athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.915
- Πόντοι
- 12.756
......και φυσικα την καλυτερη γυναικα να βρεις θα σου σπασει καποιες φορες ΚΑΙ ΑΥΤΗ τις μπαλλες..ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ
Ναι ρε καμμιά αντίρρηση, αλλά είναι μιας χρήσης και edge case...Τα τσιμπούκια που κάνουν οι πενηντάρες είναι από άλλο πλανήτη, τσιμπούκι τελείωμα στο στόμα της και μην με είδατε ξανά.
Αποκλειστικά γι' αυτό.
Υποψιάζομαι ότι ρωτάς αθλητικά πράγματα και δεν μπορώ να απαντήσω, γιατί δεν παρακολουθώ αθλητική επικαιρότητα.Αλήθεια ,η Λιμόζ στο ακολουθεί την κατιούσα πορεία της;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η Λιμόζ ακολουθεί την κατιούσα πορεία της;
Τι έγινε, έπεσες στο 0,0001%;; Για λέγε...Δεν έχεις δει την γυναίκα μου χαχαχα
Είσαι μεγάλο τρολ φίλε τελικά,χαχαχα!Τι έγινε, έπεσες στο 0,0001%;; Για λέγε...
Τι να πω ?...Τι έγινε, έπεσες στο 0,0001%;; Για λέγε...
Τι make-up χρησιμοποιεί, που πηγαίνει κομμωτήριο.... Πλάκα κάνεις ρε μλκ ;;Τι να πω ?...
Βαθμό 9...ηλικία 47Τι make-up χρησιμοποιεί, που πηγαίνει κομμωτήριο.... Πλάκα κάνεις ρε μλκ ;;
Τι βαθμό θα της έβαζες (αντικειμενικά) και ηλικία εννοούσα να πεις (αν θες).
Ρώτησες απάντησα ....δεν θα έλεγα μόνος μου διαφοραΒαθμό 9...ηλικία 47
εννια υπερβολη ρε μαν...και για να πω και εγω εννοειται ουτε στην κυρα μου βαζω 9..Βαθμό 9...ηλικία 47
Δεν θέλω τώρα να παριστάνω το δύσπιστο, αλλά καταλαβαίνεις φαντάζομαι...Βαθμό 9...ηλικία 47
Τι να πω έτσι νομιζωεννια υπερβολη ρε μαν...και για να πω και εγω εννοειται ουτε στην κυρα μου βαζω 9..
συνηθως τεινουμε να βαζουμε κατι παραπανω γιατι ειναι λογικο να ειμαστε προκατειλημμενοι με το ταιρι μας...τεσπα αυτη ειναι η γνωμη μουΤι να πω έτσι νομιζω
Όλα παίζουν η δικιά σου βαθμός ηλικία όχι αντικειμενικά ...υποκειμενικά βαθμόσυνηθως τεινουμε να βαζουμε κατι παραπανω γιατι ειναι λογικο να ειμαστε προκατειλημμενοι με το ταιρι μας...τεσπα αυτη ειναι η γνωμη μου
βασικο ηλικια και μετα επονται τα αλλαΌλα παίζουν η δικιά σου βαθμός ηλικία όχι αντικειμενικά ...υποκειμενικά βαθμό
Οκ ναιβασικο ηλικια και μετα επονται τα αλλα
Τελικά τι βαθμό της βάζειςΟκ ναι
μαλακες η γρια ειχε πολυ γλεντι...εχω καλη συνταξη και πληρωνω για τα γουστα μου...σπιταρωνα και αν ερθεις θα σε περιποιηθω και θα πληρωσω για πολλα
Aθηναίος προσεχώςεννια υπερβολη ρε μαν...και για να πω και εγω εννοειται ουτε στην κυρα μου βαζω 9..
Μπορεί να κονομησεις καμμία καλή εγγονουλα...καλά ξηγιεσαι.Κι εγώ πηγαίνω επίτηδες στις στάσεις λεωφορείων και τους αφήνω θέση για να μου λένε οι γιαγιάδες ποσο καλός λεβέντης είμαι.