Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Να πω και εγώ την ιστορία μου εν τάχει. Συμμαθήτρια αδιάφορη εμφανισιακά, ειδωθήκαμε ξανά κατά τύχη μετά από 11 χρόνια το 2016, με εμφάνιση σαφώς βελτιωμένη και πιο γαμευσιμης. Βγήκαμε 2-3 ραντεβού αλλά το γλυκό δεν έδεσε οπότε και την παράτησα.
Σήμερα λαμβάνω αυτό μετά από 6χρονια... έτσι στο άσχετο!
Ωχχχχχ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν μας λες τι της απαντησες ομως

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Οποιοι εγγραφονται σε σχολες για φλερτ, πρεπει να τους δενουν σε εναν πασσαλο και να περναει ολος ο κοσμος να τους φτυνει, να τους χεζει και να τους κατουραει στη μαπα
Βιτσιόζε.....

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.276
Πόντοι
486
Ωχχχχχ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν μας λες τι της απαντησες ομως
Τι να απαντήσω στα αζητητα θα μείνει. Μια 35αρα πλέον, ψάχνεται για να ντυθεί νυφούλα και μου τονίζει πως βρήκε και δουλειά οπότε να ξέρω πως δεν θα πάρω καμιά ξυπόλητη.

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.547
Πόντοι
2.256
Ευτυχως υπαρχον ακομα μιλφακια που απολαμβανουν εξισου με εμας μερικες απολαυσεις

Συνημμένα

• IMG_2901.jpg
    IMG_2901.jpg
    139,9 KB · Εμφανίσεις: 62
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Να πω και εγώ την ιστορία μου εν τάχει. Συμμαθήτρια αδιάφορη εμφανισιακά, ειδωθήκαμε ξανά κατά τύχη μετά από 11 χρόνια το 2016, με εμφάνιση σαφώς βελτιωμένη και πιο γαμευσιμης. Βγήκαμε 2-3 ραντεβού αλλά το γλυκό δεν έδεσε οπότε και την παράτησα.
Σήμερα λαμβάνω αυτό μετά από 6χρονια... έτσι στο άσχετο!
αφου λεει "ειμαι η ναταλια" τι σβηνεις εκει το σημειο? :tooth: .

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αν το έστελνε αυτό το μήνυμα άντρας θα χαρακτηριζόταν άμεσα λιγουρης και αγαμητος
λιγουρης φαινεσαι αν δεν σε γουσταρει. Οπως ισχυει και για τη σεξουαλικη παρενοχληση

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.882
Πόντοι
9.297
Τι να απαντήσω στα αζητητα θα μείνει. Μια 35αρα πλέον, ψάχνεται για να ντυθεί νυφούλα και μου τονίζει πως βρήκε και δουλειά οπότε να ξέρω πως δεν θα πάρω καμιά ξυπόλητη.
Λειτούργησε σαν άντρας η κοπέλα...οι πιο πολλές γυναίκες ακόμα και άνεργες ξέρουν ότι θα βρουν κάποιον γιατί έχουν αυτό το κάτι ανάμεσα στα πόδια...η συγκεκριμένη έκρινε ότι αυτό δεν αρκεί...μπράβο στο κορίτσι.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Οποιοι εγγραφονται σε σχολες για φλερτ, πρεπει να τους δενουν σε εναν πασσαλο και να περναει ολος ο κοσμος να τους φτυνει, να τους χεζει και να τους κατουραει στη μαπα
Νομίζεις ότι όλος ο κόσμος έχει social skills?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
γιατι εκει μεσα θα αποκτησουν? αν δε βγεις μονος εξω να φας το σκατο δε γινεται δουλεια.
Με αυτή τη λογική να καταργηθούν πάσης φύσεως σχολές και να μαθαίνει ο καθένας επιτόπου.
Ξέρεις πώς γίνεται η πρακτική σε σχολές φλέρτ; Πέρα από την εξάσκηση μέσα στη σχολή, γίνεται και πρακτική σε πραγματικές καταστάσεις, όπου ο μαθητευόμενος καθοδηγείται εξ αποστάσεως από καθηγητή με «ψείρα» (δέκτη) στο αυτί μέχρι να αποκτήσει αυτοπεποίθηση.
Τώρα στην Ελλάδα βέβαια, δεν ξέρω τι παίζει.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Με αυτή τη λογική να καταργηθούν πάσης φύσεως σχολές και να μαθαίνει ο καθένας επιτόπου.
Ξέρεις πώς γίνεται η πρακτική σε σχολές φλέρτ; Πέρα από την εξάσκηση μέσα στη σχολή, γίνεται και πρακτική σε πραγματικές καταστάσεις, όπου ο μαθητευόμενος καθοδηγείται εξ αποστάσεως από καθηγητή με «ψείρα» (δέκτη) στο αυτί μέχρι να αποκτήσει αυτοπεποίθηση.
Τώρα στην Ελλάδα βέβαια, δεν ξέρω τι παίζει.
ελα μωρε τωρα....τι μαλακιες ειναι αυτες? θα εμπενες εσυ σε αυτη τη διαδικασια?

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Γιατί να μην μπω, αν είχα πρόβλημα με αυτό το ζήτημα; Και δεν γίνεται μόνο σε αυτόν τον τομέα. Και στον χώρο των ακινήτων που είμαι, οι αρχάριοι διαπραγματευτές έτσι καθοδηγούνται στην αρχή. Το αποτέλεσμα μετράει.
Εσύ το βλέπεις για μαλακία, επειδή δεν έχεις πρόβλημα. Άλλοι έχουν αποκτήσει ψυχολογικά με αυτό το ζήτημα και τα σκάνε.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Εν τω μεταξύ κάπου πήρε το μάτι μου ότι στην Ελβετία υπάρχει ή ετοιμάζεται να γίνει (δεν θυμάμαι καλά) σχολή για εταίρες. Ίσως είναι ο μόνος τρόπος για να μπω στον αγοραίο.
Αν βρω εταίρα που να ξέρει οικονομικά ή ιστορία μάλλον θα ενδώσω.

Από ό,τι καταλαβαίνω θα πρόκειται για φοιτήτριες που μπαίνουν στην πορνεία λόγω οικονομικών αναγκών. Κι επειδή πολλοί ζαχαρομπαμπάδες εργάστηκαν να φτιαχτούν και έχουν βαρεθεί να συναναστρέφονται όρθια κρέατα και θέλουν να κάνουν και μια συζήτηση της προκοπής μάλλον υπάρχει ρεύμα προς αυτήν την κατεύθυνση.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.005
Πόντοι
1.056

Εγώ ακόμη ψάχνω κάποιον που να έχει πάει και να μας πει την εμπειρία του, κόστος και αποτέλεσμα. Εκτός και αν υπογράφουν κάποιο συμφωνητικό εχεμύθειας

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγώ ακόμη ψάχνω κάποιον που να έχει πάει και να μας πει την εμπειρία του, κόστος και αποτέλεσμα. Εκτός και αν υπογράφουν κάποιο συμφωνητικό εχεμύθειας
Τι να πω.. Αν ειναι κάποιος κάτω από 25 άντε να τον δικαιολογήσω.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εν τω μεταξύ κάπου πήρε το μάτι μου ότι στην Ελβετία υπάρχει ή ετοιμάζεται να γίνει (δεν θυμάμαι καλά) σχολή για εταίρες. Ίσως είναι ο μόνος τρόπος για να μπω στον αγοραίο.
Αν βρω εταίρα που να ξέρει οικονομικά ή ιστορία μάλλον θα ενδώσω.

Από ό,τι καταλαβαίνω θα πρόκειται για φοιτήτριες που μπαίνουν στην πορνεία λόγω οικονομικών αναγκών. Κι επειδή πολλοί ζαχαρομπαμπάδες εργάστηκαν να φτιαχτούν και έχουν βαρεθεί να συναναστρέφονται όρθια κρέατα και θέλουν να κάνουν και μια συζήτηση της προκοπής μάλλον υπάρχει ρεύμα προς αυτήν την κατεύθυνση.
Γαμησι με διαγώνισμα δηλ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.882
Πόντοι
9.297
Τι να πω.. Αν ειναι κάποιος κάτω από 25 άντε να τον δικαιολογήσω.
Κάτω των 25 είναι μέσα σε πιπινια από το Τ.Ε.Ι.της κακιάς ώρας που πέρασαν για να πάρουν αναβολή στρατιωτικής θητείας....

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.825
Πόντοι
3.656
Κάτω των 25 είναι μέσα σε πιπινια από το Τ.Ε.Ι.της κακιάς ώρας που πέρασαν για να πάρουν αναβολή στρατιωτικής θητείας....

Πάντως και τα πιπίνια δεν γαμιούνται εύκολα με άτομα απ'την ίδια σχολή.Γι'αυτό και πολλοί φοιτητές δεν γαμάνε και αναγκάζονται να μπλέξουν με κομματικές νεολαίες μπας και γαμήσουν

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.882
Πόντοι
9.297
Πάντως και τα πιπίνια δεν γαμιούνται εύκολα με άτομα απ'την ίδια σχολή.Γι'αυτό και πολλοί φοιτητές δεν γαμάνε και αναγκάζονται να μπλέξουν με κομματικές νεολαίες μπας και γαμήσουν
Nαι,όσα ξύπνησαν από μικρά ψάχνουν χρηματοδότες .Σιγά μην συμβιβαστούνε με συμφοιτητές τους που τρώνε στην λέσχη....

• Like
Αντιδράσεις: tony1

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.825
Πόντοι
3.656
Nαι,όσα ξύπνησαν από μικρά ψάχνουν χρηματοδότες .Σιγά μην συμβιβαστούνε με συμφοιτητές τους που τρώνε στην λέσχη....

Ακόμα και στη σχολή κουβαλάνε την νοοτροπία του χωριού,σου λέει μη γαμηθούμε με κανέναν και το μάθουν όλοι.Λες και αν το μάθουν έγινε τίποτα.

Εκτός αν είναι κανένας δημοφιλής κάγκουρας στη σχολή,που τότε φυσικά θα το λένε με καμάρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom