Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
τη μπάζα είναι αυτά ρε
Μην αγχώνεσαι για όλες έχει ο έλλην πυρφόρος. Στραβές, κουτσές, χωλές, όλες τις σφάζει. Μου θυμίζει τις μύγες που ούτε στα σκατά δεν κωλώνουν να χωθούν...:cheesy:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Kαλά είσαι, εμένα ο ηλίθιος κομπλέξας πήγε και της είπε --σαν άλλη κυρά Σούλα απ’ το κάτω περτούλι-- ότι κατεβαίνω στα πηδηχτήρια.
Και εννοείται η τελειωμένη χαζογκόμενα του δεν τήρησε ούτε τα προσχήματα, μου το κοπάνησε κανονικά και μάλιστα σε άσχετη κουβέντα, νομίζοντας ότι θα με έφερνε σε δύσκολη θέση το τσομπανοτάγαρο κι εκείνη...
Είναι ότι χειρότερο να μαθευτεί στη πιατσα αυτό.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
Σε έναν φίλο είπα κάποτε ότι γαμαω συνεχεια απο τιντερ μπάντου, και τέλος.... Το είπε στη γκομενα του ο μαλακας που είχε ένα κάρο φίλες και ποτε δε σταυρωσα γκομενα απο αυτή
Καλός μαλάκας. Κάτι τέτοιοι πιρφόροι δίνουν αναφορά μόνοι τους στις γκόμενες ακόμα και πριν κλάσουν. Εμένα θυμάμαι ένας άλλος του έκανε σκηνή η δικιά του που βγαίνει μαζί μου γιατί "ήμουν πουτανιάρης" και "κακή επιρροή" :confused:
Εννοείται ο ηλίθιος τραβιόταν για λίγο μαζί της και μετά τον παράτησε :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Καλός μαλάκας. Κάτι τέτοιοι πιρφόροι δίνουν αναφορά μόνοι τους στις γκόμενες ακόμα και πριν κλάσουν. Εμένα θυμάμαι ένας άλλος του έκανε σκηνή η δικιά του που βγαίνει μαζί μου γιατί "ήμουν πουτανιάρης" και "κακή επιρροή" :confused:
Εννοείται ο ηλίθιος τραβιόταν για λίγο μαζί της και μετά τον παράτησε :confused:
Αν σε πάρουν χαμπάρι οι γκόμενες των φίλων σου ότι είσαι πουτανιαρης γκομενιαρης, έχει πεσει παντόφλα στον πιρφορο φίλο σε χρόνο dt και σημα για να τον κάνει περα. Πάντα έλεγα οτι η δυναμη ενός άντρα φαίνεται από το πως χειρίζεται αυτές τις λεπτομέρειες

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
Αν σε πάρουν χαμπάρι οι γκόμενες των φίλων σου ότι είσαι πουτανιαρης γκομενιαρης, έχει πεσει παντόφλα στον πιρφορο φίλο σε χρόνο dt και σημα για να τον κάνει περα. Πάντα έλεγα οτι η δυναμη ενός άντρα φαίνεται από το πως χειρίζεται αυτές τις λεπτομέρειες
Αυτες μπορεί και να μην ασχολούνται ή κάνουν τα στραβά μάτια αν έχουν βολευτεί. Οι τύποι όμως τα λένε μόνοι τους χαρτί και καλαμάρι.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αυτες μπορεί και να μην ασχολούνται ή κάνουν τα στραβά μάτια αν έχουν βολευτεί. Οι τύποι όμως τα λένε μόνοι τους χαρτί και καλαμάρι.
Τα λένε γιατί δεν έχουν τι να πουν και θαβουν τους άλλους. Η από ζήλια αν έχει καλές φίλες αυτή.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Σε έναν φίλο είπα κάποτε ότι γαμαω συνεχεια απο τιντερ μπάντου, και τέλος.... Το είπε στη γκομενα του ο μαλακας που είχε ένα κάρο φίλες και ποτε δε σταυρωσα γκομενα απο αυτή
Στην Ελλάδα είχα μία σχέση τελείως χύμα. Όταν πλέον είχε επέλθει ο κορεσμός από πλευράς σεξ, η γκόμενα μου λέει: θες να γαμήσεις την Ελένη; Η Ελένη ήταν κολλητή της. Κι εννοείται ότι ήθελε να της γνωρίσω κι εγώ κάποιον.
Τα κανονίζουμε κι όταν έγινε η κατάσταση με την Ελένη, ανακάλυψα ότι ήξερε τα πάντα για μένα μέσω της φίλης της. Το λέω στη φίλη μου κι όχι μόνο δεν το αρνήθηκε, αλλά έδειξε κι έκπληξη. Μα αφού είναι κολλητή μου, λέει, λέμε τα πάντα για άντρες. Γιατί είναι οι κολλητές;

Θέλω με αυτό να σου πω, ότι δεν σκεφτόμαστε όλοι κατά τον ίδιο τρόπο. Δεν το δικαιολογώ πάντως. Εγώ τότε είχα ενοχληθεί πολύ.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
Κοίτα μύστη εάν κάποιος κάνει αυτό για να κερδίσει τον σεβασμό μας ότι γαμαει...δεν έχει ουσια ....κάποιος που γράφει εδώ στα νήματα δείχνει περίπου τι άνθρωπος είναι και τι περίπου κάνει...τώρα εάν κάποιος κοροϊδεύουν...οκ δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι....δεν μας κλέβει κιόλας.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Στην Ελλάδα είχα μία σχέση τελείως χύμα. Όταν πλέον είχε επέλθει ο κορεσμός από πλευράς σεξ, η γκόμενα μου λέει: θες να γαμήσεις την Ελένη; Η Ελένη ήταν κολλητή της. Κι εννοείται ότι ήθελε να της γνωρίσω κι εγώ κάποιον.
Τα κανονίζουμε κι όταν έγινε η κατάσταση με την Ελένη, ανακάλυψα ότι ήξερε τα πάντα για μένα μέσω της φίλης της. Το λέω στη φίλη μου κι όχι μόνο δεν το αρνήθηκε, αλλά έδειξε κι έκπληξη. Μα αφού είναι κολλητή μου, λέει, λέμε τα πάντα για άντρες. Γιατί είναι οι κολλητές;

Θέλω με αυτό να σου πω, ότι δεν σκεφτόμαστε όλοι κατά τον ίδιο τρόπο. Δεν το δικαιολογώ πάντως. Εγώ τότε είχα ενοχληθεί πολύ.
Ναι αλλά ειχε πει θετικά. Οχι να θάβει όμως ο άλλος τους φίλους του ότι πάει σε μπουρδελα η είναι γκομενιαρης. Θα βρω τώρα εγώ μια γκομενα και θα αρχίζω να θαβω τους φίλους μου και μάλιστα κατά αυτό τον τρόπο? Ασε που δεν δίνεις και καλή εικόνα στη γκομενα όταν θαβεις τους άλλους

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Και για όσους λεεν ότι γαμανε από τι τερ ρε μάγκες καλά πάτε καλά? Εγώ έχω 2 νούμερα τηλεφώνου.. Τι με εμποδίζει να φτιάξω ένα fake προφίλ γκόμενάς στο μεσεντζερ η στο βαιμπερ και να στέλνω μυνηματα στον εαυτό πόσο καβλιαρης είμαι και ότι θέλω να με σκίσεις γαμια μου και τέτοια.. Καλά 20χρονω.ειστε και πιστεύετε τον παπά του κάθε ψευτρακου?
Καλη ιδέα :confused:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Ναι αλλά ειχε πει θετικά. Οχι να θάβει όμως ο άλλος τους φίλους του ότι πάει σε μπουρδελα η είναι γκομενιαρης. Θα βρω τώρα εγώ μια γκομενα και θα αρχίζω να θαβω τους φίλους μου και μάλιστα κατά αυτό τον τρόπο? Ασε που δεν δίνεις και καλή εικόνα στη γκομενα όταν θαβεις τους άλλους
Ποτέ δεν ξέρεις με σιγουριά τι είναι θετικό ή αρνητικό για τον άλλον. Πολλά που η φίλη μου τα θεωρούσε νορμάλ, η άλλη τα θεωρούσε μαλακίες. Ας πούμε εσύ μπορεί να θεωρείς τους χορτοφάγους cool ανθρώπους, ενώ κάποιος άλλος βλάκες. Δηλαδή γνώρισα την φίλη της που ναι μεν είχε στοιχεία μου σαν πληροφορίες, αλλά στα οποία έδινε τη δική της ερμηνεία, ανάλογα με τις απόψεις της.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ποτέ δεν ξέρεις με σιγουριά τι είναι θετικό ή αρνητικό για τον άλλον. Πολλά που η φίλη μου τα θεωρούσε νορμάλ, η άλλη τα θεωρούσε μαλακίες. Ας πούμε εσύ μπορεί να θεωρείς τους χορτοφάγους cool ανθρώπους, ενώ κάποιος άλλος βλάκες. Δηλαδή γνώρισα την φίλη της που ναι μεν είχε στοιχεία μου σαν πληροφορίες, αλλά στα οποία έδινε τη δική της ερμηνεία, ανάλογα με τις απόψεις της.
Δεν εθαβε τη φίλη της σε σενα αλλά εσένα στη φίλη της. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Εμείς λεμε όταν σε θάβει φίλος στη γκομενα του τι κινδυνους εγκυμονεί.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
Δεν εθαβε τη φίλη της σε σενα αλλά εσένα στη φίλη της. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Εμείς λεμε όταν σε θάβει φίλος στη γκομενα του τι κινδυνους εγκυμονεί.
Να έρθει η γκόμενα του φίλου να στην πέση...γιατί βαρέθηκε το φλουφλη και θέλει άντρα πουτανιαρη έστω για λιγο

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Χαλάρωσε ρε μλκ, μην σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι για κάτι που κάνεις αλλά δεν το θεωρείς εσύ εσφαλμένο ή ανήθικο (εξαιρούνται προφανώς έκνομες ενέργειες).
Εμένα με ενόχλησε περισσότερο το ότι με σχολίαζε ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ πίσω απ’ τη πλάτη μου (δεν έχω χειρότερο). Αν το έκανε μπροστά μου όλα καλά. Η χαζή καριολίτσα του που μετά από κάποιο διάστημα το ανέφερε μπροστά μου (όπως προείπα) μπήκε στη θέση της κι ο λούλης καταντράπηκε. Βέβαια η συγκεκριμένη παίζει να με μισούσε γιατί τον χλεύαζα που ήταν μαζί της για τόσα χρόνια (μια φορά και μπροστά της :2funny:)

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Τύποι ξέρετε άμα μάθει η γκόμενά ότι είσαι μπουρδελιαρης, δεν το εχιε για καλό όπως νομίζετε εσείς.. Σας εχιε για λιγουρια το λιγότερο..

giphy (1).gif

Xμμμ και τρελός και Τζιμάκος...;;;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι αυτό που εσύ θεωρείς θάψιμο μπορεί να είναι για τον άλλον κανονικότητα. Πχ είπε στην Ελένη ότι έκανα γιόγκα. Που έκανα γιατί με κράταγε σε φόρμα. Σήμερα γιόγκα κάνει κι η κουτσή Μαρία, αλλά στα τέλη των 80ς αυτά θεωρούνταν περίεργα πράγματα.

Τώρα πώς είσαι σίγουρος ότι ο φίλος σου ήθελε να σε θάψει; Άμα είσαι συνέχεια με μία γκόμενα συζητάς κιόλας. Αν πχ είπε «Ο Bλαδίμηρος βρίσκει γκόμενες από το Tinder και το Badoo, οι περισσότερες πάνε εκεί τώρα και ψάχνονται» θα το θεωρούσες θάψιμο;

Οι άντρες μιλάμε συνήθως πιο άνετα από τις γυναίκες. Μπορεί να πέταξε αυτός κάτι χωρίς να το σκεφτεί και η άλλη το κατέγραψε και το πέρασε από τα γυναικεία φίλτρα της για να βγάλει συμπεράσματα. Για να είμαι ειλικρινής, το έχω συναντήσει πολλές φορές αυτό, να διυλίζει η άλλη τον κώνωπα για να καταλήξει κάπου και με εκνευρίζει αφάνταστα.

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
770
Πόντοι
361
Μπηκε ενας πιτσιρικας προχτες στο ταξι,να ηταν 20..με μια γκομενουλα.γυρω στα 20 και αυτη..μου λεει "παμε κυψελη να αφησουμε το κοριτσι και εμεις συνεχιζουμε για αλλου" αυτη ηταν ρωσιδα που σπουδαζε εδω ελλαδα.Αφου τους αφηνω,γυρναει και μ λεει στο αυτι."κυριε μπορειτε να περιμενετε κανα 5λεπτο να τη φιλησω λιγο παραπανω?" ναι ρε του λεω κανε τη δουλεια σου:2funny: (επεσε σε ταριφα για να το πει)...αφου την αφηνει και φυγαμε,αρχιζε να μου λεει την ιστορια με τη γκομενα "αφηστε εχουμε παθει με τις ελληνιδες δεν τις αντεχω συνεχεια χυλοπιτες τρωμε...αυτη ειναι ρωσιδα και κανω ζωαρα"...ααρε νιατα ..του ειπα και εγω οσες συμβουλες προλαβα να του πω και μετα εφυγε....πριν φυγει μ λεει "περιεργο..δε μοιαζεις με ταριφας εισαι πολυ κουλ τυπος":grin:
Ωραία πράγματα , 1] Νέοι άνθρωποι παίρνουν ταξί , 2] Ρωσίδα φοιτήτρια ??? αυτό και αν είναι ωραίο , και πολύ σπάνιο έχω την εντύπωση , 3] ωραία φάση η όλη περίπτωση .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom