Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 587 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.001

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ποιο μυαλό της;

Όσο πιο μαλάκας είσαι,τόσο πιο εύκολα γαμάς στην Ελλάδα.Το μυαλό είναι μειονέκτημα γιατί σε θεωρούν ξενέρωτο
Ίσως χρειάζεται να ρίχνεις το επίπεδο κάποιες φορές για να επιτύχεις τους στόχους σου. Γενικά μιλάω.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
ετσι ομως πιθανον να σαμποταρεις τον εαυτο σου και να γνωρισεις καποια αξιολογη να το καψεις.
τεσπα εσυ ξερεις, οπως σου βγαινει
τι εννοεις? η αξιολογες δε φαινονται στα λογια,οποιοαδηποτε μαλακισμενη μπορει να σου πει "ναι θελω κατι σοβαρο"..ολες αυτες που εχω γαμησει ολα αυτα τα ξεκωλα τα ζωα τι νομιζεις οτι μου ειπαν?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οπως και εγω με το να τις πως τι ψαχνω και τι δε ψαχνω δε λεει κατι....για αυτο σου λεω ολα αυτα τα αφηνω ανοιχτα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
ολες με σοβαρο στυλακι και προθεσεις θα σου ερθουν στην αρχη ειναι πολυ λιγες αυτες που ειναι πολυ ξεκαθαρες μαζι σου οτι θελουν μονο σεξ.Προσωπικα εμενα αν πουμε οτι πχ (σου βαζω ενα τυχαιο νουμερο) απο τις 60-70-80 οσες ειναι δε θυμαμαι....αντε οι 2-3 να μου ειπανε οτι θελουν σεξ μονο

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
τι εννοεις? η αξιολογες δε φαινονται στα λογια,οποιοαδηποτε μαλακισμενη μπορει να σου πει "ναι θελω κατι σοβαρο"..ολες αυτες που εχω γαμησει ολα αυτα τα ξεκωλα τα ζωα τι νομιζεις οτι μου ειπαν?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οπως και εγω με το να τις πως τι ψαχνω και τι δε ψαχνω δε λεει κατι....για αυτο σου λεω ολα αυτα τα αφηνω ανοιχτα
προφανως δεν περιμενεις να σου πει οτι ψαχνει κατι σοβαρο. την αφηνεις να μιλησει και παραλληλα προσπαθεις να παρουσιασεις κι εσυ τον εαυτο σου, σε γενικες παντα γραμμες. απ αυτη την κουβεντα κατι θα πιασεις και μετα κρινεις, αν και τι θελεις απ την κοπελα αυτη, και πραττεις αναλογα.

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.563
Πόντοι
736
κι ενα ιστορικο και απιθανο πρωτο ραντεβου αλλα τερμα αληθινο.
εγω 26 εκεινη 39 αλλα απιστευτη γυναικαρα(πολλες φορες την εκαναν και μικροτερη μου αν οχι συνομιλικη και κρεμονταν σαγονια στο περασμα της)
παμε για ποτο και οπως βγαινω απ το αμαξι εχω ξεχασει το πορτοφολι μου(πρωτη μου φορα)
της το λεω, χλωμιαζει και μου λεει και καλα δεν πειραζει
στην υποδοχη τυπος...."καλως τον κυριο, βλεπω με αλλη κυρια αποψε" (δεν τα λενε ποτε αυτα, ασε που δεν ισχυε)
η τυπισσα κοκκινιζει ολοκληρη και με το δικιο της(απορω πως δεν εφυγε.
καθομαστε και μετα απο λιγο, μια τυπισα αρχιζει να φωναζει επανηλλημενα το ονομα μου, λεω συμπτωση θα ειναι (ημουν πλατη)
η δικια μου εξοργισμενη με "αναγκαζει" να γυρισω να δω. ηταν καποια που μου ειχαν κανει κονε καποτε (πολυ ομορφη κοπελα αλλα δεν ειχε κατσει η φαση και δεν την θυμομουν. την θυμηθηκα αργοτερα.)
αντε τωρα να σε πιστεψει με ολα αυτα.
καταληξαμε λιγη ωρα αργοτερα στην παραλια, σε προσωπικες στιγμες μεσα στο αμαξι και μια υπεροχη σχεση που κρατησε για πολυ καιρο. (ακομα τα λεμε, φιλικα και εμαθα στην πορεια οτι τα ανεχτηκε ολα αυτα γιατι με ειχε κοζαρει πολυ καιρο πριν και περιμενε ευκαιρια να γνωριστουμε)
να ξέρεις ο τύπος στην υποδοχή και η άλλη που σε φώναξε λειτούργησαν μόνο υπέρ σου!!!

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.498
Πόντοι
1.446
ολες με σοβαρο στυλακι και προθεσεις θα σου ερθουν στην αρχη ειναι πολυ λιγες αυτες που ειναι πολυ ξεκαθαρες μαζι σου οτι θελουν μονο σεξ.Προσωπικα εμενα αν πουμε οτι πχ (σου βαζω ενα τυχαιο νουμερο) απο τις 60-70-80 οσες ειναι δε θυμαμαι....αντε οι 2-3 να μου ειπανε οτι θελουν σεξ μονο
Ναι δυσκολα να πουν οτι θελουν πουτσα μονο,συνηθως ολο μπουρδες ειναι σπασαρχιδισμους

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
προφανως δεν περιμενεις να σου πει οτι ψαχνει κατι σοβαρο. την αφηνεις να μιλησει και παραλληλα προσπαθεις να παρουσιασεις κι εσυ τον εαυτο σου, σε γενικες παντα γραμμες. απ αυτη την κουβεντα κατι θα πιασεις και μετα κρινεις, αν και τι θελεις απ την κοπελα αυτη, και πραττεις αναλογα.
καλα τωρα ο καθενας και η καθε μια θα σου πει στην αρχη οτι μαλακια της συμφερει..Δεν δινω βαση σε αυτα. και δε κρινω απο τα λογια τις γυναικες.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
εδω μου ηρθε η αλλη να πουμε στο πρωτο ραντεβου σα τη σια κοσιωνη του σκαι (φιλολογος ηταν) με σοβαρο υφος-στυλακι να με ψαρωσει κιεται,και σε 2 ωρες τη γαμουσα πανω στην αγιου ιωαννου μεσα στο αμαξι,και να μου λεει "πουστη αν δε με γαμουσες θα εσκαγες"

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Ναι δυσκολα να πουν οτι θελουν πουτσα μονο,συνηθως ολο μπουρδες ειναι σπασαρχιδισμους
ας πουνε οτι θελουν, αν και στο δειχνουν με τροπο αν θελουν αυτο.
μιλαω για μενα, που δεν θελω να παω με τα νερα τους, κοροιδευοντας και ταζοντας κατι που δεν πιστευω, μονο και μονο για να καρφωσω.
ουτε και να την καταδικασω πριν καν τη γνωρισω με το γνωστο(και δικο μου παλιο μοτο) πουτανες ολες κτλ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
ολα αυτα τα κοινωνικο-επαγγελματικα-υφος-στυλ-δουλεια-σπουδες μεταπτυχιακα και εγω δε ξερω τι αλλο να ξερεις ενα πραγμα τυπε...ειναι η επιφάνεια

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.498
Πόντοι
1.446
εδω μου ηρθε η αλλη να πουμε στο πρωτο ραντεβου σα τη σια κοσιωνη του σκαι (φιλολογος ηταν) με σοβαρο υφος-στυλακι να με ψαρωσει κιεται,και σε 2 ωρες τη γαμουσα πανω στην αγιου ιωαννου μεσα στο αμαξι,και να μου λεει "πουστη αν δε με γαμουσες θα εσκαγες"
ΕΠΟΣ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
να ξέρεις ο τύπος στην υποδοχή και η άλλη που σε φώναξε λειτούργησαν μόνο υπέρ σου!!!
ναι πολυ πιθανο αυτο. λογικα ανεβηκα στα ματια της. η τυπισσα με γουσταρε καιρο πριν χωρις να την ξερω καν.
μια φορα ειπε οτι περναγε μπροστα μου με γκομενο και κρυφτηκε μην τη δω οτι εχει γκομενο και αυτο με αποθαρρυνει.
βεβαια εγω τοτε αγνοουσα τελειως την υπαρξη της αλλα η μοιρα τα εφερε ετσι.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.498
Πόντοι
1.446
ας πουνε οτι θελουν, αν και στο δειχνουν με τροπο αν θελουν αυτο.
μιλαω για μενα, που δεν θελω να παω με τα νερα τους, κοροιδευοντας και ταζοντας κατι που δεν πιστευω, μονο και μονο για να καρφωσω.
ουτε και να την καταδικασω πριν καν τη γνωρισω με το γνωστο(και δικο μου παλιο μοτο) πουτανες ολες κτλ
Αναλογως σε τι φαση εισαι εγω αμα βαριεμαι δεν ασχολουμαι παω και αδειαζω σε πουτανες,αν γουσταρω την αλλη ακι ειμαι σε φαση θα ασχοληθω να παιξω το παιχνιδι

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
καλα τωρα ο καθενας και η καθε μια θα σου πει στην αρχη οτι μαλακια της συμφερει..Δεν δινω βαση σε αυτα. και δε κρινω απο τα λογια τις γυναικες.
συμφωνω απολυτα. κι εγω μονο εργα κρινω αλλα απ τα λογια παιρνω μια πρωτη ιδεα και μετα παρατηρω συμπεριφορα.
γιατι καμια φορα μπορει να σου δωσει μια χρησιμη πληροφορια αν την αποκρυπτογραφησεις.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
συμφωνω απολυτα. κι εγω μονο εργα κρινω αλλα απ τα λογια παιρνω μια πρωτη ιδεα και μετα παρατηρω συμπεριφορα.
γιατι καμια φορα μπορει να σου δωσει μια χρησιμη πληροφορια αν την αποκρυπτογραφησεις.
και γω δινω χρησιμες πληροφοριες ουουουου....πλεον δινω μονο χρησιμες για να ακουω το κρεβατι να τριζει μετα :zfuck:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.696
Πόντοι
3.656
κι ενα ιστορικο και απιθανο πρωτο ραντεβου αλλα τερμα αληθινο.
εγω 26 εκεινη 39 αλλα απιστευτη γυναικαρα(πολλες φορες την εκαναν και μικροτερη μου αν οχι συνομιλικη και κρεμονταν σαγονια στο περασμα της)
παμε για ποτο και οπως βγαινω απ το αμαξι εχω ξεχασει το πορτοφολι μου(πρωτη μου φορα)
της το λεω, χλωμιαζει και μου λεει και καλα δεν πειραζει
στην υποδοχη τυπος...."καλως τον κυριο, βλεπω με αλλη κυρια αποψε" (δεν τα λενε ποτε αυτα, ασε που δεν ισχυε)
η τυπισσα κοκκινιζει ολοκληρη και με το δικιο της(απορω πως δεν εφυγε.
καθομαστε και μετα απο λιγο, μια τυπισα αρχιζει να φωναζει επανηλλημενα το ονομα μου, λεω συμπτωση θα ειναι (ημουν πλατη)
η δικια μου εξοργισμενη με "αναγκαζει" να γυρισω να δω. ηταν καποια που μου ειχαν κανει κονε καποτε (πολυ ομορφη κοπελα αλλα δεν ειχε κατσει η φαση και δεν την θυμομουν. την θυμηθηκα αργοτερα.)
αντε τωρα να σε πιστεψει με ολα αυτα.
καταληξαμε λιγη ωρα αργοτερα στην παραλια, σε προσωπικες στιγμες μεσα στο αμαξι και μια υπεροχη σχεση που κρατησε για πολυ καιρο. (ακομα τα λεμε, φιλικα και εμαθα στην πορεια οτι τα ανεχτηκε ολα αυτα γιατι με ειχε κοζαρει πολυ καιρο πριν και περιμενε ευκαιρια να γνωριστουμε)

snake-hiss.gif

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
ξερω πολλους που ειναι πολιτισμενοι με τις γυναικες και ξεχνανε να γινουν ουγκ...(που πρεπει) και αλλους που ειναι μονο ουγκ και νομιζουν οτι θα γαμησουν μονο με τη βαρβατιλα και τα μουσκουλα,ενω οταν ανοιξουν το στομα τους πετανε βατραχια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom