aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.522
- Πόντοι
- 11.956
Και εγώ δεν κάνω μια στάση...κάνω πολλές στάσεις για ξεκούραση μέχρι να χύσω
Αυτές που περνουν κρασί σε γουστάρουν περισσότερο.Για πες
Τώρα με γαμισες...μεγάλη βδομάδα....η γυναίκα μου μόνο σοκολάτα παίρνει μαζί μου εξωΑυτές που περνουν κρασί σε γουστάρουν περισσότερο.
Θα εννοεί στο πρώτο ραντεβού που βγαίνει μαζί τους ο @vladimirosAΤώρα με γαμισες...μεγάλη βδομάδα....η γυναίκα μου μόνο σοκολάτα παίρνει μαζί μου εξω
Εντάξει σίγουρα αυτό λέει εγώ λίγο πλάκα κάνω τρολαρισμα...και αυτό που λέει είναι σίγουρο με μια έχουμε βγει έχουμε πάρει κρασί μπουκάλι...και μετά στο αμάξι ξεκίνησε τον πεοθηλασμοΘα εννοεί στο πρώτο ραντεβού που βγαίνει μαζί τους ο @vladimirosA
Μια πρώην μου που με αγαπούσε,τα κατάπινε από ένα σημείο και μετά πάντα,χωρίς να την έχω προτρέψει ποτέΚάτσε άλλη ερώτηση μπας και έρθω στα ίσα μου....εάν πίνουν σοκολάτα έξω και μετά πίνουν τα χύσια ...σε γουστάρουν μπας και κάνω ανάσταση γιατί με έχετε διαλύσει εδώ μέσα
Ποιος το γαμάει το αλκοόλ!Τα άλλα είναι τα σημαντικάΑλλά σοβαρά τώρα η γυναίκα μου μόνο σοκολάτα....δεν πίνει αλκοόλ ποτέ ...τα άλλα τα πίνει
Αυτή είναι η μαλακία με τους παντρεμενους... Δεν τα πιανουν ευκολα αυτά τα κόλπα . . Ελα πλακα κανωΚάτσε άλλη ερώτηση μπας και έρθω στα ίσα μου....εάν πίνουν σοκολάτα έξω και μετά πίνουν τα χύσια ...σε γουστάρουν μπας και κάνω ανάσταση γιατί με έχετε διαλύσει εδώ μέσα
εμενα το αντιθετο! αλλαζουμε;Αλλά σοβαρά τώρα η γυναίκα μου μόνο σοκολάτα....δεν πίνει αλκοόλ ποτέ ...τα άλλα τα πίνει
Υποθέτω ότι είναι κατανοητό πως ο Τζόρνταν, αν και πολύ κοφτερό μυαλό, δεν έχει την παραμικρή σχέση με το πως καμακώνουν οι νέοι σήμερα λόγω ηλικίας, το παραδέχτηκε και ο ίδιος. Φυσικά επαναλαμβάνει αυτό που λέει η Βιολογία, οι Γυναίκες θα προσπαθήσουν να ζευγαρώσουν με τα ισχυρότερα Αρσενικά, σε οποιοδήποτε χώρο. The statement of the obviousenforced monogamy για να σβησει αυτο το νημα και ο σκοπος του
Eιπες τη λέξη κλειδί. Σε οποιονδήποτε χωροΥποθέτω ότι είναι κατανοητό πως ο Τζόρνταν, αν και πολύ κοφτερό μυαλό, δεν έχει την παραμικρή σχέση με το πως καμακώνουν οι νέοι σήμερα λόγω ηλικίας, το παραδέχτηκε και ο ίδιος. Φυσικά επαναλαμβάνει αυτό που λέει η Βιολογία, οι Γυναίκες θα προσπαθήσουν να ζευγαρώσουν με τα ισχυρότερα Αρσενικά, σε οποιοδήποτε χώρο. The statement of the obvious
Τον Peterson τον έχω διαβάσει,ακούω και podcasts, δίνει μοναχικό αγώνα ενάντια στο αμερικάνικο πουσταριάτο,lgtbq,αριστερούς,κ.λ.π. οι οποίοι προσπαθούν να τον ακυρώσουν με κάθε μέσο.Υποθέτω ότι είναι κατανοητό πως ο Τζόρνταν, αν και πολύ κοφτερό μυαλό, δεν έχει την παραμικρή σχέση με το πως καμακώνουν οι νέοι σήμερα λόγω ηλικίας, το παραδέχτηκε και ο ίδιος. Φυσικά επαναλαμβάνει αυτό που λέει η Βιολογία, οι Γυναίκες θα προσπαθήσουν να ζευγαρώσουν με τα ισχυρότερα Αρσενικά, σε οποιοδήποτε χώρο. The statement of the obvious
Αυτό που εννοεί είναι πως αν βρεθούν υπό συνθήκες ή περιορισμένες σε κάποιο χώρο,Eιπες τη λέξη κλειδί. Σε οποιονδήποτε χωρο
συνηθως επιλεγουν μονες τους τον χωρο.Αλλα οπως και να εχει,δεν αρκει να εισαι καλος στο καμακι,αλλα καλο ειναι να επιδιωκεις να μην εχεις μεγαλο ανταγωνισμο.Αυτό που εννοεί είναι πως αν βρεθούν υπό συνθήκες ή περιορισμένες σε κάποιο χώρο,
είναι στη φύση τους να αναζητήσουν τα ισχυρότερα αρσενικά.
Όμως έχουν τη δυνατότητα να απορρίψουν εξ'αρχής κάποιους "χώρους",
και να αναζητήσουν τα ισχυρότερα αρσενικά στους χώρους που ικανοποιούν και τα υπόλοιπα κριτήριά τους.
Πολλές φορές επιλέγουν μόνες τους το χώρο,αλλά ξεχνάνε ότι αν θέσουν τον πήχυ πολύ ψηλά,συνηθως επιλεγουν μονες τους τον χωρο.Αλλα οπως και να εχει,δεν αρκει να εισαι καλος στο καμακι,αλλα καλο ειναι να επιδιωκεις να μην εχεις μεγαλο ανταγωνισμο.