Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Εδω λενε οτι εγω ειμαι ο τζιμακος trelojimakos και οτι αλλο τους καπνισει.Καλω το χαζοτζιμακο εδω να του ςπει οτι δεν ειμαι εγω.Με προσβαλει αυτο,αμα παρεις ενα κειμνεο του τζιμακου και ενα δικο μου δνε εχουνε καμι σχεση αυτα που γραφω εφω με τα χαζα του τζιμακου,αλλα αυτοι ψαχνουν αφορμη να με μπαναρουν,και θελουν να με φορτωσουν ως τζιμακο.Οσο για τον ελβις91 τον βρηκα που εγραφε εδω,καλα τα λεει,αλλα δεν εχουμε σχεση,αυτος ηταν αλβανακος,και εγω δεν τους πολυπαω τους αλβανους,επισης ειχε εμμονη με τις παρεες και με τις αλβανιδες,εμενα οι αλβανιδες δεν μ αρεσουν,ειναι πολυ κατινες,αυτα για να εξηγουμαστε στους χαζουληδες..
Εσύ απλά είσαι κουτοπόνηρος. Είσαι ο Elvis91 που σταμάτησες να γράφεις είτε γιατί έφαγες μπαν είτε γιατί στην λέγανε συνέχεια που έπρηξες κόσμο με τους κύκλους και τα κονέ. Μετά ήρθες με το νικ trelojimakoss για να νομίσουμε ότι είσαι ο jimakos900 και να μην σε υποψιαστούμε. Κι όταν έφαγες μπαν ως trelojimakoss έφτιαξες το τωρινό προφίλ. Έχω βάλει ποστς και από τα τρία προφίλ που το αποδεικνύουν. Οπότε πάψε να μας παραμυθιάζεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.350
Πόντοι
9.297
ρε παιδια αληθεια γιατι τα κοριτσια της ηλικιας μου (18) λενε στα αρχιδια μου αφου δεν εχουν? το λενε και μεγαλυτερες αυτο η μονο οι δικες μας? δεν βγαζει νοημα...
Γιατί όπως θηλυκοποιειται ο μέσος άνδρας με το να κυκλοφορεί με παντόφλες έξω σαν γκόμενα αντίστοιχα αρρενοποιειται η μέση γυναίκα βρίζοντας σαν καγκουρας.
Το μπέρδεμα των φύλων είναι ένας ξεκάθαρος δείκτης της σαπιλας στην οποία ζει η κοινωνία μας...
ν φύλων

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Γιατί όπως θηλυκοποιειται ο μέσος άνδρας με το να κυκλοφορεί με παντόφλες έξω σαν γκόμενα αντίστοιχα αρρενοποιειται η μέση γυναίκα βρίζοντας σαν καγκουρας.
Το μπέρδεμα των φύλων είναι ένας ξεκάθαρος δείκτης της σαπιλας στην οποία ζει η κοινωνία μας...
ν φύλων
Δηλαδή σε λίγο καιρό θα ακούμε τα κορίτσια να λένε στην π....α μου?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.350
Πόντοι
9.297
Δηλαδή σε λίγο καιρό θα ακούμε τα κορίτσια να λένε στην π....α μου?
Πολύ θέλει;Εγώ λέω θα το ακούσεις πολύ σύντομα...ανάλογα με το επίπεδο τους μιλάνε.Υπαρχουν σκουπίδια αρσενικού γένους αλλά και θηλυκού..

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Πολύ θέλει;Εγώ λέω θα το ακούσεις πολύ σύντομα...ανάλογα με το επίπεδο τους μιλάνε.Υπαρχουν σκουπίδια αρσενικού γένους αλλά και θηλυκού..
Δηλαδή το κάνουν για να νιώσουν μαγκισες και καλά ? Αυτό είναι που δεν έχω καταλάβει

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
ρε παιδια αληθεια γιατι τα κοριτσια της ηλικιας μου (18) λενε στα αρχιδια μου αφου δεν εχουν? το λενε και μεγαλυτερες αυτο η μονο οι δικες μας? δεν βγαζει νοημα...
Αυτά ακουνε αυτά λενε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δηλαδή το κάνουν για να νιώσουν μαγκισες και καλά ? Αυτό είναι που δεν έχω καταλάβει
Ακόμα να καταλάβεις ότι Ελληνίδα ισόν μηδέν θυληκότητά?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
ν φύλων
Ε βέβαια αυτές είναι άντρες πλέον δεν είναι γυναίκες

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.346
Πόντοι
11.956
Αυτών τον Elvis...τον θυμάμαι που όλο για της αλβανίδες ελεγε

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.530
Πόντοι
3.656

Είδες τί εποχές ζούμε;

Οι γυναίκες θέλουν να'χουν αρχίδια και οι άντρες μουνί

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ε βέβαια αυτές είναι άντρες πλέον δεν είναι γυναίκες
βασικα μερικες βριζουν σαν αντρες αλλα δεν υπαρχει κατι αλλο που εγω προσωπικα να εχω δει να τις κανει να αρρενοποιουνται τοσο, εχετε παρατηρησει κατι αλλο εσεις?
Είδες τί εποχές ζούμε;

Οι γυναίκες θέλουν να'χουν αρχίδια και οι άντρες μουνί
καλα ειπαμε το παραεκανες κι εσυ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.350
Πόντοι
9.297
Nαι οι πανηλίθιες...νομίζουν ότι αν βριζουν σαν άντρες αναβαθμίζονται.
Τα σκουπίδια όμως δεν γίνονται άνθρωποι...

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Nαι οι πανηλίθιες...νομίζουν ότι αν βριζουν σαν άντρες αναβαθμίζονται.
Τα σκουπίδια όμως δεν γίνονται άνθρωποι...
αν οι αντρες θυληκοποιουνται σε λιγο θα γινουν ολες dominant και στο σεξ χαχαχαχ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.350
Πόντοι
9.297

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Γιατί λίγα στραπονιασματα γίνονται;
Γίνεται στην Αθήνα φεστιβάλ με αφέντρες...
αυτο δεν ειναι μεσα στο φεστιβαλ των lgtbq-bdsm ? γιατι εχεις ακουσει νεα κοριτσια να ψαχνουν να πηδηξουν με στραπ ον?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.350
Πόντοι
9.297
αυτο δεν ειναι μεσα στο φεστιβαλ των lgtbq-bdsm ? γιατι εχεις ακουσει νεα κοριτσια να ψαχνουν να πηδηξουν με στραπ ον?
Οι αφέντρες δεν λειτουργούν απαραίτητα με στραπον...
Εδώ στο bou.ειδα μια ανακοίνωση.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Οι αφέντρες δεν λειτουργούν απαραίτητα με στραπον...
Εδώ στο bou.ειδα μια ανακοίνωση.
σωστο, αλλα θελω να πιστευω πιστευω πως οι περισσοτερες απλες γκομενες δεν επιδιωκουν να εχουν αυτη τη σταση προς τους ανδρες, τουλαχιστον στις ηλικιες τις δικες μου

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.346
Πόντοι
11.956
σωστο, αλλα θελω να πιστευω πιστευω πως οι περισσοτερες απλες γκομενες δεν επιδιωκουν να εχουν αυτη τη σταση προς τους ανδρες, τουλαχιστον τις ηλικιες τις δικες μου
Έτσι είναι τα μικρά και οι γκόμενες στυλ Βρισηίδας ασχιμινας...βρίζουν που νομίζουν ότι είναι κάποιες ...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.350
Πόντοι
9.297
σωστο, αλλα θελω να πιστευω πιστευω πως οι περισσοτερες απλες γκομενες δεν επιδιωκουν να εχουν αυτη τη σταση προς τους ανδρες, τουλαχιστον στις ηλικιες τις δικες μου
Σωστά.Αυτα τα σπορ είναι για πιο μεγάλες ηλικίες.Ασε που τα κορίτσια στην ηλικία σου δεν ξέρουν τίποτα και μόνο πρόλογο πουλάνε κάτι που περνάει στα αγόρια της ηλικίας σου άρα γιατί να ψάχνουν για κάτι ακραίο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom