Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
πχ...βγαινω με γκομενα και καθεται απεναντι μου (κακο σημαδι) οποτε υστερα απο λιγη ωρα θα βρω μια δικαιολογια να της πω για να παω διπλα της να κατσω... αλλα παντα με ηρεμο και ευγενικο τροπο..η θα πω "σε πειραζει να κατσω διπλα σου?"....και αφου κατσω μετα σιγα σιγα θα δω τα σημαδια και θα την πλησιασω...δε θα ορμηξω ποτε απο τη μια θεση στην αλλη να την φασωσω αποτομα

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
αν ολο αυτο σεντονι παει και σαν απαντηση σε μενα ....ξερεις εγω πως ειμαι και τι ειμαι και πως μιλαω?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μα δεν ειναι αναγκη να μου λες κατι που ξερω ηδη
σου εκανα αναφορα γιατι ειχαμε σχετικη διαφωνια προσφατα (μια απ τις πολλες)

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
αρρωτημενε ακου το γραφω εδω επειδη δε βρισκω τη κουβεντα...ειπες καπου οτι "σηκωθηκα αποτομα και πηγα να τη φιλησω"...δεν κανεις ποτε κινηση αν δεν δεις θετικα σημαδια (γνωμη μ).επισης καλο ειναι εξ αρχης να καθεσαι διπλα της και αν δεις στην αρχη οτι αποφευγει να κατσει διπλα σου,δεν ειναι καλο σημαδι...ομως πρεπει σιγα σιγα να κατσεις διπλα της (εννοω σε περιπτωση που ειχε κατσει απεναντι) και μετα να κανεις κινηση..οχι στο τελειως μπαμ να πεταχτεις σαν ελατηριο και να της ορμηξεις.
καλα τα λες αλλα ειχα παρει ξεκαθαρο μηνυμα οτι γουσταρει φουλ, το οποιο αποδειχτηκε και στην πορεια.
το ακυρο το εφαγα γιατι ηταν πολυ ξαφνικο και οπως ελεγε δεν πολυγουσταρε κινηση στο πρωτο ραντεβου (εγω βεβαια παντα κανω και την αγνοησα)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
καλα τα λες αλλα ειχα παρει ξεκαθαρο μηνυμα οτι γουσταρει φουλ, το οποιο αποδειχτηκε και στην πορεια.
το ακυρο το εφαγα γιατι ηταν πολυ ξαφνικο και οπως ελεγε δεν πολυγουσταρε κινηση στο πρωτο ραντεβου (εγω βεβαια παντα κανω και την αγνοησα)
καλα ασε τι λενε εγω τα ακουω βερεσε...παντα βλεπω γλωσσα σωματος

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
επισης ενα πολυ σημαντικο σημαδι για το αν γουσταρει η οχι ειναι το τι θα παραγγειλει...αν παρει καφε η σοκολατα ειναι ντεμι,..αν παρει κρασι,γουσταρει (αναλογα και την ωρα που θα βγειτε)

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
στο πρωτο δευτερολεπτο ξερω αν θα παει καλα το ραντεβου η οχι...το πιστευεις?
υπερβολικο αλλα καταλαβαινω το πνευμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καλα ασε τι λενε εγω τα ακουω βερεσε...παντα βλεπω γλωσσα σωματος
εδω ομως ηταν εξαιρεση, γουσταρε φουλ αλλα εννουσε αυτο που ελεγε

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.984
Πόντοι
3.656
Ναι,ΟΚ,δεν είπαμε να ζεις μίζερα.Και μια αυθημερόν έστω εκδρομούλα χρειάζεται ή έξοδος για διασκέδαση κλπ.Δε χρειάζεται όμως να πηγαίνουν διακοπαρες στις Κυκλάδες όλοι.Απλά είναι λάθος να προωθείται ότι το κυριότερο είναι τα λεφτά.Είναι σημαντικό αλλά όχι το νούμερο ένα

Για να μην ζεις μίζερα,πρέπει να βγάζεις τουλάχιστον 1000+ το μήνα.Πόσοι βγάζουν τόσα;

Κι αυτές οι εκδρομούλες και οι έξοδοι,αν δεν υπήρχαν οι γέροι να τσοντάρουν,ούτε οι μισοί δεν θα τις κάναν πλέον.

• Like
Αντιδράσεις: tony1

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.984
Πόντοι
3.656
αν θυμαμια καλα, το "οπως πρεπει"το εγραψες εσυ πρωτος κι εγω απαντησα σχετικα.
το εννοω σε εισαγωγικα γιατι ειναι σχετικο και υποκειμενικο.
να γραψω λοιπον καποια μου ερχονται προχειρα στο μυαλο για το τι μπορει να σημαινει

να εισαι ευγενικος και με τροπους
να προσεχεις την εμφανιση σου ( καθαριοτητα, ντυσιμο, στυλ, αρωμα, μαλλια, νυχια, παπουτσια κτλ)
να γυμναζεσαι τακτικα
να εισαι οικονομικα ανεξαρτητος ( μια βολτα, εκδρομη, διασκεδαση, διακοπες κτλ)
να προσεχεις το σπιτι σου και το αυτοκινητο αν εχεις
να εχεις γενικες γνωσεις για να μπορεις να κανιες μια κουβεντα
να συνεχισω?

να παρακινεις την παρεα σου να κανετε διαφορετικα πραγματα (δραστηριοτητες, νεος κυκλος) και αν δεν θελουν να το κανεις μονος σου (χωρις να τους παρατησεις βεβαια)

να γνωριζεις κοσμο ακομα κι αν δεν βλεπεις καποιο αμεσο οφελος (δεν χανεις κατι)

ακομα και να ζητησεις κονε απο γνωστους η συναδελφους-συνεργατες (οσο μεγαλωνουμε στερευουν οι επιλογες)

εχω ενα φιλο που μου τα λεει και τα κανει απ το σχολειο. δεν τα ακολουθησα σχεδον καθολου
αυτος φορτωνει γκομενες ασταματητα ακομα (οκ εχει κι αλλα ατου αλλα κανει κι αυτα που εγραψα παραπανω)

'Να είσαι οικονομικά ανεξάρτητος'.Βρες μου πολλούς πλην δ.υ που είναι οικονομικά ανεξάρτητοι.Για τις γυναίκες δεν έχει σημασία γιατί οι άντρες τις παίρνουν και ξεβράκωτες

Μετά λες για παρέα.Δεν έχουν όλοι παρέες μετά απο μια ηλικία

Λες 'να γνωρίζεις κόσμο'.Το βρίσκεις εύκολο να γνωρίσεις κόσμο πάλι μετά απο μια ηλικία;Εγώ πάντως καθόλου.Γι'αυτό και οι πιο πολλοί ψάχνουν γυναίκα ή παντρεύονται για να μην είναι μόνοι τους εντελώς

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
'Να είσαι οικονομικά ανεξάρτητος'.Βρες μου πολλούς πλην δ.υ που είναι οικονομικά ανεξάρτητοι.Για τις γυναίκες δεν έχει σημασία γιατί οι άντρες τις παίρνουν και ξεβράκωτες

Λες 'να γνωρίζεις κόσμο'.Το βρίσκεις εύκολο να γνωρίσεις κόσμο πάλι μετά απο μια ηλικία;Εγώ πάντως καθόλου.Γι'αυτό και οι πιο πολλοί ψάχνουν γυναίκα ή παντρεύονται για να μην είναι μόνοι τους εντελώς
γυναικες δε βρισκεις,λεφτα δεν εχεις..(μαλλον κατω απο 1000),φιλους δεν εχεις,σε κατσικοχωρι μενεις....και εισαι ποσο 35-40...παρτα ενα ενα και δες που φταις και που οχι

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376

δε λεω οτι εχεις αδικο η οτι ειναι κατι ευκολο.
με ρωτησες και σου εδωσα καποιες ιδεες.
ξεκινα δραστηριοτες (λαιβ η και ον λαιν). ιδανικα λατιν (bachata,salsa) αν εχεις προσβαση και θα με θυμηθεις

τιποτα δεν ειναι ευκολο και για κανεναν

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
φυσικα....εγω 40 ειμαι και εχω κανει (και συνεχιζω να κανω) τοσες γνωριμιες...απλα δεν μου ειναι ευκολο να "δεσω" με καποιον.Αυτο το θεωρω περισσότερο δυσκολο απο το να γνωρισω.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
φυσικα....εγω 40 ειμαι και εχω κανει (και συνεχιζω να κανω) τοσες γνωριμιες...απλα δεν μου ειναι ευκολο να "δεσω" με καποιον.Αυτο το θεωρω περισσότερο δυσκολο απο το να γνωρισω.
και θα γινεται ολο και πιο δυσκολο οσο μεγαλωνεις και φθειρεσαι

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
γυναικες δε βρισκεις,λεφτα δεν εχεις..(μαλλον κατω απο 1000),φιλους δεν εχεις,σε κατσικοχωρι μενεις....και εισαι ποσο 35-40...παρτα ενα ενα και δες που φταις και που οχι
δεν φταιει ο Δασκαλος,το καπιταλιστικο συστημα και η το γουπατο που ζει φταιει :rockon: :rockon: :rockon:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom