Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.386
Πόντοι
11.956
Αυτά τα κάνουν τα μικρά άντε μέχρι τα 25 δεν σου γνωρίζω η όταν βρουν γκόμενα χάνονται

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206
Αν η γκόμενα είναι πιο καλή απ'τη δικιά του,σιγά μη στη γνωρίσει

Γιατι να μην στην γνωρισει ρε σαντ,τι θα κερδισει αυτος δλδ?Να μην εχεις εσυ καλυτερη γκομενα απο την δικη του?Τι ανωμαλια δερνει μερικους δλδ?Δεν εννοω εσενα εννοειτε.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Σπανια αντρας να φορτωνει σε αντρα..αυτο ειναι γυναικειο σπορ, ξαδερφη μ που ειχα καιρο να την δω και ηρθε τωρα στις γιορτες..μου ελεγε η ταδε ειναι ελευθερη η αλλη μολις χωρισε..ρε εχω κοπελα να τις λεω..αυτη εκει τα ιδια.
Θα βαφτισει τωρα το παιδι της..και αν δεν ερθει η κοπελα μ δεν θα παω..δεκα προξενεια με περιμενουν απο αυτην και τις θειες μου.:confused:
Tύπε έχεις υπογράψει κανά συμβόλαιο για να μην απατήσεις την main;
Έτσι όπως τα λες σαν να παίζεται το κεφάλι σου ένα πράμα...:think:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
To χειρότερο είναι όταν πάνε να σου κάνουν κονέ με σκατόμπαζα θειες, ιδίως αν είναι καμιά ξαδέρφη όπως είπε σοφά ο μύστης σαντμαν. Ξάδερφος τις προάλλες πήγε να μου κάνει κονέ με πλούσια όρκα. Σου λέει αν παντρευτούν αφού δε θα κάνουν παιδιά θα φάνε την περιουσία της όρκας με καραμπόλα τα δικά μου παιδιά :shit:

Πούτιν πάτα το γαμημένο το κουμπί! :cussing:
toffalos.gif

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Γιατι να μην στην γνωρισει ρε σαντ,τι θα κερδισει αυτος δλδ?Να μην εχεις εσυ καλυτερη γκομενα απο την δικη του?Τι ανωμαλια δερνει μερικους δλδ?Δεν εννοω εσενα εννοειτε.
Εδώ ο Σαντ έχει δίκιο.... Όντως το κάνουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οχι ολοι αλλά οι περισσότεροι το κάνουν

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Ολα ξεκινανε στους αντρες απο τα κομπλεξ . Λεμε για τις γυναικες οτι ειναι ελεεινιδες κτλ αλλα δε παμε πισω και μεις . Καποια κομπλεξ αντε να τα καταλαβω πχ να ζηλεψει καποιος ενα υλικο αγαθο που δε μπορει να το αποκτησει αλλα ρε πουστη μου γιατι να μη θελω να γνωρισει φιλος μου γκομενα απο μενα ή να γαμησει μια που δε καταφερα εγω . Λες και τελειωσαν οι τρυπες ελεος δλδ . Μιζερια, ανταγωνισμος κ κακομοιρια
Tώρα θυμήθηκα και μία ξεχωριστή κατηγορία αντρών...
Από το Γυμνάσιο, μέχρι και σήμερα, πετυχαίνω τέτοιους.
Τον κλασσικό τύπο που υπό την παρουσία γυναικών, μεταμορφώνεται σε grande MAΛΑΚΑ,
σε βαθμό να μην τον αναγνωρίζεις από τη συμπεριφορά του..
Και που όταν μετά του το επισημαίνουν, απαντάει "ποιος ρε μλκς, εγώ; Εγώ είμαι πάντα ο εαυτός μου"

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
764
Πόντοι
96
Πάντως αυτό είναι αλήθεια,κονέ μόνο οι γυναίκες κάνουν

Οι άντρες,μόνο αν έχουν καμια αγάμητη αδερφή/ξαδέρφη θα προσπαθήσουν να στην φορτώσουν.Ακόμα και μπάζο φίλη,γνωστή τους κλπ θα προσπαθήσουν να την έχουν αυτοί καβάτζα παρά να στη γνωρίσουν
τι ειπε παλι ο Τιτανας

για αυτο ειναι Δασκαλος

:rockon: :rockon: :rockon:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Απο σαιτ γνωριμιων
Προφιλ 40αρας και βαλε, χωρισμενη με παιδια
<...αν δεν διαθετεις τα στοιχεια που ζηταω μην μπαινουμε σε ανουσιες συζητησεις...
...την ευθυνη του να εχουν μια γυναικα κοντα τους, να νοιαζονται για τα θελω της και πως να την κανουν ευτυχισμενη.> !!!

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.300
Πόντοι
8.346
Απο σαιτ γνωριμιων
<...αν δεν διαθετεις τα στοιχεια που ζηταω μην μπαινουμε σε ανουσιες συζητησεις...
...την ευθυνη του να εχουν μια γυναικα κοντα τους, να νοιαζονται για τα θελω της και πως να την κανουν ευτυχισμενη.> !!!
Μετάφραση , ψάχνω απελπισμενο ναυαγιο να του φορτωθω εγω και το παιδι , να με εχει στα οπα-οπα γιατί κ πολυ του πεφτω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Απο σαιτ γνωριμιων
Καμία συναισθηση της πραγματικοτητας.
Στα 40, χωρισμενη με παιδια, ξεφτιλιζεσαι, ικετευεις, τα κατεβαζεις, προσφερεις τα παντα, και παρακαλάς να βρεθει καποιος να σε βοηθησει.
Ποση πλυση εγκεφαλου εχουν παθει οι γυναικες, εχουν πιστεψει και οι ιδιες τις μαλακιες τους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάντως αυτό είναι αλήθεια,κονέ μόνο οι γυναίκες κάνουν

Οι άντρες,μόνο αν έχουν καμια αγάμητη αδερφή/ξαδέρφη θα προσπαθήσουν να στην φορτώσουν.Ακόμα και μπάζο φίλη,γνωστή τους κλπ θα προσπαθήσουν να την έχουν αυτοί καβάτζα παρά να στη γνωρίσουν
Εσυ αυτο θα εκανες ε?
Και νομιζεις οτι το κανουν ολοι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Για αυτό έχουν ιδρυθεί πολλές σχολές για φλερτ, στις οποίες μαθαίνεις πως να φλρτάρεις και να νικάς τον ανταγωνισμό σαν να παίζεις σε μονοπώλιο :jerking::jerking::jerking:
Οποιοι εγγραφονται σε σχολες για φλερτ, πρεπει να τους δενουν σε εναν πασσαλο και να περναει ολος ο κοσμος να τους φτυνει, να τους χεζει και να τους κατουραει στη μαπα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.630
Πόντοι
3.656
Καμία συναισθηση της πραγματικοτητας.
Στα 40, χωρισμενη με παιδια, ξεφτιλιζεσαι, ικετευεις, τα κατεβαζεις, προσφερεις τα παντα, και παρακαλάς να βρεθει καποιος να σε βοηθησει.
Ποση πλυση εγκεφαλου εχουν παθει οι γυναικες, εχουν πιστεψει και οι ιδιες τις μαλακιες τους.

Άμα έμοιαζε και στην Πισπιρίγκου,πρώτος θα βοηθούσες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.278
Πόντοι
486
Να πω και εγώ την ιστορία μου εν τάχει. Συμμαθήτρια αδιάφορη εμφανισιακά, ειδωθήκαμε ξανά κατά τύχη μετά από 11 χρόνια το 2016, με εμφάνιση σαφώς βελτιωμένη και πιο γαμευσιμης. Βγήκαμε 2-3 ραντεβού αλλά το γλυκό δεν έδεσε οπότε και την παράτησα.
Σήμερα λαμβάνω αυτό μετά από 6χρονια... έτσι στο άσχετο!

Συνημμένα

• IMG_20220425_235131.jpg
    IMG_20220425_235131.jpg
    168,1 KB · Εμφανίσεις: 67

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.630
Πόντοι
3.656
Να πω και εγώ την ιστορία μου εν τάχει. Συμμαθήτρια αδιάφορη εμφανισιακά, ειδωθήκαμε ξανά κατά τύχη μετά από 11 χρόνια το 2016, με εμφάνιση σαφώς βελτιωμένη και πιο γαμευσιμης. Βγήκαμε 2-3 ραντεβού αλλά το γλυκό δεν έδεσε οπότε και την παράτησα.
Σήμερα λαμβάνω αυτό μετά από 6χρονια... έτσι στο άσχετο!

Μήπως ξανάγινε μπάζο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom