Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
αυτος με το τανκς παραπάνω δεν μπορω να καταλαβω ποιος ειναι (οχι οτι με νοιαζει κιολας) ομως ξερει τον σαντ μαν.
Elvis91=trelojimakoss=self propelled howitzer

Ο τύπος δεν είναι ο jimakos900 που του έκανες πλάκα με τα παιχνιδάκια, αλλά φαίνεται ότι χρησιμοποιώντας το trelojimakoss προσπάθησε να θολώσει τα νερά, για να μην καταλάβουμε ότι είναι ο Elvis91 και να πέσουν οι υποψίες στον jimakos900

Μόνο που έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στη γραφή, όταν γράφει χαλαρά, που τον προδίδουν, δηλαδή έχει τα ίδια δυσλεκτικά λάθη και στα τρία προφίλ. Όταν είναι στην τσίτα, προσπαθεί να ορθογραφήσει σωστά για να μπερδέψει την κατάσταση.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ο τύπος δεν είναι ο jimakos900 που του έκανες πλάκα με τα παιχνιδάκια, αλλά φαίνεται ότι χρησιμοποιώντας το trelojimakoss προσπάθησε να θολώσει τα νερά, για να μην καταλάβουμε ότι είναι ο Elvis91 και να πέσουν οι υποψίες στον jimakos900
ολοκληρη πλεκτανη δηλαδη

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εντάξει σε χαλάει? Οι ελλεεινιδες δηλαδή δεν τρώνε λεφτά?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τυπε Χρήστο Σαββίδη αυτό είναι το μοναδικό μου προφίλ δεν είμαστε όλοι σαν εσένα και τον άλλον τον ιππότη της φαπας να έχουμε 5 6 προφίλ..
τυπε λεγε ποιος εισαι...φέρσου σαν αντρας!!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Τυπε ο τζιμακος ήταν τρελός το παιδί έλεγε τρελα πράγματα, λογικό είναι ξέρεις τι. Είναι να είσαι 22χρονων όπως μας έλεγε, και να μη γαμας.. Να είναι καλά το παιδί βέβαια, αλλά γέμιζε τζάμπα τις σελίδες με τις αμπελοφολοσοφιες του..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πρέπει να σε πάρουνε στοfbi εσένα άσε αρκετά ασχολουμε μαζί σου και με τους κλωνους
το ξερω...εσυ ουτε για τζιμάκος μου μοιαζεις, ουτε για ελβις..ποιος εισαι? εχουμε ξαναμιλήσει εδω?

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Δεν μιλάω για κλώνους, αλλά για διαδοχικά προφίλ. Κι αυτό είναι τουλάχιστον το τρίτο στη σειρά που χρησιμοποιείς. Πριν από το Elvis91 δεν έχω κοιτάξει. Συνήθως δεν ασχολούμαι με τα προφίλ των άλλων, αλλά με το προφίλ σου ως trelojimakoss ήσουν κάπως επιθετικός μαζί μου και για αυτό σε βγάζω στη φόρα. Και στα τρία προφίλ σου, σε ποστς σου που έχουν γραφτεί υπό κάποιο καθεστώς χαλάρωσης υπάρχουν οι ίδιες γραφολογικές συνήθειες (λάθη δυσλεξίας, στίξη, τονισμοί) που δεν αφήνουν καμμιά αμφιβολία. Πχ σε μία συγκεκριμμένη λέξη, βάζεις συστηματικά δυο τόνους (και στα τρία προφίλ).

ΥΓ Δεν έχω καμμιά σχέση με το Σαββίδη, ό,τι κι αν νομίζεις.

Δεν ειναι ο trelojimakoss.Ο τυπος self τρεχα γυρευε ειναι ο Elvis91 και πιο παλιο προφιλ ειχε ενα που ηταν Argron η΄΄ Agron,κατι τετοιο.Δεν μπορω να θυμηθω τωρα γιατι απο τα κοκορια εχει γινει το μυαλο μου σαν χυλος.Αν δεν πεθανω στον υπνο μου,θα το ψαξω αυριο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.833
Πόντοι
3.656

Δυο μαλακισμένα κατάφεραν να πέσουν στη βρωμίλα του Θερμαικού με πατίνι. :confused: Άντε τώρα να'σαι καθηγητής τους και να'χεις χάσει 800 χρόνια ζωής μέχρι να σου πουν ότι δεν πάθαν τίποτα

Εν τω μεταξύ,έχω τύχει κι εγώ κανα δυο φορές σκηνικό στην παραλία να είναι πάλι 2 σ'΄ένα πατίνι και να μπουρδουκλώνονται κάτω.Μην πω για άλλους που τα οδηγάνε μες στη μέση του δρόμου.Είναι απορίας άξιον πώς δεν έχουμε θύματα απ'αυτά τα σκατοπατίνια

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Δεν ειναι ο trelojimakoss.Ο τυπος self τρεχα γυρευε ειναι ο Elvis91 και πιο παλιο προφιλ ειχε ενα που ηταν Argron η΄΄ Agron,κατι τετοιο.Δεν μπορω να θυμηθω τωρα γιατι απο τα κοκορια εχει γινει το μυαλο μου σαν χυλος.Αν δεν πεθανω στον υπνο μου,θα το ψαξω αυριο.

Θες μερικά παραδείγματα; Πχ ό,τι έχει σχέση με γκόμενες παίρνει δύο τόνους. Επίσης οι προτάσεις συνήθως τελειώνουν με δύο τελείες αντί για μία. Και βαριέμαι να αραδιάζω κι άλλα, γιατί πρέπει να βάλω πολλά links.

Elvis91

Trelojimakoss (στις παραθέσεις)

Self propelled howitzer

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Θες μερικά παραδείγματα; Πχ ό,τι έχει σχέση με γκόμενες παίρνει δύο τόνους. Επίσης οι προτάσεις συνήθως τελειώνουν με δύο τελείες αντί για μία. Και βαριέμαι να αραδιάζω κι άλλα, γιατί πρέπει να βάλω πολλά links.

Elvis91

Self propelled howitzer

Tα ποστ του τρελοτζιμακου δεν τα βλεπω,Τα σβησανε?Τεσπα,ο Elvis91 ειναι σιγουρα ενα απο τα παλια του νικ.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Tα ποστ του τρελοτζιμακου δεν τα βλεπω,Τα σβησανε?Τεσπα,ο Elvis91 ειναι σιγουρα ενα απο τα παλια του νικ.
Ναι τα σβήσανε, για αυτό έβαλα ποστς που φαίνονται στην παράθεση σε ποστ άλλου χρήστη. Το επεσήμανα ότι είναι στην παράθεση.

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.327
Πόντοι
1.056

Elvis91

Self propelled howitzer

Απορώ πως δεν βαριέσαι.....άλλη δουλειά δεν έχεις ?

Πες μας για καμιά ιστορία για κανένα νιμου και άσε τα........ "ελβις και τρίχες κατσαρές"

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Απορώ πως δεν βαριέσαι.....άλλη δουλειά δεν έχεις ?

Πες μας για καμιά ιστορία για κανένα νιμου και άσε τα........ "ελβις και τρίχες κατσαρές"
Ε όταν τα έγραφα δεν είχα άλλη δουλειά :grin:
Νιμού υπάρχουν τρία αυτή τη στιγμή, αλλά μόνο με μία γίνεται παιγνίδι. Μιλάμε όμως για 40άρες και πάνω και δεν υπάρχει κάτι το συνταρακτικό.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ειναι η δευτερη φορα που παω αλκατραζ αυτο το καιρο και δε ξανα πατάω...εχει γεμησει με χορευτες πουσταράδες που βγάζουν τη πουτσα τους εξω και χορευουν,παρα χορευτριες..Ερχεται μια καθεται πανω μου,μου λεει τι εγινε δε σε βλεπω κεφάτο....της λεω σου ειπε κανεις οτι εγω ηρθα εδω για να βλεπω αυτους τους μαντράχαλους να χορευουν με τη πουτσα εξω??? μου λεει εχεις δικιο εχουν κανει και αλλοι πελάτες παράπονο:confused:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Δηλαδή ούτε οι γριές δεν σου καθοντε.. Πρέπει να ανέβεις σε 50αρες και πάνω μπας και δεις λίγο χαρά..

Μια χαρά μου κάθονται, απλώς ασχολούμαι με μία αυτή τη στιγμή, γιατί έχουμε κι άλλες δουλειές εκτός από τις γκόμενες. Η άλλη είναι η πρώην που βρισκόμαστε πότε πότε και την τρίτη τη γνώρισα πρόσφατα και θα έρθει κι αυτηνής η σειρά.

Γριές τις βλέπεις εσύ που είσαι 31, για μένα μια χαρά είναι. Άσε που άμα τις έβλεπες δεν θα σε πείραζε η ηλικία, έτσι που έχεις ρέψει από τη μαλακία.

Καλά είναι δυνατόν να μην βρίσκεις γκόμενα σε ολόκληρη Αθήνα και να θες να πας σε επαρχιακή πόλη, επειδή νομίζεις ότι είναι ευκολότερο να κάνεις κύκλο; Μα, να γαμάει ο γέρος κι εσύ, νέος άνθρωπος, να σκέφτεσαι να μετακομίσεις μπας και δεις λίγη χαρά;

Τι ξεφτίλες είναι αυτές ρε συ Προπέλα ή trelojimakoss ή Elvis91 ? :2funny:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
κυριοι οσοι λετε για παρεες και τα συναφή (δε θα πω οτι ειναι λάθος εδω στην ελλαδα) ειστε λουζερ...παρεες σημαίνει περιμενω απο αλλους και οχι απο τον εαυτο μου.Οποιος περιμενει απο αλλους ειναι τελειωμένος απο χερι.Δεν λεω ομως να μην εκμεταλευτεις την ευκαιρια αλιμονο η να μη κανεις γνωριμιες,αλλα αλλο το ενα,αλλο το αλλο.Το λεω για μερικους μερικους τωρα που ειναι νεοι να αλλαξουν μυαλα.Αυτα....(παω να φάω κανα σουβλάκι)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom