παρεξηγησω καποιον στο κατω κατω και γω (οπως και οι περισσοτεροι) τις πιο πολλες μαλακιες στη ζωη μας τις κανουμε εκει
Και οι φίλες της, αντί να της πουν ...Καλά, αφού δεν τον γουστάρεις, γιατί τον παιδεύεις και δεν το κόβεις;.... θα της πουν, μπράβο, μάσα του όσα μπορείς. Αυτά για την αυτόνομη γυναίκα που δεν έχει τους άντρες ανάγκηΦυσικά. Εμένα με τρέλανε η ατάκα της, έχεις άλλη μια ευκαιρία να με εντυπωσιάσεις. Σιγά μωρη μποχλαδω που πιάσαμε κ το τζόκερ με την πάρτη σου
εμενα προσωπικα να με παιδεψουν πλεον δεν μπορουν,γιατι καταλαβαινω με κλειστα ματια οτι καποια δε γουσταρει και συνηθως ασχολουμαι με γυναικες που ειναι in to me .Δηλ αυτη με το που μου ειπε "εχεις μια δευτερη ευκαιρια να με εντυπωσιασεις" καλα περαν το οτι τετοιες ατακες λενε τα ξοανα (λες και αν σε γουσταρει καποια,ενας απλος καφες δεν της αρκει) καταλαβα οτι αυτη μαλλον δε γουσταρε,και το πηγαινε αλλου.Και οι φίλες της, αντί να της πουν ...Καλά, αφού δεν τον γουστάρεις, γιατί τον παιδεύεις και δεν το κόβεις;.... θα της πουν, μπράβο, μάσα του όσα μπορείς. Αυτά για την αυτόνομη γυναίκα που δεν έχει τους άντρες ανάγκη
Και παρόλαυτά δεν θα είχες ιδιαίτερο ενδοιασμό να συνάψεις σχέση επί πληρωμή με σουγκαρομωρό (ή μ’ άλλα λόγια με ένα από τα ακριβότερα είδη πουτάνας), αρκεί να είναι ευρυμαθής και καλλιεργημένη...
Και όταν τη βρεις και ξεκινήσεις να της τ’ ακουμπάς, ξέρεις μετά εσύ. Μπουρδέλα.κομ => νήμα ελλεηνίδων και κήρυγμα για το πόσο χρήσιμα είναι τα social skills, ειδικά στο να καμακώνεις εγγράμματα μουνέτα.
Υ.Γ.: Ρε μα τη μπαναία!! ή είσαι το μεγαλύτερο τρολλ του σάη ή ποστάρεις από Σινούρειο
Αυτό που με νευριαζε πάντα τυπε είναι ότι σε τυπους με τη δική μου νοοτροπία, που Φαίρονται στις γυναίκες όπως τους αρμόζει, βεβαίως αυτό το λέω και με την καλή έννοια, και που δεν είμαι "κορόιδο" αλλά ξερω τι πρέπει να κάνω και πως ,τετοιους τυπους δεν τους γουστάρουν οι γυναίκες για να σου γνωρίσουν άλλες γυναίκες. Τους μισουν. Ακριβώς επειδή δεν είναι beta male. Όπως και οι beta male μισουν τους αλφα.
ολα ακομα και απο λιγο αν τα διαθετεις,ειναι καλο..ξερω τυπους πολυλογαδες που βγαινουν με γκομενες,τις πιανουν τοσο στο μπουρου μπουρου,που στο τελος ξεχνανε να μπουν στο ψητο.Για αυτο λεω πρεπει καθε ανθρωπος να "γυμνάζεται" σε ολα.Ολα θα χρειαστουν στη καταλληλη στιγμη.