Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μόνο σε μένα πήγε το μυαλό μου στο πονηρο όταν πριν μια βδομάδα μιλουσα με μια Ελληνίδα στο τιντερ και μου έλεγε ότι ήταν 8 χρόνια Καναδά αλλά έφυγε λόγω κρυου... Ήθελα να της πω " Ώστε παραδέχεσαι ότι είσαι ξεκωλιάρα "

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Για όσους ψήνονται με μαυρουκες ,ναι ...εγώ δεν ανήκω εκεί
ουτε σε μενα αρεσουν οι μαυρες αλλα η δικια μου δεν ηταν μαυρη.
επισης εψαξα και βρηκα μια λολα4 του γκλαμουρα που ειχα συναντησει πριν κατι μηνες. λιγο σκουροχρωμη αλλα μοντελο πραγματικο.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Καθόλου λάθος

Χωρίς σχέση/γάμο,ζήτημα να πηδάει ένα 5% στην Ελλάδα.Στην επαρχία 0%

Ακόμα και οι εμφανίσιμοι σχέση κυνηγάνε για να γαμάνε
καπου εχεις ενα δικιο αλλα τσουβαλιαζεις φουλ

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Λέτε οτι μέχρι τα 25 χάσατε ευκαιριες.... καλά....

Οσο πιο "αργα" ξεκινάει κάποιος τοσο το καλυτερο γιατι αν λυσάς απο τα 18 για μουνί τοτε στα 25 θα εισαι παντρεμένος.

Ειμαι 34 και δεν μπορω να ηρεμήσω απο τις καύλες... γαμάω πλέον 2 φορές την εβδομάδα σε μπουρδέλα κ πάλι λιγο μου φαινεται φοβαμαι μη πέσω σε κανα μπάζο κ με τυλίξει απλα κ μονο επειδη θα γαμάω το μουνάκι της κ θα τη χύνω στο στομα.
οσο πιο αργα ξεκινας τοσο πιο αργα θα χορτασεις και θα τελειωσεις, αν τελειωσεις.
αρα εις βαρος σου ειανι το αργα. τι καλυτερο απ το να εισαι χορτατος και κατασταλαγμενος στα 25 σου και στα 30 με μια γυναικα που γουσταρεις και 2 παιδακια?

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Aυτό που λες για τους 18αρηδες ισχύει τουλάχιστον αυτοί που βλέπαμε στο σχολείο εμείς που είμαστε κοντά στα 40 (ή και μεγαλύτεροι) και κυνηγούσαν γκόμενες μεγάλο ποσοστό κατέληξαν παντρεμένοι νωρίς νωρίς.
και ειναι κακο αυτο?

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Φιλε σαντ,απο αυτη την δηλωση φαινεται οτι δεν ειχες ποτε σου γκομενα ή σχεση γενικα,δεν το λεω με ειρωνια.Φιλε,απο τους 100 που εχουν σχεση-γκομενα,οι 99 δεν γαμανε.Δεν μιλαω για το πρωτο 6μηνο,εκει θα σου δωσει τα παπαρια στο χερι η αλλη.Πανε ρωτα κανεναν που εχει 5 χρονια σχεση να σου πει καθε ποτε γαμαει και μετα ελα να μου πεις.Υπαρχουν και εξαιρεσεις σιγουρα,αλλα η πλειοψηφια ειναι αγαμητοι.Στα κοριτσια πανε και ξεδινουν.Απο τα 5 φιλικα ζευγαρια,τα δυο ειναι 25αρηδες κιολας,δεν ακουω τιποτα αλλο απο τις κοπελες τους.Δεν κανουμε σεξ και δεν κανουμε σεξ.

Ποτε κιολας γραψατε 15 σελιδες ρε μλκς,που να βρουμε τοσο χρονο να ουμε?Με ρεγουλα ρε,με ρεγουλα,χαχαχα
φιλε κωστα και λοιποι...μην πεφτετε στην παγιδα να κρινετε τι κανει ο αντρικος πληθυσμος της χωρας με βαση τι κανουμε 500-1000 ατομα εδω μεσα.
δεν ειναι αντιπροσωπευτικο το δειγμα ουτε στο ελαχιστο. εμεις για να ειμαστε στο χωρο η να περασαμε κατα διαστηματα, κατι καναμε λαθος η συνεχιζουμε να το κανουμε. μιλα και παρατηρησε ανθρωπους που δεν εχουν περασει ποτε ουτε εξω απο μπουρδελο κτλ. η εστω πηγαν 1-2 φορες για την πλακα τους, εμπειρια. υπαρχουν παααααρα πολλοι τετοιοι εκει εξω. αν δεν ξερεις πολλους τετοιους ανθρωπους, ξεκινα με την αλλαγη περιβαλλοντος-κυκλου.
εγω ξερω τι εκανα λαθος, τλχ το μεγαλυτερο μου και προσπαθω να το διορθωσω. βρειτε κι εσεις τα δικα σας και προσπαθηστε να ξεκολλησετε απο δω και να βρειτε μια κοπελα με οτι αυτο συνεπαγεται. το πιο ευκολο πραγμα για τον ανθρωπο ειναι να μετακυλιει τις ευθυνες του αλλου.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
To ιδανικο σε μια σχέση ειναι 4-5 φορές την εβδομάδα.... οκ γαμανε τις διπλάσιες αλλα εγω γαμάω κάθε φορά και διαφορετική. :P

κάτι κερδιζεις κάτι χανεις σε αυτη τη ζωή φίλε... το θεμα δεν ειναι παντα η ποσοτητα αλλα και η ποιότητα.
ενας σοφος παλιοφιλος μου ελεγε "θα προσπαθεις να της ριχνεις 1 καθε μερα. ετσι θα την εχεις παντα σχεδον ικανοποιημενη και παραλληλα θα ανυπομονει για την επομενη." ποσο δικιο εχει.

συμφωνω απολυτα με την τελευταια γραμμη σου

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
φιλε κωστα και λοιποι...μην πεφτετε στην παγιδα να κρινετε τι κανει ο αντρικος πληθυσμος της χωρας με βαση τι κανουμε 500-1000 ατομα εδω μεσα.
δεν ειναι αντιπροσωπευτικο το δειγμα ουτε στο ελαχιστο. εμεις για να ειμαστε στο χωρο η να περασαμε κατα διαστηματα, κατι καναμε λαθος η συνεχιζουμε να το κανουμε. μιλα και παρατηρησε ανθρωπους που δεν εχουν περασει ποτε ουτε εξω απο μπουρδελο κτλ. η εστω πηγαν 1-2 φορες για την πλακα τους, εμπειρια. υπαρχουν παααααρα πολλοι τετοιοι εκει εξω. αν δεν ξερεις πολλους τετοιους ανθρωπους, ξεκινα με την αλλαγη περιβαλλοντος-κυκλου.
εγω ξερω τι εκανα λαθος, τλχ το μεγαλυτερο μου και προσπαθω να το διορθωσω. βρειτε κι εσεις τα δικα σας και προσπαθηστε να ξεκολλησετε απο δω και να βρειτε μια κοπελα με οτι αυτο συνεπαγεται. το πιο ευκολο πραγμα για τον ανθρωπο ειναι να μετακυλιει τις ευθυνες του αλλου.
Ωραία τα είπες αλλά τι σχέση έχουν όσα γράφεις με αυτά που έγραψα εγώ?Ο Σαντ είπε, ότι σήμερα γαμαει οποίος έχει γκομενα-σχεση.Εγω απάντησα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περιπτωση σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των συντρόφων των φίλων μου αλλά και από την δικιά μου εμπειρία με προηγούμενες σχέσεις

Στην αρχή γίνεται τσόντα η φάση,όσο περνάει ο καιρός το σεξ γίνεται ανύπαρκτο.Αυτο έγραψα Τι σχέση έχουν τα μπουρδέλα και όσοι πάνε μόνο σε μπουρδέλα και τι μας νοιάζει στην τελική αν κάποιος πάει μόνο σε μπουρδέλα.Δεν είπα πουθενά ότι φταίνε οι γυναίκες για αυτό,μπορεί να φταίνε χίλια δυο πράγματα,το αποτέλεσμα παραμενει το ίδιο.Ξερεις εσύ προσωπικά πολλούς που είναι 5-10 χρόνια και βαλε μαζί και κάνουν σεξ κάθε μέρα?Δεν μιλάω για ποσοστό 0,1%,μιλάω για την συντριπτική πλειοψηφία.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.984
Πόντοι
3.656

Κάποιοι όταν έχουν επιλογές,δεν είναι αυτοί που πρέπει και τις κλωτσάνε

Μετά όταν γίνονται όπως πρέπει,δεν έχουν επιλογές

Κάποιος πχ μπορεί να ήταν ντροπαλός ή να μην το κυνηγούσε και πολύ για γκόμενα μέχρι τα 23-25 κι έτσι να έχασε πολλές ευκαιρίες να βρει.Ε αυτός μετά ή θα αναπληρώσει τον χαμένο γκομενικό χρόνο με πουτάνες ή θα κουβαλάει απωθημένα σε μεγαλύτερες ηλικίες

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.984
Πόντοι
3.656
Ωραία τα είπες αλλά τι σχέση έχουν όσα γράφεις με αυτά που έγραψα εγώ?Ο Σαντ είπε, ότι σήμερα γαμαει οποίος έχει γκομενα-σχεση.Εγω απάντησα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περιπτωση σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των συντρόφων των φίλων μου αλλά και από την δικιά μου εμπειρία με προηγούμενες σχέσεις

Στην αρχή γίνεται τσόντα η φάση,όσο περνάει ο καιρός το σεξ γίνεται ανύπαρκτο.Αυτο έγραψα Τι σχέση έχουν τα μπουρδέλα και όσοι πάνε μόνο σε μπουρδέλα και τι μας νοιάζει στην τελική αν κάποιος πάει μόνο σε μπουρδέλα.Δεν είπα πουθενά ότι φταίνε οι γυναίκες για αυτό,μπορεί να φταίνε χίλια δυο πράγματα,το αποτέλεσμα παραμενει το ίδιο.Ξερεις εσύ προσωπικά πολλούς που είναι 5-10 χρόνια και βαλε μαζί και κάνουν σεξ κάθε μέρα?Δεν μιλάω για ποσοστό 0,1%,μιλάω για την συντριπτική πλειοψηφία.

Όσο περνάει ο καιρός,μειώνεται το σεξ αλλά έρχεται το βόλεμα στη σχέση

Και όταν κάποιος βολευτεί,δύσκολα θέλει να ξεβολευτεί.Σου λέει,βρήκα μία,είμαι μ'αυτήν,την έμαθα,με έμαθε,πού να μπαίνω σε διαδικασία να βρίσκω άλλη,να την ξαναμάθω,να με ξαναμάθει...'Καλά είμαστε μωρέ' σου λένε.Και ας γαμάμε μια φορά τη βδομάδα,το μήνα και πάει λέγοντας.Αφού υπάρχει θηλυκό στη ζωή μας,ολα καλά.

Και μιλάω για ένα μέσο Έλληνα,όχι κανα λεφτά που έχει επιλογές

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

και γω το ιδιο ειπα στον σαντ οτι απο ενα σημειο και μετα στη σχεση (καλα για γαμο δε το συζητω) γαμας μονο για να γαμας... :tooth: θυμαμαι μια φορα προ 10ετιας εκανα παρεα με ενα τυπο ο οποιος ηταν πολυ γκομενιάρης δηλ το ειχε στο καμακι..βγαιναμε και παρεα.Λοιπον αυτος βρηκε μια στα 28 και παντρευτηκε.Αφου λοιπον αρχιζε σιγα σιγα να εξαφανιζεται,εκανε και 2 παιδια υστερα απο 2-3 χρονια τον ρωταω "τι γινεται ρε τυπε πως παει ο εγγαμος βιος ολα οκ? με τη γυναικα? "μου λεει τυπε...ας ειναι καλα τα βιαγκρα :confused: ...τωρα εχουν περασει απο τοτε 10 χρονια (φυσικα εχουμε κοψει) τον πετυχε ενας γνωστος μου με τη γυναικα του ακομα εκει....δε θελω να ξερω ποσα βιγκρα θα εχει παρει απο τοτε :think:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εγω σε οσες σχεσεις ειχα κανει (καλα δεν ειναι και πολλες ) υστερα απο 5-6 μηνες εκοβα φλεβες με τη γκομενα ...γαμουσα μονο για να συντηρισω τη σχεση επειδη ειχα βαρεθει

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.984
Πόντοι
3.656
και γω το ιδιο ειπα στον σαντ οτι απο ενα σημειο και μετα στη σχεση (καλα για γαμο δε το συζητω) γαμας μονο για να γαμας... :tooth: θυμαμαι μια φορα προ 10ετιας εκανα παρεα με ενα τυπο ο οποιος ηταν πολυ γκομενιάρης δηλ το ειχε στο καμακι..βγαιναμε και παρεα.Λοιπον αυτος βρηκε μια στα 28 και παντρευτηκε.Αφου λοιπον αρχιζε σιγα σιγα να εξαφανιζεται,εκανε και 2 παιδια υστερα απο 2-3 χρονια τον ρωταω "τι γινεται ρε τυπε πως παει ο εγγαμος βιος ολα οκ? με τη γυναικα? "μου λεει τυπε...ας ειναι καλα τα βιαγκρα :confused: ...τωρα εχουν περασει απο τοτε 10 χρονια (φυσικα εχουμε κοψει) τον πετυχε ενας γνωστος μου με τη γυναικα του ακομα εκει....δε θελω να ξερω ποσα βιγκρα θα εχει παρει απο τοτε :think:

Τι να το κάνει το βιάγκρα,αυτός τελευταία φορά που γάμησε ήταν όταν την γκάστρωσε για το δευτερο παιδί

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376

ξερω πολλους που μου λενε οτι κανουν σεξ τακτικοτατα αλλα δεν ειμαι στο κρεββατι τους για να το επιβεβαιωσω.
το ιδιο κανω κι εγω οταν ειμαι με μια γκομενα, για οσο καιρο τη γουσταρω. τον πρωτο καιρο σχεδον καθημερινα και μετα αραιωνει καπως αλλα παραμενει τακτικο. ξαναλεω λοιπον, οτι θεωρω λαθος να κρινουμε τι συμβαινει στον εξω κοσμο, με βαση τι κανουμε εμεις εδω και οι γνωστοι μας, αν ειναι παρομοιων συνηθειων. δεν εθιξα το αν φταινε οι γυναικες κτλ. και τελος συμβουλεψα, οποιον θελει και μονο, τι πιστευω οτι πρεπει να κανει, αν θελει να αλλαξει την κατασταση του. το ιδιο προσπαθω να κανω κι εγω.

υ.γ. πριν λιγο μου εστειλε κοπελα να βρεθουμε. ειχαμε βγει 1-2 φορες πριν μηνες. υποθετω οτι αφησα θετικη, ανθρωπινη κυριως εντυπωση και τσεκαρε αν ειμαι μονος αυτη την περιοδο. αρα καπου μετραει το πως φερεσαι...@vlad kai sia

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Κάποιοι όταν έχουν επιλογές,δεν είναι αυτοί που πρέπει και τις κλωτσάνε

Μετά όταν γίνονται όπως πρέπει,δεν έχουν επιλογές

Κάποιος πχ μπορεί να ήταν ντροπαλός ή να μην το κυνηγούσε και πολύ για γκόμενα μέχρι τα 23-25 κι έτσι να έχασε πολλές ευκαιρίες να βρει.Ε αυτός μετά ή θα αναπληρώσει τον χαμένο γκομενικό χρόνο με πουτάνες ή θα κουβαλάει απωθημένα σε μεγαλύτερες ηλικίες
αν εισαι οπως πρεπει θα εχεις παντα επιλογες. κι αν αργησεις να μπεις στο σπορ, θα αναπληρωσεις στην πορεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom