Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
δηλώνω βιγκαν
Το λέω αυτό για δεις πως λειτουργεί στην δικιά της έδρα...Τι λες ρε τυπε?! Θες μετα να βρεθω και με καταγγελία για βιασμο στο ονομα μου? Θα ρθουν μετα τα μελη του μπου για υπεράσπιση μου?
Αν καταλάβουν ότι τις αποφεύγεις για τον
χαρακτήρα τους , τότε
γίνονται επιθετικές.
Τι λες ρε τυπε?! Θες μετα να βρεθω και με καταγγελία για βιασμο στο ονομα μου? Θα ρθουν μετα τα μελη του μπου για υπεράσπιση μου?
Όσο περνάνε τα χρόνια, μεγάλη βαρύτητα στη συναναστροφή μου με άντρες/γυναίκες,είναι να μην με φέρνουν δημόσια και μη,Σε ανεπιθύμητες ιστορίες. Η ποιότητα μιας σχέσης εξαρτάται από το μυαλό που κουβαλάει ο καθένας. Αν αυτό δεν δουλεύει κανονικά, τα πάντα μπορούν να σου συμβούν.
Εμένα μου έχει χαλάσει γκόμενα διακοπές. Με μια άλλη μπλέξαμε σε επεισόδιο με τρίτους, φτάνουν οι μπάτσοι κι αυτή υποστήριζε μία εκδοχή που δεν μπορούσα να υποστηρίζω γιατί ήταν μαλακία με αποτέλεσμα να έχουμε δίκιο και να το χάσουμε γιατί δεν είχαμε συνοχή για να πείσουμε. Επίσης μία χαζή από Limoges που είχα, όταν την άφησα μου έστελνε τις φωτογραφίες του επόμενου για να μου δείξει ότι βρήκε καλύτερον. Φαντάσου τώρα μία να σε βγάζει με φωτογραφίες στα σόσιαλ και να λέει διάφορα.
Λες να τελειώνουν οι ιστορίες που μπορούν να σου συμβούν με μία χαζή;
Γιατί το πράγμα θα έπρεπε να συμβεί σαν το σενάριο που αναφέρεις; Γράφω εγώ για εξόδους και ποτά;ρε τύπε δεν καταλαβαινω, γνωρίζεις μία γκομενα βγαινετε τη πρώτη φορά.. της λές μετά το ποτο να πάτε κάπου οι 2 σας να χαλαρωσετε δεχεται ξεκινας να της βάζεις χέρι μέχρι εκει που θέλει.... δεν τη γαμας το ιδιο βράδυ οκ φευγετε μετά ξαναβγαινετε και ειτε την επομενη ειτε την μεθεπομενη της λες να πατε σπιτι σου ή σε κανα ξενοδοχειο και δ΄εχεται... εσυ πως το έφτασες στην αστυνομια το πραγμα ; οι μπάτσοι που κολλανε ;
Γιατί το πράγμα θα έπρεπε να συμβεί σαν το σενάριο που αναφέρεις; Γράφω εγώ για εξόδους και ποτά;
Ανέφερα κάποια περιστατικά που μου συνέβησαν με γκόμενες που είχα υποτιμήσει τη χαζομάρα τους. Κάτι που μπορεί να σου τύχει ιδίως αν η άλλη είναι μουνάρα.
Το επεισόδιο με τους μπάτσους ήταν σε πάρκιγκ σε σιδηροδρομικό σταθμό. Χίλια δυο μπορεί να είναι τα contexts που μπορεί να σου συμβεί κάτι.
Να και τώρα είμαι με μία κολαψολόγα που ζει σε εναλλακτικό χωριό. Οι κολαψολόγοι πιστεύουν στην κατάρρευση του συστήματος με βάση κάποιες έρευνες και στατιστικά και προετοιμάζονται για αυτό. Προφανώς αναρρωτιέμαι για την ψυχοσύνθεσή της για να αποφύγω καμμιά περιπέτεια.
θα λεω οτι μου ηρθε ο ενφιαΤις παλαβές πρέπει να τις αποφεύγεις, αλλά
να μην τους δηλώνεις ότι δεν θέλεις να
βγεις μαζί τους. Προφασίζεσαι πολλή δουλειά,
ότι σου ήρθαν λογαριασμοί να πληρώσεις,
προφασίζεσαι γρίπη κτλ.
Αν καταλάβουν ότι τις αποφεύγεις για τον
χαρακτήρα τους , τότε
γίνονται επιθετικές.
Στα εστιατόρια γιατί πληρώνουμε αφού φάμε ενώ στα μπουρδέλα πληρώνουμε εκ των υστέρων. Τον ίδιο κίνδυνο να μην πληρώσουμε υπάρχει
Έλα ντε, πώς μπλέκονται άραγε οι μπάτσοι,αφού δεν ταιριάζουν με το σενάριο που έχεις στο μυαλό σου;Γιατι αυτο ειναι το βασικό σενάριο ρε τύπε. Με τη γκομενα θα βγεις για κάτι συγκεκριμενο όχι για να τη παντρευτεις.... τι σε ενδιαφέρει η ψυχοσυνθεση της αμα θέλεις μόνο να περάσετε καλά ; αμα της έχεις ξηγηθει και σου χει ξηγηθει κ αυτη οτι αυτο θέλει απο σενα ; ti θα σου πει μετά... με κοροιδεψες ; χριστιανη μου θα τηε πεις σου έταξα εγω κάτι διαφορετικο ;
γραφεις εσυ για εξοδους και ποτά... δεν θα πάτε για ενα ποτό πρώτα ; τι θα της πεις, πάμε απευθειας στο χωράφι να σε πηδηξω ; τοτε αυτη πρέπει να ανησυχει για τη δικη σου ψυχοσύνθεση οχι εσυ για τη δική της. (το εσυ γενικά δεν αναέρεται σε σένα συγκεκριμένα).
Οπως ακριβως δεν θα τη πάς στα μπουζούκια να πληρώσεις κανα 300αρι για να πηδηξεις μετά , έτσι και δεν θα τσιγκουνευτείς ένα απλό ποτάκι και μια βόλτα με το αμάξι. Εμενα μια φορά μια γκομενα μου λέει πάμε κέντρο για ποτό να συνεχισουμε, και ενω ειμασταν βόρεια... άντε πάμε λέω κ κάπου στο δρομο μετά απο 2-3 χλμ της λέω... εισαι με γοβες αντι να πάμε να τρέχουμε και να περπατάμε ασκοπα απο κλάμπ σε κλάμπ δεν πάμε σε ενα ηρεμο μέρος να χαλαρωσουμε... και δέχτηκε.
Δεν καταλαβαινω κ πάλι οι μπατσοι που εμπλέκονται. Βγηκες ένα ραντεβού. Δεν ειναι 1000-2 τα contex πας συγκεκριμενα να περάσεις καλα, να πιειτε ενα ποτό και να πα΄τε σε ενα ξενοδοχειο μετά. Δεν πάς να κλέψεις τράπεζα... αμα δεν γουστάρει ή σου αρχισει τα "εγω δεν γαμιέμαι χωρις σ΄χεση κτλπ" ε τοτε πες θα τα ξαναπουμε κ κάντην.
Έλα ντε, πώς μπλέκονται άραγε οι μπάτσοι,αφού δεν ταιριάζουν με το σενάριο που έχεις στο μυαλό σου;
Διότι κατά την άποψή σου στο σιδηροδρομικό σταθμό που έγινε το συμβάν είχα βγει ραντεβού με τη γκόμενα, ενώ δεν λέω κάτι τέτοιο πουθενά. Η περίπτωση να ήμασταν σε ταξίδι και να τράκαρα με κάποιους στο πάρκιγκ και αντί να με αφήσει να χειριστώ την υπόθεση, καθώς το αυτοκίνητο ήταν και δικό μου, αλλά να επέμβει και να τα κάνει σκατά δεν παίζει, ε;
Και το είπα ότι πολλά μπορούν να σου συμβούν με μία χαζή γκόμενα σε διάφορα contexts. ΔΙ-Α-ΦΟ-ΡΑ. Δεν έχουμε όλοι το ίδιο σενάριο, δεν κάνουμε την ίδια ζωή.
και άμα έχει σκύλο διαμερίσματος, ειδικά τα μεγαλόσωμα.Πχ ενδειξεις οτι ειναι τρελή - ψυχοπαθής
- Έχει γκόμενο και ενω θα έπρεπε να μη μάθει τιποτα ο γκομενος ή ο άντρας τον μπλέκει κ αυτον και μπορει να σε πάρει κανα τηλέφωνο. Εκει το κοβεις μαχαιρι ουτε τη ξαναβλέπεις.
- Βγαινετε εξω και αρχιζει κ σου λεει μαλακιες οτι αυτη δε μασάει, δέρνει αντρες - κανει φασαριες αμα δεν της κάνουν κάτι ,τσακωνεται με το παραμικρο , με τους σερβιτορους κτλπ
- Σε κάνει διαγραφη απο φβ ή ινστα χωρις λόγο κτλπ
Βλεπω πολλοι την "πεφτουν" με κατηγορηματικο τροπο στον Σαντ μαν, και τι ειναι αυτα που λες, και δεν υπαρχουν πουθενα αυτα.
Στον περιγυρο μου/εργασιακο περιβαλλον
Κοπελα με εμφανες προβλημα καμπουρας, με γυαλια, ασχημη, ειναι παντρεμενη με μια χαρα τυπο.
Πολυ χοντρη και κοντη , σαν τον Πιγκουινο Ντανι Ντεβιτο στη ταινια Μπατμαν ειναι παντρεμενη και εχει 3 παιδια.
Χοντρη, ασχημη, κακοψυχη, παντρεμενη και πολυτεκνη. Μαλιστα καμαρωνε οταν εμεινε εγκυος στο 4ο παιδι.
Σε γραφειο συνοικεσιων-γνωριμιων υπαρχουν μαρτυριες σε σχολια που διαβαζω οτι πανε δινουν υπερογκα ποσα και στο τελος τους λενε οταν δεν υπαρχει αποτελεσμα <Ε, δε ξερεις τις γυναικες σημερα; Δεν ξερουν τι ζητανε.> Η τους βγαζουν σε ψευτικα ραντεβου με εμφανισημη γυναικα του γραφειου-υπαλληλο τους, και μετα τελος. Σου λεει, τουλαχιστον εμεις προσπαθησαμε.
Μια χαρα τα λεει ο Δασκαλος Σαντ μαν. Εστω και με τις υπερβολες του.
Είναι παλιό περιστατικό. Έκανε πολλές χαζομάρες και την έδιωξα. Ό, τι μαλακία της ερχόταν στο μυαλό έπρεπε να την πει, δεν είχε αυτοσυγκράτηση.τύπε αμα ειναι τέτοια καντεμόσαυρα που την παιρνεις βολτα και τρακάρεις στειλτην στο διάολο μια ωρα αρχύτερα. Και τέλος.
τύπε θα σου δωσω μια συμβουλή και αν θές την κρατάς... τι προτιμάς... να εισαι στα 50 σου ανύπαντρος κ να έχεις τα λεφτά σου ομως και να τριγυριζεις ή να εισαι πάλι ανυπαντρος επειδη θα χεις χωρίσει και θα πληρώνεις κα να πληρώνεις 300-400 ευρω το μηνα διατροφες ;
Για αυτο μην τον βάζεις οπου να ναι ακαποτα αλλα μην τις διώχνεις κ αγάμητες. Υπάρχει η μέση λυση και ειναι ολοι ευχαριστημένοι. Και αυτες που δεν θα κάνουν κανα κουτσουβελο με σένα και εσυ που θα γαμάς στα 40 σου τις 35 αρες τις χωρισμένες ή τις 40αρες και απο αλλού θα παιρνουν διατροφές... οχι απο σένα.
Ξέρεις ποσες έχω πάρει κ μ λένε, ειμαι στα δικαστηρια με τον δικό μου για τις διατροφες, ναι τους λεω καλη τυχη ευχομαι και τις συμπονω δηθεν απο μέσα μου σκάω στα γέλια... λεω εγω τον εριξα τωρα και ζητα τα απο αλλου εσυ χαχα