Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μη μου τη μπαίνεις τυπε... Μη μου τη μπαίνεις γιατί αν θέλω έχω τρομερή φαντασία... Μεγαλυτερη και από τα σκίτσα σου. Και αν αρχίσω δε με σταματάει τίποτα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
δηλαδη δε γινονται εδω σεμιναρια απο προφεσορες ωστε να βγω με καποια εφοδια και καλυτερες πιθανοτητες?
υπαρχει ενας εδω μεσα λεγεται sub-zero..ρωτα να σου πει τι και πως.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και γω απο αυτον εμαθα

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Μου εχουν λείψει αυτές οι εποχές. Πλακωνα τα σίδερα και ένιωθα το μουσκουλο να φουσκώνει. Μετά καπάκι πρωτεινουλα!
Ε άσε ρε μλκ και λίγο το τιντερ/μπαντουντού και πήγαινε. Εγώ τώρα τις Πέμπτες πηγαίνω και κάνω μαζί με έναν παλαίμαχο αρσιβαρίστα πιο μεγάλο από σένα. Στην αίθουσα με τις μπάρες/δίσκους εντωμεταξύ κάνουν λίγο πιο δίπλα διάφορα προγράμματα. Τίγκα στα μουνιά αλλά οι περισσότερες είναι κάτι μουστόγριες και η πλειοψηφία των υπολοίπων κάτι καθωσπρεπίστριες σχεσούδες που ενίοτε κουβαλούν και τους πυρφόρους μαζί τους.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ε άσε ρε μλκ και λίγο το τιντερ/μπαντουντού και πήγαινε. Εγώ τώρα τις Πέμπτες πηγαίνω και κάνω μαζί με έναν παλαίμαχο αρσιβαρίστα πιο μεγάλο από σένα. Στην αίθουσα με τις μπάρες/δίσκους εντωμεταξύ κάνουν λίγο πιο δίπλα διάφορα προγράμματα. Τίγκα στα μουνιά αλλά οι περισσότερες είναι κάτι μουστόγριες και η πλειοψηφία των υπολοίπων κάτι καθωσπρεπίστριες σχεσούδες που ενίοτε κουβαλούν και τους πυρφόρους μαζί τους.
το εχω αφησει..εχεις δικιο

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
για αλλους ειδικους εμαθα. ο ενας περιφερεται εδω σχεδον ολη μερα και ξερει σχεδον τα παντα για ολα τα θεματα αλλα ειδικευεται εδω
συμπαθητικος γενικα απ οτι μου ειπαν αλλα λιγο φαντααμενος και κυριως με τη χειροτερη επιρροη εδω μεσα.
ο αλλος ειναι ενας παπας απ τα λιντλ που εμφανιζεται ψιλοσπανια αλλα οταν το κανει αφηνει βαρυγδουπες δηλωσεις.
αυτος ειναι και ο μεγαλυτερος θαυμαστης του πρωτου και αλληλογλειφονται τλχ εδω δεν ξερω τι κανουν σπιτι τους.
αυτος βεβαια πρεπει να μην εχει δει γυναικα απο κοντα για χρονια χωρις να την πληρωσει αλλα ξερει να δινει συμβουλες και να κραζει αλλους που βλεπουν συχνα αληθινες γκομενες.

υ.γ. το κακο ειναι οτι αν τους πας κοντρα βαζουν την κουκουλα τους και πανε να κλαφτουν στο μεγαλο του μαγαζιου.
αυτος τελικα τους κανει τη χαρη γιατι ειναι πελατακια πολλα χρονια και κρατανε το μερος ζωντανο.

υ.γ.2 ετσι εχουν μαθει να λειτουργουν στη ζωη τους γι αυτο πανε καλα και θα πανε ακομα καλυτερα οποτε αμ θες τη γνωμη μου πηγαινε με τα νερα τους αν θες να εχεις το πολυποθητο δικαιωμα να μπορεις να γραφεις εδω με οτι αυτο συνεπαγεται.

υ.γ.3 μολις το μαθουν θα ειμαι κι εγω καταδικασμενος να διαβαζω πλεον χωρις να μπορω να γραφω οποως τοσοι και τοσοι αλλοι που τολμησαν να τα βαλουν μαζι τους. ετσι αυτοι θα ειναι και παλι ελευθεροι να συνεχισουν να καταπλησσουν τα πληθη με τα κατορθωματα τους.
Προδώθηκες πάλι ινδέ φιδέμπορα. Άρρωστε Ψευτοχαλικούτη!!!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
για αλλους ειδικους εμαθα. ο ενας περιφερεται εδω σχεδον ολη μερα και ξερει σχεδον τα παντα για ολα τα θεματα αλλα ειδικευεται εδω
συμπαθητικος γενικα απ οτι μου ειπαν αλλα λιγο φαντααμενος και κυριως με τη χειροτερη επιρροη εδω μεσα.
ο αλλος ειναι ενας παπας απ τα λιντλ που εμφανιζεται ψιλοσπανια αλλα οταν το κανει αφηνει βαρυγδουπες δηλωσεις.
αυτος ειναι και ο μεγαλυτερος θαυμαστης του πρωτου και αλληλογλειφονται τλχ εδω δεν ξερω τι κανουν σπιτι τους.
αυτος βεβαια πρεπει να μην εχει δει γυναικα απο κοντα για χρονια χωρις να την πληρωσει αλλα ξερει να δινει συμβουλες και να κραζει αλλους που βλεπουν συχνα αληθινες γκομενες.

υ.γ. το κακο ειναι οτι αν τους πας κοντρα βαζουν την κουκουλα τους και πανε να κλαφτουν στο μεγαλο του μαγαζιου.
αυτος τελικα τους κανει τη χαρη γιατι ειναι πελατακια πολλα χρονια και κρατανε το μερος ζωντανο.

υ.γ.2 ετσι εχουν μαθει να λειτουργουν στη ζωη τους γι αυτο πανε καλα και θα πανε ακομα καλυτερα οποτε αμ θες τη γνωμη μου πηγαινε με τα νερα τους αν θες να εχεις το πολυποθητο δικαιωμα να μπορεις να γραφεις εδω με οτι αυτο συνεπαγεται.

υ.γ.3 μολις το μαθουν θα ειμαι κι εγω καταδικασμενος να διαβαζω πλεον χωρις να μπορω να γραφω οποως τοσοι και τοσοι αλλοι που τολμησαν να τα βαλουν μαζι τους. ετσι αυτοι θα ειναι και παλι ελευθεροι να συνεχισουν να καταπλησσουν τα πληθη με τα κατορθωματα τους.
οχι οχι φιλε...δεν ξερω για ποιους λες παντως αν θες να μαθεις θα πας σε αυτα τα 2 νικ .sub-zero και trelojimakos....για τους αλλους δε ξερω παντως εγω απο αυτους εμαθα οτι εμαθα.

Προδώθηκες πάλι ινδέ φιδέμπορα. Άρρωστε Ψευτοχαλικούτη!!!
ποιος ειναι αυτος?

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
οχι οχι φιλε...δεν ξερω για ποιους λες παντως αν θες να μαθεις θα πας σε αυτα τα 2 νικ .sub-zero και trelojimakos....για τους αλλους δε ξερω παντως εγω απο αυτους εμαθα οτι εμαθα.

ποιος ειναι αυτος?
Εκείνος ο παπατζής που μας φούσκωνε με γκομενομυθοπλασίες. Arrwstaki νμζ λεγόταν

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
αρρωστημενε εσυ εισαι ρε?
Αυτός είναι και μάλιστα δεν ντράπηκε να γράψει στο intro shit talk ότι αλληλογλειφόμαστε και εκτός bou (εμείς οι 2 και καλά). Είναι δηλαδή και πισωκούμπουρη φτερού ο τύπος!!! Και τον είχες πάρει και στα σοβαρά μλκ...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αυτός είναι και μάλιστα δεν ντράπηκε να γράψει στο intro shit talk ότι αλληλογλειφόμαστε και εκτός bou (εμείς οι 2 και καλά). Είναι δηλαδή και πισωκούμπουρη φτερού ο τύπος!!! Και τον είχες πάρει και στα σοβαρά μλκ...
α μαλιστα,....δηλαδη σε μενα αναφεροταν ,...ρε τον αρρωστημενο.κριμα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936
Μού θελε και γιατρό η γεροντοκόρη:2funny:
Το ιδιο ειχε παθει και μια π@ρτουζοβια παντρεμενη πειραιωτισσα. Με ενα δηθεν γιατρο απο την αραπια. Της εταζε λαγους με πετραχηλια μεχρι που ζητησε εκβιαστικα ενα χρηματικο ποσο για να μην διαρρευσουν οι γυμνες της φωτογραφιες στο διαδικτυο. Δεν ξερω τι απεγινε τελικα με το συμβαν

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
για μενα λες?

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
α μαλιστα,....δηλαδη σε μενα αναφεροταν ,...ρε τον αρρωστημενο.κριμα
Εντωμεταξύ είναι τόσο χαζός ο φουκαράς που χρειάστηκε πεντέξι posts για να καταλάβει ότι δεν είμαι παπάς. Με ρωτούσε επανειλημμένα.:2funny::2funny:
Χώρια που υπαινίχθηκε ότι πάτησα το ρουφιανόκουμπο που δεν το έχω κάνει ούτε για τους χειρότερους ψεύτες πορνοπρομότορες εδώ μέσα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
κριμα σ αυτους που πας να τους ανοιξει τα ματια και σου φερονται ετσι να λες.
δεν τον ξερω τον τυπο αυτο παντως
τυπε δε ξερω τι λες και δε με αφορα...εγω τον χαβαλε μου κανω εδω μεσα,και τιποτα παραπανω.Και αν λεω και μερικες συμβουλες,οποιος θελει τα ακουει οποιος θελει οχι,και στη τελικη στα παπαρια μου κιολας.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ομως θα σου πω κατι που δε σε τιμαει..αυτο ισχυει για ολους (βαζω και μενα μεσα) δεν ειναι αντρικο να μπαινεις με ενα νεο νικ (οποιος και να ησουν) γιατι σιγουρα απλος επισκεπτης δεν ησουν οποτε η θα εισαι ηδη μελος με αλλο νικ,η θα εχεις φτιαξει ενα αλλο και μπηκες για να πεις τις μπιχτες σου .(σε μενα η σε οποιονδηποτε αλλον δεν ξερω τι προηγουμενα ειχες με τον καθενα)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
αν κανεις αυτο καλα κανεις και οπως εγραψα εμαθα οτι εισαι γενικα συμπαθης και κατι ξερεις απ το σπορ οχι βεβαια οσα νομιζεις.
εγω λεω οσα ξερω και αυτα που ξερω τα εμαθα μονος μεσα απο εμπειριες.Δεν λεω αν ειναι λαθος η σωστα. δεν εχει σημασια,εγω λεω τα συμπερασματα μου.Σωστα-λαθος δεν εχει σημασια. ο καθενας εχει την αποψη του.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
και η ερωτηση του ενος εκατομμυριου ειναι....πως εσυ δεν εχεις φαει μπαν με αυτα που γραφεις και τρωνε αλλοι που μιλανε κοσμια? εεε??? :think:
παει κανενος το μυαλο καπου?
Μπορεί να χρησιμοποιώ κατάτι σκληρότερη γλώσσα αλλά φοράω παντελόνια και δεν πουλάω φίδια. Επίσης στα νήματα των ενημερώσεων μιλάω μόνον όταν έχω κάτι ουσιαστικό να προσφέρω και σχεδόν πάντα οι εντυπώσεις μου επιβεβαιώνονται κι απ’ άλλους. Ήθελες δηλαδή σε αντρικό φόρουμ (ΜΗ politically correct) να επικρίνεται το φρασεολόγιο του καθενός;; τόσο σαλταρισμένος είσαι;;
Συνεπώς τα πραγματικά ερωτήματα είναι:
1) τι το bannable έχω γράψει και βέβαια...
2) Εφόσον ισχυρίζεσαι ότι δεν είσαι ο αρρωστάκιας τότε ποιος ήσουν πριν σε στείλουν για banάκι;
Υ.Γ: Το ότι θες να φάω ban επειδή σε έκραζα (απορώντας μάλιστα με τους admins) χαρίζει από μόνο του άφθονο γέλιο:2funny::2funny:
Υ.Γ. 2: ΜΗΝ ξαναναφέρεις σε μένα το ρουφιανόκουμπο!!

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom