yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.020
- Πόντοι
- 3.346
Παντα τα αρσενικα θα μαλωνουν για ενα θηλυκο..ειναι στην φυση μας.
και ο καλυτερος πηδαει..
και ο καλυτερος πηδαει..
Πού και τι ώρα?Εγώ λέω μετά το Πάσχα να κανονίσουμε μια βραδινή έξοδος Παρασκευή καλύτερα...
Να κανονίσουμε.... εύκολο αυτοΠού και τι ώρα?
για πιο λογο να μην γνωρισω την κοπελα μου σε φιλους μου;οι κομπλεξικοι βεβαια το κανουν αυτο...Γκομενα που γουσταρεις η θελεις απλα να την πηδηξεις, ποτε δεν την γνωριζεις σε φιλο.
Μετα αμα κατσει σχεση οκ.. και ειναι λογικο αφου θα βγαινετε ολοι μαζι καποιες φορες.
Φιλος μου εδω και λιγο καιρο.. ειναι με μια μεγαλυτερη, ψιλο καλη..και ακομα δεν μου την γνωρισε ενταξει την εκανα φιλη στο φβ. αν θελει τωρα ας μην μου την γνωρισει. Εννοειται δεν κανω μλκιες τον ξερω απο παιδι.
Στην αρχη λεω..μετα εννοειται αφου θα γινεται παρεα.για πιο λογο να μην γνωρισω την κοπελα μου σε φιλους μου;οι κομπλεξικοι βεβαια το κανουν αυτο...
πολλοι δεν στην γνωριζουν ποτε ...μιλαμε για τραγικοπουστεςΣτην αρχη λεω..μετα εννοειται αφου θα γινεται παρεα.
Ε αυτοι δεν ειναι φιλοι..το περισσοτερο που κρατησε αλλος φιλος μ και την κοπελα του (τωρα ειναι παντρεμενοι) κατι μηνες και αυτο γιατι δεν ταιριαξε τοτε να βρεθουμε..μολις συναντηθηκαμε μου την συστησε αμεσως.πολλοι δεν στην γνωριζουν ποτε ...μιλαμε για τραγικοπουστες
Ναι αυτό γίνεται να μην ταιριάζει το πρόγραμμαΕ αυτοι δεν ειναι φιλοι..το περισσοτερο που κρατησε αλλος φιλος μ και την κοπελα του (τωρα ειναι παντρεμενοι) κατι μηνες και αυτο γιατι δεν ταιριαξε τοτε να βρεθουμε..μολις συναντηθηκαμε μου την συστησε αμεσως.
Είναι πολύ άσχημο να φοβάσαι να γνωρίσεις το κορίτσι σου/γκόμενά σου στην παρέα σου μην τυχόν και σε φέρουν σε δύσκολη θέση και σε ρεζιλέψουνπολλοι δεν στην γνωριζουν ποτε ...μιλαμε για τραγικοπουστες
βασικα σχεδον ολοι το κανουν αποα ανασφαλεια,κομπλεξ...Είναι πολύ άσχημο να φοβάσαι να γνωρίσεις το κορίτσι σου/γκόμενά σου στην παρέα σου μην τυχόν και σε φέρουν σε δύσκολη θέση και σε ρεζιλέψουν
κανενας φιλος,γνωστος μου δεν μου εχει γνωρισει ποτε γυναικα...τιγκα στα κομπλεξ οι μαλακες..
Αυτοι εχουν ανασφαλειες γενικα στην ζωη τους.. αμαν ο αλλος κοιταξε λιγο παραπανω την κοπελα μ. αρα θα την πηδηξει..καπως ετσι σκεφτονται.Είναι πολύ άσχημο να φοβάσαι να γνωρίσεις το κορίτσι σου/γκόμενά σου στην παρέα σου μην τυχόν και σε φέρουν σε δύσκολη θέση και σε ρεζιλέψουν
οσοι ηξερα που εχουν...Γιατί,έχουν και καμία να σου γνωρίσουν;Πέρα από την γκόμενα τους (αν έχουν),οι πιο πολλοί δεν ξέρουν καμια άλλη.Κι αν έχουν,θα'ναι καμια μπαζοφίλη της γκόμενας τους
Για αυτό έχουν ιδρυθεί πολλές σχολές για φλερτ, στις οποίες μαθαίνεις πως να φλρτάρεις και να νικάς τον ανταγωνισμό σαν να παίζεις σε μονοπώλιοΚυκλοφορούν πολλά beta males εκεί εξω, τίγκα στις ανασφάλειες. Σιγά μην σ γνωρίσουν μουνια με τα οποία βγαίνουν,αν πάρουν πρέφα ότι εσύ παίζεις καλύτερη μπάλα από αυτούς. Βγαίνουν μόνοι τους με τα μουνια μπας κ γαμησουν αυτοι αφού έχουν κάνει eliminate τον ανταγωνισμό στο τραπέζι αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι είναι απλά καληνυχτακηδες