argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.883
- Πόντοι
- 9.297
Dominant;Δεν θα έπρεπε να ξέρεις τέτοιες έννοιες στην ηλικία σου...αν οι αντρες θυληκοποιουνται σε λιγο θα γινουν ολες dominant και στο σεξ χαχαχαχ
Dominant;Δεν θα έπρεπε να ξέρεις τέτοιες έννοιες στην ηλικία σου...αν οι αντρες θυληκοποιουνται σε λιγο θα γινουν ολες dominant και στο σεξ χαχαχαχ
βριζουν πολυ συχνα το παραξενο ειναι οτι χρησιμοποιουν λανθασμενα το αρσενικο γενος, λενε ας πουμε αντε ρε μαλακα αντι μαλακισμενηΔηλαδή το κάνουν για να νιώσουν μαγκισες και καλά ? Αυτό είναι που δεν έχω καταλάβει
Ακριβώς!!Είδες κατά βάθος το ξέρουν ότι οι Αντρές είμαστε ανώτερα όντα.. Έχεις δει κα αν άντρα να λέει στο μουνι μου?
Το μέγεθος της ηλιθιότητας τους αυτό υποδεικνύει....βριζουν πολυ συχνα το παραξενο ειναι οτι χρησιμοποιουν λανθασμενα το αρσενικο γενος, λενε ας πουμε αντε ρε μαλακα αντι μαλακισμενη
γιατι δε θα επρεπε σιγα? εδω τα ξερουν τα 15χροναDominant;Δεν θα έπρεπε να ξέρεις τέτοιες έννοιες στην ηλικία σου...
σιγουρα αυτο δεν το εχω δει, ισως θα ηθελαν να νιωσουν εστω και λιγο αντρακια γι'αυτο το λενεΕίδες κατά βάθος το ξέρουν ότι οι Αντρές είμαστε ανώτερα όντα.. Έχεις δει κα αν άντρα να λέει στο μουνι μου?
αυτο μαλλον δειχνει οτι δεν ξερουν να χρησιμοποιουν ουτε την ελληνικη γλωσσα σωσταβριζουν πολυ συχνα το παραξενο ειναι οτι χρησιμοποιουν λανθασμενα το αρσενικο γενος, λενε ας πουμε αντε ρε μαλακα αντι μαλακισμενη
Είδες κατά βάθος το ξέρουν ότι οι Αντρές είμαστε ανώτερα όντα.. Έχεις δει κα αν άντρα να λέει στο μουνι μου?
Εδώ οι γυναίκες κόβουν και ράβουν σήμερα κι αυτοί οι δύο στην κοσμάρα τους, αναμασούν παρωχημένες θεωρίες ότι οι γυναίκες αισθάνονται κατώτερες....Ακριβώς!!
Αισθανονται κατώτερες ως γυναίκες ...
Οι γυναίκες και οι gay πληρώνονται...οι str8 άνδρες πληρώνουν.ΤΕΛΟΣ!Εδώ οι γυναίκες κόβουν και ράβουν σήμερα κι αυτοί οι δύο στην κοσμάρα τους, αναμασούν παρωχημένες θεωρίες ότι οι γυναίκες αισθάνονται κατώτερες....
Έχουνε κουρσέψει όλες τις αντρικές περιοχές υιοθετώντας ακομπλεξάριστα αντρικές συμπεριφορές, έχουνε σφετεριστεί ακόμα και την αντρική γλώσσα για να σου δείξουν ότι ούτε και σε αυτήν δεν είσαι ο κυρίαρχος πια...
Ξυπνήστε κατακαημένοι, εσείς τρέχετε στα μπουρδέλα γιατί δεν βρίσκετε γκόμενες. Αυτές τον κώλο τους να κουνήσουν λίγο έχουν όποιον θέλουν. Η φιλοσοφία σας μάρανε.
Άλλος ένας που έχει διαστρεβλώσει την πραγματικότητα για να του βγει το αφήγημα.Οι γυναίκες και οι gay πληρώνονται...οι str8 άνδρες πληρώνουν.ΤΕΛΟΣ!
Όλοι πληρώνουν...εμείς πληρώνουμε σε ρευστο χρήμα...οι άλλοι πληρώνουν σε είδος και νομίζουν οι αφελείς ότι ΔΕΝ πληρώνουν...φευ!!!!!Άλλος ένας που έχει διαστρεβλώσει την πραγματικότητα για να του βγει το αφήγημα.
Όσοι δεν μπορούν να βρουν χωρίς να πληρώσουν, αναγκάζονται και πληρώνουν. Και πρέπει να τελειώνουν και σε δέκα λεπτά, γιατί η τσατσά τους χτυπάει την πόρτα. Άντρακλες, όχι αστεία.
μα εγω και να βρω γκομενα,παλι θα τρεχω στα μπουρδελαΕδώ οι γυναίκες κόβουν και ράβουν σήμερα κι αυτοί οι δύο στην κοσμάρα τους, αναμασούν παρωχημένες θεωρίες ότι οι γυναίκες αισθάνονται κατώτερες....
Έχουνε κουρσέψει όλες τις αντρικές περιοχές υιοθετώντας ακομπλεξάριστα αντρικές συμπεριφορές, έχουνε σφετεριστεί ακόμα και την αντρική γλώσσα για να σου δείξουν ότι ούτε και σε αυτήν δεν είσαι ο κυρίαρχος πια...
Ξυπνήστε κατακαημένοι, εσείς τρέχετε στα μπουρδέλα γιατί δεν βρίσκετε γκόμενες. Αυτές τον κώλο τους να κουνήσουν λίγο έχουν όποιον θέλουν. Η φιλοσοφία σας μάρανε.
γαμουσα μια λατίνα πρόσφατα που κάθε 10λεπτο μαζι της ηταν σαν 5 ωρες με καποια που γνωρισα εξωΆλλος ένας που έχει διαστρεβλώσει την πραγματικότητα για να του βγει το αφήγημα.
Όσοι δεν μπορούν να βρουν χωρίς να πληρώσουν, αναγκάζονται και πληρώνουν. Και πρέπει να τελειώνουν και σε δέκα λεπτά, γιατί η τσατσά τους χτυπάει την πόρτα. Άντρακλες, όχι αστεία.
Αυτά ακουνε αυτά λενε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ακόμα να καταλάβεις ότι Ελληνίδα ισόν μηδέν θυληκότητά?
Γιατί δεν ασχολείσαι με την κατάντια σου καλύτερα που παριστάνεις και τον έξυπνο. Τριαντάρης που συχνάζει σε μπουρδέλα, είναι απλά αποτυχημένος. Deal with it.
Άλλος ένας που έχει διαστρεβλώσει την πραγματικότητα για να του βγει το αφήγημα.
Δεν ισχυει απολυτα αυτοΞυπνήστε κατακαημένοι, εσείς τρέχετε στα μπουρδέλα γιατί δεν βρίσκετε γκόμενες. Αυτές τον κώλο τους να κουνήσουν λίγο έχουν όποιον θέλουν. Η φιλοσοφία σας μάρανε.
Δεν ισχυει απολυτα αυτο
Πολλοι πηγαινουν στις πουτανες γιατι βαριουνται ολο το υπολοιπο πακετο που παρεχει μια κανονικη σχεση με τις γκρινιες, τα μπερδεματα, κλπ
Οπως ειπε καποιος "Η πουτανα ειναι μια γκομενα που την πληρωνεις για να φυγει μετα το γαμησι και να μη σου τα πρηζει"
μα εγω και να βρω γκομενα,παλι θα τρεχω στα μπουρδελα
Πες τα Χρυσόστομε Βλαδίμηρεμα εγω και να βρω γκομενα,παλι θα τρεχω στα μπουρδελα