Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.696
- Πόντοι
- 3.656
ουτε ενα κομμα δεν ειναι ανακριβες αλλα δε με ξερεις, οποτε καταλαβαινω.
Ο Γιώρκας ή ο Γκεντζογλου είσαι τύπε;
ουτε ενα κομμα δεν ειναι ανακριβες αλλα δε με ξερεις, οποτε καταλαβαινω.
δεν ειμαι διασημος τυπεΟ Γιώρκας ή ο Γκεντζογλου είσαι τύπε;
Για όσους ψήνονται με μαυρουκες ,ναι ...εγώ δεν ανήκω εκεί.Υπάρχουν ωραίες βραζιλιάνες πλην Ζιζελ,Αντριάνα Λίμα κλπ;
Οι βραζιλιανες σιγά τις δυσκολίες γυναίκες, σου δίνουν το μουνι στο πιατο
οπουδηποτε εκος ελλαδος ειναι φυσικο να γαμαει κανεις σαν ανθρωπος....και γω αν ζουσα εξω θα εκανα παππαδεςΙσχυει..
Εχω φιλο που εφυγε απο Ελλαδα και πηγε να δουλεψει ασφαλεια σε πλοια..
Ταξιδευει συχνα λατινικη αμερικη, και εχει παθει πλακα!
Τα μουνια που εχει γαμησει εκει, (και γενικα ταξιδευοντας με το πλοιο) δεν τα εχει γαμησει σε ολη του την ζωη εδω..
Καπου πηρε το ματι μου το σχόλιο πως "Πηδάνε μόνο παντρεμένοι και σχεσάκηδες"., θεωρω πως ειναι μεγα λάθος και για καποιον με σχετικα καλη εξωτερικη εμφανιση δεν ισχυει.
Κάτι τρανς !!!!?Υπάρχουν ωραίες βραζιλιάνες πλην Ζιζελ,Αντριάνα Λίμα κλπ;
Aυτό που λες για τους 18αρηδες ισχύει τουλάχιστον αυτοί που βλέπαμε στο σχολείο εμείς που είμαστε κοντά στα 40 (ή και μεγαλύτεροι) και κυνηγούσαν γκόμενες μεγάλο ποσοστό κατέληξαν παντρεμένοι νωρίς νωρίς.Λέτε οτι μέχρι τα 25 χάσατε ευκαιριες.... καλά....
Οσο πιο "αργα" ξεκινάει κάποιος τοσο το καλυτερο γιατι αν λυσάς απο τα 18 για μουνί τοτε στα 25 θα εισαι παντρεμένος.
Ειμαι 34 και δεν μπορω να ηρεμήσω απο τις καύλες... γαμάω πλέον 2 φορές την εβδομάδα σε μπουρδέλα κ πάλι λιγο μου φαινεται φοβαμαι μη πέσω σε κανα μπάζο κ με τυλίξει απλα κ μονο επειδη θα γαμάω το μουνάκι της κ θα τη χύνω στο στομα.
μα 2 φορες τη βδομαδα σε μπουρδελο δεν ειναι και κατι..κανονικα πρεπει να γαμας καθε μερα για να πεις οτι καπως χορταινεις.Λέτε οτι μέχρι τα 25 χάσατε ευκαιριες.... καλά....
Οσο πιο "αργα" ξεκινάει κάποιος τοσο το καλυτερο γιατι αν λυσάς απο τα 18 για μουνί τοτε στα 25 θα εισαι παντρεμένος.
Ειμαι 34 και δεν μπορω να ηρεμήσω απο τις καύλες... γαμάω πλέον 2 φορές την εβδομάδα σε μπουρδέλα κ πάλι λιγο μου φαινεται φοβαμαι μη πέσω σε κανα μπάζο κ με τυλίξει απλα κ μονο επειδη θα γαμάω το μουνάκι της κ θα τη χύνω στο στομα.
Λέτε οτι μέχρι τα 25 χάσατε ευκαιριες.... καλά....
Και να μη σου κάθονταν το πιτσιρίκι νο προμπλεμο θα παίρναμε παρτούζα τον μπούστη τον ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΥΡΛΑ και μετά θα χεζαμε στο μέτωπο του τίμια, αρχοντικάοχι αλλα ΑΝ ημουν μονος στηνηλικια που ειμαι θα ηθελα για γαμησι πιτσιρικα και ας ηταν σαν νεκρη στο κρεββατι για καμμια δεκαρια φορες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τα πιο εκφυλα γαμησια τα κανουν 35-45 να ξες...
ΝΤΡΟΠΗ...ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΛΑ ΜΕΓΑΣ ΣΩΤΗΡ ΜΕ ΤΟ ΙΧΩΡΚαι να μη σου κάθονταν το πιτσιρίκι νο προμπλεμο θα παίρναμε παρτούζα τον μπούστη τον ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΥΡΛΑ και μετά θα χεζαμε στο μέτωπο του τίμια, αρχοντικά
Γαμάνε μόνο όσοι έχουν γκόμενα και σχέση
Οι άλλοι μας έχουν πρήξει στο παπατζιλίκι
μα 2 φορες τη βδομαδα σε μπουρδελο δεν ειναι και κατι..κανονικα πρεπει να γαμας καθε μερα για να πεις οτι καπως χορταινεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εγω επειδη δεν μπορουσα να τα κοψω,ειχα πει.Θα δινεις 3-4 κατοσταρικα το μηνα εκει,τελος..
Δεν είδε πρώτα κανά βραζιλιάνικο στο μακεδονία τβ τύπε? Που πήγε και έμπλεξε χωρίς να το μελετήσει πρώτα το θέμαεντελως ομως....και μου το επαιζε γκομενιαρης,αλανης,δεν σηκωνω μυγα στο σπαθι μου και κατι τετοια
Μετά από 20 χρόνια θα σε δούμε δικαστήριο για metoo@vlad kai sia
πρωτο ραντεβου με τη δικια μου.
εχουμε κατσει για ποτο(απεναντι) και φαινεται να υπαρχει χημεια.
εκεινη μου διατυμπανιζει οτι δε γουσταρει να της ορμανε πρωτο ραντεβου, γιατι παιρνει μηνυματα αρπαχτης, κι εγω λεω απο μεσα μου "καλα καλα μας τα ειπαν κι αλλες αυτα" σηκωνομα ξαφνικα και παω διπλα της να τη φιλησω.
τρομαζει και τραβιεται. δε μου εχει ξανατυχει αλλα κοιτα που το εννουσε τελικα.
μεγαλη κομπλα και αμηχανια αλλα ευτυχως βοηθαει και το σωζει.
οπως παω να επιστρεψω στη θεση μου χλωμιασμενος και με την ανασφαλεια να αναδυεται απο παντου "καλα δεν ειπαμε και να φυγεις, καλα εισαι κι εδω). μετα ολα πηραν το δρομο τους μεχρι νεοτερας
Συνηθως ναι, όσους βλέπαμε σε εκείνες τις ηλικίες στο σχολείο και έπαιζαν με γυναίκες κλπ, τους βλέπεις μετά από κάποια χρόνια μέχρι τα 30 να είναι είτε παντρεμένοι είτε σε κάποια σχέση με κάποια τοξική γυναίκα είτε να έχουν γίνει και οι ίδιοι τοξικοί. Μεγάλο τους ατού η εμφάνιση.Λέτε οτι μέχρι τα 25 χάσατε ευκαιριες.... καλά....