Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Ελα ντε... Ουτε ναυαγός να ητανTι του λες κι εσύ ρε μλκ; με το πόνο του παίζεις;
Ελα ντε... Ουτε ναυαγός να ητανTι του λες κι εσύ ρε μλκ; με το πόνο του παίζεις;
Σιγά ρε, δυσκολεύεσαι να βρεις θείες, όντως τώρα;παιζεις με τον πονο μου....
οχι για θειες για νεαρες...ειμαι εκτος του σπορ αγαπαωΣιγά ρε, δυσκολεύεσαι να βρεις θείες, όντως τώρα;
Mεγάλο πρόβλημα αυτό τύπε. Βλέπεις από μακριά αθλητικό γκομενάκι με κολλάν να κάνει τζοκινγκ ή να περπατάει, πλησιάζεις έτοιμος να ρίξεις λάγνα creepoματιά και γυρίζει η μουτσούνα της θειάς και μένεις έτσι και κακόκεφος για το επόμενο τέταρτοεγω το λεω απο την αποψη ειναι προσεγμενες,γαμευσιμες για την ηλικια τους,αδυνατες κλπ..σαφως τα σημαδια του χρονου φαινονται πανω σε ολους μας
μου την εχει πεσει 60αρα που για την ηλικια της μετραγε πολυ αλλα δε παω με μεγαλυτερες και μια γρια κοντα στα 70Mεγάλο πρόβλημα αυτό τύπε. Βλέπεις από μακριά αθλητικό γκομενάκι με κολλάν να κάνει τζοκινγκ ή να περπατάει, πλησιάζεις έτοιμος να ρίξεις λάγνα creepoματιά και γυρίζει η μουτσούνα της θειάς και μένεις έτσι και κακόκεφος για το επόμενο τέταρτο
Ρουβάς είσαι να ούμε... των ΚΑΠΗμου την εχει πεσει 60αρα που για τη ηλικια της μετραγε πολυ αλλα δε παω με μεγαλυτερες και μια γρια κοντα στα 70
εγώ έχω κόφτη στα 26μου την εχει πεσει 60αρα που για την ηλικια της μετραγε πολυ αλλα δε παω με μεγαλυτερες και μια γρια κοντα στα 70
Κι εγώ πηγαίνω επίτηδες στις στάσεις λεωφορείων και τους αφήνω θέση για να μου λένε οι γιαγιάδες ποσο καλός λεβέντης είμαι.μου την εχει πεσει 60αρα που για την ηλικια της μετραγε πολυ αλλα δε παω με μεγαλυτερες και μια γρια κοντα στα 70
Δεν ξέραμε τον Μάνο τότε να του την πάσαρεςμαλακες η γρια ειχε πολυ γλεντι...εχω καλη συνταξη και πληρωνω για τα γουστα μου...σπιταρωνα και αν ερθεις θα σε περιποιηθω και θα πληρωσω για πολλα
ΤΑΚΜΑΝ μονο..θα της πεταγε την σαπια μουνα εξωΔεν ξέραμε τον Μάνο τότε να του την πάσαρες
Ποιος είναι πάλι αυτός?ΤΑΚΜΑΝ μονο..θα της πεταγε την σαπια μουνα εξω
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δεν ξερεις τον ΜΕΓΙΣΤΟ ΓΕΡΟΝΤΟΛΑΓΝΟ ΤΑΚΜΑΝ;Πηγαινε ψαχτηρι και βαλε το ονομα του να δεις παιχνιδι με τρικ τρικ και λαγνα τριψιματα με εβδομηνταρεςΠοιος είναι πάλι αυτός?
Δεν έχεις δει την γυναίκα μου χαχαχαΌσο κραγιόν και μπλιμπλίκι/φτιάξιμο να προσθέσει η γιαγιά η πενηντάρα, άστο μάστορα, πρέπει να είναι πολύ απελπισμένος ο άλλος για να την δει σοβαρά. Πόσα 7άρια πενηντάρες έχεις δει συνολικά στη ζωή σου (ζωντανά όχι στο νετ);
Τοπ περίπτωση, έχεις εξοφλήσει την ΔΕΗ που σου έκοψε το ρεύμα και μετά άνετα μπορείς να βάλεις το χέρι σου βρεγμένο στην πρίζα για την μαλακια που έκανες.μαλακες η γρια ειχε πολυ γλεντι...εχω καλη συνταξη και πληρωνω για τα γουστα μου...σπιταρωνα και αν ερθεις θα σε περιποιηθω και θα πληρωσω για πολλα
για την ηλικια της μια χαρα ειναι η γυναικα σου...Δεν έχεις δει την γυναίκα μου χαχαχα
Μαλακα αυτος ηταν αλλο επιπεδο καψιματοςΤΑΚΜΑΝ μονο..θα της πεταγε την σαπια μουνα εξω
Τα τσιμπούκια που κάνουν οι πενηντάρες είναι από άλλο πλανήτη, τσιμπούκι τελείωμα στο στόμα της και μην με είδατε ξανά.Όσο κραγιόν και μπλιμπλίκι/φτιάξιμο να προσθέσει η γιαγιά η πενηντάρα, άστο μάστορα, πρέπει να είναι πολύ απελπισμένος ο άλλος για να την δει σοβαρά. Πόσα 7άρια πενηντάρες έχεις δει συνολικά στη ζωή σου (ζωντανά όχι στο νετ);
Mεγάλο πρόβλημα αυτό τύπε. Βλέπεις από μακριά αθλητικό γκομενάκι με κολλάν να κάνει τζοκινγκ ή να περπατάει, πλησιάζεις έτοιμος να ρίξεις λάγνα creepoματιά και γυρίζει η μουτσούνα της θειάς και μένεις έτσι και κακόκεφος για το επόμενο τέταρτο
Mortal Kombat χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ