aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 69.386
- Πόντοι
- 11.956
Αυτά τα κάνουν τα μικρά άντε μέχρι τα 25 δεν σου γνωρίζω η όταν βρουν γκόμενα χάνονται
Αν η γκόμενα είναι πιο καλή απ'τη δικιά του,σιγά μη στη γνωρίσει
Να μην εχεις εσυ καλυτερη γκομενα απο την δικη του?
Tύπε έχεις υπογράψει κανά συμβόλαιο για να μην απατήσεις την main;Σπανια αντρας να φορτωνει σε αντρα..αυτο ειναι γυναικειο σπορ, ξαδερφη μ που ειχα καιρο να την δω και ηρθε τωρα στις γιορτες..μου ελεγε η ταδε ειναι ελευθερη η αλλη μολις χωρισε..ρε εχω κοπελα να τις λεω..αυτη εκει τα ιδια.
Θα βαφτισει τωρα το παιδι της..και αν δεν ερθει η κοπελα μ δεν θα παω..δεκα προξενεια με περιμενουν απο αυτην και τις θειες μου.
To χειρότερο είναι όταν πάνε να σου κάνουν κονέ με σκατόμπαζα θειες, ιδίως αν είναι καμιά ξαδέρφη όπως είπε σοφά ο μύστης σαντμαν. Ξάδερφος τις προάλλες πήγε να μου κάνει κονέ με πλούσια όρκα. Σου λέει αν παντρευτούν αφού δε θα κάνουν παιδιά θα φάνε την περιουσία της όρκας με καραμπόλα τα δικά μου παιδιά
Πούτιν πάτα το γαμημένο το κουμπί!
Εδώ ο Σαντ έχει δίκιο.... Όντως το κάνουν.Γιατι να μην στην γνωρισει ρε σαντ,τι θα κερδισει αυτος δλδ?Να μην εχεις εσυ καλυτερη γκομενα απο την δικη του?Τι ανωμαλια δερνει μερικους δλδ?Δεν εννοω εσενα εννοειτε.
Tώρα θυμήθηκα και μία ξεχωριστή κατηγορία αντρών...Ολα ξεκινανε στους αντρες απο τα κομπλεξ . Λεμε για τις γυναικες οτι ειναι ελεεινιδες κτλ αλλα δε παμε πισω και μεις . Καποια κομπλεξ αντε να τα καταλαβω πχ να ζηλεψει καποιος ενα υλικο αγαθο που δε μπορει να το αποκτησει αλλα ρε πουστη μου γιατι να μη θελω να γνωρισει φιλος μου γκομενα απο μενα ή να γαμησει μια που δε καταφερα εγω . Λες και τελειωσαν οι τρυπες ελεος δλδ . Μιζερια, ανταγωνισμος κ κακομοιρια
τι ειπε παλι ο ΤιταναςΠάντως αυτό είναι αλήθεια,κονέ μόνο οι γυναίκες κάνουν
Οι άντρες,μόνο αν έχουν καμια αγάμητη αδερφή/ξαδέρφη θα προσπαθήσουν να στην φορτώσουν.Ακόμα και μπάζο φίλη,γνωστή τους κλπ θα προσπαθήσουν να την έχουν αυτοί καβάτζα παρά να στη γνωρίσουν
Μετάφραση , ψάχνω απελπισμενο ναυαγιο να του φορτωθω εγω και το παιδι , να με εχει στα οπα-οπα γιατί κ πολυ του πεφτωΑπο σαιτ γνωριμιων
Προφιλ 40αρας και βαλε, χωρισμενη με παιδια
<...αν δεν διαθετεις τα στοιχεια που ζηταω μην μπαινουμε σε ανουσιες συζητησεις...
...την ευθυνη του να εχουν μια γυναικα κοντα τους, να νοιαζονται για τα θελω της και πως να την κανουν ευτυχισμενη.> !!!
Δεν θελω να σε σοκαρω, αλλά δεν εχουν στεγνωσει ολοι την ψυχη τους οπως εσυΑν η γκόμενα είναι πιο καλή απ'τη δικιά του,σιγά μη στη γνωρίσει
Καμία συναισθηση της πραγματικοτητας.Απο σαιτ γνωριμιων
Προφιλ 40αρας και βαλε, χωρισμενη με παιδια
<...αν δεν διαθετεις τα στοιχεια που ζηταω μην μπαινουμε σε ανουσιες συζητησεις...
...την ευθυνη του να εχουν μια γυναικα κοντα τους, να νοιαζονται για τα θελω της και πως να την κανουν ευτυχισμενη.> !!!
Εσυ αυτο θα εκανες ε?Πάντως αυτό είναι αλήθεια,κονέ μόνο οι γυναίκες κάνουν
Οι άντρες,μόνο αν έχουν καμια αγάμητη αδερφή/ξαδέρφη θα προσπαθήσουν να στην φορτώσουν.Ακόμα και μπάζο φίλη,γνωστή τους κλπ θα προσπαθήσουν να την έχουν αυτοί καβάτζα παρά να στη γνωρίσουν
Οποιοι εγγραφονται σε σχολες για φλερτ, πρεπει να τους δενουν σε εναν πασσαλο και να περναει ολος ο κοσμος να τους φτυνει, να τους χεζει και να τους κατουραει στη μαπαΓια αυτό έχουν ιδρυθεί πολλές σχολές για φλερτ, στις οποίες μαθαίνεις πως να φλρτάρεις και να νικάς τον ανταγωνισμό σαν να παίζεις σε μονοπώλιο
Καμία συναισθηση της πραγματικοτητας.
Στα 40, χωρισμενη με παιδια, ξεφτιλιζεσαι, ικετευεις, τα κατεβαζεις, προσφερεις τα παντα, και παρακαλάς να βρεθει καποιος να σε βοηθησει.
Ποση πλυση εγκεφαλου εχουν παθει οι γυναικες, εχουν πιστεψει και οι ιδιες τις μαλακιες τους.
Ειπα καπου οτι μου αρεσει η Πισπιριγκου ή ειπες να γραψεις τη μαλακια της ημερας?Άμα έμοιαζε και στην Πισπιρίγκου,πρώτος θα βοηθούσες
Ειπα καπου οτι μου αρεσει η Πισπιριγκου ή ειπες να γραψεις τη μαλακια της ημερας?
Εξαλλου η Πισπιριγκου ούτε 40 ειναι, ούτε παιδια εχειΕ ας γράψω κι εγώ καμία,μόνο εσύ θα γράφεις;
Να πω και εγώ την ιστορία μου εν τάχει. Συμμαθήτρια αδιάφορη εμφανισιακά, ειδωθήκαμε ξανά κατά τύχη μετά από 11 χρόνια το 2016, με εμφάνιση σαφώς βελτιωμένη και πιο γαμευσιμης. Βγήκαμε 2-3 ραντεβού αλλά το γλυκό δεν έδεσε οπότε και την παράτησα.
Σήμερα λαμβάνω αυτό μετά από 6χρονια... έτσι στο άσχετο!