Γιατί αν μια Ευρωπαία βλέπει οτιδήποτε,από σεξ μέχρι στεφάνι,με έναν γιουσούφ,μεχμέτ ή οφορίκουε,
δεν έχει τον παραμικρό αυτοσεβασμό και είναι ανάξια ενασχόλησης.
Και επειδή δουλεύω σε περιβάλλον με 99% Γερμανούς, πίσω από τις κουρτίνες, τα ίδια λένε και αυτοί.
Δεν έχει σχέση με το χρώμα δέρματος,π.χ. με κάτι Λατινοαμερικάνους που έχουμε γεμίσει τα τελευταία χρόνια,
κανείς δεν έχει πρόβλημα,ούτε θα πει ηλίθια κάποια που τα έχει με έναν Βενεζουελάνο.
George,με αφορμή το βίντεο που πόσταρες και που με κάτι τέτοια φουσκώνει το κεφάλι της κάθε Ευρωπαίας instagram blogger,
έχω να σου πω πως η φύση του ανθρώπου μεταβάλλεται,ανάλογα με τις συνθήκες.
Η περιπλάνηση αφορούσε άλλες εποχές,όπου ο άνθρωπος αναζητουσε τροφή,πολύτιμες ύλες,νέες κατακτήσεις.
Πλέον ο άνθρωπος ταξιδεύει για αναψυχή.
Εγώ μένοντας σε χώρα όπου η κουλτούρα αυτοκινούμενων και τροχόσπιτων,είναι τεράστια και μετρά πολλές δεκαετίες,
έχω να πω ότι είναι ωραίος τρόπος για ολιγοήμερες αποδράσεις,μιας και τα νέα οχήματα προσφέρουν πολλές ανέσεις
και ευελιξία στις μετανικήσεις.
Όμως το να προβάλλονται σαν πρότυπα ρομαντικοποιημένες χιπστεριές, ατόμων που ξαφνικά έχουν αγοράσει ένα μεγάλο όχημα και έχουν λεφτά(μάλλον από λεφτόδεντρα) να βάλουν καύσιμα για να γυρίσουν όλο τον πλανήτη,είναι εκ του αποτελέσματος λάθος.
Την επαφή με τη φύση πρέπει ο άνθρωπος να προσπαθεί να την επιτύχει στην καθημερινότητά του και όχι να βγει εκτός κοινωνίας προς αναζήτησή της.
Θα σου πω και ένα τελευταίο,με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε Γερμανίδα φίλη μου σε έναν τύπο σαν αυτόν του βίντεο,
που είχε πιάσει τα 30συν και πούλαγε χιπισμό(εννοείται λαμβάνοντας επιδόματα) και έμενε στο βολκσβάγκεν βανάκι του.
Του λέει λοιπόν, έπιασες τα 30συν,πότε λες να αρχίσεις να κολλάς κανά ένσημο;
Γιατί σε βλέπω να μαζεύεις μπουκάλια(το αντίτιμο της ανακύκλωσης) στα γεράματα...
Ωραίες οι ταινίες, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική..