Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Μη μου τη μπαίνεις τυπε... Μη μου τη μπαίνεις γιατί αν θέλω έχω τρομερή φαντασία... Μεγαλυτερη και από τα σκίτσα σου. Και αν αρχίσω δε με σταματάει τίποτα
οχι....γκομενες θα μαθεις μονος,εκει εξω,τρωγοντας τα μουτρα σου.εδω ειναι που θα μαθω πως να βγαζω γκομενες?
υπαρχει ενας εδω μεσα λεγεται sub-zero..ρωτα να σου πει τι και πως.δηλαδη δε γινονται εδω σεμιναρια απο προφεσορες ωστε να βγω με καποια εφοδια και καλυτερες πιθανοτητες?
Ε άσε ρε μλκ και λίγο το τιντερ/μπαντουντού και πήγαινε. Εγώ τώρα τις Πέμπτες πηγαίνω και κάνω μαζί με έναν παλαίμαχο αρσιβαρίστα πιο μεγάλο από σένα. Στην αίθουσα με τις μπάρες/δίσκους εντωμεταξύ κάνουν λίγο πιο δίπλα διάφορα προγράμματα. Τίγκα στα μουνιά αλλά οι περισσότερες είναι κάτι μουστόγριες και η πλειοψηφία των υπολοίπων κάτι καθωσπρεπίστριες σχεσούδες που ενίοτε κουβαλούν και τους πυρφόρους μαζί τους.Μου εχουν λείψει αυτές οι εποχές. Πλακωνα τα σίδερα και ένιωθα το μουσκουλο να φουσκώνει. Μετά καπάκι πρωτεινουλα!
το εχω αφησει..εχεις δικιοΕ άσε ρε μλκ και λίγο το τιντερ/μπαντουντού και πήγαινε. Εγώ τώρα τις Πέμπτες πηγαίνω και κάνω μαζί με έναν παλαίμαχο αρσιβαρίστα πιο μεγάλο από σένα. Στην αίθουσα με τις μπάρες/δίσκους εντωμεταξύ κάνουν λίγο πιο δίπλα διάφορα προγράμματα. Τίγκα στα μουνιά αλλά οι περισσότερες είναι κάτι μουστόγριες και η πλειοψηφία των υπολοίπων κάτι καθωσπρεπίστριες σχεσούδες που ενίοτε κουβαλούν και τους πυρφόρους μαζί τους.
Προδώθηκες πάλι ινδέ φιδέμπορα. Άρρωστε Ψευτοχαλικούτη!!!για αλλους ειδικους εμαθα. ο ενας περιφερεται εδω σχεδον ολη μερα και ξερει σχεδον τα παντα για ολα τα θεματα αλλα ειδικευεται εδω
συμπαθητικος γενικα απ οτι μου ειπαν αλλα λιγο φαντααμενος και κυριως με τη χειροτερη επιρροη εδω μεσα.
ο αλλος ειναι ενας παπας απ τα λιντλ που εμφανιζεται ψιλοσπανια αλλα οταν το κανει αφηνει βαρυγδουπες δηλωσεις.
αυτος ειναι και ο μεγαλυτερος θαυμαστης του πρωτου και αλληλογλειφονται τλχ εδω δεν ξερω τι κανουν σπιτι τους.
αυτος βεβαια πρεπει να μην εχει δει γυναικα απο κοντα για χρονια χωρις να την πληρωσει αλλα ξερει να δινει συμβουλες και να κραζει αλλους που βλεπουν συχνα αληθινες γκομενες.
υ.γ. το κακο ειναι οτι αν τους πας κοντρα βαζουν την κουκουλα τους και πανε να κλαφτουν στο μεγαλο του μαγαζιου.
αυτος τελικα τους κανει τη χαρη γιατι ειναι πελατακια πολλα χρονια και κρατανε το μερος ζωντανο.
υ.γ.2 ετσι εχουν μαθει να λειτουργουν στη ζωη τους γι αυτο πανε καλα και θα πανε ακομα καλυτερα οποτε αμ θες τη γνωμη μου πηγαινε με τα νερα τους αν θες να εχεις το πολυποθητο δικαιωμα να μπορεις να γραφεις εδω με οτι αυτο συνεπαγεται.
υ.γ.3 μολις το μαθουν θα ειμαι κι εγω καταδικασμενος να διαβαζω πλεον χωρις να μπορω να γραφω οποως τοσοι και τοσοι αλλοι που τολμησαν να τα βαλουν μαζι τους. ετσι αυτοι θα ειναι και παλι ελευθεροι να συνεχισουν να καταπλησσουν τα πληθη με τα κατορθωματα τους.
οχι οχι φιλε...δεν ξερω για ποιους λες παντως αν θες να μαθεις θα πας σε αυτα τα 2 νικ .sub-zero και trelojimakos....για τους αλλους δε ξερω παντως εγω απο αυτους εμαθα οτι εμαθα.για αλλους ειδικους εμαθα. ο ενας περιφερεται εδω σχεδον ολη μερα και ξερει σχεδον τα παντα για ολα τα θεματα αλλα ειδικευεται εδω
συμπαθητικος γενικα απ οτι μου ειπαν αλλα λιγο φαντααμενος και κυριως με τη χειροτερη επιρροη εδω μεσα.
ο αλλος ειναι ενας παπας απ τα λιντλ που εμφανιζεται ψιλοσπανια αλλα οταν το κανει αφηνει βαρυγδουπες δηλωσεις.
αυτος ειναι και ο μεγαλυτερος θαυμαστης του πρωτου και αλληλογλειφονται τλχ εδω δεν ξερω τι κανουν σπιτι τους.
αυτος βεβαια πρεπει να μην εχει δει γυναικα απο κοντα για χρονια χωρις να την πληρωσει αλλα ξερει να δινει συμβουλες και να κραζει αλλους που βλεπουν συχνα αληθινες γκομενες.
υ.γ. το κακο ειναι οτι αν τους πας κοντρα βαζουν την κουκουλα τους και πανε να κλαφτουν στο μεγαλο του μαγαζιου.
αυτος τελικα τους κανει τη χαρη γιατι ειναι πελατακια πολλα χρονια και κρατανε το μερος ζωντανο.
υ.γ.2 ετσι εχουν μαθει να λειτουργουν στη ζωη τους γι αυτο πανε καλα και θα πανε ακομα καλυτερα οποτε αμ θες τη γνωμη μου πηγαινε με τα νερα τους αν θες να εχεις το πολυποθητο δικαιωμα να μπορεις να γραφεις εδω με οτι αυτο συνεπαγεται.
υ.γ.3 μολις το μαθουν θα ειμαι κι εγω καταδικασμενος να διαβαζω πλεον χωρις να μπορω να γραφω οποως τοσοι και τοσοι αλλοι που τολμησαν να τα βαλουν μαζι τους. ετσι αυτοι θα ειναι και παλι ελευθεροι να συνεχισουν να καταπλησσουν τα πληθη με τα κατορθωματα τους.
ποιος ειναι αυτος?Προδώθηκες πάλι ινδέ φιδέμπορα. Άρρωστε Ψευτοχαλικούτη!!!
Εκείνος ο παπατζής που μας φούσκωνε με γκομενομυθοπλασίες. Arrwstaki νμζ λεγότανοχι οχι φιλε...δεν ξερω για ποιους λες παντως αν θες να μαθεις θα πας σε αυτα τα 2 νικ .sub-zero και trelojimakos....για τους αλλους δε ξερω παντως εγω απο αυτους εμαθα οτι εμαθα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ποιος ειναι αυτος?
αρρωστημενε εσυ εισαι ρε?πηγαινε κανε τωρα αυτο για το οποιο υπαρχεις στον κοσμο μας
Αυτό κάνω τώρα. Δικάζω ψευτρόνια με κλωνοακκάουντςπηγαινε κανε τωρα αυτο για το οποιο υπαρχεις στον κοσμο μας
Αυτός είναι και μάλιστα δεν ντράπηκε να γράψει στο intro shit talk ότι αλληλογλειφόμαστε και εκτός bou (εμείς οι 2 και καλά). Είναι δηλαδή και πισωκούμπουρη φτερού ο τύπος!!! Και τον είχες πάρει και στα σοβαρά μλκ...αρρωστημενε εσυ εισαι ρε?
α μαλιστα,....δηλαδη σε μενα αναφεροταν ,...ρε τον αρρωστημενο.κριμαΑυτός είναι και μάλιστα δεν ντράπηκε να γράψει στο intro shit talk ότι αλληλογλειφόμαστε και εκτός bou (εμείς οι 2 και καλά). Είναι δηλαδή και πισωκούμπουρη φτερού ο τύπος!!! Και τον είχες πάρει και στα σοβαρά μλκ...
Το ιδιο ειχε παθει και μια π@ρτουζοβια παντρεμενη πειραιωτισσα. Με ενα δηθεν γιατρο απο την αραπια. Της εταζε λαγους με πετραχηλια μεχρι που ζητησε εκβιαστικα ενα χρηματικο ποσο για να μην διαρρευσουν οι γυμνες της φωτογραφιες στο διαδικτυο. Δεν ξερω τι απεγινε τελικα με το συμβανΜού θελε και γιατρό η γεροντοκόρη
«Έρωτας»-απάτη στη Θεσσαλονίκη: «Μαΐμού» γιατρός στην Υεμένη... πούλησε έρωτα σε 43χρονη και της άρπαξε 130.000 ευρώ
Από το περασμένο καλοκαίρι άρχισε να στήνεται η απάτη, λένε οι Αρχές - Συνελήφθη 36χρονη από την Αλβανία για εμπλοκή στην υπόθεσηwww.protothema.gr
για μενα λες?για αλλους ειδικους εμαθα. ο ενας περιφερεται εδω σχεδον ολη μερα και ξερει σχεδον τα παντα για ολα τα θεματα αλλα ειδικευεται εδω
Εντωμεταξύ είναι τόσο χαζός ο φουκαράς που χρειάστηκε πεντέξι posts για να καταλάβει ότι δεν είμαι παπάς. Με ρωτούσε επανειλημμένα.α μαλιστα,....δηλαδη σε μενα αναφεροταν ,...ρε τον αρρωστημενο.κριμα
Έλα εντάξει σε τσάκωσα, άστο κρυφτό. (Αχνοαφαινοταν η κωλάθρα σου)αυτος ποιος ειναι? αλλη σου αδυναμια?
τυπε δε ξερω τι λες και δε με αφορα...εγω τον χαβαλε μου κανω εδω μεσα,και τιποτα παραπανω.Και αν λεω και μερικες συμβουλες,οποιος θελει τα ακουει οποιος θελει οχι,και στη τελικη στα παπαρια μου κιολας.κριμα σ αυτους που πας να τους ανοιξει τα ματια και σου φερονται ετσι να λες.
δεν τον ξερω τον τυπο αυτο παντως
εγω λεω οσα ξερω και αυτα που ξερω τα εμαθα μονος μεσα απο εμπειριες.Δεν λεω αν ειναι λαθος η σωστα. δεν εχει σημασια,εγω λεω τα συμπερασματα μου.Σωστα-λαθος δεν εχει σημασια. ο καθενας εχει την αποψη του.αν κανεις αυτο καλα κανεις και οπως εγραψα εμαθα οτι εισαι γενικα συμπαθης και κατι ξερεις απ το σπορ οχι βεβαια οσα νομιζεις.
Μπορεί να χρησιμοποιώ κατάτι σκληρότερη γλώσσα αλλά φοράω παντελόνια και δεν πουλάω φίδια. Επίσης στα νήματα των ενημερώσεων μιλάω μόνον όταν έχω κάτι ουσιαστικό να προσφέρω και σχεδόν πάντα οι εντυπώσεις μου επιβεβαιώνονται κι απ’ άλλους. Ήθελες δηλαδή σε αντρικό φόρουμ (ΜΗ politically correct) να επικρίνεται το φρασεολόγιο του καθενός;; τόσο σαλταρισμένος είσαι;;και η ερωτηση του ενος εκατομμυριου ειναι....πως εσυ δεν εχεις φαει μπαν με αυτα που γραφεις και τρωνε αλλοι που μιλανε κοσμια? εεε???
παει κανενος το μυαλο καπου?