Μαν, γαλλίδα είναι αυτή που έβαλα και γράφει στη μητρική της γλώσσα. Αλλιώς δεν θα το έκανα θέμα.Ένα λεξικό είναι ο καλύτερος φίλος μας όταν γράφουμε στα ξένα....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)
arwstaki10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 376
εγω προσφατα το ανακαλυψα. υπαρχει και το αντιστοιχο προστυχο.ενταξει πλεον το τυν στο φατσαμπουκ εχει ξεφτυυλιστει..πολλα η μεγαλη πλειοψηφια ειναι μουφιες
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.874
- Πόντοι
- 12.756
ναι σε ολα μεσα ειμαι απο την αρχη....καμμια σχεση πως αρχισαν και πως καταντησανεγω προσφατα το ανακαλυψα. υπαρχει και το αντιστοιχο προστυχο.
arwstaki10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 376
η ιστορια της ανθρωποτητας...ναι σε ολα μεσα ειμαι απο την αρχη....καμμια σχεση πως αρχισαν και πως καταντησαν
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.696
- Πόντοι
- 3.786
Ποια εννοείς;Τι ακριβώς είναι αυτά και πώς τα βρίσκουμε;εγω προσφατα το ανακαλυψα. υπαρχει και το αντιστοιχο προστυχο.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.874
- Πόντοι
- 12.756
καποια απο αυτα που εχω διαβασει εχω ντραπει που ειμαι ανθρωποςη ιστορια της ανθρωποτητας...
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Διαφωνώ. Όσο προσεγμένες και να είναι σ ’ αυτήν την ηλικία, οι πραγματικά γαμεύσιμες θα είναι υπερελάχιστες. Βλέπω κάθε μέρα στο gym ένα σωρό από τέτοιες θείτσες και μετά βίας κρατιέμαι να μην βάλω τα γέλια. Το παίζουν και γκομενάρες οι δόλιες...εγω το λεω απο την αποψη ειναι προσεγμενες,γαμευσιμες για την ηλικια τους,αδυνατες κλπ..σαφως τα σημαδια του χρονου φαινονται πανω σε ολους μας
Και μην ξεχνας ότι η πλειοψηφία αυτών που έρχεται στο gym, σίγουρα ανήκει σε αυτές που λέμε προσεγμένες, γι’ αυτό το αναφέρω κιόλας. Ο βασικός λόγος είναι η «διατήρηση ««καλής»» εμφάνισης». Ελάχιστες είναι εκείνες που έρχονται για άλλους λόγους (π.χ. προβλήματα με μέση κλπ), στο λέω γκαραντί.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.874
- Πόντοι
- 12.756
TYN THANK YOY NEXT ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΤΑ ΠΡΟΣΤΥΧΑ...Ομαδες στο φατσαμπουκΠοια εννοείς;Τι ακριβώς είναι αυτά και πώς τα βρίσκουμε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
βασικα ειναι αναλογα την ηλικια...ενας σαρανταρης θα παει αντε μαξ μεχρι την ηλικια του,ενας πενηνταρης αλλιως κλπΔιαφωνώ. Όσο προσεγμένες και να είναι σ ’ αυτήν την ηλικία, οι πραγματικά γαμεύσιμες θα είναι υπερελάχιστες. Βλέπω κάθε μέρα στο gym ένα σωρό από τέτοιες θείτσες και μετά βίας κρατιέμαι να μην βάλω τα γέλια. Το παίζουν και γκομενάρες οι δόλιες...
Και μην ξεχνας ότι η πλειοψηφία αυτών που έρχεται στο gym, σίγουρα ανήκει σε αυτές που λέμε προσεγμένες, γι’ αυτό το αναφέρω κιόλας. Ο βασικός λόγος είναι η «διατήρηση ««καλής»» εμφάνισης». Ελάχιστες είναι εκείνες που έρχονται για άλλους λόγους (π.χ. προβλήματα με μέση κλπ), στο λέω γκαραντί.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.696
- Πόντοι
- 3.786
Thank you!TYN THANK YOY NEXT ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΤΑ ΠΡΟΣΤΥΧΑ...Ομαδες στο φατσαμπουκ
βασικα ειναι αναλογα την ηλικια...ενας σαρανταρης θα παει αντε μαξ μεχρι την ηλικια του,ενας πενηνταρης αλλιως κλπ
arwstaki10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 376
με προλαβε ο φιλοςΠοια εννοείς;Τι ακριβώς είναι αυτά και πώς τα βρίσκουμε;
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Tι του λες κι εσύ ρε μλκ; με το πόνο του παίζεις;μουνια να εχεις για να εχεις σου βρισκω οσα θες....δεν εχει κανενα νοημα απο ενα σημειο και μετα.
arwstaki10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 376
οποιος ομως εκανε σεξ με 35-50 ξερει οτι δεν συγκρινεται με τις μικροτερεςΔιαφωνώ. Όσο προσεγμένες και να είναι σ ’ αυτήν την ηλικία, οι πραγματικά γαμεύσιμες θα είναι υπερελάχιστες. Βλέπω κάθε μέρα στο gym ένα σωρό από τέτοιες θείτσες και μετά βίας κρατιέμαι να μην βάλω τα γέλια. Το παίζουν και γκομενάρες οι δόλιες...
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.874
- Πόντοι
- 12.756
παιζεις με τον πονο μου....οποιος ομως εκανε σεξ με 35-50 ξερει οτι δεν συγκρινεται με τις μικροτερες
arwstaki10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 376
διαφωνεις?παιζεις με τον πονο μου....
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Νταξ, άλλο αυτό, αν και δεν είναι πάντα βέβαιο και δεδομένο. Πάντως ναι έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να ξέρει να γαμηθεί η γιαγιά. ΑΝ!! έχει όρεξη να γαμηθεί και δεν έχει κατεβάσει ρολά λόγω ηλικίαςοποιος ομως εκανε σεξ με 35-50 ξερει οτι δεν συγκρινεται με τις μικροτερες
Ποιο δεν έχει νόημα,εδώ όλη η Ελλάδα παρακαλάει να βρει μουνί
Αν ήταν τόσο μεγάλο κοινωνικό ζήτημα, θα ήταν πιστεύω και θέμα συζήτησης στις προεκλογικές εκστρατείες. Όλο και κάποιο κόμμα θα διεκδικούσε την ψήφο των αγάμητων, κάνοντας προεκλογικές υποσχέσεις.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.874
- Πόντοι
- 12.756
οχι αλλα ΑΝ ημουν μονος στηνηλικια που ειμαι θα ηθελα για γαμησι πιτσιρικα και ας ηταν σαν νεκρη στο κρεββατι για καμμια δεκαρια φορεςδιαφωνεις?
τα πιο εκφυλα γαμησια τα κανουν 35-45 να ξες...Νταξ, άλλο αυτό, αν και δεν είναι πάντα βέβαιο και δεδομένο. Πάντως ναι έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να ξέρει να γαμηθεί η γιαγιά. ΑΝ!! έχει όρεξη να γαμηθεί και δεν έχει κατεβάσει ρολά λόγω ηλικίας
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.215
- Πόντοι
- 9.297
Για τι με πέρασες;;;;Εγώ μιλούσα για πέσιμο ΕΞΩ....εκει στο tyn γραφουν οτι δεν τους αρεσουν τα ποιηματα κτλ.
βεβαια αν της κανει η μουτσουνα σου, και κενο μνμ να στειλεις θα σου απαντησει.
Για αυτό πολλοί πάνε σε κομοδίνα...βέβαια κλαίνε τα λεφτά τους.οχι αλλα ΑΝ ημουν μονος στηνηλικια που ειμαι θα ηθελα για γαμησι πιτσιρικα και ας ηταν σαν νεκρη στο κρεββατι για καμμια δεκαρια φορες
τα πιο εκφυλα γαμησια τα κανουν 35-45 να ξες...
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.874
- Πόντοι
- 12.756
κοιτα πανε για την ομορφια και την δροσια..αυτο αρκει καποιες φορεςΓια τι με πέρασες;;;;Εγώ μιλούσα για πέσιμο ΕΞΩ....
Για αυτό πολλοί πάνε σε κομοδίνα...βέβαια κλαίνε τα λεφτά τους.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.215
- Πόντοι
- 9.297
Αλήθεια ,η Λιμόζ στο ακολουθεί την κατιούσα πορεία της;Μαν, γαλλίδα είναι αυτή που έβαλα και γράφει στη μητρική της γλώσσα. Αλλιώς δεν θα το έκανα θέμα.
Η Λιμόζ ακολουθεί την κατιούσα πορεία της;