Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 587 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.001

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Όσο περνάει ο καιρός,μειώνεται το σεξ αλλά έρχεται το βόλεμα στη σχέση

Και όταν κάποιος βολευτεί,δύσκολα θέλει να ξεβολευτεί.Σου λέει,βρήκα μία,είμαι μ'αυτήν,την έμαθα,με έμαθε,πού να μπαίνω σε διαδικασία να βρίσκω άλλη,να την ξαναμάθω,να με ξαναμάθει...'Καλά είμαστε μωρέ' σου λένε.Και ας γαμάμε μια φορά τη βδομάδα,το μήνα και πάει λέγοντας.Αφού υπάρχει θηλυκό στη ζωή μας,ολα καλά.

Και μιλάω για ένα μέσο Έλληνα,όχι κανα λεφτά που έχει επιλογές
ναι συμφωνω σε αυτο και δεν ειναι σπανιο. απλα αυτες οι σχεσεις ληγουν αργα η γρηγορα η καταληγουν σε συγκατοικιση.
καποιοι ομως καταφερνουν και τις κρατουν ζωντανες και προχωρουν.
επισης ξεκολλα με τη θεωρια οτι μονο οι λεφταδες εχουν επιλογες. οκ μπορει να τους ειναι καπως πιο ευκολο αλλα μεχρι εκει.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.692
Πόντοι
3.656
αν εισαι οπως πρεπει θα εχεις παντα επιλογες. κι αν αργησεις να μπεις στο σπορ, θα αναπληρωσεις στην πορεια

Τί εννοείς να είσαι όπως πρέπει;

Εσύ μπορεί να είσαι όπως πρέπει,αλλά θέλει και τύχη,θέλει να'χεις κι επαφή με γκόμενες,αν είσαι μόνος πχ κι έχεις μόνο το τιντερ ή η παρέα σου είναι μόνο ψωλαρία,δεν κάνεις τίποτα.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.441
Πόντοι
3.786
ναι συμφωνω σε αυτο και δεν ειναι σπανιο. απλα αυτες οι σχεσεις ληγουν αργα η γρηγορα η καταληγουν σε συγκατοικιση.
καποιοι ομως καταφερνουν και τις κρατουν ζωντανες και προχωρουν.
επισης ξεκολλα με τη θεωρια οτι μονο οι λεφταδες εχουν επιλογες. οκ μπορει να τους ειναι καπως πιο ευκολο αλλα μεχρι εκει.
Έχω βαρεθεί να βλέπω σχόλια για λεφτά λεφτά λεφτά.Άν το σημαντικότερο κριτήριο για μια γκομενα είναι τα λεφτά,χάρισμά τους αυτές.Ο καθένας με ό,τι προβάλλει,βρίσκει την ανάλογη.Δεν είπαμε να είμαστε απένταροι,αλλά έχει κουράσει από πολλά μέλη όλη αυτή η θεωρία.Άλλα είναι τα σημαντικότερα στοιχεία και αυτά που θα κρατήσουν σε μια σχέση και γάμο.Και που θα αποτρέψουν το κέρατο.Αν ένας χορηγός γίνει τάρανδος,να μην παραπονιέται μετά

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Τί εννοείς να είσαι όπως πρέπει;

Εσύ μπορεί να είσαι όπως πρέπει,αλλά θέλει και τύχη,θέλει να'χεις κι επαφή με γκόμενες,αν είσαι μόνος πχ κι έχεις μόνο το τιντερ ή η παρέα σου είναι μόνο ψωλαρία,δεν κάνεις τίποτα.
αν θυμαμια καλα, το "οπως πρεπει"το εγραψες εσυ πρωτος κι εγω απαντησα σχετικα.
το εννοω σε εισαγωγικα γιατι ειναι σχετικο και υποκειμενικο.
να γραψω λοιπον καποια μου ερχονται προχειρα στο μυαλο για το τι μπορει να σημαινει

να εισαι ευγενικος και με τροπους
να προσεχεις την εμφανιση σου ( καθαριοτητα, ντυσιμο, στυλ, αρωμα, μαλλια, νυχια, παπουτσια κτλ)
να γυμναζεσαι τακτικα
να εισαι οικονομικα ανεξαρτητος ( μια βολτα, εκδρομη, διασκεδαση, διακοπες κτλ)
να προσεχεις το σπιτι σου και το αυτοκινητο αν εχεις
να εχεις γενικες γνωσεις για να μπορεις να κανιες μια κουβεντα
να συνεχισω?

να παρακινεις την παρεα σου να κανετε διαφορετικα πραγματα (δραστηριοτητες, νεος κυκλος) και αν δεν θελουν να το κανεις μονος σου (χωρις να τους παρατησεις βεβαια)

να γνωριζεις κοσμο ακομα κι αν δεν βλεπεις καποιο αμεσο οφελος (δεν χανεις κατι)

ακομα και να ζητησεις κονε απο γνωστους η συναδελφους-συνεργατες (οσο μεγαλωνουμε στερευουν οι επιλογες)

εχω ενα φιλο που μου τα λεει και τα κανει απ το σχολειο. δεν τα ακολουθησα σχεδον καθολου
αυτος φορτωνει γκομενες ασταματητα ακομα (οκ εχει κι αλλα ατου αλλα κανει κι αυτα που εγραψα παραπανω)

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Έχω βαρεθεί να βλέπω σχόλια για λεφτά λεφτά λεφτά.Άν το σημαντικότερο κριτήριο για μια γκομενα είναι τα λεφτά,χάρισμά τους αυτές.Ο καθένας με ό,τι προβάλλει,βρίσκει την ανάλογη.Δεν είπαμε να είμαστε απένταροι,αλλά έχει κουράσει από πολλά μέλη όλη αυτή η θεωρία.Άλλα είναι τα σημαντικότερα στοιχεία και αυτά που θα κρατήσουν σε μια σχέση και γάμο.Και που θα αποτρέψουν το κέρατο.Αν ένας χορηγός γίνει τάρανδος,να μην παραπονιέται μετά
+1000000000000000

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.441
Πόντοι
3.786
να γραψω λοιπον καποια μου ερχονται προχειρα στο μυαλο για το τι μπορει να σημαινει

να προσεχεις την εμφανιση σου ( καθαριοτητα, ντυσιμο, στυλ, αρωμα, μαλλια, νυχια, παπουτσια κτλ)
να γυμναζεσαι τακτικα
να συνεχισω?

να παρακινεις την παρεα σου να κανετε διαφορετικα πραγματα δραστηριοτητες, νεος κυκλος) και αν δεν θελουν να το κανεις μονος σου (χωρις να τους παρατησεις βεβαια)

να γνωριζεις κοσμο ακομα κι αν δεν βλεπεις καποιο αμεσο οφελος (δεν χανεις κατι)

ακομα και να ζητησεις κονε απο γνωστους η συναδελφους-συνεργατες (οσο μεγαλωνουμε στερευουν οι επιλογες)

εχω ενα φιλο που μου τα λεει και τα κανει απ το σχολειο. δεν τα ακολουθησα σχεδον καθολου
αυτος φορτωνει γκομενες ασταματητα ακομα (οκ εχει κι αλλα ατου αλλα κανει κι αυτα που εγραψα παραπανω)
Προσυπογράφω όλα αυτά που έγραψες.Με κάλυψες πραγματικά

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
κλασικη μετακυλιση ευθυνων

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.441
Πόντοι
3.786
κλασικη μετακυλιση ευθυνων
Μπορεί για ένα μικρό διάστημα να πέσαμε και άλλοι σε αυτό το τριπάκι,αλλά για λίγο και προσωρινά.Ας το πάρουν απόφαση κάποιοι: αν δεν βελτιώσουμε τον εαυτό μας,να μπορούμε να κάνουμε και μια ποιοτική κουβεντα,γκομενα σωστή δεν θα βρούμε.Ή gold digger ή/και χαζογκόμενα θα προκύψει.Και βέβαια να μην κυνηγάμε τις μουνάρες,εκτός και αν είμαστε σωσίες του Μπραντ Πιτ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
αρα καπου μετραει το πως φερεσαι...@vlad kai sia
τι εννοεις ρε συ τυπε αρρωστημενε για το πως φαιρομαι? δηλ τοσο καιρο πως γαμαω ? τους λεω ελα να σε γαμησω και ερχονται?

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
αλλο εναν ενδιαφερον (κατα τη γνωμη μου) στορυ με την κοπελα που με θυμηθηκε πριν λιγο.
ισπανιδα,(δουλευει εδω) γνωριμια απο τιντερ και βγαινουμε για ποτο.
εκεινη φαινεται ενθουσιασμενη εγω ντεμι
στο τελος αποφασιζω να κανω χυμα κινηση αφου δε μου αρεσει αρκετα ωστε να παιξω ομορφα (λαθος μου)
αρνειται ευγενικα τη συνεχεια του φασωματος αλλα δειχνει ξεκαθαρα οτι θελει 1-2 κοπλιμεντα για να προχωρησει( λιγο παραμυθι αλλα δε μου βγαινει, ειμαι και κουρασμενος και δεν κανω τιποτα και καληνχυτα)
την αλλη μερα μιλαμε και της ζητω συγνωμη για τον τροπο μου αλλα δεν ψαχνω κατι αλλο, αυτη την περιοδο, μονο σεξ
δεχεται τη συγνωμη μου αλλα λεει οτι εκεινη θελει κατι σταθερο
τη βλεπει ενας φιλος στο ινστα μου και ενθουσιαζεται
του λεω δεν πολυψηνομαι και δοκιμαζω να του κανω κονε
δεκτικη εκεινη να τα πουν στο ινστα αρχικα (μετα και το απαραιτητο προμο απο μενα)
τελικα δεν της αρεσε και δεν προχωρησε
μετα απο λιγες μερες μου λεει οτι αλλαξε γνωμη και δεν εχει θεμα να βρεθουμε μονο για σεξ
η συνεχεια γνωστη αλλα καπου εκει γνωρισα τη δικια μου
της κανω ομορφη ξηγα και ολα καλα

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
τι εννοεις ρε συ τυπε αρρωστημενε για το πως φαιρομαι? δηλ τοσο καιρο πως γαμαω ? τους λεω ελα να σε γαμησω και ερχονται?
για μενα μιλουσα αδερφε για σχετικη μας κουβεντα.
οτι φερθηκα ομορφα και ειχε καποιο αντικρισμα.
μην το χαλας, μιλαμε ομορφα κι ας διαφωνουμε 90+%

δε με αφορα το πως φερεσαι

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

να γυμναζεσαι τακτικα
να συνεχισω?

να παρακινεις την παρεα σου να κανετε διαφορετικα πραγματα (δραστηριοτητες, νεος κυκλος) και αν δεν θελουν να το κανεις μονος σου (χωρις να τους παρατησεις βεβαια)

αν ολο αυτο σεντονι παει και σαν απαντηση σε μενα ....ξερεις εγω πως ειμαι και τι ειμαι και πως μιλαω?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

για μενα μιλουσα αδερφε για σχετικη μας κουβεντα.
οτι φερθηκα ομορφα και ειχε καποιο αντικρισμα.
μην το χαλας, μιλαμε ομορφα κι ας διαφωνουμε 90+%
μα δεν ειναι αναγκη να μου λες κατι που ξερω ηδη

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
αν ολο αυτο σεντονι παει και σαν απαντηση σε μενα ....ξερεις εγω πως ειμαι και τι ειμαι και πως μιλαω?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μα δεν ειναι αναγκη να μου λες κατι που ξερω ηδη
ειναι απαντηση στην τοποθετηση του σαμπ οπως φαινεται ξεκαθαρα.

παμε αλλη μια...δε με ενδιαφερει το πως φερεσαι και κακως μπηκα στον κοπο να εξηγησω το πως βλεπω 1-2 πραγματα
θα απαντω μονο σε οποιον με ρωταει

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.692
Πόντοι
3.656

Όταν λέμε λεφτά,εννοούμε να σου μένουν φράγκα και για άλλα πράγματα πέρα απο νοίκια,λογαριασμούς,φαγητό,βενζίνες κλπ

Τώρα πολλά απ'αυτά σε 30ρηδες-40ρηδες τα πληρώνουν οι γέροι και γι'αυτό δεν είναι απένταροι.

Ο μόνος τρόπος να σου μένουν λεφτά στην άκρη είναι να μένεις στο πατρικό και να σου μαγειρεύει η μάνα σου.Αλλιώς δεν βγαίνει.Εκτός αν πας να κάνεις 2 δουλειές και σου φεύγει ο κώλος εντελώς

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.441
Πόντοι
3.786
@vlad kai sia
πρωτο ραντεβου με τη δικια μου.
εχουμε κατσει για ποτο(απεναντι) και φαινεται να υπαρχει χημεια.
εκεινη μου διατυμπανιζει οτι δε γουσταρει να της ορμανε πρωτο ραντεβου, γιατι παιρνει μηνυματα αρπαχτης, κι εγω λεω απο μεσα μου "καλα καλα μας τα ειπαν κι αλλες αυτα" σηκωνομα ξαφνικα και παω διπλα της να τη φιλησω.
τρομαζει και τραβιεται. δε μου εχει ξανατυχει αλλα κοιτα που το εννουσε τελικα.
μεγαλη κομπλα και αμηχανια αλλα ευτυχως βοηθαει και το σωζει.
οπως παω να επιστρεψω στη θεση μου χλωμιασμενος και με την ανασφαλεια να αναδυεται απο παντου "καλα δεν ειπαμε και να φυγεις, καλα εισαι κι εδω). μετα ολα πηραν το δρομο τους μεχρι νεοτερας
Πώς κατάφερες και το έσωσες;Πραγματικά θέλω να μάθω.Τέτοια λάθη δύσκολα τα συγχωρούνε.Για αυτό δεν πρέπει να τσουβαλιάζουμε.Κάθε γκόμενα είναι διαφορετική

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
1649418452949.png

ειμαι ο πρωτος που εχει πει οτι δε μετραει μονο η εμφανιση...οτι πρεπει να παιζεις και λιγο με το μυαλο τις γυναικας.(φυσικα εννοω και τη συμπεριφορα) Οποτε λες κατι που το εχω πει και εγω 100 φορες...

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Πώς κατάφερες και το έσωσες;Πραγματικά θέλω να μάθω.Τέτοια λάθη δύσκολα τα συγχωρούνε.Για αυτό δεν πρέπει να τσουβαλιάζουμε.Κάθε γκόμενα είναι διαφορετική
ουσιαστικα εκεινη το εσωσε επειδη γουσταρε. μου ειπε δεν χρεαζεται να φυγεις απο διπλα μου, καλα εισαι κι εδω.
ηταν αρκετο για να ανακτησω αυτοπεποιθηση και να παρω το πρασινο φως.
αν δε γουσταρε η ηταν ντεμι, θα με αφηνε να πνιγω στην τρικυμια της ανασφαλειας μου, οπως τοσες και τοσες φορες
οποτε πηραμε και δευτερο ποτο, εμεινα χαλαρος κι ας εβραζα λιγο απο μεσα μου
στο δρομο μετα, εβλεπα εντονα βλεμματα με την ακρη του ματιου μου και καταλαβα.
σταματησα στη ακρη του δρομου και την αρπαξα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
αρρωτημενε ακου το γραφω εδω επειδη δε βρισκω τη κουβεντα...ειπες καπου οτι "σηκωθηκα αποτομα και πηγα να τη φιλησω"...δεν κανεις ποτε κινηση αν δεν δεις θετικα σημαδια (γνωμη μ).επισης καλο ειναι εξ αρχης να καθεσαι διπλα της και αν δεις στην αρχη οτι αποφευγει να κατσει διπλα σου,δεν ειναι καλο σημαδι...ομως πρεπει σιγα σιγα να κατσεις διπλα της (εννοω σε περιπτωση που ειχε κατσει απεναντι) και μετα να κανεις κινηση..οχι στο τελειως μπαμ να πεταχτεις σαν ελατηριο και να της ορμηξεις.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.441
Πόντοι
3.786
Όταν λέμε λεφτά,εννοούμε να σου μένουν φράγκα και για άλλα πράγματα πέρα απο νοίκια,λογαριασμούς,φαγητό,βενζίνες κλπ

Τώρα πολλά απ'αυτά σε 30ρηδες-40ρηδες τα πληρώνουν οι γέροι και γι'αυτό δεν είναι απένταροι.

Ο μόνος τρόπος να σου μένουν λεφτά στην άκρη είναι να μένεις στο πατρικό και να σου μαγειρεύει η μάνα σου.Αλλιώς δεν βγαίνει.Εκτός αν πας να κάνεις 2 δουλειές και σου φεύγει ο κώλος εντελώς
Ναι,ΟΚ,δεν είπαμε να ζεις μίζερα.Και μια αυθημερόν έστω εκδρομούλα χρειάζεται ή έξοδος για διασκέδαση κλπ.Δε χρειάζεται όμως να πηγαίνουν διακοπαρες στις Κυκλάδες όλοι.Απλά είναι λάθος να προωθείται ότι το κυριότερο είναι τα λεφτά.Είναι σημαντικό αλλά όχι το νούμερο ένα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom