Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μου λεγε μια πρόσφατα που γάμησα... "Γιατί δεν με πας στο άλλο το σπίτι που μένεις κανονικά απέναντι και με φέρνεις συνέχεια εδώ? " Της λέω αστο το άλλο είναι χάλια θέλει συμμάζεμα.. Μου λέει θα έρθω εγώ να στο μαζέψω. (Αυτη το πηγαινε άλλου βέβαια).. Της ξανά λέω αστο .. Οχι λέει θα έρθω να στο φτιάξω. Και για να την αποφυγω της είπα ότι έχω το σκυλί είναι ροτβάιλερ και θα σε φάει!!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Θα έρθω μου λέει να μπω στον υπολογιστή σου να δω με ποιες άλλες μιλάς... Και χωρίς πλακα ένας φίλος η γκομενα του έμπενε συνέχεια στον υπολογιστή του και έβλεπε δικές μας συνομιλίες. .. (Ο παντοφλας που λέγαμε)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.790
Πόντοι
11.956
Μου λεγε μια πρόσφατα που γάμησα... "Γιατί δεν με πας στο άλλο το σπίτι που μένεις κανονικά απέναντι και με φέρνεις συνέχεια εδώ? " Της λέω αστο το άλλο είναι χάλια θέλει συμμάζεμα.. Μου λέει θα έρθω εγώ να στο μαζέψω. (Αυτη το πηγαινε άλλου βέβαια).. Της ξανά λέω αστο .. Οχι λέει θα έρθω να στο φτιάξω. Και για να την αποφυγω της είπα ότι έχω το σκυλί είναι ροτβάιλερ και θα σε φάει!!
Σε ποιο άλλο την πας ....γκαρσονιέρα ...στουντιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα έρθω μου λέει να μπω στον υπολογιστή σου να δω με ποιες άλλες μιλάς... Και χωρίς πλακα ένας φίλος η γκομενα του έμπενε συνέχεια στον υπολογιστή του και έβλεπε δικές μας συνομιλίες. .. (Ο παντοφλας που λέγαμε)
Ναι το έλεγε για πλάκα αλλά ειθελε να το κάνει

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Σε ποιο άλλο την πας ....γκαρσονιέρα ...στουντιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι το έλεγε για πλάκα αλλά ειθελε να το κάνει
Έχω 2 ένα σε αυτό που είμαι τώρα και ένα απέναντι. Απλά το απέναντι το νοικιάσω συνήθως.Δε φέρνω ποτέ γκομενα εδώ αν δε σιγουρευτω ότι η βιδα ειναι καλα σφιγμένη

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.790
Πόντοι
11.956
Είμαι προχτές στο μπου... έρχεται η γυναίκα μου από την ην δουλειά...θα έκλεινα και αρχίζω σβήνω τις καρτέλες...τι κάνεις εκεί τι βλέπεις...μου λέει ....δεν ξέρεις τις λέω έλα να δεις ....τις δείχνω το ιστορικό... μπουρδέλα....κανεσεχ ...σέξι φορέματα ....σεξ ΣΟΠ....κτλ...και δεν λέω ψέματα ....θες να συνεχίσω τις λέω η να τα δούμε όλα μαζί το βράδυ

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.790
Πόντοι
11.956
Έχω 2 ένα σε αυτό που είμαι τώρα και ένα απέναντι. Απλά το απέναντι το νοικιάσω συνήθως.Δε φέρνω ποτέ γκομενα εδώ αν δε σιγουρευτω ότι η βιδα ειναι καλα σφιγμένη
Εγώ θα το πω ....απέναντι από το κανονικό.....μην την στήσει καμμία από έξω και περιμένει....η μάλλον έχει γίνει έτσι?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγώ θα το πω ....απέναντι από το κανονικό.....μην την στήσει καμμία από έξω και περιμένει....η μάλλον έχει γίνει έτσι?
Οχι είχε γίνει καποτε ένα χοντρο σκηνικό με φίλο που είχε μπλέξει με μια παλαβη και από τότε προσεχω και εγώ.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.790
Πόντοι
11.956
Οχι είχε γίνει καποτε ένα χοντρο σκηνικό με φίλο που είχε μπλέξει με μια παλαβη και από τότε προσεχω και εγώ.
Γιατί ξέρεις όσο τις φτύνεις τόσο ποιο πολύ κολλάνε....

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.799
Πόντοι
12.756
φιλε εχω μπλεξει με κατατρελη πριν χρονια..διπολικη,χαπια,αγωγες χρονια..σωθηκα μετα απο κοπο..κανονικα πρεπει να ζηταμε χαρτι ψυχιατρου πρωτα και μετα να βγαινουμε

Τελευταία τροποποίηση:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.325
Πόντοι
4.546
φιλε εχω μπλεξει με κατατρελη πριν χρονια..διπολικη,χαπια,αγωγες χρονια..σωθηκα μετα απο κοπο..κανονικα πρπει να ζηταμε χαρτι ψυχιατρου πρωτα και μετα να βγαινουμε
Καλό μουνί? Πολλοί/πολλές έχουν ψυχολογικά, αλλά δεν τους φαίνονται.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.799
Πόντοι
12.756
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εντάξει εάν είναι απόγευμα καφέ θα πάρει....δηλαδή εάν μια που δεν πίνει αλκοόλ η καφέ και πάρει σοκολάτα?
αν ειναι βραδυ εχω δει διαφορα στο ποιες θελουν να "χαλαρωσουν" και ποιες δεν τους πολυ νοιαζει αυτη η φαση.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Σε τι ηλικία αναφέρεσαι...και να έχει κάποιος χώρο γιατί σ χοτελ πολλά λεφτα
εμενα μου ειχε συμβει μια φορα το εξης απιστευτο...ειχα πει σε μια παμε σε ξενοδοχειο (τοτε που δεν εμενα μονος) και μου λεει "για ποια με περασες" ...και οταν της ειπα καλα παμε σπιτι αλλα ειναι στην αναβυσσο (τοτε που δεν εμενα μονος ειχα μονο αυτο ευκαιρο) μου ειπε οκ... :confused:

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
960
Πόντοι
86
φυσικα....εγω 40 ειμαι και εχω κανει (και συνεχιζω να κανω) τοσες γνωριμιες...απλα δεν μου ειναι ευκολο να "δεσω" με καποιον.Αυτο το θεωρω περισσότερο δυσκολο απο το να γνωρισω.
Εσύ δυσκολεύεσαι να δέσεις με κάποιον γιατί όλα αυτά που έχεις πει είναι ψέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom