athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.872
- Πόντοι
- 12.756
Καλό είναι αυτό ... κακό είναι που αφήνονται οι αντρεςΈτσι νομίζω η δικιά μου είναι 47-48...και συνεχώς φτιάχνεται....ωχ....λες?
Καλό είναι αυτό ... κακό είναι που αφήνονται οι αντρεςΈτσι νομίζω η δικιά μου είναι 47-48...και συνεχώς φτιάχνεται....ωχ....λες?
αυτο το καιρο που δεν εχει πολυ δουλεια ναι τη βγάζω με γκομενες απο αυτα το προβλημα ειναι οτι δεν ειμαι και στις καλυτερες μου για να βγαινω συνεχεια ραντεβου και να κερναω...δηλαδη αυτη τη στιγμη στο badoo εχω 2 γκομενουλες που αν θελω και σημερα βγαινω μαζι τους (δεν εχω στο τσεπακι το γαμησι)..απλα οικονομικα δεν ειμαι και στις καλυτερες μου..περιμενω να ανοιξει η δουλεια,πιστευω σε κανα μηνα θα ειμαι οκΕσύ πότε το κάνεις το μεσαίο που όλη μέρα εδώ μέσα είσαι;
Ποια δουλειά?αυτο το καιρο που δεν εχει πολυ δουλεια ναι τη βγάζω με γκομενες απο αυτα το προβλημα ειναι οτι δεν ειμαι και στις καλυτερες μου για να βγαινω συνεχεια ραντεβου και να κερναω...δηλαδη αυτη τη στιγμη στο badoo εχω 2 γκομενουλες που αν θελω και σημερα βγαινω μαζι τους (δεν εχω στο τσεπακι το γαμησι)..απλα οικονομικα δεν ειμαι και στις καλυτερες μου..περιμενω να ανοιξει η δουλεια,πιστευω σε κανα μηνα θα ειμαι οκ
ταξι δουλευωΠοια δουλειά?
Εεεε τότε εχ ις δίκιο σε ένα μήνα τουρισμός σίγουραταξι δουλευω
τουρισμος,και σιγουρα να καλμαρει η κατασταση με πολεμο αλλιως δε παμε καλαΕεεε τότε εχ ις δίκιο σε ένα μήνα τουρισμός σίγουρα
Σίγουρατουρισμος,και σιγουρα να καλμαρει η κατασταση με πολεμο αλλιως δε παμε καλα
αυτο το καιρο που δεν εχει πολυ δουλεια ναι τη βγάζω με γκομενες απο αυτα το προβλημα ειναι οτι δεν ειμαι και στις καλυτερες μου για να βγαινω συνεχεια ραντεβου και να κερναω...δηλαδη αυτη τη στιγμη στο badoo εχω 2 γκομενουλες που αν θελω και σημερα βγαινω μαζι τους (δεν εχω στο τσεπακι το γαμησι)..απλα οικονομικα δεν ειμαι και στις καλυτερες μου..περιμενω να ανοιξει η δουλεια,πιστευω σε κανα μηνα θα ειμαι οκ
Η ορθογραφία δείχνει διανοητική κατάσταση. Αν κάποιος έχει περάσει τουρίστας από τα σχολικά θρανία και δεν κατάφερε να χειρίζεται τη μητρική του γλώσσα ικανοποιητικά είναι αστροπελέκι. Συν ότι αφού θες να κάνεις γνωριμία, εννοείται ότι προσπαθείς να προβάλεις την καλύτερη εικόνα του εαυτού σου.Η αλήθεια είναι ότι μόνο γυναίκες έχω ακούσει να τρελαίνονται για ορθογραφία....είμαστε πιο λαρτζ εμείς.
Τι δεξιός ρε τύπε. Χέρι χέρι με Κουτσούμπα πάει, όπως όλη η νδδεξιος και χοντρες ειναι ψεμα?
μπορουσα να παιζω και μονο με τις πιθανοτητες υπερ μου αλλα ειμαι και απληστος.μαλακια του εγκεφαλου ειναι οταν ξερεις οτι οι πιθανοτητες ειναι εναντιον σου...εγωισμος ειναι οταν ξερεις οτι οι πιθανότητες ειναι με το μερος σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι χρονια ασχολουμαι με το btc
Εξαιρούνται όσοι έχουν δυσλεξία.Αλλά και πάλι,υπάρχει η αυτόματη διόρθωση κειμένουΗ ορθογραφία δείχνει διανοητική κατάσταση. Αν κάποιος έχει περάσει τουρίστας από τα σχολικά θρανία και δεν κατάφερε να χειρίζεται τη μητρική του γλώσσα ικανοποιητικά είναι αστροπελέκι. Συν ότι αφού θες να κάνεις γνωριμία, εννοείται ότι προσπαθείς να προβάλεις την καλύτερη εικόνα του εαυτού σου.
Εσύ που είσαι και γαλλομαθής (εκτός αν σε μπερδεύω με άλλον), πώς την κόβεις αυτή στη φωτό, που δεν ασχολήθηκε να φτιάξει λίγο τη bio της;
τυπε εγω οπως βλεπεις κανω screenshot κουβεντες με γκομενες που κλεινω ραντεβου ..οποτε οτι εχω πει,ισχυει. Οπως και το οτι δε γαμαω παντα ισχυειΈτσι,κάνε και λίγο κράτει με τα ραντεβού να βγει και κανας άλλος
Βαρεθήκαμε να τις ακούμε όλες να λένε για τον Βλαδιμηρο τον ταξιτζή
το κακο του Σαντ ειναι οτι πιστευει οτι δεν γαμαει κανεις...τυπε εγω οπως βλεπεις κανω screenshot κουβεντες με γκομενες που κλεινω ραντεβου ..οποτε οτι εχω πει,ισχυει. Οπως και το οτι δε γαμαω παντα ισχυει
δεν μου φαινεται παραλογο που θα με λενε φιδεμπορα η διαφορα τετοια,το ξερω...την περιμένω τετοια αντιδραση απλα δεν μαρεσει να δινω συμβουλες για κατι που ο αλλος δεν πιστευει οτι το εχω κανει .Για αυτο περισσοτερο τα βαζω.Πχ εχω δει διάφορους εδω μεσα να λενε οτι γαμανε,βγαινουν,κανουν ρανουν...που ειναι? εγω δεν εχω δει καποιο στοιχειοτο κακο του Σαντ ειναι οτι πιστευει οτι δεν γαμαει κανεις...
το κακο του Σαντ ειναι οτι πιστευει οτι δεν γαμαει κανεις...
ελα ρε συ ο φιδεμπορας θα φανει καποια στιγμη...φιδεμπορα εδω μονο ο Σαντ με εχει πειδεν μου φαινεται παραλογο που θα με λενε φιδεμπορα η διαφορα τετοια,το ξερω...την περιμένω τετοια αντιδραση απλα δεν μαρεσει να δινω συμβουλες για κατι που ο αλλος δεν πιστευει οτι το εχω κανει .Για αυτο περισσοτερο τα βαζω.Πχ εχω δει διάφορους εδω μεσα να λενε οτι γαμανε,βγαινουν,κανουν ρανουν...που ειναι? εγω δεν εχω δει καποιο στοιχειο
δε με πειραζει ας πει ο καθενας οτι θελει...σαμπως με νοιαζει?ελα ρε συ ο φιδεμπορας θα φανει καποια στιγμη...φιδεμπορα εδω μονο ο Σαντ με εχει πει
σαντμαν rulesθα πω μια αληθεια...μπορει να εχω πει και εγω μαλακιες για τον σατν μαν και οντως με καποιους εχω ξεφυγει (με μερικους ομως οχι).παρολες τις μαλακιες και τα ψυχολογικα που γράφει,οντως δειχνει καλοσυνατος τυπος και ευγενικος.Εγω καποιες φορες εχω πει πραγματα ισως με τροπο "τραμπουκισμου" αλλα πολλα τα λεω για το καλο του.αν θελει να με ακουσει καλως...αν οχι παλι καλως.Αλλα σιγουρα δεν ειναι ενα ατομο εδω μεσα που μου βγάζει νευρο η απαιχθεια.Εχω δει εδω μεσα τυπους να γραφουν, που ειναι για δαφνι κατευθειαν....ενας ειναι και ο reinblue