Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
ναι στο νημα αυτο πριν μερες.
τεσπα με λιγα λογια, μιλησα για επαναλαμβανομενα ελλατωματα που γιγαντωνονται με την παροδο του χρονου
για τη βολη μας που ολο και πιο δυσκολα τη χαλαμε οσο συνηθιζουμε μονοι μας
για την συναισθηματικη επενδυση σε ανθρωπους, καθε επομενη φορα γινεται πιο δυσκολο
για την υπομονη μας, την αντοχη και ανοχη που ολο και μειωνονται, παραλληλα με τις επιλογες μας ενω την ιδια στιγμη οι παραξενιες μας αυξανονται

καταληγοντας σε τεραστιους συμβιβασμους (πολυ μεγαλυτερους απ αυτους που αρχικα αρνουμασταν) η απλα μονοι

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
μια ειναι η λυση για τον Δασκαλο και τους πιστους ακολουθους του

να γινουμε Κορεα :rockon: :rockon: :rockon:

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.630
Πόντοι
2.256
Εξαρτάται και τί γαμάνε

Αν είναι εμφανίσιμοι και γαμάνε χοντρές και σάπιες παντρεμένες,χαίρω πολύ.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες,σημασία έχει πως ειναι αυτή που πηδάς και να σε φτιάχνει και οχι να γαμας για τη στατιστική.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.790
Πόντοι
11.956
To ιδανικο σε μια σχέση ειναι 4-5 φορές την εβδομάδα.... οκ γαμανε τις διπλάσιες αλλα εγω γαμάω κάθε φορά και διαφορετική. :P

κάτι κερδιζεις κάτι χανεις σε αυτη τη ζωή φίλε... το θεμα δεν ειναι παντα η ποσοτητα αλλα και η ποιότητα.
Σε τι ηλικία αναφέρεσαι...και να έχει κάποιος χώρο γιατί σ χοτελ πολλά λεφτα

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.790
Πόντοι
11.956
επισης ενα πολυ σημαντικο σημαδι για το αν γουσταρει η οχι ειναι το τι θα παραγγειλει...αν παρει καφε η σοκολατα ειναι ντεμι,..αν παρει κρασι,γουσταρει (αναλογα και την ωρα που θα βγειτε)
Εντάξει εάν είναι απόγευμα καφέ θα πάρει....δηλαδή εάν μια που δεν πίνει αλκοόλ η καφέ και πάρει σοκολάτα?

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.790
Πόντοι
11.956
φυσικα....εγω 40 ειμαι και εχω κανει (και συνεχιζω να κανω) τοσες γνωριμιες...απλα δεν μου ειναι ευκολο να "δεσω" με καποιον.Αυτο το θεωρω περισσότερο δυσκολο απο το να γνωρισω.
Εσύ είναι ο τρόπος ζωή σου έτσι και καλά κάνεις.....θα σου πω κάτι όμως ....40χ να παντρευτείς η να συζήσει με κάποια δύσκολα .....να έρθει σπίτι σου και να στα αλλάξει όλα ούτε τα βρακιά να μην μπορείς να βρεις....έχεις μάθει αλλιώς .... δύσκολα θα παντρευτείς όχι γιατί δεν μπορείς να βρεις γυναίκα αλλά δεν θα κάνεις υποχώρηση

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.799
Πόντοι
12.756
Εσύ είναι ο τρόπος ζωή σου έτσι και καλά κάνεις.....θα σου πω κάτι όμως ....40χ να παντρευτείς η να συζήσει με κάποια δύσκολα .....να έρθει σπίτι σου και να στα αλλάξει όλα ούτε τα βρακιά να μην μπορείς να βρεις....έχεις μάθει αλλιώς .... δύσκολα θα παντρευτείς όχι γιατί δεν μπορείς να βρεις γυναίκα αλλά δεν θα κάνεις υποχώρηση
δεν ειναι απολυτο...εγω το αποφασισα και το εκανα στα 45..

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.790
Πόντοι
11.956

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.799
Πόντοι
12.756

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.984
Πόντοι
3.656

Καλά,άλλος μπορεί να'χει βαρεθεί όμως αυτό και να θέλει να δοκιμάσει και συγκατοίκηση.Αλλά να μη βρίσκει γυναίκα

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.790
Πόντοι
11.956
Καλά,άλλος μπορεί να'χει βαρεθεί όμως αυτό και να θέλει να δοκιμάσει και συγκατοίκηση.Αλλά να μη βρίσκει γυναίκα
Όλοι βρίσκουν γυναίκα φίλε ....και στο μύστη που ποσταρα σίγουρα όπως λέει άλλωστε βρίσκει πολλές και διάφορες ....

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.984
Πόντοι
3.656
Όλοι βρίσκουν γυναίκα φίλε ....και στο μύστη που ποσταρα σίγουρα όπως λέει άλλωστε βρίσκει πολλές και διάφορες ....

Ο μύστης μπορεί να τις βρίσκει αλλά άλλοι πόσοι δεν βρίσκουν

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.790
Πόντοι
11.956
Ο μύστης μπορεί να τις βρίσκει αλλά άλλοι πόσοι δεν βρίσκουν
Αυτό δεν το ξέρω εγώ ....έχεις φίλους γνωστούς που δεν βρίσκουν γυναίκες όπως τις θέλουν.....το λέω αυτό γιατί πριν καιρό πριν ΛΟΚ ντάουν είχα βγει βράδι έξω με τον αδερφό μου ....2 φορές χωρισμένος και με γκόμενες ....και κοιτάνε μια πολύ χοντρή οκ με καλό πρόσωπο...και είχε τρελαθεί.....του είπα ότι είναι ανώμαλος.....και οι δυο πρωιν γυναίκες του ωραίες και κανονικά κιλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτό δεν το ξέρω εγώ ....έχεις φίλους γνωστούς που δεν βρίσκουν γυναίκες όπως τις θέλουν.....το λέω αυτό γιατί πριν καιρό πριν ΛΟΚ ντάουν είχα βγει βράδι έξω με τον αδερφό μου ....2 φορές χωρισμένος και με γκόμενες ....και κοιτάνε μια πολύ χοντρή οκ με καλό πρόσωπο...και είχε τρελαθεί.....του είπα ότι είναι ανώμαλος.....και οι δυο πρωιν γυναίκες του ωραίες και κανονικά κιλα
Και για να συνεχίσω ειθελε αυτή γιατί νόμιζε ότι μια τέτοια δύσκολα θα βρει άλλον γκόμενο Χάχαχα....τι να πω

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δεν ήθελα ποτε να συζησω με κάποια ακομα και σχέσεις που είχα ενώ εμένα μόνος παντα τις ειχα σε απόσταση. Σπίτι της σπίτι μου. Γιατί? Γιο πολυ απλά ήθελα να κοντρολαρω τη ζωή μου χωρίς να την έχω μόνιμα στο σβέρκο μου. Η σχέση, σχέση οι φίλοι, φίλοι και το μόνος, μόνος. Έτσι νιώθω και τώρα δεν έχει αλλάξει αυτό.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.790
Πόντοι
11.956
Δεν ήθελα ποτε να συζησω με κάποια ακομα και σχέσεις που είχα ενώ εμένα μόνος παντα τις ειχα σε απόσταση. Σπίτι της σπίτι μου. Γιατί? Γιο πολυ απλά ήθελα να κοντρολαρω τη ζωή μου χωρίς να την έχω μόνιμα στο σβέρκο μου. Η σχέση, σχέση οι φίλοι, φίλοι και το μόνος, μόνος. Έτσι νιώθω και τώρα δεν έχει αλλάξει αυτό.
Και καλά κάνεις αφού αυτό θες ....εγώ κάνω αλλά ο άλλος μύστης αλλά ....το δικό μου ιδανικό μπορεί για σένα να είναι ότι χειρότερο.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Και καλά κάνεις αφού αυτό θες ....εγώ κάνω αλλά ο άλλος μύστης αλλά ....το δικό μου ιδανικό μπορεί για σένα να είναι ότι χειρότερο.
Ε ναι... Έτσι είναι αυτά . Πχ ένας φίλος δεν αντέχει χωρίς σχέση και μάλιστα με όλες συζει. Θέλει εκεί παντόφλα όλη μέρα ρε παιδι μου. Του αρέσει όμως η παντοφλα, οκ μαγκιά του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom