Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Καλά ρε λεβέντες μια ερώτηση έκαμα, μην βαράτε... Ιδέαν δεν έχω από τεχνητές μεθόδους τεκνοποίησης. Ρε τους μπούστηδες
Βρεεε τους Αλήτες του μπού!Καλά ρε λεβέντες μια ερώτηση έκαμα, μην βαράτε... Ιδέαν δεν έχω από τεχνητές μεθόδους τεκνοποίησης. Ρε τους μπούστηδες
Εμένα πήγαν να μου φορτώσουν μια φορά κουδούνια ότι είχα διπλό ακκάουντ και τους έλεγα ότι πάντα ως «σεβασμιώτατος» θα σας ροπαλιάζω εδώ μέσα. Τελικά το παραδέχτηκα κι απ’ τη χαρά της επιβεβαίωσης με ρώτησε ένας (με μπόλικη ειρωνία και μαγκιά) ποιο ήταν το παλιό μου νικ.σαν να φτιάχνω τωρα εγω δευτερο νικ..και να αρχίζω να βριζω ολους οσους δε γουσταρω εδω μεσα. (χωρις να εχω δειξει τετοιες προθέσεις με το παλιο,και μαλιστα να το παιζω και φιλικος)
τύπε να σου πω την αληθεια...σκεφτομαι να το σβησω μια και καλη.Το ειχα δοκιμάσει προσφατα αλλα εχουν βάλει ενα περιθωριο 7μερε που αν αλλαξεις γνωμη το ξανα βαζεις.Ειχα φτασει στη δευτερη μερα και πατησα "ενεργοποιηση"...η επομενη θα ειναι πιο "τσεκουράτη"Εμένα πήγαν να μου φορτώσουν μια φορά κουδούνια ότι είχα διπλό ακκάουντ και τους έλεγα ότι πάντα ως «σεβασμιώτατος» θα σας ροπαλιάζω εδώ μέσα. Τελικά το παραδέχτηκα κι απ’ τη χαρά της επιβεβαίωσης με ρώτησε ένας (με μπόλικη ειρωνία και μαγκιά) ποιο ήταν το παλιό μου νικ.
Του απαντώ «sevasmiotatos13» (από sevasmiotatos14/πριν το τροποποιήσω με ελληνικούς χαρακτήρες). Λούφαξε ύστερα η νούλα
Κάτσε, εννοείς να διαγράψεις το προφίλ γενικώς και να μπαίνεις μόνον ως επισκέπτης ή απλά να αλλάξεις το νικ;τύπε να σου πω την αληθεια...σκεφτομαι να το σβησω μια και καλη.Το ειχα δοκιμάσει προσφατα αλλα εχουν βάλει ενα περιθωριο 7μερε που αν αλλαξεις γνωμη το ξανα βαζεις.Ειχα φτασει στη δευτερη μερα και πατησα "ενεργοποιηση"...η επομενη θα ειναι πιο "τσεκουράτη"
ολικη διαγραφη και να μπαινω να χαζευωΚάτσε, εννοείς να διαγράψεις το προφίλ γενικώς και να μπαίνεις μόνον ως επισκέπτης ή απλά να αλλάξεις το νικ;
τι να τρεχει ρε reinblue...τιποτα δε τρεχει
Άραξε ρε μλκ ν’ αμολάμε κάνα τρολλίδι κάπου κάπου... Εξάλλου που θα ξαναβρεις τόσα ναυάγια μαζεμένα σε ένα φόρουμ;;;ολικη διαγραφη και να μπαινω να χαζευω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
επισκεπτης
μη καταντισουμε και μεις ναυαγια στο τελος με τοσα μαζεμενα εδωΆραξε ρε μλκ ν’ αμολάμε κάνα τρολλίδι κάπου κάπου... Εξάλλου που θα ξαναβρεις τόσα ναυάγια μαζεμένα σε ένα φόρουμ;;;
Δεν μετατρέπεσαι τόσο εύκολα και γρήγορα, μην αγχώνεσαι. Του σαντ μαν για παράδειγμα του πήρε πάνω από δεκαετία...μη καταντισουμε και μεις ναυαγια στο τελος με τοσα μαζεμενα εδω
Δεκαετία αποχής εννοείς;Δεν μετατρέπεσαι τόσο εύκολα και γρήγορα, μην αγχώνεσαι. Του σαντ μαν για παράδειγμα του πήρε πάνω από δεκαετία...
Τουναντίον,συνεχούς ενασχόλησης ρε μλκΔεκαετία αποχής εννοείς;
Τουναντίον,συνεχούς ενασχόλησης ρε μλκ
Τουναντίον,συνεχούς ενασχόλησης ρε μλκ
ντε να απαντησω στον τυπο που πιστευει οτι στην ελλαδα ολα ειναι τελεια και οτι κανενας δεν παιρνει τον κατωτατο μισθο..Ξερεις για να πας επαρχια πρεπει να εεις ενα σπιτι να μενεις να εχεις μια δουλεια..Οταν εδω στη πολη με μεγαλη δυσκολα βρισκεις δουλεια,στο χωριο να κανεις τι,να φυλας προβατα?Αν εχεις λεφτα βεβαι ζωαρα κανεις στα χωρια,αφου ειπα ο ανταγωνσιμος εκει ειναι τουλαχιστον αστειος..
Θα έχεις κίτρινο προφίλ θα σε καταλάβουμεθα σβησω το προφιλ και θα φτιάξω αλλο...με την προυπόθεση οτι δεν θα πω τον subzero,σαντ μαν..να δουμε ποιος θα με μυριστει
αμα δεν εισαι η δε μπεις στη πορεια σε κλικα που να εχει και γυναικες μεσα, στην απεξω θα εισαι πανταΚαι όμως στις πόλεις λίγοι γαμανε ενώ σε ένα χωριό είναι πιο εύκολο να φτιάξεις ένα κύκλο, γιατί ο ανταγωνισμός είναι για το πουτσο στα χωριά, σιγά τον ανταγωνισμό δηλαδή, κάτι καφενοβιοι στην ηλικία του καλόγερο κάτι τσιγγάνοι και κάτι τσοπάνηδες.. Αθήνα θα αντέχεις τον ανταγωνισμό από εκατομμύρια πεινασμένες καια γαμητες ψωλες?
κλασσικη κατασταση οπως στη δικη μου περιοχη. οσες εχουν μεινει μονιμα εδω, εχουν φραγκατους γονεις, και εχουν σχεση με αντρες που και αυτοι εχουν φραγκατους γονεις. εχουν πολλα στρεμματα. που σημαινει οτι εχουν λεφτα και κανουν αποδρασεις αρκετα συχνα. γενικα δε μενουν για πολυ καιρο στο χωριο και ετσι δε μπουχτηζουν. οι υπολοιπες μονο γιορτες , κανα σ.κ. και το καλοκαιριΑντίθετα ΟΛΕΣ οι κοπέλες του χωριού,έχουν φύγει για σπουδές ή δουλειά,
έρχονται στις γιορτές και πέραν τούτου, ουδέν.