Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 587 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.001

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Πχ ένας φίλος προχτες μου λέει ότι μιλουσε με μια γκόμενα από τιντερ.. Του λέει "τι ψάχνεις? " Και αυτός της είπε "ουτε να παντρευτω ψάχνω αλλά ουτε και απλά να γαμησω" Μέγα λάθος και τα δυο
πολυ κλασικη αλλα και δυσκολη ερωτηση.
μετα απο ερευνα και σκεψη...η ιδανικη απαντηση ειναι "μια γνωριμια" ενω το "οτι προκυψει" με τις παραλλαγες του εχει επισης εφαρμογη σε καποιες περιπτωσεις.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
καλα δεν ειπα και να ορκιστεις αλλα οπως ανεφερες ρωτανε διαφορα.
αν σε ενδιαφερει το κοριτσι, δινεις και παιρνεις μια γενικη εικονα, αν παλι οχι, πουλας φουμο για να λαδωσεις
Δε θέλω να δείχνω κάτι συγκεκριμένα παρολο που κάποιες φορές το θέλω το εχω και εγώ ανάγκη.. Γιατί αν κουβεντιασω εξ αρχής με μια για κάτι σοβαρό τοτε θα μου παίξει το σοβαρό ρόλο και αυτή. (Που μπορεί να είναι καραπηδιολα)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756
Υπάρχουν και πολλές που ειναι ενδιαφέρουσες τυπίσσες... Απλά είναι ξεκωλιαρες δεν είναι να πας για κάτι παραπερα
ισως φταινε οι παραστασεις μου ξεκωλιαρα ενδιαφερουσα δεν εχω γνωρισει...δωστους γαμησι,βολτες,ποταρες μεχρι εκει.....
και για Βραζιλιανες...πριν χρονια ενας φιλος μου που εχουμε χαθει καιρο τωρα,παντρευτηκε βραζιλιανα...η τυπισσα αδιστακτη..τον εδερνε,τον εβριζε,ο μαλακς εκανε ενα παιδι μαζι της και μετα απο λιγα χρονια του τα πεταξε ολα τα πραγματα του απο το σπιτι και τον σουταρε...
εκανε καιρο να ορθοποδησει γιατι αυτη ειχε τον ελεγχο των οικονομικων και τον ειχε γαμησει

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
ισως φταινε οι παραστασεις μου ξεκωλιαρα ενδιαφερουσα δεν εχω γνωρισει...δωστους γαμησι,βολτες,ποταρες μεχρι εκει.....
και για Βραζιλιανες...πριν χρονια ενας φιλος μου που εχουμε χαθει καιρο τωρα,παντρευτηκε βραζιλιανα...η τυπισσα αδιστακτη..τον εδερνε,τον εβριζε,ο μαλακς εκανε ενα παιδι μαζι της και μετα απο λιγα χρονια του τα πεταξε ολα τα πραγματα του απο το σπιτι και τον σουταρε...
εκανε καιρο να ορθοποδησει γιατι αυτη ειχε τον ελεγχο των οικονομικων και τον ειχε γαμησει
Ε μαλακας...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.196
Πόντοι
12.756

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Ε όχι και τρόπαιο οι Βραζιλιάνες.

Τρόπαιο είναι οι Σουηδέζες,οι Ρωσίδες,οι Γερμανίδες
κι αυτες καλες ειναι αλλα η ωραια βραζιλιανα...του ριο ομως οχι αυτες του αντιριου:grin:

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Οι βραζιλιανες σιγά τις δυσκολίες γυναίκες, σου δίνουν το μουνι στο πιατο
νομιζω οτι μιλαμε για εμφανιση και οχι για δυσκολια
πολυ δυσκολες ειναι οι ιταλιδες πχ

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Δε θέλω να δείχνω κάτι συγκεκριμένα παρολο που κάποιες φορές το θέλω το εχω και εγώ ανάγκη.. Γιατί αν κουβεντιασω εξ αρχής με μια για κάτι σοβαρό τοτε θα μου παίξει το σοβαρό ρόλο και αυτή. (Που μπορεί να είναι καραπηδιολα)
ετσι ομως πιθανον να σαμποταρεις τον εαυτο σου και να γνωρισεις καποια αξιολογη να το καψεις.
τεσπα εσυ ξερεις, οπως σου βγαινει

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Υπάρχουν ωραίες βραζιλιάνες πλην Ζιζελ,Αντριάνα Λίμα κλπ;
ξερω αλλη μια προσωπικα :smiling-face-with-heart-eyes:
αν υπαρχουν κι αλλες η οχι θα σε γελασω:grin:
α υπηρχε πριν κατι μηνες και μια λολα σε ενα απ τα γραφεια. πολυ ομορφη κοπελα και νμζ δηλωνε βραζιλιανα:grin:

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
@vlad kai sia
πρωτο ραντεβου με τη δικια μου.
εχουμε κατσει για ποτο(απεναντι) και φαινεται να υπαρχει χημεια.
εκεινη μου διατυμπανιζει οτι δε γουσταρει να της ορμανε πρωτο ραντεβου, γιατι παιρνει μηνυματα αρπαχτης, κι εγω λεω απο μεσα μου "καλα καλα μας τα ειπαν κι αλλες αυτα" σηκωνομα ξαφνικα και παω διπλα της να τη φιλησω.
τρομαζει και τραβιεται. δε μου εχει ξανατυχει αλλα κοιτα που το εννουσε τελικα.
μεγαλη κομπλα και αμηχανια αλλα ευτυχως βοηθαει και το σωζει.
οπως παω να επιστρεψω στη θεση μου χλωμιασμενος και με την ανασφαλεια να αναδυεται απο παντου "καλα δεν ειπαμε και να φυγεις, καλα εισαι κι εδω). μετα ολα πηραν το δρομο τους μεχρι νεοτερας

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Ποιο μυαλό της;

Όσο πιο μαλάκας είσαι,τόσο πιο εύκολα γαμάς στην Ελλάδα.Το μυαλό είναι μειονέκτημα γιατί σε θεωρούν ξενέρωτο
Ρε Σαντ σε λίγο θα μας πεις ότι δεν γαμάς επειδή είσαι υπερευφυής. Δηλαδή κάπου ΩΠΑ ΝΑ ΟΥΜΕ, πάτα λίγο φρένο μ’ αυτά τα συμπερασματάκια!!

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
κι ενα ιστορικο και απιθανο πρωτο ραντεβου αλλα τερμα αληθινο.
εγω 26 εκεινη 39 αλλα απιστευτη γυναικαρα(πολλες φορες την εκαναν και μικροτερη μου αν οχι συνομιλικη και κρεμονταν σαγονια στο περασμα της)
παμε για ποτο και οπως βγαινω απ το αμαξι εχω ξεχασει το πορτοφολι μου(πρωτη μου φορα)
της το λεω, χλωμιαζει και μου λεει και καλα δεν πειραζει
στην υποδοχη τυπος...."καλως τον κυριο, βλεπω με αλλη κυρια αποψε" (δεν τα λενε ποτε αυτα, ασε που δεν ισχυε)
η τυπισσα κοκκινιζει ολοκληρη και με το δικιο της(απορω πως δεν εφυγε.
καθομαστε και μετα απο λιγο, μια τυπισα αρχιζει να φωναζει επανηλλημενα το ονομα μου, λεω συμπτωση θα ειναι (ημουν πλατη)
η δικια μου εξοργισμενη με "αναγκαζει" να γυρισω να δω. ηταν καποια που μου ειχαν κανει κονε καποτε (πολυ ομορφη κοπελα αλλα δεν ειχε κατσει η φαση και δεν την θυμομουν. την θυμηθηκα αργοτερα.)
αντε τωρα να σε πιστεψει με ολα αυτα.
καταληξαμε λιγη ωρα αργοτερα στην παραλια, σε προσωπικες στιγμες μεσα στο αμαξι και μια υπεροχη σχεση που κρατησε για πολυ καιρο. (ακομα τα λεμε, φιλικα και εμαθα στην πορεια οτι τα ανεχτηκε ολα αυτα γιατι με ειχε κοζαρει πολυ καιρο πριν και περιμενε ευκαιρια να γνωριστουμε)

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
κι ενα ιστορικο και απιθανο πρωτο ραντεβου αλλα τερμα αληθινο.
εγω 26 εκεινη 39 αλλα απιστευτη γυναικαρα(πολλες φορες την εκαναν και μικροτερη μου αν οχι συνομιλικη και κρεμονταν σαγονια στο περασμα της)
παμε για ποτο και οπως βγαινω απ το αμαξι εχω ξεχασει το πορτοφολι μου(πρωτη μου φορα)
της το λεω, χλωμιαζει και μου λεει και καλα δεν πειραζει
στην υποδοχη τυπος...."καλως τον κυριο, βλεπω με αλλη κυρια αποψε" (δεν τα λενε ποτε αυτα, ασε που δεν ισχυε)
η τυπισσα κοκκινιζει ολοκληρη και με το δικιο της(απορω πως δεν εφυγε.
καθομαστε και μετα απο λιγο, μια τυπισα αρχιζει να φωναζει επανηλλημενα το ονομα μου, λεω συμπτωση θα ειναι (ημουν πλατη)
η δικια μου εξοργισμενη με "αναγκαζει" να γυρισω να δω. ηταν καποια που μου ειχαν κανει κονε καποτε (πολυ ομορφη κοπελα αλλα δεν ειχε κατσει η φαση και δεν την θυμομουν. την θυμηθηκα αργοτερα.)
αντε τωρα να σε πιστεψει με ολα αυτα.
καταληξαμε λιγη ωρα αργοτερα στην παραλια, σε προσωπικες στιγμες μεσα στο αμαξι και μια υπεροχη σχεση που κρατησε για πολυ καιρο. (ακομα τα λεμε, φιλικα και εμαθα στην πορεια οτι τα ανεχτηκε ολα αυτα γιατι με ειχε κοζαρει πολυ καιρο πριν και περιμενε ευκαιρια να γνωριστουμε)
no-lies-national-geographic.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom