Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.984
Πόντοι
3.656
Συνηθως ναι, όσους βλέπαμε σε εκείνες τις ηλικίες στο σχολείο και έπαιζαν με γυναίκες κλπ, τους βλέπεις μετά από κάποια χρόνια μέχρι τα 30 να είναι είτε παντρεμένοι είτε σε κάποια σχέση με κάποια τοξική γυναίκα είτε να έχουν γίνει και οι ίδιοι τοξικοί. Μεγάλο τους ατού η εμφάνιση.Απεναντίας, όσους έβλεπες ντροπαλούς ή με γυαλάκια, έκαναν καριέρες και μέχρι τα 35-40 μαζεύουν resources. Κάποια μερίδα από αυτούς θα κάνουν καλό γάμο, ενώ οι υπόλοιποι στα 40 τους και πάνω στα ντουζένια τους θα είναι τα απόλυτα alpha males και μια μικρή μερίδα απ' αυτούς θα έχουν όποια γυναίκα θελήσουν με μία μόνο λέξη.

Οι ντροπαλοί με τα γυαλάκια το πιθανότερο είναι να βρήκαν μια γυναίκα στη ζωή τους και να την παντρεύτηκαν.Αν την βρήκαν κι αυτήν...

Αυτοί που έπαιζαν με γκόμενες ήδη απ'το σχολείο,πάντα θα βρίσκουν γκόμενα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.984
Πόντοι
3.656
Φιλε σαντ,απο αυτη την δηλωση φαινεται οτι δεν ειχες ποτε σου γκομενα ή σχεση γενικα,δεν το λεω με ειρωνια.Φιλε,απο τους 100 που εχουν σχεση-γκομενα,οι 99 δεν γαμανε.Δεν μιλαω για το πρωτο 6μηνο,εκει θα σου δωσει τα παπαρια στο χερι η αλλη.Πανε ρωτα κανεναν που εχει 5 χρονια σχεση να σου πει καθε ποτε γαμαει και μετα ελα να μου πεις.Υπαρχουν και εξαιρεσεις σιγουρα,αλλα η πλειοψηφια ειναι αγαμητοι.Στα κοριτσια πανε και ξεδινουν.Απο τα 5 φιλικα ζευγαρια,τα δυο ειναι 25αρηδες κιολας,δεν ακουω τιποτα αλλο απο τις κοπελες τους.Δεν κανουμε σεξ και δεν κανουμε σεξ.

Ποτε κιολας γραψατε 15 σελιδες ρε μλκς,που να βρουμε τοσο χρονο να ουμε?Με ρεγουλα ρε,με ρεγουλα,χαχαχα

Και δε χωρίζουν γιατί φοβούνται ότι δεν θα ξαναβρουν γκόμενα.Και ας μην την γαμάνε,αρκεί να μην είναι μπακούρια και ξεμείνουν μόνο με ψωλοπαρέα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Και δε χωρίζουν γιατί φοβούνται ότι δεν θα ξαναβρουν γκόμενα.Και ας μην την γαμάνε,αρκεί να μην είναι μπακούρια και ξεμείνουν μόνο με ψωλοπαρέα
Και συ αυτό θα έκανες

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.886
Πόντοι
1.056
Μπήκε τυπος από το Λος Άντζελες στο ταξί και άρχισε να με ρωτάει τι παίζει με τις Ελληνίδες

Ωραιο θεμα για συζητηση..ταινια θα μπορουσε να γυριστει..

Τιτλος: Της ελλεεινιδας το μυαλο..:think:

Παμε μαγκες.. ριχνεται τιτλους..χαχα challenge..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ωραιο θεμα για συζητηση..ταινια θα μπορουσε να γυριστει..

Τιτλος: Της ελλεεινιδας το μυαλο..:think:

Παμε μαγκες.. ριχνεται τιτλους..χαχα challenge..
Μου λεγε για το τιντερ... Μου λέει το ξέρεις?? :tooth: ε κάτι του λέω ξέρω.. Ασε μου λέει ουτε ενα ματσ εδώ ενώ στο Μαϊάμι τα ματς πεφτουν βροχή...welcome to Greece του λέω... Φαε εκει κανα μουσακα και ασε τις γκόμενες

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.651
Πόντοι
8.346
Μου λεγε για το τιντερ... Μου λέει το ξέρεις?? :tooth: ε κάτι του λέω ξέρω.. Ασε μου λέει ουτε ενα ματσ εδώ ενώ στο Μαϊάμι τα ματς πεφτουν βροχή...welcome to Greece του λέω... Φαε εκει κανα μουσακα και ασε τις γκόμενες
Ποτε προλαβε κ μας πηρε χαμπαρι?!? Ουτε ωρα δν εχει χχαχαχα

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.651
Πόντοι
8.346
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ειχα γραψει οτι βλεπω οτι ολες οι γκομενες ακολουθωντας πιστα τη μοδα, φοραγαν το χειμωνα αρβυλακια.
Τωρα που καλοκαιριαζει, οι γκομενες εχουν αρχισει ηδη να ντυνονται αναλογως.
Ειδα γκομενα με παπουτσακι αθλητικο, κολαν μαυρο, να φαινεται ο κωλος, και πανω μπλουζακι τι σερτ το οποιο ομως το ειχε μαζεψει και δεσει κομπο πανω απο τον αφαλο ωστε να ειναι ολη η κοιλια εξω.
Δυο γκομενες φιλες, εννοειται και οι δυο ομοιομορφα ντυμενες, ειναι νομος αυτο, φοραγαν παπουτσι αθλητικο και φουστα κοντη πολυ, ωστε να φαινονται τα ποδια.
Αντε να δουμε κι αυτο το καλοκαιρι.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.651
Πόντοι
8.346
Ειχα γραψει οτι βλεπω οτι ολες οι γκομενες ακολουθωντας πιστα τη μοδα, φοραγαν το χειμωνα αρβυλακια.
Ειδα γκομενα με παπουτσακι αθλητικο, κολαν μαυρο, να φαινεται ο κωλος, και πανω μπλουζακι τι σερτ το οποιο ομως το ειχε μαζεψει και δεσει κομπο πανω απο τον αφαλο ωστε να ειναι ολη η κοιλια εξω.
Δυο γκομενες φιλες, εννοειται και οι δυο ομοιομορφα ντυμενες, ειναι νομος αυτο, φοραγαν παπουτσι αθλητικο και φουστα κοντη πολυ, ωστε να φαινονται τα ποδια.

Μετα αμα τις λες βασικες θίγονται κιολας. Ολες απο το ιδιο εργοστάσιο βγαίνουν. Μηδεν αποψη κ στυλ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ποτε είχε ψωλόκρυο προσφατα πριν κανα μηνα νομίζω? Μπήκε μέσα μια με μίνι χωρίς κάποιο καλσόν η κολάν..

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.811
Πόντοι
12.756

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom