Εσύ απλά είσαι κουτοπόνηρος. Είσαι ο Elvis91 που σταμάτησες να γράφεις είτε γιατί έφαγες μπαν είτε γιατί στην λέγανε συνέχεια που έπρηξες κόσμο με τους κύκλους και τα κονέ. Μετά ήρθες με το νικ trelojimakoss για να νομίσουμε ότι είσαι ο jimakos900 και να μην σε υποψιαστούμε. Κι όταν έφαγες μπαν ως trelojimakoss έφτιαξες το τωρινό προφίλ. Έχω βάλει ποστς και από τα τρία προφίλ που το αποδεικνύουν. Οπότε πάψε να μας παραμυθιάζεις.Εδω λενε οτι εγω ειμαι ο τζιμακος trelojimakos και οτι αλλο τους καπνισει.Καλω το χαζοτζιμακο εδω να του ςπει οτι δεν ειμαι εγω.Με προσβαλει αυτο,αμα παρεις ενα κειμνεο του τζιμακου και ενα δικο μου δνε εχουνε καμι σχεση αυτα που γραφω εφω με τα χαζα του τζιμακου,αλλα αυτοι ψαχνουν αφορμη να με μπαναρουν,και θελουν να με φορτωσουν ως τζιμακο.Οσο για τον ελβις91 τον βρηκα που εγραφε εδω,καλα τα λεει,αλλα δεν εχουμε σχεση,αυτος ηταν αλβανακος,και εγω δεν τους πολυπαω τους αλβανους,επισης ειχε εμμονη με τις παρεες και με τις αλβανιδες,εμενα οι αλβανιδες δεν μ αρεσουν,ειναι πολυ κατινες,αυτα για να εξηγουμαστε στους χαζουληδες..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 69.346
- Πόντοι
- 11.956
Λοιπόν τελικά είναι αυτός που λες ?
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.350
- Πόντοι
- 9.297
Γιατί όπως θηλυκοποιειται ο μέσος άνδρας με το να κυκλοφορεί με παντόφλες έξω σαν γκόμενα αντίστοιχα αρρενοποιειται η μέση γυναίκα βρίζοντας σαν καγκουρας.ρε παιδια αληθεια γιατι τα κοριτσια της ηλικιας μου (18) λενε στα αρχιδια μου αφου δεν εχουν? το λενε και μεγαλυτερες αυτο η μονο οι δικες μας? δεν βγαζει νοημα...
Το μπέρδεμα των φύλων είναι ένας ξεκάθαρος δείκτης της σαπιλας στην οποία ζει η κοινωνία μας...
ν φύλων
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Δηλαδή σε λίγο καιρό θα ακούμε τα κορίτσια να λένε στην π....α μου?Γιατί όπως θηλυκοποιειται ο μέσος άνδρας με το να κυκλοφορεί με παντόφλες έξω σαν γκόμενα αντίστοιχα αρρενοποιειται η μέση γυναίκα βρίζοντας σαν καγκουρας.
Το μπέρδεμα των φύλων είναι ένας ξεκάθαρος δείκτης της σαπιλας στην οποία ζει η κοινωνία μας...
ν φύλων
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.350
- Πόντοι
- 9.297
Πολύ θέλει;Εγώ λέω θα το ακούσεις πολύ σύντομα...ανάλογα με το επίπεδο τους μιλάνε.Υπαρχουν σκουπίδια αρσενικού γένους αλλά και θηλυκού..Δηλαδή σε λίγο καιρό θα ακούμε τα κορίτσια να λένε στην π....α μου?
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Δηλαδή το κάνουν για να νιώσουν μαγκισες και καλά ? Αυτό είναι που δεν έχω καταλάβειΠολύ θέλει;Εγώ λέω θα το ακούσεις πολύ σύντομα...ανάλογα με το επίπεδο τους μιλάνε.Υπαρχουν σκουπίδια αρσενικού γένους αλλά και θηλυκού..
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
Αυτά ακουνε αυτά λενερε παιδια αληθεια γιατι τα κοριτσια της ηλικιας μου (18) λενε στα αρχιδια μου αφου δεν εχουν? το λενε και μεγαλυτερες αυτο η μονο οι δικες μας? δεν βγαζει νοημα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ακόμα να καταλάβεις ότι Ελληνίδα ισόν μηδέν θυληκότητά?Δηλαδή το κάνουν για να νιώσουν μαγκισες και καλά ? Αυτό είναι που δεν έχω καταλάβει
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
Ε βέβαια αυτές είναι άντρες πλέον δεν είναι γυναίκεςΓιατί όπως θηλυκοποιειται ο μέσος άνδρας με το να κυκλοφορεί με παντόφλες έξω σαν γκόμενα αντίστοιχα αρρενοποιειται η μέση γυναίκα βρίζοντας σαν καγκουρας.
ν φύλων
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
Ένας από αυτους τους 2..(εμενα μου αρκεί)Λοιπόν τελικά είναι αυτός που λες ?
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 69.346
- Πόντοι
- 11.956
Αυτών τον Elvis...τον θυμάμαι που όλο για της αλβανίδες ελεγε
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.530
- Πόντοι
- 3.656
ρε παιδια αληθεια γιατι τα κοριτσια της ηλικιας μου (18) λενε στα αρχιδια μου αφου δεν εχουν? το λενε και μεγαλυτερες αυτο η μονο οι δικες μας? δεν βγαζει νοημα...
Είδες τί εποχές ζούμε;
Οι γυναίκες θέλουν να'χουν αρχίδια και οι άντρες μουνί
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
βασικα μερικες βριζουν σαν αντρες αλλα δεν υπαρχει κατι αλλο που εγω προσωπικα να εχω δει να τις κανει να αρρενοποιουνται τοσο, εχετε παρατηρησει κατι αλλο εσεις?Ε βέβαια αυτές είναι άντρες πλέον δεν είναι γυναίκες
καλα ειπαμε το παραεκανες κι εσυΕίδες τί εποχές ζούμε;
Οι γυναίκες θέλουν να'χουν αρχίδια και οι άντρες μουνί
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.350
- Πόντοι
- 9.297
Nαι οι πανηλίθιες...νομίζουν ότι αν βριζουν σαν άντρες αναβαθμίζονται.Δηλαδή το κάνουν για να νιώσουν μαγκισες και καλά ? Αυτό είναι που δεν έχω καταλάβει
Τα σκουπίδια όμως δεν γίνονται άνθρωποι...
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
αν οι αντρες θυληκοποιουνται σε λιγο θα γινουν ολες dominant και στο σεξ χαχαχαχNαι οι πανηλίθιες...νομίζουν ότι αν βριζουν σαν άντρες αναβαθμίζονται.
Τα σκουπίδια όμως δεν γίνονται άνθρωποι...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.350
- Πόντοι
- 9.297
Γιατί λίγα στραπονιασματα γίνονται;αν οι αντρες θυληκοποιουνται σε λιγο θα γινουν ολες dominant και στο σεξ χαχαχαχ
Γίνεται στην Αθήνα φεστιβάλ με αφέντρες...
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
αυτο δεν ειναι μεσα στο φεστιβαλ των lgtbq-bdsm ? γιατι εχεις ακουσει νεα κοριτσια να ψαχνουν να πηδηξουν με στραπ ον?Γιατί λίγα στραπονιασματα γίνονται;
Γίνεται στην Αθήνα φεστιβάλ με αφέντρες...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.350
- Πόντοι
- 9.297
Οι αφέντρες δεν λειτουργούν απαραίτητα με στραπον...αυτο δεν ειναι μεσα στο φεστιβαλ των lgtbq-bdsm ? γιατι εχεις ακουσει νεα κοριτσια να ψαχνουν να πηδηξουν με στραπ ον?
Εδώ στο bou.ειδα μια ανακοίνωση.
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
σωστο, αλλα θελω να πιστευω πιστευω πως οι περισσοτερες απλες γκομενες δεν επιδιωκουν να εχουν αυτη τη σταση προς τους ανδρες, τουλαχιστον στις ηλικιες τις δικες μουΟι αφέντρες δεν λειτουργούν απαραίτητα με στραπον...
Εδώ στο bou.ειδα μια ανακοίνωση.
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 69.346
- Πόντοι
- 11.956
Έτσι είναι τα μικρά και οι γκόμενες στυλ Βρισηίδας ασχιμινας...βρίζουν που νομίζουν ότι είναι κάποιες ...σωστο, αλλα θελω να πιστευω πιστευω πως οι περισσοτερες απλες γκομενες δεν επιδιωκουν να εχουν αυτη τη σταση προς τους ανδρες, τουλαχιστον τις ηλικιες τις δικες μου
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.350
- Πόντοι
- 9.297
Σωστά.Αυτα τα σπορ είναι για πιο μεγάλες ηλικίες.Ασε που τα κορίτσια στην ηλικία σου δεν ξέρουν τίποτα και μόνο πρόλογο πουλάνε κάτι που περνάει στα αγόρια της ηλικίας σου άρα γιατί να ψάχνουν για κάτι ακραίο;σωστο, αλλα θελω να πιστευω πιστευω πως οι περισσοτερες απλες γκομενες δεν επιδιωκουν να εχουν αυτη τη σταση προς τους ανδρες, τουλαχιστον στις ηλικιες τις δικες μου