Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 587 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.001

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.231
Πόντοι
3.506
Καπου πηρε το ματι μου το σχόλιο πως "Πηδάνε μόνο παντρεμένοι και σχεσάκηδες"., θεωρω πως ειναι μεγα λάθος και για καποιον με σχετικα καλη εξωτερικη εμφανιση δεν ισχυει. Αφιερώνει στα εξαίρετα μέλη του bou τα παρακάτω,απο 45ρα παντρεμενη μιλφ, που αν ειχα την ευχερεια θα τη πηδαγα καθε μερα.Επισης όσοι δεν εχετε δοκιμασει παντρεμενη ανω των 35-40 θα σας το συνιστουσα ανεπιφυλακτα
Φίλε κόπια όλες οι παντρεμενες. 35αρα από επαρχία που πηδαω τώρα, τα ίδια μου γράφει... με παρακαλάει να μου ξανάρθει να τη ξεκωλιάσω με το δονητή της παρέα...

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Αν οι ελληνίδες που δεν έχουν τίποτα εμφανισιακά και με την μόνιμη έκφραση στη μούρη μεταξύ ξυνίλας και εγκεφαλικού, έχουν υψηλή θέση στις προτιμήσεις παγκόσμια, τότε και οι άντρες δεν πάνε και πολύ καλά... :confused:
Αν και δεν το πιστεύω.

Φταίνε λίγο και τα μαγαζιά. Είναι πολύ καθωσπρέπει και στημένα. Όλοι κάθονται στο τραπεζάκι/σταντάκι τους και φτιάχνουν το φρουριάκι τους. Θυμάμαι είχα βγάλει έναν Ιταλό που είχε έρθει για δουλειά σε ένα μπαράκι που πάνε ελλεεινίδες και γούρλωσε το μάτι του αλλά μετά σε μια φάση με ρωτάει, εδώ πώς μπορείς να γνωρίσεις κάποια? Βρήκε και άτομο να ρωτήσει αλλά του λέω δε γνωρίζεις, μόνο βλέπεις , αλλά εσένα επειδή είσαι Ιταλός μπορεί και να σου μιλήσουν :tooth:
οι ιταλοι αντρες κι αν γαζωνουν...και ειδικα εδω. αλλα σεβομαι γιατι εχουν φοβερο στυλ οι ατιμοι.
θυμαμαι σε νησι, να ειμαστε 10 μπακουρια η εστω με γηινες και ο ιταλος εχει φορτωσει την πιο μουναρα του κλαμπ,απ το πρωτο βραδυ και την εχει φερει παραλια το επομενο πρωι. εμας μας ετρεχαν τα σαλια εννοειται.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Ποτέ δε μιλας στη γυναίκα ή στην γκόμενα για εσάς τους δυο, για τη σχέση σας, για το αν θα παντρευτείτε, για το πού πάτε, αυτά είναι red flag για μια γυναίκα!
σιγουρα δεν τα λες απ την αρχη γιατι ειναι creepy που λενε και στο χωριο μου.

• Like
Αντιδράσεις: Jim85
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
οι ιταλοι αντρες κι αν γαζωνουν...και ειδικα εδω. αλλα σεβομαι γιατι εχουν φοβερο στυλ οι ατιμοι.
θυμαμαι σε νησι, να ειμαστε 10 μπακουρια η εστω με γηινες και ο ιταλος εχει φορτωσει την πιο μουναρα του κλαμπ,απ το πρωτο βραδυ και την εχει φερει παραλια το επομενο πρωι. εμας μας ετρεχαν τα σαλια εννοειται.
Ναι οι Ιταλοί είναι όντως πολυ καλοι στο καμάκι. Αν και πολλες πανε με Ιταλούς έτσι για να πουν ότι γαμηθηκαν με Ιταλό.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
αν ο σκοπος σου ειναι μονο να πηδηξεις συμφωνω. εγω ειμαι αλλης σχολης.
Και να μη θέλω απλά να γαμησω δε βγάζω σε καμία γυναίκα λιστα με ξεκαθαρισματα.. Αν με ρωτήσουν (που ρωτανε) συνήθως δίνω απαντήσεις που να μην έχουν μέσα μια υπόσχεση η μια σίγουρια... Βλέπουμε και κάνουμε.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Πχ ένας φίλος προχτες μου λέει ότι μιλουσε με μια γκόμενα από τιντερ.. Του λέει "τι ψάχνεις? " Και αυτός της είπε "ουτε να παντρευτω ψάχνω αλλά ουτε και απλά να γαμησω" Μέγα λάθος και τα δυο

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.696
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Γιατί,εσύ δεν βλέπεις άντρες με καλή εμφάνιση να μη γαμάνε τίποτα;
Αν εισαι πολυ μαλακας ναι... Σου εχω ξανά πει η γυναίκα πρέπει να παιξεις και λίγο με το μυαλό της δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.696
Πόντοι
3.656
Καπου πηρε το ματι μου το σχόλιο πως "Πηδάνε μόνο παντρεμένοι και σχεσάκηδες"., θεωρω πως ειναι μεγα λάθος και για καποιον με σχετικα καλη εξωτερικη εμφανιση δεν ισχυει. Αφιερώνει στα εξαίρετα μέλη του bou τα παρακάτω,απο 45ρα παντρεμενη μιλφ, που αν ειχα την ευχερεια θα τη πηδαγα καθε μερα.Επισης όσοι δεν εχετε δοκιμασει παντρεμενη ανω των 35-40 θα σας το συνιστουσα ανεπιφυλακτα

Εξαρτάται και τί γαμάνε

Αν είναι εμφανίσιμοι και γαμάνε χοντρές και σάπιες παντρεμένες,χαίρω πολύ.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Ναι οι Ιταλοί είναι όντως πολυ καλοι στο καμάκι. Αν και πολλες πανε με Ιταλούς έτσι για να πουν ότι γαμηθηκαν με Ιταλό.
ναι ειναι ειδος τροπαιου ομως για μας οι βραζιλιανες

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.696
Πόντοι
3.656
Αν εισαι πολυ μαλακας ναι... Σου εχω ξανά πει η γυναίκα πρέπει να παιξεις και λίγο με το μυαλό της δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα

Ποιο μυαλό της;

Όσο πιο μαλάκας είσαι,τόσο πιο εύκολα γαμάς στην Ελλάδα.Το μυαλό είναι μειονέκτημα γιατί σε θεωρούν ξενέρωτο

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Και να μη θέλω απλά να γαμησω δε βγάζω σε καμία γυναίκα λιστα με ξεκαθαρισματα.. Αν με ρωτήσουν (που ρωτανε) συνήθως δίνω απαντήσεις που να μην έχουν μέσα μια υπόσχεση η μια σίγουρια... Βλέπουμε και κάνουμε.
καλα δεν ειπα και να ορκιστεις αλλα οπως ανεφερες ρωτανε διαφορα.
αν σε ενδιαφερει το κοριτσι, δινεις και παιρνεις μια γενικη εικονα, αν παλι οχι, πουλας φουμο για να λαδωσεις

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
ναι ειναι ειδος τροπαιου ομως για μας οι βραζιλιανες
Να σου πω την αλήθεια οποίος έχει "τρίφτει" με Ελληνίδα τότε μπορεί να παιξει άνετα και με τις άλλες εθνικότητες... Εγώ πχ για Ελλάδα θεωρώ ότι έχω κάνει παρα πολλα αν βάλουμε και το βαθμό δυσκολίας. Φυσικά μιση μαγκιά δική μου, μισή της γυναίκας γιατί αν απευθεινεσαι και σε γκρουπ γυναικών που ξερεις εξ αρχής ότι είναι ξεκωλιαρες, τότε μου κάνει ευκολότερο το παιχνίδι.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
Να σου πω την αλήθεια οποίος έχει "τρίφτει" με Ελληνίδα τότε μπορεί να παιξει άνετα και με τις άλλες εθνικότητες... Εγώ πχ για Ελλάδα θεωρώ ότι έχω κάνει παρα πολλα αν βάλουμε και το βαθμό δυσκολίας. Φυσικά μιση μαγκιά δική μου, μισή της γυναίκας γιατί αν απευθεινεσαι και σε γκρουπ γυναικών που ξερεις εξ αρχής ότι είναι ξεκωλιαρες, τότε μου κάνει ευκολότερο το παιχνίδι.
τις ξεκωλιαρες τις ειχα βαρεθει χρονια...ειλικρινα μετα το γαμησι δεν εχεις τιποτα να πεις,ουτε για βολτα δεν ηταν οι περισσοτερες γαμω το μουνι τους το ξεσκισμενο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Ε όχι και τρόπαιο οι Βραζιλιάνες.

Τρόπαιο είναι οι Σουηδέζες,οι Ρωσίδες,οι Γερμανίδες
Οι βραζιλιανες σιγά τις δυσκολίες γυναίκες, σου δίνουν το μουνι στο πιατο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
τις ξεκωλιαρες τις ειχα βαρεθει χρονια...ειλικρινα μετα το γαμησι δεν εχεις τιποτα να πεις,ουτε για βολτα δεν ηταν οι περισσοτερες γαμω το μουνι τους το ξεσκισμενο
Υπάρχουν και πολλές που ειναι ενδιαφέρουσες τυπίσσες... Απλά είναι ξεκωλιαρες δεν είναι να πας για κάτι παραπερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom