Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.880
Πόντοι
9.297
Δεν χρειαζεται να υπονοεις γρήγορα για "γυμναστική"
σε ερασιτέχνες γιατί δεν θέλουν να τις θεωρείς"εύκολες" ασχέτως αν στην πραγματικότητα είναι.Τραβατε με κι ας κλαίω δηλαδή....:rolleyes::dunno:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.618
Πόντοι
8.346
Προτείνω σε μια στο badoo για καφε.Μου λέει δεν μπορώ να κάτσω κάπου βαριέμαι.. Με πιανει υπέρ κινητικότητα. Όποτε εχεις μια δευτερη προσπαθεια να με εντυπωσιάσεις. (Αρχίζω να φορτώνω).. Της λέω φαγητό?? (Δεν θα το έκανα, απλά ήθελα να δω τι θα πει) μου λέει sounds good idea.. Της λέω εκεί δεν βαριέσαι να κάτσεις?? "Εε δε σε κατάλαβα" Μου απαντάει.. Μετά της λέω αν θες ελα σπίτι κατευθείαν. Και θα αρχίσουμε τη " Γυμναστική " παρέα.. δεν θα κάτσεις καθόλου της γράφω... Μετά δε ξερω μάλλον θα με μπλοκαρε
Καφες 4-5€ βαριεμαι να καθομαι.
Στο φαγητό ομως που θα σου βγει κανα 50€ μια χαρα θα καθόταν και ξεχναει την υπερκινητικότητα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Καφες 4-5€ βαριεμαι να καθομαι.
Στο φαγητό ομως που θα σου βγει κανα 50€ μια χαρα θα καθόταν και ξεχναει την υπερκινητικότητα
Σημειωτέον.. Αυτές που το κάνουν αυτό συνήθως δε σε γουστάρουν. Αυτές που γουστάρουν πάνε με τα νερά σου

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.618
Πόντοι
8.346
Σημειωτέον.. Αυτές που το κάνουν αυτό συνήθως δε σε γουστάρουν. Αυτές που γουστάρουν πάνε με τα νερά σου
Φυσικά. Εμένα με τρέλανε η ατάκα της, έχεις άλλη μια ευκαιρία να με εντυπωσιάσεις. Σιγά μωρη μποχλαδω που πιάσαμε κ το τζόκερ με την πάρτη σου

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.583
Πόντοι
12.756
κατι τετοιες γαμιολες που περιεγραψε Βλαδιμηρος τα κανουν αυτα ορμωμενες απο τις ορδες αγαμητων που τις κανουν τα χατηρια για να γαμησουν...
οταν βρισκουν αντρες λοιπον που δεν μασανε οι ψωλες βραχυκυκλωνουν και κανουν αυτο που νομιζουν οτι θα μας πονεσει..ντιλιτ,μπλοκ κλπ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Φυσικά. Εμένα με τρέλανε η ατάκα της, έχεις άλλη μια ευκαιρία να με εντυπωσιάσεις. Σιγά μωρη μποχλαδω που πιάσαμε κ το τζόκερ με την πάρτη σου
Αυτό που με νευριαζε πάντα τυπε είναι ότι σε τυπους με τη δική μου νοοτροπία, που Φαίρονται στις γυναίκες όπως τους αρμόζει, βεβαίως αυτό το λέω και με την καλή έννοια, και που δεν είμαι "κορόιδο" αλλά ξερω τι πρέπει να κάνω και πως ,τετοιους τυπους δεν τους γουστάρουν οι γυναίκες για να σου γνωρίσουν άλλες γυναίκες. Τους μισουν. Ακριβώς επειδή δεν είναι beta male. Όπως και οι beta male μισουν τους αλφα. Κονε δεν είδα ποτέ στη ζωή μου απο κανέναν ουτε καν από σοι επειδή ξέρανε ότι είμαι straight to the point. Ουτε από γυναίκες ουτε από σχεσακηδες "φίλους".Ακομα και η ξαδέρφη μου έμαθα ότι με έκραζε επειδή ήμουν έτσι.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Oι παντρεμενες ειναι μακράν οι χειροτερες γκομενες για έναν ελεύθερο.... μονο για παντρεμένους είναι... έχουν δικο τους κλάμπ.

Γιατι εμφανιζονται και εξαφανιζονται όποτε λάχει κ όποτε κάτσει. Αν τη πέσετε σε κανα μαγαζί σε κάποια προτιμηστε τις μικροτερες και ελεύθερες. Εκανα μια φορά τη μαλακία... η γκομενα μπαλαμουτιαζοταν ολο το βραδυ μαζι μου ήθελε και να βγούμε και μετά που της εστειλα τις επομενες ημέρες έκανα το πα΄γωνι και οτι ειναι ικανοποιημένη με το γάμο της.

Γελοία απλά.
Όχι φίλε ...ειθελε εκείνη την μέρα να κάνει διάφορα...μια μέρα μετά όλα αλλάζουν...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Πολυ λίγους ξέρω που είναι σα και μένα, ακομπλεξάριστοι και που θα με πανε σε παρεα με γυναίκες να παιξω μπάλα. Αλλά είναι σαν και μένα.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Αυτό που με νευριαζε πάντα τυπε είναι ότι σε τυπους με τη δική μου νοοτροπία, που Φαίρονται στις γυναίκες όπως τους αρμόζει, βεβαίως αυτό το λέω και με την καλή έννοια, και που δεν είμαι "κορόιδο" αλλά ξερω τι πρέπει να κάνω και πως ,τετοιους τυπους δεν τους γουστάρουν οι γυναίκες για να σου γνωρίσουν άλλες γυναίκες. Τους μισουν. Ακριβώς επειδή δεν είναι beta male. Όπως και οι beta male μισουν τους αλφα. Κονε δεν είδα ποτέ στη ζωή μου απο κανέναν ουτε καν από σοι επειδή ξέρανε ότι είμαι straight to the point. Ουτε από γυναίκες ουτε από σχεσακηδες "φίλους".Ακομα και η ξαδέρφη μου έμαθα ότι με έκραζε επειδή ήμουν έτσι.
Ναι αλλά επειδή έχει γίνει σε φίλο μεγάλο αλάνι σαν εσένα τον εκραζε η ξαδέρφη για τα μάτια του κόσμου αλλά τον γκόμενο η άντρα της τον ειθελα τέτοιο στυλ και να γαμα συνεχώς ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πολυ λίγους ξέρω που είναι σα και μένα, ακομπλεξάριστοι και που θα με πανε σε παρεα με γυναίκες να παιξω μπάλα. Αλλά είναι σαν και μένα.
Εγώ είμαι ....σου γνωρίζω την γυναίκα μου:grin::grin::grin::grin:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.583
Πόντοι
12.756
κανενας φιλος,γνωστος μου δεν μου εχει γνωρισει ποτε γυναικα...τιγκα στα κομπλεξ οι μαλακες..εγω οποτε ειχα γνωστες τους γνωριζα...
ε καποια στιγμη τους σιχαθηκα και τους εγραψα στα αρχιδια μου

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Και τις φίλες της τις αγαμιτες και κάτι πιτσιρίκες που έχει υφιστάμενες στη δουλειά της

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ναι αλλά επειδή έχει γίνει σε φίλο μεγάλο αλάνι σαν εσένα τον εκραζε η ξαδέρφη για τα μάτια του κόσμου αλλά τον γκόμενο η άντρα της τον ειθελα τέτοιο στυλ και να γαμα συνεχώς ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ είμαι ....σου γνωρίζω την γυναίκα μου:grin::grin::grin::grin:
Για γκομενο ναι σε θέλουν έτσι. Όμως φίλους δεν έχουν τέτοιους άντρες και συνήθως θα τους σαμποτάρουν σε άλλες γυναίκες. Αυτό το σαμποτάζ θα γίνει και από αντρες (beta) και από γυναίκες. Για άλλες γυναίκες..

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Μόνο να κανονίσουμε τι θα πούμε μην μας καταλάβουν γιατί οι ποιο πολύ γνωστοί τους ξέρουν

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ξέρω τυπισσα που με γουστάρει αλλά παράλληλα με μισεί. Επειδή ξέρει οτι δεν μπορεί να με έχει. Και φυσικά το θαψιμο παει συννεφο. Άλλο που δε με νοιάζει και αδιαφορώ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Πολύ σαμποτάζ από άντρες με κόμπλεξ....αφού ρε φίλε δεν έχεις ελπίδα να γαμισεις εσύ άσε αυτόν που πρέπει να κάνει παιχνίδι
Αυτός που δεν μπορεί να γαμήσει συνήθως θα σαμποτάρει άλλους. Αυτο το έχω δει μπροστά μου με τα μάτια μου να μου το κάνουν απο τυπους που ξέρουν πολυ καλα ότι δε θέλω να ξέρουν οι γκόμενες τι δουλειά κάνω. Αλλα επίτηδες μπροστά τους θα το πουν

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Και τα λέω εγώ χρόνια παντρεμένος...αλλά ούτε ζηλεύω ούτε με νοιάζει....στη δουλειά που έχω κάτι μικρούς τους λέω θα βγούμε θα σας γνωρίσω την μπαρ γουμαν και μετά κάντε παιχνίδι...εγώ δεν μπορώ δεν προλαβαίνω

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.329
Πόντοι
4.546
κανενας φιλος,γνωστος μου δεν μου εχει γνωρισει ποτε γυναικα...τιγκα στα κομπλεξ οι μαλακες..εγω οποτε ειχα γνωστες τους γνωριζα...
ε καποια στιγμη τους σιχαθηκα και τους εγραψα στα αρχιδια μου
Τι είχες τι έχασες δηλαδή....τέτοια άτομα υπάρχουν παντού....

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Εγώ λέω μετά το Πάσχα να κανονίσουμε μια βραδινή έξοδος Παρασκευή καλύτερα...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.583
Πόντοι
12.756
Τι είχες τι έχασες δηλαδή....τέτοια άτομα υπάρχουν παντού....
μιλαμε για ναυαγια....δεν ειναι τυχαιο που ειναι αποτυχημενοι στην ζωη τους και εν τελει και μπακουρια στο τελος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom