Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Οχι. ... Με φίλη ήταν και έβγαιναν από μαγαζί εδώ στο κέντροκαποιος θα της το εσκισε και θα την ξεσκισε
Οχι. ... Με φίλη ήταν και έβγαιναν από μαγαζί εδώ στο κέντροκαποιος θα της το εσκισε και θα την ξεσκισε
αν το διαλυσουμε παιζει η αν γινω πλουσιος και διασημοςΜετά από 20 χρόνια θα σε δούμε δικαστήριο για metoo
ουτε σε μενα αρεσουν οι μαυρες αλλα η δικια μου δεν ηταν μαυρη.Για όσους ψήνονται με μαυρουκες ,ναι ...εγώ δεν ανήκω εκεί
καπου εχεις ενα δικιο αλλα τσουβαλιαζεις φουλΚαθόλου λάθος
Χωρίς σχέση/γάμο,ζήτημα να πηδάει ένα 5% στην Ελλάδα.Στην επαρχία 0%
Ακόμα και οι εμφανίσιμοι σχέση κυνηγάνε για να γαμάνε
οσο πιο αργα ξεκινας τοσο πιο αργα θα χορτασεις και θα τελειωσεις, αν τελειωσεις.Λέτε οτι μέχρι τα 25 χάσατε ευκαιριες.... καλά....
Οσο πιο "αργα" ξεκινάει κάποιος τοσο το καλυτερο γιατι αν λυσάς απο τα 18 για μουνί τοτε στα 25 θα εισαι παντρεμένος.
Ειμαι 34 και δεν μπορω να ηρεμήσω απο τις καύλες... γαμάω πλέον 2 φορές την εβδομάδα σε μπουρδέλα κ πάλι λιγο μου φαινεται φοβαμαι μη πέσω σε κανα μπάζο κ με τυλίξει απλα κ μονο επειδη θα γαμάω το μουνάκι της κ θα τη χύνω στο στομα.
και ειναι κακο αυτο?Aυτό που λες για τους 18αρηδες ισχύει τουλάχιστον αυτοί που βλέπαμε στο σχολείο εμείς που είμαστε κοντά στα 40 (ή και μεγαλύτεροι) και κυνηγούσαν γκόμενες μεγάλο ποσοστό κατέληξαν παντρεμένοι νωρίς νωρίς.
αρα τι προτεινεις?Και ο γρήγορος και ο αργός θα καταλήξουν παντρεμένοι
Ο πρώτος γιατί γκάστρωσε καμία που γάμησε ακάποτα,και ο δεύτερος λόγω αγαμίας
φιλε κωστα και λοιποι...μην πεφτετε στην παγιδα να κρινετε τι κανει ο αντρικος πληθυσμος της χωρας με βαση τι κανουμε 500-1000 ατομα εδω μεσα.Φιλε σαντ,απο αυτη την δηλωση φαινεται οτι δεν ειχες ποτε σου γκομενα ή σχεση γενικα,δεν το λεω με ειρωνια.Φιλε,απο τους 100 που εχουν σχεση-γκομενα,οι 99 δεν γαμανε.Δεν μιλαω για το πρωτο 6μηνο,εκει θα σου δωσει τα παπαρια στο χερι η αλλη.Πανε ρωτα κανεναν που εχει 5 χρονια σχεση να σου πει καθε ποτε γαμαει και μετα ελα να μου πεις.Υπαρχουν και εξαιρεσεις σιγουρα,αλλα η πλειοψηφια ειναι αγαμητοι.Στα κοριτσια πανε και ξεδινουν.Απο τα 5 φιλικα ζευγαρια,τα δυο ειναι 25αρηδες κιολας,δεν ακουω τιποτα αλλο απο τις κοπελες τους.Δεν κανουμε σεξ και δεν κανουμε σεξ.
Ποτε κιολας γραψατε 15 σελιδες ρε μλκς,που να βρουμε τοσο χρονο να ουμε?Με ρεγουλα ρε,με ρεγουλα,χαχαχα
ενας σοφος παλιοφιλος μου ελεγε "θα προσπαθεις να της ριχνεις 1 καθε μερα. ετσι θα την εχεις παντα σχεδον ικανοποιημενη και παραλληλα θα ανυπομονει για την επομενη." ποσο δικιο εχει.To ιδανικο σε μια σχέση ειναι 4-5 φορές την εβδομάδα.... οκ γαμανε τις διπλάσιες αλλα εγω γαμάω κάθε φορά και διαφορετική.
κάτι κερδιζεις κάτι χανεις σε αυτη τη ζωή φίλε... το θεμα δεν ειναι παντα η ποσοτητα αλλα και η ποιότητα.
δεν εχω λεφτα τυπε αρα μαλλον δεν θα με δειτεγιατι να τον δουμε;
νομιζεις οτι εχει λεφτα;
Ωραία τα είπες αλλά τι σχέση έχουν όσα γράφεις με αυτά που έγραψα εγώ?Ο Σαντ είπε, ότι σήμερα γαμαει οποίος έχει γκομενα-σχεση.Εγω απάντησα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περιπτωση σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των συντρόφων των φίλων μου αλλά και από την δικιά μου εμπειρία με προηγούμενες σχέσειςφιλε κωστα και λοιποι...μην πεφτετε στην παγιδα να κρινετε τι κανει ο αντρικος πληθυσμος της χωρας με βαση τι κανουμε 500-1000 ατομα εδω μεσα.
δεν ειναι αντιπροσωπευτικο το δειγμα ουτε στο ελαχιστο. εμεις για να ειμαστε στο χωρο η να περασαμε κατα διαστηματα, κατι καναμε λαθος η συνεχιζουμε να το κανουμε. μιλα και παρατηρησε ανθρωπους που δεν εχουν περασει ποτε ουτε εξω απο μπουρδελο κτλ. η εστω πηγαν 1-2 φορες για την πλακα τους, εμπειρια. υπαρχουν παααααρα πολλοι τετοιοι εκει εξω. αν δεν ξερεις πολλους τετοιους ανθρωπους, ξεκινα με την αλλαγη περιβαλλοντος-κυκλου.
εγω ξερω τι εκανα λαθος, τλχ το μεγαλυτερο μου και προσπαθω να το διορθωσω. βρειτε κι εσεις τα δικα σας και προσπαθηστε να ξεκολλησετε απο δω και να βρειτε μια κοπελα με οτι αυτο συνεπαγεται. το πιο ευκολο πραγμα για τον ανθρωπο ειναι να μετακυλιει τις ευθυνες του αλλου.
φιλε κωστα και λοιποι...μην πεφτετε στην παγιδα να κρινετε τι κανει ο αντρικος πληθυσμος της χωρας με βαση τι κανουμε 500-1000 ατομα εδω μεσα.
δεν ειναι αντιπροσωπευτικο το δειγμα ουτε στο ελαχιστο. εμεις για να ειμαστε στο χωρο η να περασαμε κατα διαστηματα, κατι καναμε λαθος η συνεχιζουμε να το κανουμε. μιλα και παρατηρησε ανθρωπους που δεν εχουν περασει ποτε ουτε εξω απο μπουρδελο κτλ. η εστω πηγαν 1-2 φορες για την πλακα τους, εμπειρια. υπαρχουν παααααρα πολλοι τετοιοι εκει εξω. αν δεν ξερεις πολλους τετοιους ανθρωπους, ξεκινα με την αλλαγη περιβαλλοντος-κυκλου.
εγω ξερω τι εκανα λαθος, τλχ το μεγαλυτερο μου και προσπαθω να το διορθωσω. βρειτε κι εσεις τα δικα σας και προσπαθηστε να ξεκολλησετε απο δω και να βρειτε μια κοπελα με οτι αυτο συνεπαγεται. το πιο ευκολο πραγμα για τον ανθρωπο ειναι να μετακυλιει τις ευθυνες του αλλου.
Ωραία τα είπες αλλά τι σχέση έχουν όσα γράφεις με αυτά που έγραψα εγώ?Ο Σαντ είπε, ότι σήμερα γαμαει οποίος έχει γκομενα-σχεση.Εγω απάντησα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περιπτωση σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των συντρόφων των φίλων μου αλλά και από την δικιά μου εμπειρία με προηγούμενες σχέσεις
Στην αρχή γίνεται τσόντα η φάση,όσο περνάει ο καιρός το σεξ γίνεται ανύπαρκτο.Αυτο έγραψα Τι σχέση έχουν τα μπουρδέλα και όσοι πάνε μόνο σε μπουρδέλα και τι μας νοιάζει στην τελική αν κάποιος πάει μόνο σε μπουρδέλα.Δεν είπα πουθενά ότι φταίνε οι γυναίκες για αυτό,μπορεί να φταίνε χίλια δυο πράγματα,το αποτέλεσμα παραμενει το ίδιο.Ξερεις εσύ προσωπικά πολλούς που είναι 5-10 χρόνια και βαλε μαζί και κάνουν σεξ κάθε μέρα?Δεν μιλάω για ποσοστό 0,1%,μιλάω για την συντριπτική πλειοψηφία.
Καθόλου ότι κάνει τον καθένα ευτυχισμένο. Δεν υπάρχει καλό ή κακό σαυτά τα θέματα.και ειναι κακο αυτο?
και γω το ιδιο ειπα στον σαντ οτι απο ενα σημειο και μετα στη σχεση (καλα για γαμο δε το συζητω) γαμας μονο για να γαμας... θυμαμαι μια φορα προ 10ετιας εκανα παρεα με ενα τυπο ο οποιος ηταν πολυ γκομενιάρης δηλ το ειχε στο καμακι..βγαιναμε και παρεα.Λοιπον αυτος βρηκε μια στα 28 και παντρευτηκε.Αφου λοιπον αρχιζε σιγα σιγα να εξαφανιζεται,εκανε και 2 παιδια υστερα απο 2-3 χρονια τον ρωταω "τι γινεται ρε τυπε πως παει ο εγγαμος βιος ολα οκ? με τη γυναικα? "μου λεει τυπε...ας ειναι καλα τα βιαγκρα ...τωρα εχουν περασει απο τοτε 10 χρονια (φυσικα εχουμε κοψει) τον πετυχε ενας γνωστος μου με τη γυναικα του ακομα εκει....δε θελω να ξερω ποσα βιγκρα θα εχει παρει απο τοτεΩραία τα είπες αλλά τι σχέση έχουν όσα γράφεις με αυτά που έγραψα εγώ?Ο Σαντ είπε, ότι σήμερα γαμαει οποίος έχει γκομενα-σχεση.Εγω απάντησα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περιπτωση σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των συντρόφων των φίλων μου αλλά και από την δικιά μου εμπειρία με προηγούμενες σχέσεις
Στην αρχή γίνεται τσόντα η φάση,όσο περνάει ο καιρός το σεξ γίνεται ανύπαρκτο.Αυτο έγραψα Τι σχέση έχουν τα μπουρδέλα και όσοι πάνε μόνο σε μπουρδέλα και τι μας νοιάζει στην τελική αν κάποιος πάει μόνο σε μπουρδέλα.Δεν είπα πουθενά ότι φταίνε οι γυναίκες για αυτό,μπορεί να φταίνε χίλια δυο πράγματα,το αποτέλεσμα παραμενει το ίδιο.Ξερεις εσύ προσωπικά πολλούς που είναι 5-10 χρόνια και βαλε μαζί και κάνουν σεξ κάθε μέρα?Δεν μιλάω για ποσοστό 0,1%,μιλάω για την συντριπτική πλειοψηφία.
και γω το ιδιο ειπα στον σαντ οτι απο ενα σημειο και μετα στη σχεση (καλα για γαμο δε το συζητω) γαμας μονο για να γαμας... θυμαμαι μια φορα προ 10ετιας εκανα παρεα με ενα τυπο ο οποιος ηταν πολυ γκομενιάρης δηλ το ειχε στο καμακι..βγαιναμε και παρεα.Λοιπον αυτος βρηκε μια στα 28 και παντρευτηκε.Αφου λοιπον αρχιζε σιγα σιγα να εξαφανιζεται,εκανε και 2 παιδια υστερα απο 2-3 χρονια τον ρωταω "τι γινεται ρε τυπε πως παει ο εγγαμος βιος ολα οκ? με τη γυναικα? "μου λεει τυπε...ας ειναι καλα τα βιαγκρα ...τωρα εχουν περασει απο τοτε 10 χρονια (φυσικα εχουμε κοψει) τον πετυχε ενας γνωστος μου με τη γυναικα του ακομα εκει....δε θελω να ξερω ποσα βιγκρα θα εχει παρει απο τοτε
ξερω πολλους που μου λενε οτι κανουν σεξ τακτικοτατα αλλα δεν ειμαι στο κρεββατι τους για να το επιβεβαιωσω.Ωραία τα είπες αλλά τι σχέση έχουν όσα γράφεις με αυτά που έγραψα εγώ?Ο Σαντ είπε, ότι σήμερα γαμαει οποίος έχει γκομενα-σχεση.Εγω απάντησα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περιπτωση σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των συντρόφων των φίλων μου αλλά και από την δικιά μου εμπειρία με προηγούμενες σχέσεις
αν εισαι οπως πρεπει θα εχεις παντα επιλογες. κι αν αργησεις να μπεις στο σπορ, θα αναπληρωσεις στην πορειαΚάποιοι όταν έχουν επιλογές,δεν είναι αυτοί που πρέπει και τις κλωτσάνε
Μετά όταν γίνονται όπως πρέπει,δεν έχουν επιλογές
Κάποιος πχ μπορεί να ήταν ντροπαλός ή να μην το κυνηγούσε και πολύ για γκόμενα μέχρι τα 23-25 κι έτσι να έχασε πολλές ευκαιρίες να βρει.Ε αυτός μετά ή θα αναπληρώσει τον χαμένο γκομενικό χρόνο με πουτάνες ή θα κουβαλάει απωθημένα σε μεγαλύτερες ηλικίες