Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.242
Πόντοι
206
Μαρία Καλάβρια - Σάμι Φάις: Το μοντέλο ζητάει από τον επιχειρηματία €15 εκατ. ευρώ

Η 51χρονη πρώην σύζυγος του Mr Nike, σύμφωνα με πηγές από την Εισαγγελία, ζητά με την αγωγή της «να υποχρεωθεί ο εναγόμενος να μου καταβάλει εντόκως το ποσό των 15.543.563,30 ευρώ που αντιστοιχεί στο 1/3 της επαύξησης της περιουσίας του (46.630.690 ευρώ) από την ημέρα τελέσεως του γάμου μας και μέχρι την αμετάκλητη λύση του».

Κατά συνέπεια και όπως ορίζει ο νόμος, διεκδικεί το 1/3 της περιουσίας του.

Παράλληλα, όλα αυτά τα χρόνια ασχολείτο μετά μανίας αφενός μεν με τα κοσμικά παρακολουθώντας όλες τις σχετικές εκπομπές στα τηλεοπτικά κανάλια και διαβάζοντας όλα τα γνωστού ύφους και ποιότητας σχετικά περιοδικά, με τα οποία ήταν γεμάτο το σπίτι μας, δίνοντας απαράδεκτα πρότυπα ζωής στα παιδιά μας, αφετέρου δε με το σώμα και την εικόνα της, με αποτέλεσμα για personal trainer στο σπίτι, αγορές καλλυντικών, αρωμάτων, άπειρων ρούχων, αξεσουάρ κ.λπ. να ξοδεύει χωρίς κανένα μέτρο κάθε μήνα ιλιγγιώδη ποσά, να υπερφορτώνει τις πιστωτικές της κάρτες υπερβαίνοντας συνεχώς το υψηλότατο μηνιαίο όριό τους των 30.000 ευρώ και δεν συμμορφωνόταν παρά τις παρατηρήσεις μου, με αποτέλεσμα να επέλθει η αποξένωσή μας, να κλονιστεί ο γάμος μας, να αποχωρήσω από την οικία και να επέλθει η συναινετική λύση του γάμου μας».

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Eγώ ήμουν μέχρι και 4,5 χρόνια με Ελληνίδα,με την προαναφερόμενη Γερμανίδα κανά χρόνο.
Ούτε αυτές δε θα δέχονταν να τις γαμάω με καπότα,ούτε ξέρω κανέναν που να τραβιέται μήνες και να γαμάει με καπότα.
Η μέση λύση είναι για μένα αντισύλληψη και προσοχή στις γόνιμες μέρες.
Το να μην απολαμβάνεις ακάποτο σεξ με άτομο που γουστάρεις και τραβιέσαι καιρό, με τον φόβο μη γίνει η στραβή,
είναι κάτι που το ακούω πρώτη φορά.
Η δική μου ένσταση ήταν να μην κάνεις καγκουριλίκια με άτομο που από πριν ξέρεις ότι είναι ακατάλληλο για κάτι πέρα από γαμήσι.
Άσε τις κωλομαγκιές και βάζε πάντα και παντού κράνος γιατί ΜΙΑ ΦΟΡΑ θα σου έρθουν οι εξάρες!! :wink:

Τελευταία τροποποίηση:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
δηλώνω βιγκαν
1650204148828.png
ΕΕ όχι και βήγκαν. Έχει άρωμα και γεύση φρέσκου (ελπίζω) σολομού. :2funny:

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.264
Πόντοι
481

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.319
Πόντοι
8.346

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Μη ξανακουσω για βιγκαν.. με τις τρελές να πούμε
Ρίχτη’ ς μια μπούτσα και μετά πες της: «είδες τι έχανες τόσο καιρό με το βηγκανιλίκι;; τώρα που ξανάκανες την αρχή με το κρέας μου, μπορείς να συνεχίσεις να τρως ελεύθερα» :2funny: :2funny:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.319
Πόντοι
8.346
Ρίχτη’ ς μια μπούτσα και μετά πες της: «είδες τι έχανες τόσο καιρό με το βηγκανιλίκι;; τώρα που ξανάκανες την αρχή με το κρέας μου, μπορείς να συνεχίσεις να τρως ελεύθερα» :2funny: :2funny:
Δν αντεξα να ακουω τις μαλακίες της.. Σε κάποια φαση την απαντησα σοβαρα,δεν ειχε τι να πει,εβγαλε ενα μανιφεστο κ εριξε μπλοκ.
Τι πιο σύνηθες

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Δν αντεξα να ακουω τις μαλακίες της.. Σε κάποια φαση την απαντησα σοβαρα,δεν ειχε τι να πει,εβγαλε ενα μανιφεστο κ εριξε μπλοκ.
Τι πιο σύνηθες
Ορθώς ξηγήθηκες, έτσι κι αλλιώς τέτοιες εγκάθετες μαλακισμένες σπάνια σέβονται την άλλη άποψη και τους αξίζει γερό γλέντι γενικώς... :wink:
«Mανιφέστο»... :2funny: :2funny: Είμαι σίγουρος για τι τετραγωνισμό του κύκλου θα επρόκειτο. (και μάλιστα για μια απλή προτίμηση γαστρονομικής φύσεως)

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.319
Πόντοι
8.346
Ορθώς ξηγήθηκες, έτσι κι αλλιώς τέτοιες εγκάθετες μαλακισμένες σπάνια σέβονται την άλλη άποψη και τους αξίζει γερό γλέντι γενικώς... :wink:
«Mανιφέστο»... :2funny: :2funny: Είμαι σίγουρος για τι τετραγωνισμό του κύκλου θα επρόκειτο. (και μάλιστα για μια απλή προτίμηση γαστρονομικής φύσεως)
Αστα να πανε. Κριμα γιατί ηταν ωραιο μωρακι αλλα οπως τα εχει ο τεράστιος χομπιστας Barney Stinson
barney stinson GIF

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.264
Πόντοι
481
Αντε μέχρι vegetarian, αυτό με τους vegan πάει πολύ, αγγίζει τα όρια της ψύχωσης

πριν πολλά χρόνια που τα είχα με μια vegetarian όσο κι αν την τάιζα μπούτσο καθημερινά, τα επίπεδα σιδηρου κλπ δεν ανεβαιναν στον οργανισμό της μόνο με τα χόρτα, λαχανα και αυγά που έτρωγε
μιας και ειμαι καλός μαγειρας :hi: και τρελαινόταν να της μαγειρεύω, άρχισα να βάζω στις σούπες αλεσμένη πρωτεΐνη (ψαρι)
όχι μόνο δεν κατάλαβε τίποτα αλλά της αρεσε κιόλας.
αργότερα, μια με το καλό, μια με το αγριο την έπεισα να τρώει λιγο ψάρι

πολλή προσπάθεια όμως, ρε παιδιά, και στο τέλος με κούρασε... ξέρεις τι είναι να βγαίνεις έξω για φαγητό και να πρέπει να κανεις scouting ποια εστιατόρια έχουν vegetarian επιλογές... και πολύ συχνά όλο τα ίδια και τα ίδια στο μενού

βέβαια να προσθέσω εδώ οτι το μουνάκι της είχε καταπληκτική γεύση :smiling-face-with-heart-eyes: λέτε να οφειλόταν στη διατροφή της?.. :cheesy:

edit: δεν ήταν ελλεηνίδα, ελπίζω να μην με εξοστρακίσετε από το νήμα :cheesy:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Αντε μέχρι vegetarian, αυτό με τους vegan πάει πολύ, αγγίζει τα όρια της ψύχωσης

πριν πολλά χρόνια που τα είχα με μια vegetarian όσο κι αν την τάιζα μπούτσο καθημερινά, τα επίπεδα σιδηρου κλπ δεν ανεβαιναν στον οργανισμό της μόνο με τα χόρτα, λαχανα και αυγά που έτρωγε
μιας και ειμαι καλός μαγειρας :hi: και τρελαινόταν να της μαγειρεύω, άρχισα να βάζω στις σούπες αλεσμένη πρωτεΐνη (ψαρι)
όχι μόνο δεν κατάλαβε τίποτα αλλά της αρεσε κιόλας.
αργότερα, μια με το καλό, μια με το αγριο την έπεισα να τρώει λιγο ψάρι

πολλή προσπάθεια όμως, ρε παιδιά, και στο τέλος με κούρασε... ξέρεις τι είναι να βγαίνεις έξω για φαγητό και να πρέπει να κανεις scouting ποια εστιατόρια έχουν vegetarian επιλογές... και πολύ συχνά όλο τα ίδια και τα ίδια στο μενού

βέβαια να προσθέσω εδώ οτι το μουνάκι της είχε καταπληκτική γεύση :smiling-face-with-heart-eyes: λέτε να οφειλόταν στη διατροφή της?.. :cheesy:

edit: δεν ήταν ελλεηνίδα, ελπίζω να μην με εξοστρακίσετε από το νήμα :cheesy:
δωστης μια πολυβιταμινη

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.643
Πόντοι
3.656

Μού θελε και γιατρό η γεροντοκόρη

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι σου φαίνεται περιεργο εγώ με διάφορες μαλακιες δεν τις βγάζω?

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706

Με το θύμα γελάς, ρε αναίσθητε; Πάει, σου έχει στρίψει τελείως. Πάρτο απόφαση, με τη μαλακία που σε δέρνει, δεν πρόκειται να βρεις γκόμενα στον αιώνα τον άπαντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom