Ίσως χρειάζεται να ρίχνεις το επίπεδο κάποιες φορές για να επιτύχεις τους στόχους σου. Γενικά μιλάω.Ποιο μυαλό της;
Όσο πιο μαλάκας είσαι,τόσο πιο εύκολα γαμάς στην Ελλάδα.Το μυαλό είναι μειονέκτημα γιατί σε θεωρούν ξενέρωτο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
τι εννοεις? η αξιολογες δε φαινονται στα λογια,οποιοαδηποτε μαλακισμενη μπορει να σου πει "ναι θελω κατι σοβαρο"..ολες αυτες που εχω γαμησει ολα αυτα τα ξεκωλα τα ζωα τι νομιζεις οτι μου ειπαν?ετσι ομως πιθανον να σαμποταρεις τον εαυτο σου και να γνωρισεις καποια αξιολογη να το καψεις.
τεσπα εσυ ξερεις, οπως σου βγαινει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οπως και εγω με το να τις πως τι ψαχνω και τι δε ψαχνω δε λεει κατι....για αυτο σου λεω ολα αυτα τα αφηνω ανοιχτα
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
ολες με σοβαρο στυλακι και προθεσεις θα σου ερθουν στην αρχη ειναι πολυ λιγες αυτες που ειναι πολυ ξεκαθαρες μαζι σου οτι θελουν μονο σεξ.Προσωπικα εμενα αν πουμε οτι πχ (σου βαζω ενα τυχαιο νουμερο) απο τις 60-70-80 οσες ειναι δε θυμαμαι....αντε οι 2-3 να μου ειπανε οτι θελουν σεξ μονο
arwstaki10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 376
προφανως δεν περιμενεις να σου πει οτι ψαχνει κατι σοβαρο. την αφηνεις να μιλησει και παραλληλα προσπαθεις να παρουσιασεις κι εσυ τον εαυτο σου, σε γενικες παντα γραμμες. απ αυτη την κουβεντα κατι θα πιασεις και μετα κρινεις, αν και τι θελεις απ την κοπελα αυτη, και πραττεις αναλογα.τι εννοεις? η αξιολογες δε φαινονται στα λογια,οποιοαδηποτε μαλακισμενη μπορει να σου πει "ναι θελω κατι σοβαρο"..ολες αυτες που εχω γαμησει ολα αυτα τα ξεκωλα τα ζωα τι νομιζεις οτι μου ειπαν?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οπως και εγω με το να τις πως τι ψαχνω και τι δε ψαχνω δε λεει κατι....για αυτο σου λεω ολα αυτα τα αφηνω ανοιχτα
Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.563
- Πόντοι
- 736
να ξέρεις ο τύπος στην υποδοχή και η άλλη που σε φώναξε λειτούργησαν μόνο υπέρ σου!!!κι ενα ιστορικο και απιθανο πρωτο ραντεβου αλλα τερμα αληθινο.
εγω 26 εκεινη 39 αλλα απιστευτη γυναικαρα(πολλες φορες την εκαναν και μικροτερη μου αν οχι συνομιλικη και κρεμονταν σαγονια στο περασμα της)
παμε για ποτο και οπως βγαινω απ το αμαξι εχω ξεχασει το πορτοφολι μου(πρωτη μου φορα)
της το λεω, χλωμιαζει και μου λεει και καλα δεν πειραζει
στην υποδοχη τυπος...."καλως τον κυριο, βλεπω με αλλη κυρια αποψε" (δεν τα λενε ποτε αυτα, ασε που δεν ισχυε)
η τυπισσα κοκκινιζει ολοκληρη και με το δικιο της(απορω πως δεν εφυγε.
καθομαστε και μετα απο λιγο, μια τυπισα αρχιζει να φωναζει επανηλλημενα το ονομα μου, λεω συμπτωση θα ειναι (ημουν πλατη)
η δικια μου εξοργισμενη με "αναγκαζει" να γυρισω να δω. ηταν καποια που μου ειχαν κανει κονε καποτε (πολυ ομορφη κοπελα αλλα δεν ειχε κατσει η φαση και δεν την θυμομουν. την θυμηθηκα αργοτερα.)
αντε τωρα να σε πιστεψει με ολα αυτα.
καταληξαμε λιγη ωρα αργοτερα στην παραλια, σε προσωπικες στιγμες μεσα στο αμαξι και μια υπεροχη σχεση που κρατησε για πολυ καιρο. (ακομα τα λεμε, φιλικα και εμαθα στην πορεια οτι τα ανεχτηκε ολα αυτα γιατι με ειχε κοζαρει πολυ καιρο πριν και περιμενε ευκαιρια να γνωριστουμε)
Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.498
- Πόντοι
- 1.446
Ναι δυσκολα να πουν οτι θελουν πουτσα μονο,συνηθως ολο μπουρδες ειναι σπασαρχιδισμουςολες με σοβαρο στυλακι και προθεσεις θα σου ερθουν στην αρχη ειναι πολυ λιγες αυτες που ειναι πολυ ξεκαθαρες μαζι σου οτι θελουν μονο σεξ.Προσωπικα εμενα αν πουμε οτι πχ (σου βαζω ενα τυχαιο νουμερο) απο τις 60-70-80 οσες ειναι δε θυμαμαι....αντε οι 2-3 να μου ειπανε οτι θελουν σεξ μονο
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
καλα τωρα ο καθενας και η καθε μια θα σου πει στην αρχη οτι μαλακια της συμφερει..Δεν δινω βαση σε αυτα. και δε κρινω απο τα λογια τις γυναικες.προφανως δεν περιμενεις να σου πει οτι ψαχνει κατι σοβαρο. την αφηνεις να μιλησει και παραλληλα προσπαθεις να παρουσιασεις κι εσυ τον εαυτο σου, σε γενικες παντα γραμμες. απ αυτη την κουβεντα κατι θα πιασεις και μετα κρινεις, αν και τι θελεις απ την κοπελα αυτη, και πραττεις αναλογα.
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
εδω μου ηρθε η αλλη να πουμε στο πρωτο ραντεβου σα τη σια κοσιωνη του σκαι (φιλολογος ηταν) με σοβαρο υφος-στυλακι να με ψαρωσει κιεται,και σε 2 ωρες τη γαμουσα πανω στην αγιου ιωαννου μεσα στο αμαξι,και να μου λεει "πουστη αν δε με γαμουσες θα εσκαγες"
arwstaki10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 376
ας πουνε οτι θελουν, αν και στο δειχνουν με τροπο αν θελουν αυτο.Ναι δυσκολα να πουν οτι θελουν πουτσα μονο,συνηθως ολο μπουρδες ειναι σπασαρχιδισμους
μιλαω για μενα, που δεν θελω να παω με τα νερα τους, κοροιδευοντας και ταζοντας κατι που δεν πιστευω, μονο και μονο για να καρφωσω.
ουτε και να την καταδικασω πριν καν τη γνωρισω με το γνωστο(και δικο μου παλιο μοτο) πουτανες ολες κτλ
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
ολα αυτα τα κοινωνικο-επαγγελματικα-υφος-στυλ-δουλεια-σπουδες μεταπτυχιακα και εγω δε ξερω τι αλλο να ξερεις ενα πραγμα τυπε...ειναι η επιφάνεια
Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.498
- Πόντοι
- 1.446
ΕΠΟΣ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑεδω μου ηρθε η αλλη να πουμε στο πρωτο ραντεβου σα τη σια κοσιωνη του σκαι (φιλολογος ηταν) με σοβαρο υφος-στυλακι να με ψαρωσει κιεται,και σε 2 ωρες τη γαμουσα πανω στην αγιου ιωαννου μεσα στο αμαξι,και να μου λεει "πουστη αν δε με γαμουσες θα εσκαγες"
arwstaki10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 376
ναι πολυ πιθανο αυτο. λογικα ανεβηκα στα ματια της. η τυπισσα με γουσταρε καιρο πριν χωρις να την ξερω καν.να ξέρεις ο τύπος στην υποδοχή και η άλλη που σε φώναξε λειτούργησαν μόνο υπέρ σου!!!
μια φορα ειπε οτι περναγε μπροστα μου με γκομενο και κρυφτηκε μην τη δω οτι εχει γκομενο και αυτο με αποθαρρυνει.
βεβαια εγω τοτε αγνοουσα τελειως την υπαρξη της αλλα η μοιρα τα εφερε ετσι.
Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.498
- Πόντοι
- 1.446
Αναλογως σε τι φαση εισαι εγω αμα βαριεμαι δεν ασχολουμαι παω και αδειαζω σε πουτανες,αν γουσταρω την αλλη ακι ειμαι σε φαση θα ασχοληθω να παιξω το παιχνιδιας πουνε οτι θελουν, αν και στο δειχνουν με τροπο αν θελουν αυτο.
μιλαω για μενα, που δεν θελω να παω με τα νερα τους, κοροιδευοντας και ταζοντας κατι που δεν πιστευω, μονο και μονο για να καρφωσω.
ουτε και να την καταδικασω πριν καν τη γνωρισω με το γνωστο(και δικο μου παλιο μοτο) πουτανες ολες κτλ
arwstaki10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 376
συμφωνω απολυτα. κι εγω μονο εργα κρινω αλλα απ τα λογια παιρνω μια πρωτη ιδεα και μετα παρατηρω συμπεριφορα.καλα τωρα ο καθενας και η καθε μια θα σου πει στην αρχη οτι μαλακια της συμφερει..Δεν δινω βαση σε αυτα. και δε κρινω απο τα λογια τις γυναικες.
γιατι καμια φορα μπορει να σου δωσει μια χρησιμη πληροφορια αν την αποκρυπτογραφησεις.
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
και γω δινω χρησιμες πληροφοριες ουουουου....πλεον δινω μονο χρησιμες για να ακουω το κρεβατι να τριζει μετασυμφωνω απολυτα. κι εγω μονο εργα κρινω αλλα απ τα λογια παιρνω μια πρωτη ιδεα και μετα παρατηρω συμπεριφορα.
γιατι καμια φορα μπορει να σου δωσει μια χρησιμη πληροφορια αν την αποκρυπτογραφησεις.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.696
- Πόντοι
- 3.656
Ίσως χρειάζεται να ρίχνεις το επίπεδο κάποιες φορές για να επιτύχεις τους στόχους σου. Γενικά μιλάω.
Όχι κάποιες φορές.Συνέχεια
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.696
- Πόντοι
- 3.656
κι ενα ιστορικο και απιθανο πρωτο ραντεβου αλλα τερμα αληθινο.
εγω 26 εκεινη 39 αλλα απιστευτη γυναικαρα(πολλες φορες την εκαναν και μικροτερη μου αν οχι συνομιλικη και κρεμονταν σαγονια στο περασμα της)
παμε για ποτο και οπως βγαινω απ το αμαξι εχω ξεχασει το πορτοφολι μου(πρωτη μου φορα)
της το λεω, χλωμιαζει και μου λεει και καλα δεν πειραζει
στην υποδοχη τυπος...."καλως τον κυριο, βλεπω με αλλη κυρια αποψε" (δεν τα λενε ποτε αυτα, ασε που δεν ισχυε)
η τυπισσα κοκκινιζει ολοκληρη και με το δικιο της(απορω πως δεν εφυγε.
καθομαστε και μετα απο λιγο, μια τυπισα αρχιζει να φωναζει επανηλλημενα το ονομα μου, λεω συμπτωση θα ειναι (ημουν πλατη)
η δικια μου εξοργισμενη με "αναγκαζει" να γυρισω να δω. ηταν καποια που μου ειχαν κανει κονε καποτε (πολυ ομορφη κοπελα αλλα δεν ειχε κατσει η φαση και δεν την θυμομουν. την θυμηθηκα αργοτερα.)
αντε τωρα να σε πιστεψει με ολα αυτα.
καταληξαμε λιγη ωρα αργοτερα στην παραλια, σε προσωπικες στιγμες μεσα στο αμαξι και μια υπεροχη σχεση που κρατησε για πολυ καιρο. (ακομα τα λεμε, φιλικα και εμαθα στην πορεια οτι τα ανεχτηκε ολα αυτα γιατι με ειχε κοζαρει πολυ καιρο πριν και περιμενε ευκαιρια να γνωριστουμε)
arwstaki10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 376
ουτε ενα κομμα δεν ειναι ανακριβες αλλα δε με ξερεις, οποτε καταλαβαινω.
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
στη ζωη καποιος πρεπει να ειναι και πολιτισμενος και ουγκ.Αν εισαι μονο το ενα απο τα δυο θα εχεις προβλημα.Όχι κάποιες φορές.Συνέχεια
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
ξερω πολλους που ειναι πολιτισμενοι με τις γυναικες και ξεχνανε να γινουν ουγκ...(που πρεπει) και αλλους που ειναι μονο ουγκ και νομιζουν οτι θα γαμησουν μονο με τη βαρβατιλα και τα μουσκουλα,ενω οταν ανοιξουν το στομα τους πετανε βατραχια