Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Καλά ρε λεβέντες μια ερώτηση έκαμα, μην βαράτε... Ιδέαν δεν έχω από τεχνητές μεθόδους τεκνοποίησης. Ρε τους μπούστηδες :2funny:

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
σαν να φτιάχνω τωρα εγω δευτερο νικ..και να αρχίζω να βριζω ολους οσους δε γουσταρω εδω μεσα. (χωρις να εχω δειξει τετοιες προθέσεις με το παλιο,και μαλιστα να το παιζω και φιλικος)
Εμένα πήγαν να μου φορτώσουν μια φορά κουδούνια ότι είχα διπλό ακκάουντ και τους έλεγα ότι πάντα ως «σεβασμιώτατος» θα σας ροπαλιάζω εδώ μέσα. Τελικά το παραδέχτηκα κι απ’ τη χαρά της επιβεβαίωσης με ρώτησε ένας (με μπόλικη ειρωνία και μαγκιά) ποιο ήταν το παλιό μου νικ.
Του απαντώ «sevasmiotatos13» (από sevasmiotatos14/πριν το τροποποιήσω με ελληνικούς χαρακτήρες). Λούφαξε ύστερα η νούλα:2funny::2funny:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εμένα πήγαν να μου φορτώσουν μια φορά κουδούνια ότι είχα διπλό ακκάουντ και τους έλεγα ότι πάντα ως «σεβασμιώτατος» θα σας ροπαλιάζω εδώ μέσα. Τελικά το παραδέχτηκα κι απ’ τη χαρά της επιβεβαίωσης με ρώτησε ένας (με μπόλικη ειρωνία και μαγκιά) ποιο ήταν το παλιό μου νικ.
Του απαντώ «sevasmiotatos13» (από sevasmiotatos14/πριν το τροποποιήσω με ελληνικούς χαρακτήρες). Λούφαξε ύστερα η νούλα:2funny::2funny:
τύπε να σου πω την αληθεια...σκεφτομαι να το σβησω μια και καλη.Το ειχα δοκιμάσει προσφατα αλλα εχουν βάλει ενα περιθωριο 7μερε που αν αλλαξεις γνωμη το ξανα βαζεις.Ειχα φτασει στη δευτερη μερα και πατησα "ενεργοποιηση"...η επομενη θα ειναι πιο "τσεκουράτη"

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
F0640EF0-802D-4E77-9972-2A8C91265B32.jpeg

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
τύπε να σου πω την αληθεια...σκεφτομαι να το σβησω μια και καλη.Το ειχα δοκιμάσει προσφατα αλλα εχουν βάλει ενα περιθωριο 7μερε που αν αλλαξεις γνωμη το ξανα βαζεις.Ειχα φτασει στη δευτερη μερα και πατησα "ενεργοποιηση"...η επομενη θα ειναι πιο "τσεκουράτη"
Κάτσε, εννοείς να διαγράψεις το προφίλ γενικώς και να μπαίνεις μόνον ως επισκέπτης ή απλά να αλλάξεις το νικ;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Κάτσε, εννοείς να διαγράψεις το προφίλ γενικώς και να μπαίνεις μόνον ως επισκέπτης ή απλά να αλλάξεις το νικ;
ολικη διαγραφη και να μπαινω να χαζευω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

επισκεπτης

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
ολικη διαγραφη και να μπαινω να χαζευω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

επισκεπτης
Άραξε ρε μλκ ν’ αμολάμε κάνα τρολλίδι κάπου κάπου... Εξάλλου που θα ξαναβρεις τόσα ναυάγια μαζεμένα σε ένα φόρουμ;;;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Begood

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
μη καταντισουμε και μεις ναυαγια στο τελος με τοσα μαζεμενα εδω:grin:
Δεν μετατρέπεσαι τόσο εύκολα και γρήγορα, μην αγχώνεσαι. Του σαντ μαν για παράδειγμα του πήρε πάνω από δεκαετία...:2funny:

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
Ό,τι παπάρια θες θα ακούσεις από κάποιους για να δικαιολογήσουν την ανεπάρκεια τους να βγάλουν γκόμενα. Μέχρι και ότι στα χωριά είναι μικρότερος ο ανταγωνισμός λέει. Αφού είναι έτσι γιατί δεν πάτε να ζήσετε στα χωριά ρε μαλάκές; Ούτως η άλλως, σύμφωνα με αλλά θρεντ, οι περισσότεροι είστε με μισθούς πίνας, οπότε δεν έχετε να χάσετε τπτ από οικονομικής άποψης που είναι και το σημαντικό.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
ντε να απαντησω στον τυπο που πιστευει οτι στην ελλαδα ολα ειναι τελεια και οτι κανενας δεν παιρνει τον κατωτατο μισθο..Ξερεις για να πας επαρχια πρεπει να εεις ενα σπιτι να μενεις να εχεις μια δουλεια..Οταν εδω στη πολη με μεγαλη δυσκολα βρισκεις δουλεια,στο χωριο να κανεις τι,να φυλας προβατα?Αν εχεις λεφτα βεβαι ζωαρα κανεις στα χωρια,αφου ειπα ο ανταγωνσιμος εκει ειναι τουλαχιστον αστειος..

Ένας εργένης λεφτάς σε χωριό, πολύ δύσκολα να τραβήξει μάχιμη γυναίκα, κάτω των 30
για να μείνει μαζί του μόνιμα.
Δε μιλάω για χωριά που είναι 15 λεπτά από την πλησιέστερη πόλη.

Έκανα Πάσχα σε μικρό χωριό της Μακεδονίας.
Γυναίκες ελεύθερες που να κατοικούν μόνιμα και να είναι κάτω των 30 ετών,δεν έχει.
Άντρες ναι,μεταξύ των οποίων και κάποιοι που μαζί με τους πατεράδες τους βγάζουν καλά λεφτά από γεωργία/κτηνοτροφία.
ΟΛΟΙ τους ελεύθεροι,άλλοι κωλομπαράδες,άλλοι πουτανιάρηδες,άλλοι χειρογλύκανο.
Ένας μόνο κατέβασε μία Βουλγάρα ημίμπαζο με παιδί.
Αντίθετα ΟΛΕΣ οι κοπέλες του χωριού,έχουν φύγει για σπουδές ή δουλειά,
έρχονται στις γιορτές και πέραν τούτου, ουδέν.

Οπότε ναι,δεν έχεις ανταγωνισμό αν είσαι λεφτάς σε χωριό.
Αλλά δεν παίζουν και πολλές ηρωίδες που θα έρθουν να μείνουν μαζί σου.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.537
Πόντοι
11.956

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.513
Πόντοι
216
Ισχυει πιστευω,
οτι ενας 'καλος'-δυνατος αντρας, σε μικρα μερη, θα εχει μεγαλυτερη περαση.
Αλλα εξαρταται για το ποσο 'μικρο μερος' μιλαμε.
Στα πολυ μικρα, δεν εχει καν ελευθερες γυναικες της προκοπης....οντως την εχουν κανει γι'αλλου. Εκτος αν φερεις καμια ξενη.

Κατ'εμε, η χρυση τομη ειναι οι μικρες επαρχιακες πολεις.
Και για ποιοτητα ζωης, σε σχεση με το μπουρδελο που λεγεται αθηνα,
και γιατι αν εισαι δυνατος, κανεις κυκλο, ξεχωριζεις, σε ξερουν, εχεις περαση σε γυναικες.

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.039
Πόντοι
1.056
Και όμως στις πόλεις λίγοι γαμανε ενώ σε ένα χωριό είναι πιο εύκολο να φτιάξεις ένα κύκλο, γιατί ο ανταγωνισμός είναι για το πουτσο στα χωριά, σιγά τον ανταγωνισμό δηλαδή, κάτι καφενοβιοι στην ηλικία του καλόγερο κάτι τσιγγάνοι και κάτι τσοπάνηδες.. Αθήνα θα αντέχεις τον ανταγωνισμό από εκατομμύρια πεινασμένες καια γαμητες ψωλες?
αμα δεν εισαι η δε μπεις στη πορεια σε κλικα που να εχει και γυναικες μεσα, στην απεξω θα εισαι παντα

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.039
Πόντοι
1.056
Αντίθετα ΟΛΕΣ οι κοπέλες του χωριού,έχουν φύγει για σπουδές ή δουλειά,
έρχονται στις γιορτές και πέραν τούτου, ουδέν.
κλασσικη κατασταση οπως στη δικη μου περιοχη. οσες εχουν μεινει μονιμα εδω, εχουν φραγκατους γονεις, και εχουν σχεση με αντρες που και αυτοι εχουν φραγκατους γονεις. εχουν πολλα στρεμματα. που σημαινει οτι εχουν λεφτα και κανουν αποδρασεις αρκετα συχνα. γενικα δε μενουν για πολυ καιρο στο χωριο και ετσι δε μπουχτηζουν. οι υπολοιπες μονο γιορτες , κανα σ.κ. και το καλοκαιρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom